Джипът на кмета на Враца излетял от пътя заради ТИР

Тежък пътен инцидент с участието на ТИР и джипа на кмета на Враца Калин Каменов е станал на международния път Е-79, съобщава Булнюз.бг.

Обратно в новината

Коментари - Джипът на кмета на Враца излетял от пътя заради ТИР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България почти десет години нищо важно не се случва без знанието на един човек.

Кметчето-камидзе да не би да е издигнато от герб?

Това е кмет от БСП!

Как може да се казва Калин-ка и да не е от ГРОБ? Жив (все още) гробар си е!

нямам нищо против, но при аналогичен случай при сестра ми, тъй като застрашилата я кола вече дим я нямаше от КАТ казаха че е самокатастрофирала и трябваше да плаща яка глоба

loyola

Тия общини нямат ли да оправят инфраструктура, че си купуват БМВ Х5? Не може ли с една лада нива да се оправят?

Нали Тиквеника обеща, че ако спечели изборите ще джитка с Лада Нива! Сега с какъв превоз е?

Тировете минават със 120 километра в час през селата. Това никой ли не го вижда! Пълно безобразие и анархия!

Какъв ли е джипа? Как така в общините купуват все скъпи коли и тук дори го кара нает шофьор. По какви задачи е пътувал към София или е за лично ползване?

Самолетите,за да излетят,трябва да достигнат скорост при разбега си по пистата минимум V1,и понякога им е трудно,въпреки,че са с...КРИЛА! Тся Х-5-ца крила няма,а как е ,,летяла",още повече ,че се движела с...РАЗРЕШЕНА скорост,която надали в участъка е била повече от 60,отчитайки, че...,,ТИРът изкочил ВНЕЗАПНО.."-явно излизайки от завой... Аз съм с 40-год стаж,карам ,,Лада"-седмица с пет ск. и да ви кажа правата, почти винаги съм с 20-30-40 отгоре тези смешни,тъпи и ненужни ограничения извън нас.място от рода на ...40-50-60... За 1 500 000 км....никога НЕ СЪМ ЛЕТЯЛ,камо ли по таван! За последно смачках калник и броня преди 30 г.,в една неосветена каруца с двама кьоркютук пияни мангала в нея в един часа след полунощ... Е,още млад бях...на30 и с малък опит...само 300 000 км...:)))

""На шофьора е бил съставен акт и е освободен"" ......, който акт така и няма да бъде платен. Даже му направили и чай на тираджията и му дали безплатна почивка в някой курорт.......

Много кофти матрял в Бг, като чета коментарите...само плщене и хейт от неудовлетворени от живота душици... а който е ходил във Враца, от както този човек е кмет знае, че градът се асфалтира поголовни, правят се пътища и прочие неща.Едно голямо БРАВО от мен на това момче! Да е жив и здрав, справя се!!!

дано се обърнат до един всички в парламента ... но безвъзвратно !!!

Съшито с бели конци...карал с разрешена скорост, но се обърнал в канавката с 50 км/ч. И как така ВНЕЗАПНО излязъл камион срещу него, то да не е колело, че така незабележимо да се появи на пътя?

Ти май караш кола само от центъра на Божурище, до центъра на Люлин. Ако караше по-често София- Враца щеше да разбереш, как така излиза изведнъж ТИР срещу теб.Същото е като да пътуваш до Враца през Искърското дефиле или по Е79 след Благоевград.От мен ли научаваш турските и румънски тираджии как карат?И не само те!

Аналогичен случай, ама на мен ми писаха акт, че съм самокатастрофирал. Е, не съм кмет де.

Враца тъне в мизерия и разруха, хората бягат в чужбина, служителите в общината се мъчат на 500 лева заплати, а тоя пуяк кара БМВ Х5 аре стига ве.... баси и паралелната държава....

Доколкото знам според правилника когато не е пряк участник в катастрофата не носи вина така, че при едно обжалване акта ще падне друг въпрос е дали той не е виновен и между другото, ако се беше обадил някой друг да ли катаджиите щяха да се затичат .

Малко ми се струва съшита с бели конци цялата история. До преди няколко дни обясняваха как КАТаджиите няма как да спрат или пък напишат акт на агресивни водачи ако няма директен сблъсък. В такива случаи било недоказуемо и дори не си дават труда да ги търсят. В текущия случай уж пак няма сблъсък, но как така КАТаджиите този път успяха да намерят провинилия се ТИРаджия и да му напишат акта, вместо да напишат акт на кметския шофьор за несъобразена с пътните условия скорост, както се случва за всички останали простосмъртни.

Прави ми впечатление "всевиждащото око" на кмета и шофьорът му! За няколко стотни от секундата са предприели спасителна маневра и са запомнили номера на камиона! Дай Боже всекиму такива рефлекси ,ама... Много съмнително ми се вижда.

ГрадоНачалник - значи шеф на полицията, а не кмет!

и защо кмета в тази бедна община има шофьор, той не може да кара джип ли

... защото заплата на момъка е по-изгoдна от пoлзването на... хенgсфри...

Я си признайте, защот шофьора не е задържан, а само му е писан акт. А ако го бяхте задържали, дали нямаше да разкаже съвсем друга история, май просто сте спрели някой на пътя и сте му писали акт за оправдание.

...и го пуснали!Да бяха го кастрирали или поне да му бяха отрязали едното ухо, за да го познаваме на пътя.При повече такива нарушения да се екзекутират престъпните шофьори чрез публичен бой с тояги или чрез давене във вир с въже на шията!

Колко трябва да си ТЪП, че да повярваш на тази история?!!?!?

Враца,БМВ,джип...и се е движил с нормална скорост без превишение????????? ААААхахах и стадо мармоти завиват шоколади))))))))

dancho_o@

Как с кметската си заплата си е купил джип? И дрип БМВ, който спазва ограничението на скороста не съм вижял още.

СЛУЖЕБЕН

E то спазването на скоростта не зависи от колата а от шофьора

dofi

От община Враца потвърдиха за инцидента, като добавиха, че катастрофата е избегната заради добрата реакция на шофьора на кмета и фактът, че джипът БМВ Х5 се е движил с разрешената скорост. Поредният самозабравил се гербаджиийски дерибей! Кметското возило на кмета на "цветущата" община е Х5ица, докато общината затъва в мизерия и болницата фалира! За които не е запознат, село Люти дол се намира в планината! Интересно как кметският шофьор е излетял в полето?! Освен с кмета да са дръпнали по някоя магистрала и да са изхвърчали във вечните ловни полета!

Има няма след още 10 дена .... ще кажат, че и котката на кмета на Враца е родила 2 малки котенца.... супур новина, нали !

Калин Каменов е карал пиян залян и е влезнал в канавката, това е истинската история!!!!

Видяхте ли сега защо разни кметове си купуват джипове и супер коли с нашите пари! Матриалът може да се трепе, но властимащите, НИКОГА!

а, бе не минаха и 10-на дни, за които успяха да пренаредят историята с този инцидент. браво! бързо се упраят.