17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ваксинирайте ги редовно, и няма да има проблеми!

Проблема е, че точно ваксините предизвикват проблеми. Съдържат живак който поразява мозъка на подрастващите, формалдахид който предизвиква рак и алуминийй който предизвиква алергии наред с един куп други гадости като например клетки от мъртвородени бебета. От морбили пациента ще оздравее. Ще му остане само един лош спомен и естествен имунитет за цял живот. Отровите от ваксинацията обаче ще си ги носиш цял живот. Да не говорим, че не дават никаква гаранция за ефективност. Сериозен процент от разнасящите вируса и заболелите са всъщност ваксинирани - тоест двойно прецакани. По принцип не съм против ваксинациите, но трябва да се правят внимателно и след внимателна преценка на всеки индивидуален случай. Не както сега - на конвейер.

ваксинирайте ги редовно, и нямя да има проблеми!

Абе какво стана със страшната епидемия от февруари?! Другия февруари да не пропуснете да намерите още 2 случая? Подли слуги на мафията! Няма обаче кой да преброи случаите на енцефалит след ваксина, макар всеки да знае за по няколко такива... включително и автора на статията!

Важното е, че децата не са хванали аутизъм ;)

Това ми прилича на менингит.

Или има друга, скрита истина. Ордите от орки за които няма граници докарват със себе ди какво ли не. Очаквайте още езотични болести да плъзнат по нашата страна и е Европа

Прав си. Веднага заведи майка си и жена си на гинеколог!

от анален опит ли пишеш?