Таксиджия изчезна с новия телевизор на пенсионери

Таксиметров шофьор открадна току-що купения телевизор на пенсионери от София, цяла пенсия и документите им. Мъжът все още е в неизвестност.

Обратно в новината

Коментари - Таксиджия изчезна с новия телевизор на пенсионери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...е па я бързах за одене на адрес и си помислих, 4е ония дрътите ми оставиа телевизоро и пенсията за бак6и6...

Господ ще го накаже крадеца

Няма по-големи изроди от софийските бакшиши.Там се подвизава цялата сган,която за нищо друго не става.

Защо изтрихте мейла на редакорката на НОВА Вероника Димитрова за връзка? "Здравейте! Благодарим Ви за съпричастността. Ако искате да помогнете, моля, пишете на следния имейл: ..."

Здравейте Вероника Димитрова. Разполагагам с един напълно запазен и функционален. Телевизор Sony hi black Trinitron 21", легенада в миналото. Вярно е аналогов, с кинескоп, без цифров тунер. Важно е да знае какъв сигнал лолзат, ще опитам да съм полезен. Ще проверя офертите на Близу, ше Ви напиша отново.

Боби

Направо съм потресен. Много, ама мого силно се надявам, повечето коментари да са написани от дежурните платени тролове, защото в противен случай наистина вървим към затриване на тази наша Държава и Родина. Какви са тия приказки, колко били прости, колко били заможни пенсионерите, как хвърляли пачки през балконите и т.н и т.п. Абе хора, дори да сте тролове, осъзнайте се. По-млад все още никой не е станал, всички ние вървим натам - дай Боже към пенсионерската възраст. А пък за съчувствие и състрадание, въобще да не говорим, явно тези думи са заличени от вашия речник. Дано имате късмет да доживеете, тази възраст, за да прочетете после за себе си какви сте наивни и прости пенсии. Дано тези възрастни хора намерят сили да продължат да живеят и дано се намери някой по-заможен истински Българин да им подъде ръка. И дано съм накарал поне един от тези дришльовци писали тъпотии по адрес на пенсионерите поне малко да се замисли на къде отиваме.

То за два стека цигари от Лафка на Пеевски , Герджика изкара баретите от Враня , ама щом става въпрос за обикновени хора - няма кой да си размърда чиновническия задник да провери записите от камерите !

три-четири човешки недоразумения кой знае защо са решили, че телевизорите на старците им трябват непременно за да гледат Нинова ?!?? Да им се чудиш на тези недоразумения те самите на какво гледат любимия си вожд ?Може би винаги му целуват шлифера в натура, в близък контакт?! И не споменават , че направо се подмокрят, когато ТОЙ изпълни екрана!

Че освен Нинова, кво има на екрана? Пусни си талавизора и се дзвери!

Ааааа и мутрата (на) комунист Бойко Борисов е там......!

по цял свят продавачът доставя телевизора, техник го включва в дома на купувача, подрежда каналите и всеки е доволен. не ми е ясно защо е трябвало да търсят такси - превоз.

Аз даже в тоя свят дето споменаваш като си купих тостер дойде техник и след като го включи професионално в контакта ми наряза калибрирани филийки за показно.

на търкалета!Зависи каква ти е представата за "цял свят"!

И къде е този свят бе Теодора ? Аз във Виена като си купих телевизор защо никой не ми го достави и включи в къщи. А и каналите не ми настрои. Много сме зле - вечно недоволни, вечно в някакви филми колко зле е у нас и колко добре другаде. Ами Теодора да иде да живее в Албания или Македония та шиптарите да и включват и изключват телевизора. Може и друго безплатно да й направят. Ще й хареса, дано са си мили к...вете тази година. Ще й помогнат да разбере , че у нас не е Швейцария а ......... просто нормална държава, което не е никак малко.

Си прост комунделник, ей затова, червено помио! Кратко търсене намира и малки магазинчета, готови да те научат и как да боравиш с техниката, след като са ти я инсталирали!

Във Виена доставят и настройват каналите само на идиоти, които преди това не са виждали телевизор! Нямам предвид сиганора, те са по печени и по компетентни от българските пенсионери, могат сами да си сканират каналите и да ги запомнят!

ако сте си купили телевизора в алди или чибо или на бит-пазар, може да е така - не знам. знам от собствен опит: аз го купих в сатурн и те се постараха да го донесат и инсталират просто на другият ден. сервиз, маи се казваше ...това е редовна практика по "цял свят":-))

Първо пишеш глупости,второ явно не можеш и да четеш - коя е Теодора(къде видя такова име)

Всички рано или късно ще станат пенсионери. Въпроса е дали ще вземете 150 лева минимална пенсия, 300 лева средна пенсия или 400-450 по-висока пенсия. Но като се замисля, с този демографски срив и тази висока смъртност, много може и да не дочакат пенсия, а може и да няма кой да плаща пенсиите.

Дорогой, който много иска и много се старае дочаква пенсия! Аз съм пенсионер от 1992-ра, на 71 години съм, изчислената ми пенсия в съответствие с формулата на закона е 1592 лева! Получавам 910! Откраднатите ми 682 лева хранят петима тунеядци и паразити! Не съжалявам че ме крадат, зная, че Господ ще потърси сметката от моите крадачи! Требе ли да м съчуствам тогава, когато се варят и пържат в АДА?

а какво да кажем, като на учителката ти, която те е научила да си връзваш гащите, пенсията й е 190 лв.? Нейният труд по-малко достоен ли е бил от твоя?

Ти си просто един измамник, представящ се за 71-годишен пенсионер. Какъв ли си работи през комунизма, когато всички висшисти са взимали заплати по 100-200 лева, че да взимаш такава пенсия?

Ти направо си си един прикрит комуняга бе!!

Ич не ги оплаквайте, утре вместо 10 хиляди, ще фърлят 9000 а с икономисаните илядо, че си купят нов, по-готин 40" смарт-талавизор, да си гледат Курни и да и се кефят! Дедото да се облизва!

Ти що за тъп идиот си бе! Недомаслени човекоподобни като теб трябва да се изличават от лицето на земята!!!!

Как шъ стане това брато, след като на седмица прибирам по 5-10 хиляди лева, фърлени от балконите от "човеконеподобните"?

и ти доживееш пенсия и да си държиш по 10000 в наличност...!И да гледаш Бай*х .. с обожание!Защото той е цар на простаците, а те все повече се увеличават, та може да се окаже вечен!

Къде е видеонаблюдението и работещите там?

уникална държавна сме и не че другаде възрастните са само умни, а там няма толкова находчиви измници като нашите - на световно ниво и над него. А че сме наивни едно на ръка, а и сме с АМНЕЗИЯ. Нали на 10 ноември 1989 г. се радвахме, че комунистите си отиват, а сега отново и отново ги избираме въпреки, че след тяхно управление винаги има разруха!!!

с това радване на 10 ноември, бе!Подскачахте по жълтите павета няколкостотин души, това беше радването!

Сега гилдията да се самоорганизира, както едно време за убитото дете в Южния парк и да открие този боклук. Иначе срама е за всички.

""Ако има душа и сърце, да върне, защото ние сме възрастни хора и останахме без пенсия, без нищо и как ще живеем. Това беше удоволствие, на стари години да вземем телевизор, да имаме нещо", каза Галина, която заедно със съпруга си сега ще трябва да изплаща цяла година откраднатия телевизор." България ли е държавата, където телевизор за 300 лева се води "удоволствие"? България ли е държавата, където 60% от пенсионерите живеят с пенсии до 300 лева? България ли е държавата, където 60-70% от хората живеят с доходи до 500 лева на месец? България ли е най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС, която бори корупцията с бедност и мизерия? България ли е държавата, която е втора по смъртност в света? Къде е Дойче Веле да напише някоя статия за комунизма?

Телевизия и телевизори им още от първата четвърт на 20-ти век - 90 години по-рано от днес!

При толкова камери в София, полицията ако иска ще го хване за 20 минути. Ако не искат да го хванат няма да го хванат.

като чета новините от този тип като гледам как растат децата ни как се възпитават какви желания и стремежи имат ми идва на ум че сме на светлинни години от нормалните държави а като си представя колко много работа ни чака за да се променим и поне малко да заприличаме на тях изпадам в отчаяние

стари хора - да идеш и да купиш сам телевизор, да го пренесеш до къщи и да не си видял фирмата на таксито, за номера е по-сложно. Аз също съм на 80 години, едва хора и затова ползвам често таксита, но винаги гледам от коя фирма са. Това показва, че трябва да си стоим в къщи и като излизаме да гледаме да не се изгубим.

За щастие се намират хора на 80 години, които мислят с главите си а не с ануса си, за разлика от маса 70 годишни, дето фургат по 30 000 лева през балконите! До 100 да изкараш без да те засегне моя милост!

Ако хванат бакшиша дали ще мине с номера на Поптодорова? ;))

В България вече се взима за даденост, че може да откраднеш от стари хора абсолютно безнаказано, поради липсата на разследване и правосъдие. В общи линии, единственият начин за постигане на възмездие е саморазправата.

За жалост крадеца ще остане неоткриваем. Лично за мен е разумно да се отвори дарителска сметка и да се подпомогнат хората. Просто не е честно.

Дарителска сметка за тъпотия? Това е нещо ново! Досега имаше за здраве, за наводнение, за пожар! Ето, че се появи нещо ново, тъпаци да даряват на тъпаци!

Предполагам, че като се качиш на такси си записваш фирмата, регистрационния номер, служебния номер и ЕГН на шофьора .

За какъв чеп им е TV на старците? Да дремуцат по цял ден пред него и да се пощят...Сега ще имат време да се занимават с нещо по-полезно....пък и за ток ще плашат по-малко. Пари се печелят, майната му на TV. Както са карали една година без телевизия, така ще изкарат още една. Пък така и посланията на Нинова и БСП няма да стигат до тях и да ги облъчват.

Човеко ти от инкубатор ли си? А ако бяха твойте родители? И бяха събирали тези кървави пари с цената на лишения от храна и какво ли не... Нещастници като теб крадат от старите хора

ДИР-а да даде някоя сметка в която да съберем пари на тези хора за нов телевизор и да им възстановим открадната пенсийка! Хора, къса ми се сърцето като видя някой да краде от такива смачкани от живота хорица!

Не ги жалете тизи пенсионери! Те хвърлят по 10-20 хиляди през балконите! Във всеки магазин, гато купиш телевизор, ти го транспортират със собствен транспорт на адреса! Е те такива тъпаци ще гласуват на 26-ти за БСП и ще определят бъдещето на младежта! БОГ правилно ги е наказал за тъпотията!

Ще ти предложат транспорт ако е голям - над 40". Иначе си го носиш както намериш за добре. Малоумник.

При вас на село може и да е така, но тук, у Зофията и един котлон 10" ти го доставят, особенно ако пазаруваш он-лайн!

А на мен ми доставиха за 5 лева 7"" таблет DIVA без хън-мън! В мъртвите сибирски полета може и да е така, не споря!

Проклет крадлив кретен от ГЕРБ!

Погледнете до каква деградация в хората води управлението на ГЕРБ!

Политиката няма отношение към ситуацията. Хората са бедни, защото пенсиите са ниски. А бяха ниски и при БСП, и при СДС, и при НДСВ, и при ГЕРБ. Дано и теб, и твойте родители ги ограбят, за да осъзнаеш какво точно се е случило

Мисля, че ако се възстановят култови места за трудов отдих, като Белене, Скравена и т.н, в рамките от 5-10 години такива проблеми биха спаднали драстично :).

Преди много години по времето на соца,баща ми беше изпратил една касетка с разсад домати на централния пазар в София в деня на великден. Взех си разсада и от един павильон купих 3-4 кг агнешки дреболии,агнешко бях купил по рано,продавача каза че е отделил за себеси цяла кофа и му е много затова каза,че аз съм късметлия и ми ги даде ефтино по 2-3 лева килото. Взех такси и пред къщи му подадх 2 лева толкова струваше таксито,слезнах да пренеса касетката и шофьора отпраши с бясна скорост. Дреболийте бяха останали отпред пред седалката. Тогава ядохме печено агнешко с ориз и зелен лук без дроб сърма . Никога няма да го забравя онзи великден. Шофьора е пържил,замезвал,смял се е,а ние ядохме постен ориз на великден,защото точно на празника към обяд всичко затворено и не можеше да се купи нищо,дори и хляб. Винаги е имало и ще има такива изроди,където очите им шарят къде какво да откраднат и кого да завлечат или измамят!

Както и да смятаме, едва ли стойността на кражбата е повече от 600-700 лв. Колко ли трябва да си изпаднал за да рискуваш работата, колата и бъдещето си за такава сума. За морал не ми се мисли, все едно да ограбиш баба и дядо си. Но унижението и умерзението за всички нас е най-тежкото.

Едва ли е преценявал риск, мижитурката вижда удобна възможност да чопне нещо и действа.

като слуша какво става в Родината и се надява да се отърве - полицията няма да го намери, съдията ще го пусне и така.

При толкова камери в София, няма да го намерят само ако не искат.

Той ще бъде наказан отгоре!

Мъчно ми е за тези хора! В каква държава живеем! По-добре да се обединим и с по няколко лева да съберем сумата. Не вярвам да го намерят! В Англия такситата също ги карат индийци в повечето случаи, макар, че има и англичани! Но никога не съм се притеснявала за нещо! Защото там има ред. Даже като съм се прибирала сама с такси късно вечер таксиметровият шофьор изчакваше да вляза във входа и да се кача в асансьора и тогава тръгваше! Никога не съм ги карала да правят такова нещо, но те го правят, защото са хора и ги е грижа за другите хора. Никога не съм попадала на шофьор, който да иска да пуши в колата! А в България това редовно се случва, макар, че им е забранено! Така че не е важно какъв си по народност, индиец, ром, англичанин или българин, а дали си човек!

ако не свалят веднага записите от камерите пред магазина, по пътя към жилището им - значи стават съучастници в престъпление. а това е наказуемо, шЪ знаете.. аре, да се размърдат малко!

Ако бяха родители на някой депутат,щяха да хванат бакшиша за 24 часа !!!

Не за 24 часа! За 2 часа бакшиша щеше да е открит и .....изчезнал в небитието!

И аз изплащам телефон, който ми откраднаха, няколко месеца след покупката.Застрахователите отказаха да платят застраховката.Защо тогава плащам застраховка, като не ми я признават?И на старците няма да им признаят застраховката.

Изгониха UBER от София и сега гледаме резилите на цялата таксиметрова гилдия. Дали такъв инцидент може да се случи с шофьор от UBER ?

Не запомнила номера, нито фирмата.... голямо търсене ще падне. Ако е бил и некво менте без GPS

с GPS?! Прочете ли въобще за какво иде реч?

Човека говори за таксито бе...бастун

Душа-няма със сигурност, а сърцето му-трябва да бъде изтръгнато!!!

защо няма нито един ограбен, пребит, излъган от ало мошенниците интегриран РОМ ???? или българин с друг етнос, близък до южната ни граница ??????? сега , ако знаете , пишете тук къде е бил ограбено ромско семейство ??? ако не проверят камерите на магазина, значи стават съучастници в престъпление, което се наказва със затвор, ако не се лъжа.

Ми то няма такова нещо като "интегриран Ром"!

знам, бе, пиша го само да не ме баннат. интегриран , колко да е интегриран.. колкото са разруши виетнамките и да изнесе с коня всичкото жИлязУ за стотинки..

Както казва народа "Ръцете да му изсъхнат "на този мародер

приготвихте ли вазелина за довечера за холандските избори като другите проститутки на Сорос?

В таксиметровия бранш работят най-големите боклуци на обществото. Там са сводници, наркодилъри, обирджии, информатори на разни криминални групировки! А държавата отдавна я няма в борбата с битовата престъпност!

Стоките, които са на лизинг не се ли застраховат задължително от лизингодателя, за сметка на получателя на лизинга ?

Застраховат се, но после, като ти откраднат застрахованото, казват ,че точно този случай не отговаря на застрахователните изисквания и не плащат.

изплащане не означава непременно лизинг. Вероятно става дума за бърз стоков кредит, много често са и без лихва, предлагани в големите вериги главно, от кредитни институции

Не че не могат да го открият, а не искат да го открият. Ако беше ограбил държанка на депутат или по-високопоставен чиновник, щяха да го намерят за 1-2 часа. Бакшишите да го открият сами, а ако не искат или не го направят за 1 (еди) ден - предлагам да започнем бойкот на такситата в София докато не го намерят и не овъзмездят старите хорица.

Няма как да няма камери, които да не са заснели случая. Въпросът е дали някой ще си мръдне пръста за нещо! А на този таксиметров боклук - в ада да изгниеш. От възрастните хора ли ще крадеш? Голям си, голям си!

Разбира се, че е заснет от камери. Който познава района на Гео Милев знае, че няма как да не е минал поне през 2-3 наблюдавани с видеокамери кръстовища, отделно и камерите на магазини, офиси и т.н.

Има начини да се намери, от магазина до жилището не може да не са го заснели някакви камери. Но дали има воля за това?

Аз лично ще дам 100 лв. от мизерната си заплата на този, който открие таксиметровия изрод, ограбил тия отрудени хорица! Обещавам!

браво!!!!!!!!!!!!!!

Грехота е,бакшиш! Хвърляш ла-на върху цялото ви съсловие.Толкова готини и честни хора в бранша са ме возили из София. Не те ли е срам-от бедни хора да крадеш,дето са го купили този телевизор на изплащане при това!? Скапаняк.

Как няма да могат да го открият бе!? Всички големи вериги магазини имат охранителни камери и могат да предоставят записите на полицията! Друг въпрос е дали милиционерите не покровителстват тези престъпници -таксиджии!

Това, че не е възможно да го открият, е пълна лъжа. Не го търсят явно, не искат. Гадове. Аз бих дарил някой лев да се купи един телевизор на тия хорица. Надали са си взели някой супер скъп модел. За 500 лв. без изплащане може да се направи, трябва 500 души да дадем по левче.

Подкрепям напълно това предложение! Аз също бих им дал някой лев! Да събудим тоя умрял народ!!

Защото няма никакви изисквания да станеш бакшиш. Повечето са с криминално минало. Какво да правим - не държава а кенеф.

Те освен с криминално минало са и с криминално настояще...