Туристически компании отменят резервации за Египет

Насилието в Египет продължава да взима жертви. В страната все още е въведено извънредно положение, като армията има неограничени правомощия. Министерствата на външните работи на много страни съветват гражданите си да не пътуват до Египет, а туроператорите да отменят резервациите за туристи.

Обратно в новината

Коментари - Туристически компании отменят резервации за Египет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво има толкова да се впечатлявате ? военно положение означава да не си на улицата .... това, че в България може да застанеш на средата на улицата и да пречиш на останалите и нищо да не ти се случва не означава, че в останалия свят е по същия начин....самите египтяни са отвратени от това което успяха да натворят морси и мусюлманските му братя и почти цялото население стои зад армията.....много бързо забравиха европейците всички нападения над туристи от мусюлманските братя.....това да ходиш до археологическите обекти с конвой от джипове с картечници може да вдига адреналина, но не е най-забавното приключение

Над 5000 вече и се стреля на месо без да се съобразяват дали са деца или жени ,газят хората със камиони и танкове правят ги като ваденки на асфалта ,черва и мозъци на платното ,покъртителна картина ,бих поставил линкове със видео кадри и снимки където косите ви ще настръхнат но ще ги изтрият глупаците ,защото те самите не смеят да ви ги предоставят да видите какво чудовищно нещо се случва там.

Исламистите обичат да се правят на жертви, ако няма достатъчно убити от техните просто те си ги колят и обвиняват другите. Трябва да ги смажат и изкоренят веднъж завинаги. Има и видео и снимки как се подготвят тея 'ужасяващи' материали.

вие маи прекалено много се доверявате на мидята.......