Пуснаха срещу 3000 лв. шофьора, прегазил мъж с ”Хамър”-а си

Окръжният съд в Пазарджик пусна от ареста срещу парична гаранция от 3000 лв. 27-годишния Иван Янакиев, който прегази с "Хамър"-а си възрастен мъж.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха срещу 3000 лв. шофьора, прегазил мъж с ”Хамър”-а си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз бих го питал за какво му е такъв джип в градски условия ?! Когато човек влага пари в нещо има причина затова. Дори когато си купуваш хляб го купуваш с определена цел. Всичко тръгва от това , че крайно време да се вдигне ДДС на подобни играчки. Този джип в градски условия не се купува от необходимост и крайно време такива като този да почнат да пълнят хазната с гъзарията си.

СРЕЩУ 3000 ЛЕВА МОЖЕ ДА УБИЕТЕ ЧОВЕКА СМАЗВАЙКИ ГО С ДЖИПА СИ С НАД 100 КМ. ПРИ ГРАДСКИ УСЛОВИЯ - СТРАХОТНА ДИСТИНАЦИЯ - ИЗЖИВЯВАНЕТО СИ ЗАСЛУЖАВА

ников обжалване..има си хора за 3000лв. ще свършат ИСТИНАСКАТА работа на съда---аз ако съм на мястото на близките въобще няа да стъпя в ТОЯ съд

ПОРЕДНОТО " ПРАВОСЪДНО" НЕДОРАЗУМЕНИЕ!

Да се чете: "Пуснаха срещу 3000 лв гаранция + 30000 лв рушвет за съдията шофьора, прегазил мъж с Хамър-а си".

Дали спят спокойно в правосъдната система и кое е по-добре? Да вземаш подкупи и да си болен от рак и да се мъчиш,изкарвайки кръв от всичките си отвори или да си честен и здрав, но беден. Нека да уважим избора на правосъдната система и да и пожелаем най-доброто от който избор направи. В крайна сметка модерните методи за борба с рака удължават агонията изключително дълго и това не е никак лош избор.

Интересно ако беше баща на съдията,дали ще го освободи..:)))))

Те ба държавата и чудото. Един ден... ЕДИН ДЕН... населението ще започне само да раздава справедливост и тогава ще Ви се ее мамата.

Всеизвестна тайна е че в прокуратурите си има ценоразпис:при катастрофи,убийства,злоупотреби. Прокурорите не знаят как да реагират при всеки заподозрян понеже не знаят на кой е човек.Моля се да не им попадам в ръчичките. В крайна сметка то се вижда газят възрастни, деца,грабят пенсионери и само оправдания.То се вижда и от ЕВРОПА затова са такива докладите.Считам че в близко бъдеще няма да има промяна..поне докато Б.Б.е на власт.А то неговото почва да ми прилича на тоталитаризъм.Той казва кои проекти да се спрат кои да вървят....така е и в прокуратурата и в цялата държава.Усещам го с цялото си същество, че НИЩО ама НИЩО няма да се промени в близко бъдеще.Няма воля и няма кой да я приложи.А и да има такава една лястовица пролет не прави в най-добрия или лошия случай ще започнат да наричат човека заел да се бори с вятърните мелници с епитети.

Са в устата на всички прокурори, съдии, "следователи" и "дознатели" в тази бананова държава, начело с пишман-мафиота Борисов, от който навремето дори мутра не ставало.

Крайно време е, да започнат да съдят жертвите, че да могат и най-големите дебили накрая, да разберат, за какво иде реч.

Темида е с вързани очи, но с открити уши - много добре чува звъна на среброто. И е с големи джобове.

Ама, много елементарно бе, Уотсън, с това сребро. Става дума за скрит геноцид над българите.

А бе, harder, ти си по-твърд от мен, но нали знаеш, че парата "такова", опрасква де, фукарата .

Трябва човек да е сляп и кръгъл глупак за да не вижда явния геноцид на българския народ.... Много народ се труди за унищожението на българите.

Правилно е да показват на снимка престъпниците, но да показват и на другите, които ги освобождават от ареста.

на пътя не се ходи дядо, тои е за коли дарт селяк

Ето срещу такива решения на съда и съдебната система хората протестират и са недоволни. А не кой прокурор или съдия от каква квота е. Това интересува само хората вътре в съдебната система. А обществото се интересува от правораздаване, а не от квоти.

еми да, така или иначе го чака условна.

"тъй като по закон той може да бъде задържан за не повече от два месеца, след което мярката му за неотклонение трябва да бъде разгледана." Спокойно, ве - избиват ни по закон!

Така ще бъде собствениците на ,,Хамари",,,БМВ"и ,,Мерцедес" и др.маркови возила трошки ,,имат право" да ни мачкат.Те си плащат щедро на правосъдната система и полицията и са защитени и от видни политици.Човешкият живот в България има стойност по-ниска от уличното куче приютено от Софйска община.

ох горкото момче ,няма паричкида си плати подкупите и хонорара.да му открием дарителска сметка другари садии.

ДОКОГА българската съдебна система ще се подиграва с обществото???!!! ДОКОГА ще покровителства безскрупулните престъпници, наглите хулигани и убийци по пътищата, организираната престъпност и корумпираните държавни служители от всякакъв ранг???

Защото имат пари , а съдът е проститутка

Еми, така ще е при т.нар. "нов световен ред": кучетата са с предимство пред хората, циганите пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът - бог. Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу.

Възмутен съм от редакцията ВИ.Ще се обърна към по сериозна организация да Ви потърси сметка за цензурата.Или ще пратя мутри да Ви разбишка офиса!!!

Ами тоя като не е виновен, да се заведе дело срещу наглеца дето е изкривил ламарината на хамъра, и пропуснати ползи за да има повече парички за хонорара на адвоката. баси държавата сме

На това му казваме "български съд", който става само за малка и голяма нужда. Ако и това не е подигравка с общественото мнение здраве му кажи. Всички рецидивисти на свобода - тпично за държавата ни Абсурдистания.

.

Невероятно е просто. :) Весел е животът с страната на победилата свобода и мутрокр... ааа пардон, демокрация.

"адвоката" нещо е посгрешил - щом като този младеж може да кара Хамър и да го зарежда с гориво, значи няма проблеми с парите. но къде е съда, когато той трябва да се произнесе последен. колкото до това, че трябвало да излезе да му плащал хонорара, това е изказване на простак, но има и такива...

гнус! срам! безочие!!! ужaс и тъжно,много тъжно!

Какво "мишле" е адвокатът Христо Мишев! Как пък се е сетил за такъв основателен мотив?

Не съда, а съдя Ивета Парапулова го е пуснала. Така тя съдейства на един рецидивист да извърши ново престъпление. Гаранцията 3000 лв.за притежател на Хамър е смешно ниска. Извод: Съдя Парапулова е престъпник.

Бойковата нулева толерантност към престъпността....после задължително гласуване...хахахахах

Пожелавам на този джигит ако доживее до 70 години, да бъде прегазен от друг 27 годишен джигит!

Абсурдистан. Лъжат, мажат и наглеят,а народа им дава и негодува. Ало зомбета и жертви на режима, нарамвайте пушките с оптиките и залягаите на изхода на следствито, съда и прокуратурата да посрещате "неправомерно задържаните" и тези дето правомерно ги пускат. След като отхвърчат дузина глави, чак тогава очаквайте някои да ви вземе на сериозно!!!

"Защитникът обоснова искането си и с мотива, че седейки в ареста, клиентът му не може да изработи парите за неговия хонорар" no comment!! vuzmuten i pognusen sum ot bulgarskia sud i cialata sudebna sistema.

А тази Ивета къде живее и как се прибира до къщи.........

на размяната на един живот срещу една свобода. Тоя идиот притежава фирма, притежава Хамър за 200 хиляди лева, а съдът отсъжда само 3 хиляди. Правосъдието се е вмирисало до мозъка си.

еми оно така е буларистан...сребърник тук, сребърник там и получаваш условна присъда. в края на краищата оно не шофьора е виновен, а оня дет са го прегазили... оти не си е стоял у дома?

А какво стана с онези гривни дето ни ги рекламираха?Сега е момента да му сложат една иначе и тоя при галевите.

при домашния арест!При гаранцията няма гривни! Там ако избягаш, губиш гаранцията, както в случая!Нищо, че тук гаранцията е равна на едно зареждане на резервоара на Хамъра с гориво!

Поредната гавра с паметта на невинно загинал човек и почернените му и страдащи близки!!! Срам и позор!!!!

Човека прегазва пешеходец и въпреки това бива пуснат на свобода,за да може да плати хонорара на адвоката(въпреки че има фирма за авто части и има пари за гаранция).Да се чудиш пък какъв е този съдия,които се съгласява на такова отвъд назоваване безобразно искане на адвоката. После някакви си представители ще се възмущават в национален ефир от изказванията на различни хора,че правосъдната ни система не става за нищо. "Магистратът каза още, че след 23 февруари Янакиев е оставен в ареста неправомерно," След все такива изказвания не спирам да се чудя да ли в прокуратурата не се наемат само малоумни и глупави хора или просто имат някакво правило да не си вършат работата която заемат.

ти отговоря тогава. Малоумни и глупави сме всички, които гледаме тази трагикомедия повече от четвърт век. Но няма съмнение, че си го заслужаваме, защото и чеп за зеле не става от редовия българин!

3000... Могло е спокойно да бъде 15000 или 20000.има средства да си купи хамър-ами ще го продаде и ще си вземе нещо за 2000 лв за да се движи.останалите за гаранцията.става дума за убийство.ще избяга.

Задава се криза и дознатели, съдии, прокурори събират от кои каквото могат. А от този могат. Освен това е лесно. Те ги пускат ние ги снайперираме, но това е валидно само ако бяхме народ на място. С това, че те ги пускат ние просто щехме да ги връщаме от портала директно при свети свети светни го с еднопосочен билет при Петър. Е да ама не. Зомбитата са навред и си блеят по времената когато червените комундета коляха и бесеха наред. Да наяма дано късмет някои да нарани лошо мои роднина и да го пуснат. Заминават и магистрата, и злощастника и банковите му сметки.

Ама защо въобще го пишат...то ясно! Какво друго да стане в Боколандия?

Щом логиката "трябва да работи за да изкара за моят тлъст хонорар" работи, то тогава трябва престъпниците да си вземат по-скъпи адвокати, за да не ги вкарват в затвора, а да работят следващите 20-120 години за хонорара им. Явно съдът е доста либерален и се съобразява с "правото на адвокатите" да си получат хонорара като първостепенно, пък ако остане после нещо за правораздаване - ще му мислим...

изрода да го прегазят д неговия хямър!!смърт за такива изчадия!!!

Може, ако поличията започне да си върши работата по закон

"прокуратура и съд " в Б-я Н Я М А !!!!!! Всичко се КУПУВА!!!!! При "съдиите" ИМА ценоразпис!!!!! Ако "шариш" двойно цената - си чист като моминска пазва!!!!!!

Основният закон на улицата е: "Зъб за зъб, око за око"!

Къде са сега Протестна Мрежа ? Или те само поръчки за политически "несправедливости" изпълняват ?

Протестна мрежа са поръчкова бригада към американското посолство и по-модерно му са едни гладни Соросоидчета. Няма поръчка, няма лай. Кои където ги види там да ги кове като Исус на кръста. Още от първия пирон ще си сменят пола. Толкова са твърди в убежденията си.

Пожелавам на шофьора с "Хамър-а" приятно изкарване в чужбина и да си спомня за България само с добро!

Рано или късно и вас ще прегазят, щом такова ви е мисленето!

Браво г-н Съдя.Сега трябва да повдигнете обвинение срещу пешеходеца (Никола Лазаров)за това че се е ударил в джипа и е нанесъл материални щети,а господин Иван Янакиев да го направите почетен гражданин на Пазарджик а джипа да го поставете на пиедестал!!!