Коментари - Пентагонът пусна свое видео, заснето от дрона при инцидента над Черно море (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е страшно когато нападаш въоръжен срещу някой или нещо без оръжие! Ставаш по-по-най-страшния СТРАХЛИВЕЦ! Когато срещу въоръжените отхранени и обучени застанат подобни въоръжени охранени и обучени по някаква странна и неразбираема причина/и цялата страховитост се изпарява като роса на слънце! Да напомня че "втората армия в света" превзе Киев за 3 дни и Украйна за седмица! По спомени на очевидци тези имперски фантазий още очакват сбъдване! ГОЛЕМА пропаганда ГОЛЕМО нищо!

В Украйна тоава са били предатели на Русия и са приемали с 'добро сърце' братята на цисти. Ако визираш Втората световна война. Освен тва ерманците са бомбили наред, което бързо убеждава нападнатия. Русия ме разтърсва положително с това, че не изтребва население, както биха направили украинсците например, а и го правят - ползват хората за жив щит. Киев нямаше да съществува след няколко дни обстрел, ако Русия имаш за цел това. Русия очевидно не желае да избива хора и да завзема Киев. маневрата беше експериментална. Простаците по целия свят заовориха за близкриг, което след това превърнаха в аргумент, че Русия не успява. Простакът за това е простак, защото не може да разбере. Иначе какъв щеше да е? Русия спасява своите от нацистите, които и избиваха с години. Не трябваше да чакат толкова Западът да помон за решаване на този проблем. Късно се разбра, че Западът лъже издъно. За мен до скоро Русия беше непредвидима държава и отношението ми респективно не беше особено позитивно. От скоро зная, че Западът е непредвидим и съжалявам гражданите на Запада, които поддържат тази пошла вълна на лъжата - след време ще имат шанса да се чувстват така, както германците, които поддържаха Хитлер - една част в глупостта си все още са нацисти, а друга част болезнено се мъчи да забрави глупостта си. В последните месеци се наблюдава отресвяване на западнярите. Вече се говори официално как САЩ изигра ЕС, как срути добре развиваща се икономика, как го набута със скъп газ, а в САЩ е на тройно по-ниска цена, как с това изгони от ЕС огромни фирми, които даваха работа и захранваха б'джетите с данъци... Това ми беше ясно още преди година, но аз не съм папагал, комуто казват по телевизията какво да мисли и как да лъже. Гледам фактите, а даже да няма конкретна информация, косвената бързо ми подрежда картинката. Как западнярите не се усетиха колко пъти и излъгаха?! Настъпва Великото невежество. България трябва бързо да се отдръпне от потъващия кораб, за да се съхрани.

Пич, що се имаш за голям мозък? Явно някой трябва да те светне, че пишеш ужасно неграмотно лексикално и не само!

Струпването на руски войски около Киев беше отвличащ вниманието маньовър и смешното е, че на него се хванаха не само украинците, които изтеглиха войски от южната част и така оголиха фронта, но и западните т.нар. военни стратези.Това беше доста смешно и показа колко са жалки. Защото за Русия най-важното в първата част на тази операция беше установяване на сухопътна връзка с Крим и въстановяване на подаване на вода.Двете бяха изпълнени. Още по жалкото е, че даже и година след началото на операцията в Украйна, на запад се скъзват да се изказват разни стратези, бивши и настоящи военни ръководители, анализатори и никой не схаваща тактиката на Русия. А тя е повече от елементарна и Путин я обяви в словото си преди началото на операцията. Но когато си ограничен и мислиш в шаблони не можеш да схванеш нищо което е извън рамките и закономерно Русия ще постигне своето

Европейското командване на САЩ Какво е това?

Нещо като европейското на Африка по футбол.

Тъй като САЩ още от ВСВ насам за разлика от любимите ти Русия и Китай са глобална сила, имат континентални и океански командвания, бе идиот! Елементарно е, но за Ганьо с външен кенеф е невъзможно да обработи средностатистическа информация.

Нещо си се натегнал а...? Що не идеш по голяма нужда да ти олекне.. И защо 80% от американската икономика е внос... от Китай ве пиле? Нали са велика сила.. Като са пичове, що не си "готвят" титана у тях , ами с някакви жалки фокуси през израелски фирми го купуват от Руснаците и Китай... Това, че света остави идиоти да се разпореждат няма да е вовеки. Римската империя е оцеляля много, ама тия са първо държава на 230г и второ имат "влияние" от края на 1-вата световна война.. Смешник. И като са великата сила, защо въпреки че нямаха война на тяхна територия, и драпат да им е тяхната валута основна за цял свят, от времето на Никсън до сега долара загуби почти 30% от стойността си? Държавата с 35 трилиона (!) дълг..

До горния пръдльо! Първо САЩ имат глобално влияние от ВСВ, а не ПСВ. Май не правиш разлика между велика сила и хиперсила. До ПСВ силата е във Великобритания все още. Второ дългът на САЩ е основно към тях самите, т.е. вътрешен, ако изобщо нещо ти говори това, трето общият брутен дълг на САЩ не е 35 трилиона а над 140 трилиона и то към 2014г., само че финансовото състояние на Съединените щати включва активи от най-малко $269,6 трилиона (1576% от БВП ) и дългове от $145,8 трилиона (852% от БВП), за да се създаде нетна стойност от поне $123,8 трилиона (723% от БВП) към първата четвъртина на 2014г. Четвърто държавният им дълг не е 35 трилиона, а 31 трилиона към момента, пето вносът от Китай е под 3 процента от БВП на САЩ и шесто, това че САЩ внасят титан не означава нищо, просто го нямат в недрата си и все още нямат способностите на звезди тип супернова, за да създават химични елементи по изкуствен път. Колкото до фокусите, явно глупаците са били от Китай и Русия, след като са си го купили от тях без последните да се усетят. Така направиха и най - бързият все още самолет в света SR - 71 с неподобрен рекорд от 60 години. Нещо влезе ли ти в кратуната от написаното или искаш още? Идиот!

Ама не знаеш ли? След серии от предателства от такива като Урсула, Кирчо,... много са - ЕС е вече на пряко управление от САЩ. Съжалявам, че ти го казвам, неприятно е, но да знаеш кой те упралява е ориентиращо. Така ще разбереш защо имаш скъп газ, къде отиват хубавите фирми на ЕС да плащат данъци и да възраждат осраната икономика на САЩ, защо трябва да се бодеш с всичко, което фармацията на САЩ ти каже чрез СЗО, която е на хранилка на САЩ. И ако не знаеш как става това - с предателство срещу долари. 2021 САЩ емитира 40% от всички долари, емитирани някога. В момента се вди война в сената, защото така САЩ убиват не само конкурентите си, но и самите себе си. Характерно за злото е, че убива накрая самото себе си. В това е и шансът на доброто.

Не конкретно, но пак по темата. MQ9 Reaper е в употреба от 2001 година, 22 години. Вчера излязоха клипове на най-новия руски военнен дрон https://www.youtube.com/watch?v=YoBweoQ19zY&ab_channel=HindustanTimes Просто споделям да се посмеем малко във форума.

Следващият път като падне някое друго СУ, както в Турция, да не ви увиснат мърсолите, ха ха? Между прочем хубави кадри гледах от пожарчето в Ростов но Дону. Сипах си една ракийка. Равносметката е добра дрон за сграда на разузнавателна служба. Не че САЩ са я запалили де, но онзи горе си знае работата.

Абе те и едни БЛМ им ебаха мамата на Атланта и поне още два три големи града.. А пък едни мижави студентчета, нещо ги сцепиха на 11/9.. щото имат отбрана, разузнаване и един голяяяяям пищоФ. Оди си сипи още една ракийка, че скоро Тексас може да стане държава..

За Тексас не знам, ама виж за Татарстан, Якутия и кавказките републики след "победната тридневна операция" на Путю със сигурност може да станат независими. Кадирчето само това чака.

Американците активираха бая излет и то само с един долар в центове.

Не че нещо ама как се разпилява керосин до огнените фюзелажи на рашките?

Това видео е фейк. Ето видео от един от пилотите, снимал дрона с телефона си https://web.archive.org/web/20230317061550/https://cdn4.telegram-cdn.org/file/2445422b9a.mp4?token=QtPz7nZLqHBimrWk5zMeg88VNp20gG0ALiuUnPHzi9NqIGritECeI0Z8oCuVBc1ADZNOQUYoZvbMqDLNyoebtIR1sf-OP0ZLSfKcb0vC45SM-u-wOnSTcZ1er3xmPgyKz5MUXZACZooot-BiI5qMbOULuIk-Nb7E595fnUrY8g3lRr7DATY8pvtzVfzugw4e-CF2jkQzH8XhtW1lEyG85ay9dgv-qVGUmoCYbjXlEnUREWTnj1FaDog-jubYyb1UILaKNseg8r31oavfil6YWe8VtqBMQ2nQilf8uSF1J_MAjJNFW4FceeYjeabquXkKe17RwrTRoV5r0Q. Не изпускайте точката накрая на линка Ако погледнете двете видеа, ясно ще видите разликата в облачната покривка на едното и другото. На това на американците тя почти липсва, на водеото от руския пилот, тя е плътна навсякъде. Освен това ясно се вижда, че дрона е въоръжен. Това под крилото му е ракета. А американците твърдяха, че не е. Кой лъже? Който си лъже винаги... Чичо Сам.

няма видео в линка, може ли друг линк

https://cdn4.telegram-cdn.org/file/2445422b9a.mp4?token=QtPz7nZLqHBimrWk5zMeg88VNp20gG0ALiuUnPHzi9NqIGritECeI0Z8oCuVBc1ADZNOQUYoZvbMqDLNyoebtIR1sf-OP0ZLSfKcb0vC45SM-u-wOnSTcZ1er3xmPgyKz5MUXZACZooot-BiI5qMbOULuIk-Nb7E595fnUrY8g3lRr7DATY8pvtzVfzugw4e-CF2jkQzH8XhtW1lEyG85ay9dgv-qVGUmoCYbjXlEnUREWTnj1FaDog-jubYyb1UILaKNseg8r31oavfil6YWe8VtqBMQ2nQilf8uSF1J_MAjJNFW4FceeYjeabquXkKe17RwrTRoV5r0Q.

руснаците казват истината , това е най-краткия виц

2 изтребителя стещу дрон без оръжия, бхахахаххахаха, даже са се насрали ли, напикали ли, като са го видяли, жалко рушняшко изпълнение, ма чичо Сам помни и едва ли ще си тръгне от Черно Море, колкото си тръгна след доналд кук, толкова и сега.

като се поосерат малко ще си тръгнат както от афганистан, краварите са смели на думи само.

Викаш руснаците (СССР) не се поосраха и не си тръгнаха от Авганистан преди американците?

За руските дебили всичко е фейк, така говореха и за предупрежденията на САЩ преди да нападнат вероломно независима и суверенна Украйна. Да си руснак е невероятно жалко ….

Някой те е излъгал че си нормалени или ти така си мислиш?

Показаното"филмче" на американците, очевидно е ЛЪЖА и то глупави бройлери - каквито са повечето жители на САЩ и ЕС. В първата част на видеото перките на витлото са боядисани с ЯРКО ЖЪЛТА БОЯ, която се вижда сигурно и от земята. Във втората част се показва дрон КОЙТО НЯМА ТАКОВА ЖЪЛТО БОЯДИСВАНЕ по нито една перка ! Очевидно това са различни дронове при различни ситуации ! Да не говрим, че по-долу в коментарите са посочени още множество доказателства, че това са съвсем различни дронове и видеа.

…. а също пропусна да кажеш, че САЩ лъжат и пРоссия няма да напада Украйна ….

Ами нека тогава видим и руското филмче, или още не са го подготвили! Или, както и при полета на Гагарин в "космоса" не е имало фотоапарат за да заснеме как изглежда Земята? За парашут с който се приземява самия Гагарин се е намерило място, а за фотоапарат - не. Щото май повечето капацитети тук не знаят, че спускаемия апарат на кораба на Гагарин се приземява на съвсем друго място, а самия Гагарин се приземява като обикновен ... паращутист!

Защо реши че не е имало фотоапарати тогава бе плоскоземен???

До "Да бе". Не съм решил нищо - такъв е отговорът на първия космонавт на въпроса защо не е направил снимка на Земята от Космоса. но ти това явно не го знаеш. Явно си мислиш също и че оная снимка, която показват на спускаемата капсула еапарата с който се е приземил Гагарин. Не моето момче, не се е приземявал с апарата - апарата е бил празен - Гагарин се приземява с парашут. Ако малко попрочетеш няма да ти се отрази зле.

За първи път чувам някой да опровергава реалният полет на Гагарин. Може би това е нова опорка, отговор на десетките сериозни анализи, че кацането на луната е измислено. И все пак, половин век след Армстронг, човек не е стъпил там. А в космоса се лети редовно. Ти мислиш ли, че ако американците първи бяха пратили човек в космоса нямаше да пропищят света и мира с това.

https://www.youtube.com/watch?v=8U2FTCYXakY

Факт е, че просташка пРоссия отново стъпи накриво … Ще яде дървото и то много скоро … След това ще им гледам сеира на насраите русофилистици, като ликвидират азиатската кочина на чий хй ще се кланят ...

Ако случайно го извадят и покажат перките, че не са точно така както на второто видео. Или жълтите линии ще са разградени от морската вода.

Когато дупето ти е оплескано, винаги се търси някакво оправдание. Когато боядисан пропелер се върти във въздуха, чието относително тегло е около 1,7 кг/куб м триенето е минимално. Когато обаче същият този пропелер се завърти със същата скорост в среда с плътност 870 кг/куб м, която при това е и изключително агресивна /керосин/освен че по него не остава боя, той задължително се деформира, винта се дебалансира и се появяват вибрации които може да доведат до разрушаване корпуса на летателното средство. Ти смяташ ли че този пропелер падайки от такава височина няма да се деформира допълнително? Знаеш ли, че свободно падащо тяло под действие на земното ускорение набира такава скорост, че ударът във водна повърхност се равнява на удар в бетон. Този предмет се нарича физика и се учи в седми клас. Но ти явно повече си аблягал на дисциплината пропаганда.

Няма смисъл да обясняваш каквато и да е наука на руски трол.

Какво прави американски дрон над Черно море! Няма работа тук! Каквото е търсил си го е намерил!

Черно море е НАТО-вско море чебурашке, и следователно просташка пРоссия няма права да се разпорежда … Понял ?!

Ами като е натовско оди фъркай бе урунгел. Недей да ревеш.

И ти какво се радваш глупако, че е натовско? Робе, робе!

Пълен фейк. Пробвайте да пипнете САМО ЕДНО крило на перката на въртящ се вентилатор /и да го огънете само него, по време на въртене/. Абсолютен фейк. Вземат ни съвсем за канарчета.

"Самый смертоносный пилот F-16" авиации США подполковник в отставке Дэн Хэмптон (позывной Two Dogs) назвал российские истребители Су-35 "хламом", анализируя их возможности в случае боев с американскими F-16. Су-35 - это типичная российская машина, отметил Хэмптон в интервью "Голоса Америки". "Они его красиво красят, ставят всякие крутые звездочки и все остальное. Но в глубине души это не очень хороший самолет. Он хорошо смотрится на авиашоу, но мое личное мнение, что это хлам", — высказался топ-пилот ВВС США Дело в том, что в нем даже нет радара AESA. "AESA радар - это передовой радар с системой электронного сканирования (активная фазированная антенная решетка), который на 30 лет опережает радар, который находится на Су-35. Также Су-35 - очень большой. Он имеет два двигателя. Двигатели дымят. Его легко увидеть, его легко поймать на радаре и выстрелить в него дальнобойной ракетой. И если вы приблизитесь к нему, он будет виден за 10 миль до того, как увидит вас, если вы когда-нибудь попадете в ближний воздушный бой", — объяснил Хэмптон. Другие системы на борту Су-35 - также типичный российский маркетинг, который, как они говорят, не сравнится с любым на Западе, потроллил Хэмптон. "Но если вы внимательно посмотрите на это, на самом деле их легко заглушить, что мы широко используем и наши союзники, с которыми мы работаем, мы обучаем их и даем им такое же оборудование. Электронное глушение - это очень большое дело. Наши самолеты более живучие. Я бы не делал ставку в бою на Су-35 или любые самолеты российского производства", — заявил пилот.

Тоя американец още воюва със СССР във Виетнам - Първо Су35 има 3 радара с активан фазирана решетка и второ носи ракети които поставиха рекорд като удариха цел над 300 километра дистанция.

Краварите не свалиха ли китайските балони ,остави че станаха за смях?

Отново се доказа, че пруснацитата лъжат щом си отворят устата. Освен това, за да кажете после, че не съм ви казал: Не всички дебили са русофили и вГЪЗрожденци, но всички русофили, вГЪЗрожденци, поета с китарата, XA XA XA, az #СВО, Вафен СС, GPU, Sm3hurk0 и прочие мухонасранци, са дебили! ФАКТ!

Пропуснал си отнова инфантилно русофилистиче - "шило" …

Щилото е изкуфял дъртак от Варна.

И кой по-точно си ти, че някой ще се интересува какво ще кажеш? Нещастник!

баси колко болни хора има тука... витлото, посоката на перката, жълтото, зеленото...

Фактите са от голямо значение . Просто гледай видеото и обърни внимание на детайлите за които говорим. Помисли. Другото е манипулация

Що триете коментари бе фалшиви журналисти.

"На лов за червения Октомври" "Железен орел" "Топ гън" Това са истински битки за "братска" кравария. Следващата продукция на Холивуд ще възпее американския дрон, кой го препикават, но не му пука. Там дронът ще победи две Су-та.

За повече политкоректност, може дори дронът да е еврогейски и перката му да се върти Обратно. Може дори и да е по-тъмен на цвят, както е модерно в Холивуд.

Никакъв физически сблъсък няма . Показват някакво криво витло на дрона, но е ясно че няма как да бъде изкривено от удар с изтребител без да има и засегнати стабилизатори на опашката на дрона и други щети. ОТЛИЧНА МАНЕВРА НА РУСКИЯ ИЗТРЕБИТЕЛ ПРИ МНОГОКРАТНА РАЗЛИКА В СКОРОСТТА .

Ами ти от къде знаеш дали стабилизатора отзад не е ударен също?? Просто там няма камера или не са показали картината. 100% е сигурно че има и други поражения, иначе нямаше да забият дрона в морето. Ако беше само пропелера, сигурно щяха да могат да го приберат.

Стефчо, ако вървиш по тротоара покрай 12 етажен блок и някой ти пусне отгоре на главата полиетиленова торбичка с вода това физически контакт ли е или не? И знаеш ли че при сблъсък с течна среда, която е практически несвиваема, при определена скорост течността придобива твърдостта на бетонна повърхност? Физика.

Меркурий. Ако минеш на железопътен прелез при спусната бариера и влака те блъсне. Асоциациите които правим са неуместни. Винаги има причина и последствия. Последствия в една съвременна война между ядрени сили са много сериозни .

Скоро не бях виждал толкова елегантно оборване на руска лъжа. Хубаво беше.

А ти, скоро вадил ли си си празната глава от задника на дедо си Шорош?

Кофти, а свиньо?

Скоро не съм чел за руснак , който да не лъже. Технологично са толкова зле , че не разбират , че лъжите им се документират.

Абе не се правя на хитър ама някоя американофилка може ли да ми обясни шо перките на края на видеото са други.....????? Или е поредната измама като химичните оръжия на Ирак?

Няма как на промит мозък на русофилска чикия да и се обясни.

Когато боядисан пропелер се върти във въздуха, чието относително тегло е около 1,7 кг/куб м триенето е минимално. Когато обаче същият гози пропелер се завърти със същата скорост в среда с плътност 870 кг/куб м, която при това е и изключително агресивна /керосин/освен че по него не остава боя, той задължително се деформира, винта се дебалансира и се появяват вибрации които може да доведат до разрушаване корпуса на летателното средство. Освен това положението на летателния апарат спрямо слънцето е в съвсем друг ракурс е слънцето не огрява предната повърхнина на перките. това обяснение достатъчно ли ви е?

Ти май скоро нито си чел нещо, нито си виждал, нито си ползвал онази боза в главата си.

Абе не се правя на хитър ама някоя американофилка може ли да ми обясни шо перките на края на видеото са други.....????? Или е поредната измама като химичните оръжия на Ирак?

Ти се концентрирай защо самолетите пикаят върху дрона. По трърдения на рашистите не са правили нищо нередно.

Абе не се правя на хитър ама някоя американофилка може ли да ми обясни шо перките на края на видеото са други.....????? Или е поредната измама като химичните оръжия на Ирак?

Колкото обясниха защо САЩ-ското знаме се ветрее в безвъздушното пространство на Луната!

Какво търси в черно море това краварски дрон?

Ето ви един анекдот Ирански пилот лети с МИГ 29 над Либия Изведнъж се появяват два Ф 16 Пилота се шашка и отваря описанието там пише при два вражески самолета натиснете червеното копче натиска и двете Ф16 ки са ударени Продължава обаче се появяват четири Ф16 той е отчаян Чете описанието там пише При поява на четири Ф16 натиснете зеленото копче Натиска и Ф ки те са унищожени Появявят се шест Ф ки пилота се шашка още повече Чете в описанието натиснете синия бутон Тогава зад него се отваря вратичка от нея излиза леко пийнал руснак и му казва : -Пич я се дръпни да седна.

Много смешно, обаче може ли да ми кажеш в реалния живот колко пъти Миг е свалял F-16? Май клони към 0 и остават вицовете за повдигане духа на летците на Миг-ове.

Това което видях е, че видеото е от две части.Първата е две прелитания на Су-то, а във втората се вижда повредената извита лопатка на витлото. Сега след като сравних снимки на този модел дронове, има две версии едната е с 4-лопатково витло, а другата с 3-лопатково.не всички дронове имат жълти ленти по края на лопатките.Слагат ги обикновенно за да се виждат по добре и така за сигурността на наземния персонал Посоката на въртена на витлото е по часовника ако се гледа оотзад. Във видеото на Пентагона жълтите ленти по лопатките се виждат много добре в първата част на видеото и въобще не се забелязват във втората част.Отделно ако лопатка/и засрещне твърдо тяло докато се върти, е редно да се изкриви в посока обратна на въртенето.Докато на видеото лопатката е с извит край в посока на въртенето, което е най-малко странно. В допълнение има още една лопатка на 180* спрямо първата, която е с променен ъгъл на атака, но не се забелязват повреди по нея.

Теоретично ако кадрите с който снима камерата са различни от оборотите могат да излъжат че се движи и на обратно.

да, стробо-ефект!

Това за ефекта на камерита го знам, но то не е под въпрос тук,защото перката се върти в правилната посока.Ако оборотите ѝ се увеличат, в един момент може да започне да изглежда, че се върти наобратно, а при още по-голямо увеличение на оборотите ще се върне към правилната посока и ще започне да се размазва докато изчезне.

Руснаците доста професионално са го свалили. Очаквайте филм в скоро бъдеще.

Аз няма да се захласвам да хваля безразсъдната смелост и безспорните качества на руските пилоти. Те са видни и във видеото. Фалшиво или не, то по-скоро служи за похвала на руските пилоти и за срам на американските военни инженери... Още при първото по-леко поръсване с гориво, перката на дрона започна да забавя, а второто вече я довърши напълно. Ако това е топ военния дрон на американците, трудно ми е да си представя, как функционират тези от по-ниска класа. Всъщност MQ-9 има вече богата история на повреди, падания и сваляния. Като се започне с проблемите в двигателя му и системите още през 2014 (падане в езеро Онтарио), преминем през течове в горивната система и стигнем до свалянето му дори от бунтовниците в Йемен или националната армия на Сирия, които не разполагат и с прекалено нови или качествени противовъздушни системи. Руските SA-6 могат да обезвредят подобен дрон без проблем. Черна точка и червена лампичка за нас: Ако вече сме си подарили нашите системи, дори и дрон не можем да свалим. Изобщо излагацията при американците продължава, като трябва да отдадем заслужено място в класацията от гафове и на прословутия F-35A, който по ирония на съдбата се нарича "светкавица II", но поради проблеми в хардуера и електрониката при гръмотевични бури, не е желателно да лети при подобни условия. Тоест, американците са готови за война, но само в слънчево и топло време. :) Добре, че има идиотски политици като нашите, които да им плащат двойно или тройно за боклучавите самолети, та да могат да си влагат парите в развитието на нови проекти и покриване на разходите за провалени такива. А проатлантическата дрогирана агитка нека да продължава да слави Вашингтон и величието на американската армия. Все пак не им пожелавам да усетят американските тояги по гърбовете си, защото ако някой е в състояние да стреля в гърба на тези, които не искат да воюват на тяхна страна, то това са американците... Доказано през последните 50+ години.

Бахти тъпия коментар

Руснаците са си утрвпали 10 милиона собствени войници през ВСВ пък ти си говори за американците и кой са застреляли в гърба.

Аве що руски самолета паднаха ти що не коментираш тях пък за един ф35 цял ферман си изписал

Китай има най-голям интерес от продължаването на конфликта в Украйна и ще направят всичко възможно да го удължат. Най-вероятно имат принос и в започването му, тъй като тъпото ченге нападна Украйна малко след срещата му със Си. Играта на Китай е комплелсна и дългосрочна, но основната жертва е Русия и ресурсите и. В момента ги подаряват на Китай тъй като се изолираха от цивилизацията. Путинската върхушка тъпанарски настройва руснаците срещу единствената велика сила, която им е подавала ръка да ги спаси от унищожение и то два пъти. Комплексите на кремълските джуджета са умело използвани от китайците, когато последните разбраха, че американците не са съгласни с идеите им за покоряване на света

Видеото е страхотно . Трябваше да има още един дрон да снима от страни и 2 Ф16 за да гледаме ТОП Гън в реалити формат, а не как ф14 се справя със два СУ 57 хахахха

тия съвсем ни взеха на мезе. Къде изчезнаха жълтите ивици на перките в края на видеото?? Керосина ли ги изтри? Ама момент, СУ може ли изобщо да изпуска гориво????

Тук въпроса е руснаците последно видяли ли са го този дрон или не щото е много подозрително това прелитане хаха

Само на мен ли ми се вижда чи "изпуска гориво от соплата" това възможно ли е? Не са ли газове от форсирани двигатели.?

Е и? Оплакват ли се петоъгълните наглеци? Баба меца ще ви клеца говедца!

как да стане, заета е да клеца тебе

Абе не се правя на хитър ама някоя американофилка може ли да ми обясни шо перките на края на видеото са други.....????? Или е поредната измама като химичните оръжия на Ирак?

Ako руският самоле беше докоснал поне една от лопатките на пропелера, то тя щеше да се повреди а както се вижда на видеото лопатките продължават да си се въртят здрави. Освен това самолетът се движи с такава скорост, че всеки удар с каквото и да било би му нанесло фатални щети.

Абе е Гошо ти не си американофилка....ли се обаждаш....ти незнаеш ли че тваос мозък са русофили.... :D

Ръснаците са най-долното пялеме на света. Ще бъдат изолирани от света за много години напред.

ще бъдете е.бани години наред до получаване на анален оргазъм.

Благодаря, че показа богатия речник и морал на средно статистическия путинофил.

Не дрон, Ф-ка да беше, щеше да падне при такава маневра! Айде, за СУ-то не знам, ама МИГ-29 да му духне под опашката на Ф-ката, само истински Ас на Ф-ка може да се оттърве! Това са два двигателя неудържима мощ, затова руснаците влагат титан(нитинол), защото иначе и техният самолет би се разпаднал!

Срамота е при този бюджет да направят толкова долно порно клипче.

Чий го търсят на майка си у г.за? Нагли та нагли! Рутинна мисия на 60 км. от военна база с изключен транспондер?! Свалянето на шпионския самолет Ю2 на 1-ви май 1960 г. над Москва и пленяването на американския пилот също беше рутинна мисия! Явно за 63 години ниюо не се е променило!

Помниш ли как ви го начука Матиас Руст, другарю? Ще го лапате немит много скоро.

как им го начука китайският балон ?

Русия винаги казва истината. Западът винаги лъже. Аз казах! Ювиги Путлер

Тоя керосин как не се запали от реактивния двигател, а е разтопил 1 (едно) от всичките витла на дрона? това е явен монтаж, между другото.

Най-якото в клипа е как забавят движението на счупеното витло. Правилите клипа са снимали смотаняци 1 и 2. Не отричам препикаването, ама щатите се излагат с раздухването и цирка с клипа. Тези, които не могат да губят губят най-много.

Керосина може да се запали само ако двигателя е на "форсаж" - между другото. А ако двигателя е на "форсаж" тази маневра би била невъзможна.

Не вервам на лицемери.

Видеото е монтаж,а провокацията-отвличане на вниманието от Северен поток.

Холивуд е сила.

Те останали само кремълските тролове тука да се надлъгват. Чао.

Чао кравар

Руските пилоти са просто уникални, със самолет проектиран преди около 50 години и сигурно произведен преди 30 правят такива маневри... Забавно е да се гледа видеото. Лопатката на витлото изглежда като разтопена, и завъртяна под грешен ъгъл, вероятно струята от реактивния двигател на СУ-то го е засегнало. Реално това си е инцидент причинен от близко преминаване на два въздухоплавателни съда. Дрона не е умишлено свален а и да беше пак нищо не могат да кажат САЩ. Те биха, и направиха същото със вторите китайски балони около Аляска. Всяка себеуважаваща се нация би свалила летателно средство което лети обапасно близо до границата и с неясна цел и не отговаря на повикванията. Какво остава за боен дрон. Те китайците хубаво казват - Който си играе с огъня рискува да се изгори.

кво е дирил там? Га двама си мерят(в случая Русия и Украйна) к=ро==те, третият(като САЩ) да не си пъха гъза, където не му е работата, че ще го отнесе!

Другия път да не е F22. Ватниците няма и да го видят. Просто ще се споминат. По православно.

Кремълските тролове, след поредната изобличена кремълска лъжа, този път се оливат особено жалко,но много продуктивно, като мажат.

Русия щяла да извади американския дрон от Черно море... А няма ли да извади крайцера „Москва“ преди това?Русия щяла да извади американския дрон от Черно море... А няма ли да извади крайцера „Москва“ преди това?

Тя вече го извади

Не трябваше ли да напишеш МаЦква. Американски пендел, долен, много ляв.

Заети са. Още вадят "Курск".

Ха ха ха . Препикаха дрона и той се скапа, по същия начин кораба Доналт Кук се насраха преди време. Черно море е затворено за натовци. Руснаците са намерили дрона и като го разкостят ще ги свалят с камъни.

Ростов на Дон защо гори?

Ши го местят във одеса