Коментари - 166 снегорина чистят снега в София | Днес.dir.bg

166 снегорина чистят снега в София

166 снегорина работят на територията на Столична община за овладяване на зимната обстановка. Обявено е ​опасно време в 24 области в страната заради снега.

Обратно в новината

Коментари - 166 снегорина чистят снега в София | Днес.dir.bg

Коментари

Ние не се движим само с коли, госпожо кметице. Не сме като вас. КОЙ СЛЕДИ ЗА ПОЧИСТВАНЕТО НА ТРОТОАРИТЕ???

Който е поставил минус на предишния ми коментар, са си яде ушите- не аз, а законите ни казват това, което съм написала- аз само го превеждам на разбираем език. Нека да си отвори ЗОС и наредбата към него и тогава много добре да си помисли вярно ли е написаното от мен или не е....

как да ги почистят като колите са спрели почти една върху друга....??? това което искаш е в сверата на магьосничеството....

Ти си в света на магьосничеството ... шЪ знаИш. В градовете, където има много сняг, обикновено се движат три машини заедно - паяк, който вдига колите, снегорин, който почиства и камион, който извозва снега!..... Тук обаче паяците са само за рекетиране на шофьорите, снегорините минават само за да заблудят GPS системата за контрол, а камионът извозва окрадените пари на сигурно място.

виж сега, какво пише в законите и какво е удобно за управляващите са две различни неща!! то и за това законите често биват променяни :))) иначе, ако смяташ че вървят против закона и че имаш достатъчно основания - спокойно можш да заведеш дело срещу Столична община и опитите да глобяват хората за непочистени тротоари, НИЩО НЕ ДЕЙСТВА ТОЛКОВА ДОБРЕ, КОЛКОТО ДА ОСЪДИШ ЕДИН БАНДИТ СЪС СОБСТВЕНИТЕ МУ ЗАКОНИ И СЪДИЛИЩА!!! разбира се, нивото на сдружаване в България е доста ниско и за това супер успешно ни ошамарват един по един

Умря циганката що хвалеше кметицата Данка, та тя сама взе да се хвали. Лошо няма, ама със своето самохвалство дали Данка всъщност не ни напомня, че по времето на предишния кмет на София Бойко Методиев Борисов, всеки път падналият първи сняг успяваше да изненада Столична община и нейните снегочистачи?

ИЗНЕНАДАНИ ОСТАВАТ САМО ПРЕДУБЕДЕНИ ДЕБИЛИ КАТО ТЕБ.

1. Почистването на всички улици и булеварди е задължение на общината, тъй като улиците са публична общинска собственост- т.е. парите за почистването им идва от всички местни данъци и такси, които плащаме към района си в СО. 2. До сега не съм виждала снегорин да чисти вътрешнокварталните улички, а това създава проблем за живущите. Това обаче пак е работа на общината, защото и вътрешнокварталните улички пак са публична общинска собственост.

166 пришки на гербераските задници и сурати да излезнат ще е по голяма радост на софиянци от ''почистването'' на тия снегорини

Това е само на думи и само за пари за нашите хора. Резултата е равен на нула.

Чак пък нула.Нашата улица е разчистена.

Снощи не видях нито един камион да чисти в квартала-Младост . Пред 10 СОУ не беше чистено ,защото точно когато минавах хората си взимаха децата и беше "весело" с толково моного коли и и сняг.Улицата ,която води към частното училище "Меридиан 22" също не беше почистена/тя никога не е почистена,и винаги се потам ,защо баровците не са си извействали някой да се сеща за тях и да я чистят тази улица/.А може би те всички карат джипове и не им пречи!Тази сутрин имаше две ограмни езера по тази улица,тя пропада на две места , но никой не ги поправя,докато не изчезне някоя кола в някоя от огромните дупки ,които ще се отворят.Според кметицата улиците водещи до училищата се почистват ,да ама не.Мога да го гарантирам,че пред тези двете никога не се чисти с години.Като паднат температурите и станат коловози до частното училище само с джипове се стига. За пешеходците няма място за ходене освен коловозите. Е това е родната ни картинка .В мого страни извозват снега, а ние си го мести от тротоара на улицата и обратно.И общината никога не е виновна и все е изненадана.

kirchevo

То сняг нЕма те чистят та пушек се 'дига, само замърсяват въздуха пък после циганЕте от факултето били виновни.

Миналата зима, в най-големия сняг, улицата на която живея не беше чистена над 20 дни ... докато се стопи от самосебе си!!!! Сина ми питаше - "Тате, защо снегорините минават с вдигнати гребла?" !!! Ходи му обяснявай, че така лъжат GPS системата, че са свършили някаква работа. На бас че крадливото племе около Бай Уй и ГЕРБ е измислило и схема за зимна далавера за тази година....

И ЩО НЕ СЕ ОПЛАКА КЪДЕТО ТРЯБВА МИ РЕВЕШ ЕДНА ГОДИНА ПО-КЪСНО ИЗ ФОРУМИТЕ?

Предлагаш да се оплача в общината, от това че са измислили схема как да крадат пари и да не си вършат работата ли ??? други тъпи идеи да имаш ??

ЗАЩО В НОВИНИТЕ НЕ Е ОТРАЗЕНО, ЧЕ ХОРАТА СА БЛОКИРАНИ С ЧАСОВЕ ПО СПИРКИТЕ НА ТРАМВАИТЕ? ИЛИ ТОВА НЕ Е ВАЖНО?

хвалената демокрация

Вчера от 10 до 14 часа имах възможност да наблюдавам как покрай хотел Хемус никакъв снегорин не мина ама тая шматка 166 бройки била пуснала май около къщите на дебеловратите и центъра сякаш другите не са жители на столицата и за това потъват в киша мръсотия ама глоби ще налагат на тези дето не са си изчистили пред входа нищо че след него е бучки киша НЕ почистени от тия същите дето глобяват

ВМЕСТО ДА ЗЯПАШ 4 ЧАСА ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА ДА БЕШЕ СЛЯЗЛА ДА СИ ИЗЧИСТИШ ПРЕД ВХОДА ВМЕСТО ДА МИ РЪСИШ МОЗЪЦИ ТУК;)

Гербераски идиот дето май не може да проумее и какво е написано..От какъв зор човека ще слиза да ви чисти буливардите бе авантаджии..То на 100% дебилите са в ОПГ гербераси както се вижда - крадене лъгане мамене манипулация все дисциплини изучавани и усъвършенстване в гербераската ви академия за която се хвалите..

И заради това 80% от улиците са жив батак?????Незнам до кога ще търпим да си плащаме данъците на гербераската община а само малцина богопомазани ще се ползват от услугите които е длъжна срещу тези данъци да предоставя..Писна ми всяка година да се хвали с бройка а нещата все по зле ама парите набъбват както към фирмите им така и към джобовете им ...

Заменете глагола "чистене" с нещо друго. Има обилно ръсене на сол и риене на снега към тротоарите. Прилежащите тротоари към частни сгради все пак се почистват криво-ляво, но онези, общинските никой не поглежда. Фирмите за т.н. чистота усвояват огромни пари за нищо. Кой им ги дава?

Това прилича на платена реклама. Лошо няма. Някой, който не живее в София, може и да повярва. Всъщност снеговалежът приклюи доста преди прогнозата. Което също е изненада за столичната община. И тъй като чистене няма, поне реклама да пуснем. :)

Тази сутрин на спирките на трамвай 7 беше митинг. Хората чакат по един час. Това е БЕЗОБРАЗИЕ!!!!!

а стоят по 3-4 машини накуп с включени двигатели. Тук-таме имаше по някой с вдигнато гребло се разхожда по улиците за де не заспи. Всичко това се таксува, горивото се заплаща от данъците ми и затова пряко ме засяга. На Сандъкова обаче не и пука. Ето затова трябва да се връща в шоколото и да подхваща руския език. За такова отношение или ще я изхвърлят, или децата ще я замерят с тебешир.

Абе май само кака Данче си ги вижда и кешира тези снегорини. Ако при 10 см. на това се казва почисване държавата е пълен КЕНЕФ. Ще се прибиеш навсякъде и с кола и пеш.

Гробарите, си го избраха, на конгреса с абаут 100%, но, Той, няма вяра, на тая блонди кокоЖка Йорданка, да не вземе да го прикътка под една голяма снегорина!

Вдигнати гребла с окачени национални знамена. Движат се, мигат и не чистят/не знам какво чакат да се стопи снега ли/ и хабят гориво за наша сметка-данъкоплатците! За да е цирка пълен знамената на вдигнатите гребла да сложим портретите на Фандъкова, Бойко Борисов и Веска Георгиева и да им се радваме и ръкопляскаме. Овчи народе, така ни управлява Селянка Фандъкова, осъзнай се, до кога ще търпиш

стоят, без движение, по пет коли накуп и нищо не чистят, а работа има бол, изчакват да се стопи снега! поредната подигравка, нали тези, които взимат милиони за снегопочистване трябва да си купят все нови и нови лимузини и къщи?!

А кой ще изчисти тротоарите?

МИ ПРОЧЕТИ СИ НАРЕДБАТА НА ОБЩИНАТА И ЩЕ РАЗБЕРЕШ;)

Трамвай 5 не се движи. На таблата пише, че ще пристигне след 40 мин...

Ей стига бе оставете ги да си вършат работата падна 15-тина санТима снЕг и то не бяха приказки,то не бяха подвизи. Чудя се как оживяват е там по на север дето е истинска зима !!!

трамвай 11 вървят по пет заедно и после няма 1 час, а билета е 1 долар при 200 лв. пенсия.

Булевардите са чисти. Проблемът снощи беше в 120% от онези 80%,прословутите.Куп от тях,с летните гумета-завъртяни,не можещи да спират или потеглят.Подходът в 19.30 от"Цариградско"към Телевизионната кула,беше блокират от 4-5 дебила,които не можеха да вземат баирчето,а едно РК се беше завъртяло в обратна посока...... Никаква мисъл в тъпите глави-ни за себе си,ни за околните.Тръгва,пък каквото стане.

Една снежинка да падне у Софсело, и настава паника. Паднали, утрепани, счупени, изоглавени, крякания, викания, клаксони, чистене, глоби, коментирания, катастрофи, кал, мръсотия, задръствания...

ТАКА Е В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ СЕЛЧО.БРАВО НА ДАНЧЕТО ,УЛИЦИТЕ СА ИЗЧИСТЕНИ.ЕДИНСТВЕНИТЕ ПРОБЛЕМИ ИДВАТ ОТ ДЕБИЛИТЕ ДЕТО НЕ СА ПОДГОТВЕНИ ЗА ЗИМНИ УСЛОВИЯ.ЗА ТЯХ ЯКИ ГЛОБИ ДОКАТО НЕ СЕ НАУЧАТ...

Ти май гледаш рекламен клип на ГЕРБ, а ?? Там сигурно и тротоарите са изчистени, а за капак и 10 циганки са минали с парцали да забършат остатъчната влага .... Бойко на инспекция мина ли след това ....???

от дебили?

Не съм чул крякания, викове , клаксони и т.н.Снегорините чистят. Стига с това "Една снежинка да падне...."Нормална държава сме.Стига сме се самоунижавали.

е нормална държава. Според нас е отврат, та не ни затваряй устите, разбра ли?

Защо идвате при нас на тумби? Стйте си на село ,там е спокойно.

Коментари - 166 снегорина чистят снега в София | Днес.dir.bg

166 снегорина чистят снега в София

166 снегорина работят на територията на Столична община за овладяване на зимната обстановка. Обявено е ​опасно време в 24 области в страната заради снега.

Обратно в новината

Коментари - 166 снегорина чистят снега в София | Днес.dir.bg

Коментари

Ние не се движим само с коли, госпожо кметице. Не сме като вас. КОЙ СЛЕДИ ЗА ПОЧИСТВАНЕТО НА ТРОТОАРИТЕ???

Който е поставил минус на предишния ми коментар, са си яде ушите- не аз, а законите ни казват това, което съм написала- аз само го превеждам на разбираем език. Нека да си отвори ЗОС и наредбата към него и тогава много добре да си помисли вярно ли е написаното от мен или не е....

как да ги почистят като колите са спрели почти една върху друга....??? това което искаш е в сверата на магьосничеството....

Ти си в света на магьосничеството ... шЪ знаИш. В градовете, където има много сняг, обикновено се движат три машини заедно - паяк, който вдига колите, снегорин, който почиства и камион, който извозва снега!..... Тук обаче паяците са само за рекетиране на шофьорите, снегорините минават само за да заблудят GPS системата за контрол, а камионът извозва окрадените пари на сигурно място.

виж сега, какво пише в законите и какво е удобно за управляващите са две различни неща!! то и за това законите често биват променяни :))) иначе, ако смяташ че вървят против закона и че имаш достатъчно основания - спокойно можш да заведеш дело срещу Столична община и опитите да глобяват хората за непочистени тротоари, НИЩО НЕ ДЕЙСТВА ТОЛКОВА ДОБРЕ, КОЛКОТО ДА ОСЪДИШ ЕДИН БАНДИТ СЪС СОБСТВЕНИТЕ МУ ЗАКОНИ И СЪДИЛИЩА!!! разбира се, нивото на сдружаване в България е доста ниско и за това супер успешно ни ошамарват един по един

Умря циганката що хвалеше кметицата Данка, та тя сама взе да се хвали. Лошо няма, ама със своето самохвалство дали Данка всъщност не ни напомня, че по времето на предишния кмет на София Бойко Методиев Борисов, всеки път падналият първи сняг успяваше да изненада Столична община и нейните снегочистачи?

ИЗНЕНАДАНИ ОСТАВАТ САМО ПРЕДУБЕДЕНИ ДЕБИЛИ КАТО ТЕБ.

1. Почистването на всички улици и булеварди е задължение на общината, тъй като улиците са публична общинска собственост- т.е. парите за почистването им идва от всички местни данъци и такси, които плащаме към района си в СО. 2. До сега не съм виждала снегорин да чисти вътрешнокварталните улички, а това създава проблем за живущите. Това обаче пак е работа на общината, защото и вътрешнокварталните улички пак са публична общинска собственост.

166 пришки на гербераските задници и сурати да излезнат ще е по голяма радост на софиянци от ''почистването'' на тия снегорини

Това е само на думи и само за пари за нашите хора. Резултата е равен на нула.

Чак пък нула.Нашата улица е разчистена.

Снощи не видях нито един камион да чисти в квартала-Младост . Пред 10 СОУ не беше чистено ,защото точно когато минавах хората си взимаха децата и беше "весело" с толково моного коли и и сняг.Улицата ,която води към частното училище "Меридиан 22" също не беше почистена/тя никога не е почистена,и винаги се потам ,защо баровците не са си извействали някой да се сеща за тях и да я чистят тази улица/.А може би те всички карат джипове и не им пречи!Тази сутрин имаше две ограмни езера по тази улица,тя пропада на две места , но никой не ги поправя,докато не изчезне някоя кола в някоя от огромните дупки ,които ще се отворят.Според кметицата улиците водещи до училищата се почистват ,да ама не.Мога да го гарантирам,че пред тези двете никога не се чисти с години.Като паднат температурите и станат коловози до частното училище само с джипове се стига. За пешеходците няма място за ходене освен коловозите. Е това е родната ни картинка .В мого страни извозват снега, а ние си го мести от тротоара на улицата и обратно.И общината никога не е виновна и все е изненадана.

kirchevo

То сняг нЕма те чистят та пушек се 'дига, само замърсяват въздуха пък после циганЕте от факултето били виновни.

Миналата зима, в най-големия сняг, улицата на която живея не беше чистена над 20 дни ... докато се стопи от самосебе си!!!! Сина ми питаше - "Тате, защо снегорините минават с вдигнати гребла?" !!! Ходи му обяснявай, че така лъжат GPS системата, че са свършили някаква работа. На бас че крадливото племе около Бай Уй и ГЕРБ е измислило и схема за зимна далавера за тази година....

И ЩО НЕ СЕ ОПЛАКА КЪДЕТО ТРЯБВА МИ РЕВЕШ ЕДНА ГОДИНА ПО-КЪСНО ИЗ ФОРУМИТЕ?

Предлагаш да се оплача в общината, от това че са измислили схема как да крадат пари и да не си вършат работата ли ??? други тъпи идеи да имаш ??

ЗАЩО В НОВИНИТЕ НЕ Е ОТРАЗЕНО, ЧЕ ХОРАТА СА БЛОКИРАНИ С ЧАСОВЕ ПО СПИРКИТЕ НА ТРАМВАИТЕ? ИЛИ ТОВА НЕ Е ВАЖНО?

хвалената демокрация

Вчера от 10 до 14 часа имах възможност да наблюдавам как покрай хотел Хемус никакъв снегорин не мина ама тая шматка 166 бройки била пуснала май около къщите на дебеловратите и центъра сякаш другите не са жители на столицата и за това потъват в киша мръсотия ама глоби ще налагат на тези дето не са си изчистили пред входа нищо че след него е бучки киша НЕ почистени от тия същите дето глобяват

ВМЕСТО ДА ЗЯПАШ 4 ЧАСА ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА ДА БЕШЕ СЛЯЗЛА ДА СИ ИЗЧИСТИШ ПРЕД ВХОДА ВМЕСТО ДА МИ РЪСИШ МОЗЪЦИ ТУК;)

Гербераски идиот дето май не може да проумее и какво е написано..От какъв зор човека ще слиза да ви чисти буливардите бе авантаджии..То на 100% дебилите са в ОПГ гербераси както се вижда - крадене лъгане мамене манипулация все дисциплини изучавани и усъвършенстване в гербераската ви академия за която се хвалите..

И заради това 80% от улиците са жив батак?????Незнам до кога ще търпим да си плащаме данъците на гербераската община а само малцина богопомазани ще се ползват от услугите които е длъжна срещу тези данъци да предоставя..Писна ми всяка година да се хвали с бройка а нещата все по зле ама парите набъбват както към фирмите им така и към джобовете им ...

Заменете глагола "чистене" с нещо друго. Има обилно ръсене на сол и риене на снега към тротоарите. Прилежащите тротоари към частни сгради все пак се почистват криво-ляво, но онези, общинските никой не поглежда. Фирмите за т.н. чистота усвояват огромни пари за нищо. Кой им ги дава?

Това прилича на платена реклама. Лошо няма. Някой, който не живее в София, може и да повярва. Всъщност снеговалежът приклюи доста преди прогнозата. Което също е изненада за столичната община. И тъй като чистене няма, поне реклама да пуснем. :)

Тази сутрин на спирките на трамвай 7 беше митинг. Хората чакат по един час. Това е БЕЗОБРАЗИЕ!!!!!

а стоят по 3-4 машини накуп с включени двигатели. Тук-таме имаше по някой с вдигнато гребло се разхожда по улиците за де не заспи. Всичко това се таксува, горивото се заплаща от данъците ми и затова пряко ме засяга. На Сандъкова обаче не и пука. Ето затова трябва да се връща в шоколото и да подхваща руския език. За такова отношение или ще я изхвърлят, или децата ще я замерят с тебешир.

Абе май само кака Данче си ги вижда и кешира тези снегорини. Ако при 10 см. на това се казва почисване държавата е пълен КЕНЕФ. Ще се прибиеш навсякъде и с кола и пеш.

Гробарите, си го избраха, на конгреса с абаут 100%, но, Той, няма вяра, на тая блонди кокоЖка Йорданка, да не вземе да го прикътка под една голяма снегорина!

Вдигнати гребла с окачени национални знамена. Движат се, мигат и не чистят/не знам какво чакат да се стопи снега ли/ и хабят гориво за наша сметка-данъкоплатците! За да е цирка пълен знамената на вдигнатите гребла да сложим портретите на Фандъкова, Бойко Борисов и Веска Георгиева и да им се радваме и ръкопляскаме. Овчи народе, така ни управлява Селянка Фандъкова, осъзнай се, до кога ще търпиш

стоят, без движение, по пет коли накуп и нищо не чистят, а работа има бол, изчакват да се стопи снега! поредната подигравка, нали тези, които взимат милиони за снегопочистване трябва да си купят все нови и нови лимузини и къщи?!

А кой ще изчисти тротоарите?

МИ ПРОЧЕТИ СИ НАРЕДБАТА НА ОБЩИНАТА И ЩЕ РАЗБЕРЕШ;)

Трамвай 5 не се движи. На таблата пише, че ще пристигне след 40 мин...

Ей стига бе оставете ги да си вършат работата падна 15-тина санТима снЕг и то не бяха приказки,то не бяха подвизи. Чудя се как оживяват е там по на север дето е истинска зима !!!

трамвай 11 вървят по пет заедно и после няма 1 час, а билета е 1 долар при 200 лв. пенсия.

Булевардите са чисти. Проблемът снощи беше в 120% от онези 80%,прословутите.Куп от тях,с летните гумета-завъртяни,не можещи да спират или потеглят.Подходът в 19.30 от"Цариградско"към Телевизионната кула,беше блокират от 4-5 дебила,които не можеха да вземат баирчето,а едно РК се беше завъртяло в обратна посока...... Никаква мисъл в тъпите глави-ни за себе си,ни за околните.Тръгва,пък каквото стане.

Една снежинка да падне у Софсело, и настава паника. Паднали, утрепани, счупени, изоглавени, крякания, викания, клаксони, чистене, глоби, коментирания, катастрофи, кал, мръсотия, задръствания...

ТАКА Е В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ СЕЛЧО.БРАВО НА ДАНЧЕТО ,УЛИЦИТЕ СА ИЗЧИСТЕНИ.ЕДИНСТВЕНИТЕ ПРОБЛЕМИ ИДВАТ ОТ ДЕБИЛИТЕ ДЕТО НЕ СА ПОДГОТВЕНИ ЗА ЗИМНИ УСЛОВИЯ.ЗА ТЯХ ЯКИ ГЛОБИ ДОКАТО НЕ СЕ НАУЧАТ...

Ти май гледаш рекламен клип на ГЕРБ, а ?? Там сигурно и тротоарите са изчистени, а за капак и 10 циганки са минали с парцали да забършат остатъчната влага .... Бойко на инспекция мина ли след това ....???

от дебили?

Не съм чул крякания, викове , клаксони и т.н.Снегорините чистят. Стига с това "Една снежинка да падне...."Нормална държава сме.Стига сме се самоунижавали.

е нормална държава. Според нас е отврат, та не ни затваряй устите, разбра ли?

Защо идвате при нас на тумби? Стйте си на село ,там е спокойно.