Пациент се опита да удуши стоматолог в Русе

Това е пореден случай на агресия през последните дни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Започвам да си мисля, че хората от североизточна България,са малко хахо Като имам в предвид и лидера на възраждане, който няма и най елементарно възпитание и уважение към хората. Нагъл и брутален гербаджия, кадър на бсп и платен от дпс

На стоматологичните материали са тройно по високи сега.Сложете и отоплението с промишлен ток.Разбирате ли защо е скъпо сега.

Като е видял сметката го е направил! Тия зъболекари не знаят къде се намират. Цените скочиха много. А бедния българин не успява да настигне галопиращите цени въпреки, е работи на 2 места.

Бедния българи се радва на демократични банани. Па иска и безплатно здравеопазване. Той да е при капитализма, като ти слага плочки да ти свали 100кожи и 100лв надник на общ работник в строителството, а като го лекуват да му плащат, щото се е прежали да се учат на него. Време е да ми разрешат законна са отбрана с тизурчето по юначето и после да плаща до откат. Като няма респект така ще е. Затова от 15години не съм работил тук. Само където хората знаят какво е човещина и уважение.

Хората от UK летят до тук или Полша да си правят зъбите, щото е в пъти по-евтино... ама не ечак без пари, както очакват някои хора...

На лекарите и зъболекарите в Русе и региона трябва да им разрешат спешно да придобия на занижени цени огнестрелно оръжие. Тия селяци там от друго няма да разберат. Само огън на месо!

в страната на кокорчовците и мунчовците! Цари хаос,самоуправство,беззаконие,страх..... Доктора да бяга от тая кочина!

стоматолога? С тая златна професия трябва да си изкукал да слугуваш тук на разни утрепки за мижави стотинки! В Германия един стоматолог почва от 12000 евра начална заплата! Да не говорим за условия на труд,матрял.....

Много си далеч от истината

То хубаво получава, но и от стоматолог до стоматолог има разлика ит небето до земята. Няма как да си селски тарикат и да получаваш пари. В България и да си отидеш с парите пак ще се правят някои на такива. Или няма да иска бележка да ти пусне, а иначе велия стоматолог, или ще си остави ръцете там където е работил, а има и такива при които си ходил на профилактичен преглед и зъбен статус и те си траят и потриват доволно ръце чакайки зъбчето да те доведе при тях за повече пари. Хора всякакви.

Интерено защо зачестяват тези случаи на агресия спрямо лекарите......

Така ще е, докато няма свестен съд да ги окошарва здраво.

Бе кви са тези хилави пациенти? Няма ли някой най-после да си свърши работата до край.

Добре дошли в Мутрочалгария - страната на безграничната агресия и безкрайната простащина.