АПИ: За всички републикански пътища трябват 4 млрд. лв.

Четири милиарда лева са необходими, за да бъдат приведени в отлично състояние републиканските пътища. Става дума за ремонтни дейности, а не ново строителство.

Обратно в новината

Коментари - АПИ: За всички републикански пътища трябват 4 млрд. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

4 милиарда? Това е цял влак с пари, гадове! Я вземете да завършите АЕЦ Белене, по-добре! Нагли престъпници! Крадци проклети!

Тия шматки публикуват коментарите избирателно:)

При стесняване на пътя с по 10см. от двете страни ,на километър път се крадат 100000лева, а ние да се разминаваме на по пет пръста растояние:)

Похарчихте ли всичко откраднато досега та още 4 млрд , ви трябват ?! Кави лентички резахте досега , та още милиярди трябвали ?!В това Бе ГЕТО май милиардите потъват като дъжд в пустинен пясък ?!

хоп още 4 милиарда за следващата година трябват. Ей, алчно племе сте това пътните строители! Ама явно добре сте си подложили пред герберастите и всяка година се намира по някой подкупен мерзавец да увеличава сумите в публичното пространство и в бюджета.

къде в България видяхте пътища?

Малко над 4 милиарда са приходите от акцизите на горива, които са предназначени именно за поддържане на пътната мрежа. Къде е проблемът не виждам?!?

Проблемо е че ние моем да усвОим и 14 милярда ако ни ги шитне шефа.

Нов заем?

Тройната коалиция беше построила всички пътища и магистрали, вие ги съсипахте. Това е истината, без политически лъжи и измислици!

Като ще връщаме ретроспекцията Тато построи Хемус, Тракия, "всички пътища" - по твой изказ. Е как можахме да ги съсипем сбед 40 години, вEрно бе :)

3евзек

Тато е имал удоволствието да преасфалтира през 10 години всичко на всичко 150 км магистрали. Това преди недалновидната политика да вкара държавата във фалит.