17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нищо по красиво от това , да имаш право да отразиш дадена новина като Индепендънт Жирналист! Но в момента в който почнат да приемат поръчки , пликчета с парици и почерпки те стават остриета на поръчителите , и част от тяхната организация. Значи като убием някой бандит сме Ок … Обаче като убием друг бандит/ журналист който със сигурност е разболял много хора от малката си клавиатура , в процес на слугуване на неговите Господари не сме Ок!!! Защо???

Ориана фалачи е пример за истински журналист. Други всички уебари и вестникару са офисни мишки!!!

Е да, в тираничните държави, журналистите ги опандизват. В демократичен САЩ, журналистите са самоубиват, особено ако разследват Клинтънови...

Не са свещенни крави и те са смъртни и като такива би трябвало да припеняват рисковете на професията си

Иб*си... и нито един жунралЯ от дира...може би защото основно преписват чужди статии или пишат собствени само срещу заплащане от някое политическа партия.

Другаде ги убиват и въпреки това работят по съвест. Тука са опитомени и мрънкат , че не им позволяват да работят по съвест.

А на бас, че в пъти повече други невинни хора са убити през годината. Опечалени ли сте за тях? Вие журналята за нещо специално ли се имате?

Само 24 ли ? Толкова малко ,направо разочароващо.Бойко правилно ги нарече мисирки.

Има престъпници полицаи, съдии, министри, депутати,президенти, редовно чуваме новини за техни арести. Защо журналягите да са на пиедестал, недосегаеми, и там има престъпници, ще продадат майка си за пари, за поръчкови новини и агентура да не говорим. Днес с ковид терора си пролича, що за стока са.

Инструмента на властта трябва да бъде счупен :)

Да бяхте се и опечалили от милиционерщината към Труд. Чиста репресия от хората с власт.... Но не беше удобно от гледна точка сигурността и доходността на собствените ви зднци, нали?

Щом е Труд, 24 часа или някоя друга помия това е възмездие за 30те години политическа пропаганда на бивши комунистически величия. Време да агентите на ДС да нямат достъп до медии.

защо качеството на журналистическата работа пада? Явно това е да е била причината...

Крайно недостатъчно! А колко са за утепване...? :))))

А къде сме ние? Минеков как си