Коментари - Предлагат 3 варианта за отчитане на парното в София | Днес.dir.bg

Предлагат 3 варианта за отчитане на парното в София

Готов е докладът на работната група към Столичната община, в който са заложени мерки за промени в отчитането и формирането на сметките за парното в София. В него са заложени три варианта за отчитане на парното и възможност за отказ от прогнозните сметки.

Обратно в новината

Коментари - Предлагат 3 варианта за отчитане на парното в София | Днес.dir.bg

Коментари

Хахахаха как е как е другарки и другари ...добер гледам "желат" гражданиет да имат топломери за топлата вода които те сами ще заплатят ..остана "да пожелаят" и "доброволен" данък за феодалите дето ви стрижат ...да сте ми живи и здрави другарки и другари ха ха ха

пишман хаирсъзи ...вий сте феодали и такива ще си осатнете ..докато не ви изтребят с камъни и оная фитка от Самоков също ...докато има "сградна инсталация" и няма отказване индивидуално щъ мъ фанете за налъмите...всичко ще правя ама няма да ви плащам смотаняците обаче сте не вие а овците по улицуте ...още сег аим дигнете симетките натерсете им да си платят и втори топлдомер за топлата вода...въобще стрижете го още да се научат кога и кво да искат

Да, от Фандъкова какво може да се очаква? Нейният духовен водач е бай Бойко, всичко сега се прави НА ИНАТ на народа, защото освирепяха, че този народ им търси сметката и не е "стадо овце", за какъвто го вземаха до сега! Предложенията на тия двамата, нямат нищо общо с поставените от народа ПРОБЛЕМИ за да се реши СПРАВЕДЛИВО, но от тези скапани политици-подлоги на монополистите какво да се очаква? Ще се разплащаме на изборите, само тогава с НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ, ще ви изпратим в ЗАБРАВАТА!

Ето РЕЖА ТРЪБИТЕ, които минават през моя апартамент и така ще се отървавам, защото явно ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ПРАВЯТ НА ЛУДИ! И Фандъкова и този специалист, са тотално обременени и нищо добро няма да направят, напротив действат в пълна ПОДКРЕПА И ЗАЩИТА НА НАЙ-КРАДЛИВАТА СХЕМА, с която се издържат ПАРАЗИТИ ! И другия ми вариант е НЕ ПЛАЩАМ за нещо, което не искам и не ползвам! Не могат да ме ПРИНУЖДАВАТ, за да МЕ КРАДАТ !!! Направете го и вие сънародници, не се оставяйте в алчните лапи на тези ОЛИГОФРЕНИ, които след 2 месеца ще са забравени!!!

Режи смело. Те са и твои. После някак ще се разбереш с останалите съсобственици ;)

в къщи - да мои са!!!

искам да знам на колко са направени от фирмите да отчитат тези топломери!!!

Ко речи???

А БЕ ТИЯ ПАК НИ ПРАНЯТ НА БАЛЪЦИ. КОЙТО Е КРАЛ ЩЕ КРАДЕ ПАК. ПО СЪЩЕСТВО СТАРОТО СТАТУКВО СЕ ЗАПАЗВА. НИЩО ЗА ТОПЛИННИТЕ СЧЕТОМОДИТЕЛИ. КАКВО ОТ ТОВА ЧЕ ЩЕ СЕ ОТЧИТА МЕЖДИННО И ТО ЗА СМЕТКА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ. СЕЩАТЕ СЕ КАКВО СЛЕДВА ОТ ТОВА-ДЕБЕЛИ ПОРТОФЕЙЛИ НА ТОПЛИННИТЕ СЧЕТОВОДИТЕЛИ. ОСНОВТИТЕ ПРОБЛЕЧИ ДОРИ НЕ СЕ СПОМЕНАВАТ: - НАЧИСЛЯВАНЕ НА ЛИХВИ НА ПРОГНОЗНИТЕ ОТЧИТАНИЯ - ИВДИВИДУАЛНИ ДОГОВОРИ С ТОПЛОФИКАЦИЯ - % НА СГРАДНА ИНСТАЛАЦИЯ ДОСТИГАЩИ ДО 75% ОТ КОЛИЧЕСТВОТО НА ДЕЙСТВИТЕЛНО ИЗРАЗХОДВАНАТА ТОПЛОЕНЕРГИЯ / ОТТУК ТОПЛОФИКАЦИЯ ПОКРИВА КРАЖБИТЕ ОТ ПЛАЩАЩИТЕ/ КАКВО ЩЕ СЕ ПРАВИ С БЛОКОВЕТЕ С ВЕРТИКАЛНИ ИНСТАЛАЦИИ ПРЕДСТАВЛЯВАЩИ 80-90% ОТ ВСИЧКИ АБОНАТИ? ТЕ НЕ КА ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА. ОТТУК И ВЪЗПРИЕТАТА СХЕМА ЗА ПРАЩАНЕ НЕЗАКОННА./КОЙ ЛИ ГО ИНТЕРЕСУВА ТОВА - ДОКАТО ВСИЧКИ МЪЛЧИМ/ РИТАМ: ЗАЩО ПЛАЩАМЕ НЕЩО КОЕТО НЕ ПОЛУЧАВАМЕ?

Не зная дали е възможна хирургична интервенция срещу ДЕБЕЛООЧИЕ но тези хора имат крештяща нужда от такава . Лично моите водомери бяха с истекъл пет годишен период и известно време плащах на база по ПЕТ кубика на член от семеиството месечно . И могат ли тези енертийни капацитети да обяснят как така някои си пълни радиаторите с топла вода от чешмата и по този начин се отоплява . Питам се кога ли най-после на държавни длъжности ще почнат да се назначават грамотни а не / лоялни / хора

Защо ревете? Събирате се всички живущи и се отказвате от парното. Това е демокрация. Малцинството се подчинява на болшинството! Май се оказва, че има 2-3ма собственика на жилища, от 20-30, които не желаят да плащат за по-топлите си жилища и ревът. Не става, маймуноподобни! Топлофикация е колективна услуга. Който не го е разбрал или не иска да го приеме - да се изнася в жилище без парно. Научете се да живеете в съсобственост. Вашите жилища не започват от прага на вашите апартаменти. Започват от прага на входа ви! Хайде, глупавите селяци да започват да ме плюят.

А БЕ ТИ ТЪПАНАР ЛИ СИ ИЛИ ИЗВЪН ЗЕМЕН. ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ ИСКАШ ДА УНИЩОЖИШ ВСЕКИ КОЙТО НЕМИСЛИ КАТО ТЕБ. ВАРИ ГО ПЕЧИ ГО ШОПА СИ Е ШОП.

"Тъпанар" можеш да наричаш сина на баща си и всички тарикати, които искат само облаги без да си плащат за тях. И не съм шоп. И представи си - плащам си сметките. Но живея в жилищен вход с Хора. Не с говеда. И нямаме крадци и тарикати.

ИКАКВО ОТ ТОВА.ЖИВЕЕЩИТЕ В АПАРТАМЕНТИ НЯМАТ НУЖДА ОТ СЪВЕТИТЕ ВИ.

Да, нямаме нужда от съвети. Искаме само да си паразитираме колкото се може повече.

И като се откажеш от парното цената на топлата вода скача поне с 50% или това не ви е направило впечатление ако сте се отказали от парното..Трябва да има уреди които да засичат и отчитат потребление само при изискуемите по закон градуси, защото сега можеш да източваш "топла"вода колкото си искаш ама ще ти я фактурират като гореща..

общината,моля,не обслужвайте хората с примитивно и вредно мислене - екологията и културата на обществото са въвели централно отопление за голимите градове,което е една неделима система.който нарушава тази система,да отговаря пред закона или да се върне в землянките и да се грее с торф от добитъка.също,моля,не наричайте гадната кражба на топла вода "присвояване".и трето ,по закон криминилизирайте тези кражби на градска и извън градска енергия общо,защото те застрашават мира в гражданското общество и сигурността на държавата - пресен пример имате с настоящите протести в главните градове на държавата.всичко друго е несправедливо и опасно.

Др.Фандъкова, премахнете всички пречки пред свободното избиране от всеки, как и с какво да се отоплява. Защо не е коментирана измислената такса сградна инсталация? За каква услуга плащат собствениците за имот, който не е населен? Премахнете топлинните счетоводители.

Защо никой не повдига въпроса за топлинните счетоводители? Те всички се издържат от нашите сметки за парно и топла вода. а всъщност какво правят? Издържаме им офисите, собствено сгради си построиха, служебни коли си накупиха, секретарки си назначиха и маса друг персонал. И това всичко го плащаме ние! Хайде по-скромно да бъде! Не са ни нужни тези топлинни счетоводители. Никому не са нужни. Само се надуват сметките и крадат парите ни.

ПРЕМАХНЕТЕ ТАКСИТЕ ВКЛ.ТАКСА "СГРАДНА МОЩНОСТ"

Такса мощност е премахната преди 10 години. Сега си имаме сградна инсталация.

Абе какви предложения и пак ли тези ГЕРБЕРИТЕ..... Ама те не си ли отидоха или се мъчат тотално да довършат държавата и тотално да заробят народа... Е стига вече не се ли наситихте? Не ви ли стигна та продължавате?

Стига с измислени варианти,стига измислени такси.Огромни са топлофикационните печалби.Искаме премахване на всички пречки пред свободното избиране от всеки как и с какво ще се отоплява.ВСЕКИ ДА ИМА ПРАВО И СВОБОДА ЛИЧНО ДА РЕШАВА ДАЛИ ДА Е "АБОНАТ" НА ТОПЛОФИКАЦИЯ.ВСЕКИ ДА СИ ПЛАЩА ПЪЛНАТА СУМА ЗА ПОЛУЧЕНАТА ТОПЛИНА,А НЕ ОСТАНАЛИТЕ ДА МУ ЗАПЛАЩАТ ОТОПЛЕНИЕТО ЧРЕЗ ИЗМИСЛЕНИ ТАКСИ.СТИГА ОВЪРТАХТЕ,НАМЕСВАХТЕ СЪСЕДИ,ВХОДОВЕ И Т.Н.. ПРЕМАХНЕТЕ ТАКСИТЕ ВКЛ.ТАКСА "СГРАДНА МОЩНОСТ"

Трябва да има и топломер и на изходящата тръба и да се плаща разликата от входящата и изходящата тръба.Това е точното количество което изразходва един блок.Точно така надуват цените. Никога излизащата вода от абонатната станция не излиза с 0% за подгряване,тя е между 30-40% и точно тази разлика не се маха от сметките ,което вдига цените .Това сме го учили още по времето на социализма и така се правеше тогава,а сега се краде от народа.Тези които го правят не ги ли е жал за този народ.

КАКВИ СА ТЕЗИ ЕКСПЕРТИ? ОТНОВО ГОВОРЯТ ЗА ТОПЛИННО СЧЕТОВОДСТВО.ТОВА ТОПЛИННО СЧЕТОВОДСТВО РАБОТИ С ДАННИ НА ТОПЛИННИ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛИ КОИТО НЕ СА ТЪРГОВСКИ УРЕДИ.ТЕ НЕ ИЗМЕРВАТ ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ. И СТИГА СМЕ ТЪПЧИЛИ НА ЕДНО МЭСТО. ОТРИЧАМЕ СОЦИАЛИЗМА И НЕГОВИТЕ ПОРЯДКИ А НЕ ИСКАМЕ ДА ГИ ПРОМЕНИМ. ТОПЛИННОТО СЧЕТОВОДСТВО Е НАСИЛСТВЕНО НАЛОЖЕНО ОТ НЕ СПЕЦИАЛИСТИ.И Е ОСТАРЯЛ МЕТОД НЯМАЩ НИЩО ОБЩО С ПАЗАРНИТЕ ОТНОШЕНИЯ.ТОВА Е СКРИТИЯ ГОЛЯМ УДАР НА ХОРА ЗАБОГАТЕЛИ ОТ ПРОДАЖБАТА НА ТОПЛОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛИ.ЗАДЪЛБОЧЕТЕ СЕ МОЛЯ КАКВА Е ИСТИНСКАТА ЦЕНА НА ЕДНО УСТРОЙСТВО-ТОПЛ. РАЗПРЕДЕЛИТЕЛ.МУРАВЕЙ И Р.ОВЧ. ДА ОБЯСНЯТ ТОВА.

Не е проблемът в отчитането ами във надуване на цената със измислени разходи ве кратуни със кратуни

ТВОИТЕ "ИДЕИ" СА ПО-ТЪПИ И ОТ ИДЕИТЕ НА ВАШИЯ ГЛАВАТАР ТИКВО-ОЛИГОФРЕНА БЕ! НАБИЙ СИ В МАЛОУМНАТА ГЕРБЕРАСТКА КРАТУНА, ЧЕ ИСКАМЕ ПО-МАЛКИ СМЕТКИ ЗА ПАРНО, А НЕ РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ БЕ ТЪПАНАР С ТЪПАНАР! И НЕ СЕ ПРАВИ НА УЛАВ, ЩОТО ОЩЕ МАЛКО ВИ ОСТАВА НА ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ГОВНА В СТОЛИЧНА ОБЩИНА И ЩЕ ВИ ПОДПУКАМЕ С ВИНКЕЛИТЕ!!!

На всеки 3 месеца базата ще се завишава с 1 кубик,т.е. на година с 4.За 10 години-40 кубика повече.Абе вие нормални ли сте?Така както сте го написали,това излиза.Не ви ли звучи налудничево?

Аз не искам да имам нищо общо с топлофикация, а тя ми обяснява как ще ми мери и отчита. Крееетени.

Защо е забранено на хората да се отказват от услугите на Топлофикация? Хайде да се откажа от Топлофикация и те да ми платят наем за тръбите, които минават без разрешението ми през моя имот и то да ми платят наем за всичките години назад. И или да ми плащат наем и за напред, или да си отрежат и махнат от апартамента ми. Да се даде такава възможност за избор на всички хора. И тогава ще си говорим, че се прави реално нещо за защита правата ни, а не поредното замазване на очи за подготовка на нови пладнешки обири.

А не искаш ли и наем от ЧЕЗ и Софийска вода - те също ползват кабели и тръби при теб :) Смешник :)

Искаме индивидуални договори и право да се откажеме, ако ни е скъпо. Какви глупости ми пишете. Нали има пазар. Какво ме интересува кога, как и с какво мерите. Скъпо ли ми е - без вас и точка. Ама искате насила да ме крадете. Престъпници, въжето за вас.

тези които решават тези неща не са абонати...

Няма оправия! Тези хора не разбират ли, че има ЕВРОПЕЙСКО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО!

1. Защо не е коментирана измислената такса сградна инсталация? 2.За каква услуга плащат собствениците за имот, който не е населен.

Коментари - Предлагат 3 варианта за отчитане на парното в София | Днес.dir.bg

Предлагат 3 варианта за отчитане на парното в София

Готов е докладът на работната група към Столичната община, в който са заложени мерки за промени в отчитането и формирането на сметките за парното в София. В него са заложени три варианта за отчитане на парното и възможност за отказ от прогнозните сметки.

Обратно в новината

Коментари - Предлагат 3 варианта за отчитане на парното в София | Днес.dir.bg

Коментари

Хахахаха как е как е другарки и другари ...добер гледам "желат" гражданиет да имат топломери за топлата вода които те сами ще заплатят ..остана "да пожелаят" и "доброволен" данък за феодалите дето ви стрижат ...да сте ми живи и здрави другарки и другари ха ха ха

пишман хаирсъзи ...вий сте феодали и такива ще си осатнете ..докато не ви изтребят с камъни и оная фитка от Самоков също ...докато има "сградна инсталация" и няма отказване индивидуално щъ мъ фанете за налъмите...всичко ще правя ама няма да ви плащам смотаняците обаче сте не вие а овците по улицуте ...още сег аим дигнете симетките натерсете им да си платят и втори топлдомер за топлата вода...въобще стрижете го още да се научат кога и кво да искат

Да, от Фандъкова какво може да се очаква? Нейният духовен водач е бай Бойко, всичко сега се прави НА ИНАТ на народа, защото освирепяха, че този народ им търси сметката и не е "стадо овце", за какъвто го вземаха до сега! Предложенията на тия двамата, нямат нищо общо с поставените от народа ПРОБЛЕМИ за да се реши СПРАВЕДЛИВО, но от тези скапани политици-подлоги на монополистите какво да се очаква? Ще се разплащаме на изборите, само тогава с НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ, ще ви изпратим в ЗАБРАВАТА!

Ето РЕЖА ТРЪБИТЕ, които минават през моя апартамент и така ще се отървавам, защото явно ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ПРАВЯТ НА ЛУДИ! И Фандъкова и този специалист, са тотално обременени и нищо добро няма да направят, напротив действат в пълна ПОДКРЕПА И ЗАЩИТА НА НАЙ-КРАДЛИВАТА СХЕМА, с която се издържат ПАРАЗИТИ ! И другия ми вариант е НЕ ПЛАЩАМ за нещо, което не искам и не ползвам! Не могат да ме ПРИНУЖДАВАТ, за да МЕ КРАДАТ !!! Направете го и вие сънародници, не се оставяйте в алчните лапи на тези ОЛИГОФРЕНИ, които след 2 месеца ще са забравени!!!

Режи смело. Те са и твои. После някак ще се разбереш с останалите съсобственици ;)

в къщи - да мои са!!!

искам да знам на колко са направени от фирмите да отчитат тези топломери!!!

Ко речи???

А БЕ ТИЯ ПАК НИ ПРАНЯТ НА БАЛЪЦИ. КОЙТО Е КРАЛ ЩЕ КРАДЕ ПАК. ПО СЪЩЕСТВО СТАРОТО СТАТУКВО СЕ ЗАПАЗВА. НИЩО ЗА ТОПЛИННИТЕ СЧЕТОМОДИТЕЛИ. КАКВО ОТ ТОВА ЧЕ ЩЕ СЕ ОТЧИТА МЕЖДИННО И ТО ЗА СМЕТКА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ. СЕЩАТЕ СЕ КАКВО СЛЕДВА ОТ ТОВА-ДЕБЕЛИ ПОРТОФЕЙЛИ НА ТОПЛИННИТЕ СЧЕТОВОДИТЕЛИ. ОСНОВТИТЕ ПРОБЛЕЧИ ДОРИ НЕ СЕ СПОМЕНАВАТ: - НАЧИСЛЯВАНЕ НА ЛИХВИ НА ПРОГНОЗНИТЕ ОТЧИТАНИЯ - ИВДИВИДУАЛНИ ДОГОВОРИ С ТОПЛОФИКАЦИЯ - % НА СГРАДНА ИНСТАЛАЦИЯ ДОСТИГАЩИ ДО 75% ОТ КОЛИЧЕСТВОТО НА ДЕЙСТВИТЕЛНО ИЗРАЗХОДВАНАТА ТОПЛОЕНЕРГИЯ / ОТТУК ТОПЛОФИКАЦИЯ ПОКРИВА КРАЖБИТЕ ОТ ПЛАЩАЩИТЕ/ КАКВО ЩЕ СЕ ПРАВИ С БЛОКОВЕТЕ С ВЕРТИКАЛНИ ИНСТАЛАЦИИ ПРЕДСТАВЛЯВАЩИ 80-90% ОТ ВСИЧКИ АБОНАТИ? ТЕ НЕ КА ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА. ОТТУК И ВЪЗПРИЕТАТА СХЕМА ЗА ПРАЩАНЕ НЕЗАКОННА./КОЙ ЛИ ГО ИНТЕРЕСУВА ТОВА - ДОКАТО ВСИЧКИ МЪЛЧИМ/ РИТАМ: ЗАЩО ПЛАЩАМЕ НЕЩО КОЕТО НЕ ПОЛУЧАВАМЕ?

Не зная дали е възможна хирургична интервенция срещу ДЕБЕЛООЧИЕ но тези хора имат крештяща нужда от такава . Лично моите водомери бяха с истекъл пет годишен период и известно време плащах на база по ПЕТ кубика на член от семеиството месечно . И могат ли тези енертийни капацитети да обяснят как така някои си пълни радиаторите с топла вода от чешмата и по този начин се отоплява . Питам се кога ли най-после на държавни длъжности ще почнат да се назначават грамотни а не / лоялни / хора

Защо ревете? Събирате се всички живущи и се отказвате от парното. Това е демокрация. Малцинството се подчинява на болшинството! Май се оказва, че има 2-3ма собственика на жилища, от 20-30, които не желаят да плащат за по-топлите си жилища и ревът. Не става, маймуноподобни! Топлофикация е колективна услуга. Който не го е разбрал или не иска да го приеме - да се изнася в жилище без парно. Научете се да живеете в съсобственост. Вашите жилища не започват от прага на вашите апартаменти. Започват от прага на входа ви! Хайде, глупавите селяци да започват да ме плюят.

А БЕ ТИ ТЪПАНАР ЛИ СИ ИЛИ ИЗВЪН ЗЕМЕН. ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ ИСКАШ ДА УНИЩОЖИШ ВСЕКИ КОЙТО НЕМИСЛИ КАТО ТЕБ. ВАРИ ГО ПЕЧИ ГО ШОПА СИ Е ШОП.

"Тъпанар" можеш да наричаш сина на баща си и всички тарикати, които искат само облаги без да си плащат за тях. И не съм шоп. И представи си - плащам си сметките. Но живея в жилищен вход с Хора. Не с говеда. И нямаме крадци и тарикати.

ИКАКВО ОТ ТОВА.ЖИВЕЕЩИТЕ В АПАРТАМЕНТИ НЯМАТ НУЖДА ОТ СЪВЕТИТЕ ВИ.

Да, нямаме нужда от съвети. Искаме само да си паразитираме колкото се може повече.

И като се откажеш от парното цената на топлата вода скача поне с 50% или това не ви е направило впечатление ако сте се отказали от парното..Трябва да има уреди които да засичат и отчитат потребление само при изискуемите по закон градуси, защото сега можеш да източваш "топла"вода колкото си искаш ама ще ти я фактурират като гореща..

общината,моля,не обслужвайте хората с примитивно и вредно мислене - екологията и културата на обществото са въвели централно отопление за голимите градове,което е една неделима система.който нарушава тази система,да отговаря пред закона или да се върне в землянките и да се грее с торф от добитъка.също,моля,не наричайте гадната кражба на топла вода "присвояване".и трето ,по закон криминилизирайте тези кражби на градска и извън градска енергия общо,защото те застрашават мира в гражданското общество и сигурността на държавата - пресен пример имате с настоящите протести в главните градове на държавата.всичко друго е несправедливо и опасно.

Др.Фандъкова, премахнете всички пречки пред свободното избиране от всеки, как и с какво да се отоплява. Защо не е коментирана измислената такса сградна инсталация? За каква услуга плащат собствениците за имот, който не е населен? Премахнете топлинните счетоводители.

Защо никой не повдига въпроса за топлинните счетоводители? Те всички се издържат от нашите сметки за парно и топла вода. а всъщност какво правят? Издържаме им офисите, собствено сгради си построиха, служебни коли си накупиха, секретарки си назначиха и маса друг персонал. И това всичко го плащаме ние! Хайде по-скромно да бъде! Не са ни нужни тези топлинни счетоводители. Никому не са нужни. Само се надуват сметките и крадат парите ни.

ПРЕМАХНЕТЕ ТАКСИТЕ ВКЛ.ТАКСА "СГРАДНА МОЩНОСТ"

Такса мощност е премахната преди 10 години. Сега си имаме сградна инсталация.

Абе какви предложения и пак ли тези ГЕРБЕРИТЕ..... Ама те не си ли отидоха или се мъчат тотално да довършат държавата и тотално да заробят народа... Е стига вече не се ли наситихте? Не ви ли стигна та продължавате?

Стига с измислени варианти,стига измислени такси.Огромни са топлофикационните печалби.Искаме премахване на всички пречки пред свободното избиране от всеки как и с какво ще се отоплява.ВСЕКИ ДА ИМА ПРАВО И СВОБОДА ЛИЧНО ДА РЕШАВА ДАЛИ ДА Е "АБОНАТ" НА ТОПЛОФИКАЦИЯ.ВСЕКИ ДА СИ ПЛАЩА ПЪЛНАТА СУМА ЗА ПОЛУЧЕНАТА ТОПЛИНА,А НЕ ОСТАНАЛИТЕ ДА МУ ЗАПЛАЩАТ ОТОПЛЕНИЕТО ЧРЕЗ ИЗМИСЛЕНИ ТАКСИ.СТИГА ОВЪРТАХТЕ,НАМЕСВАХТЕ СЪСЕДИ,ВХОДОВЕ И Т.Н.. ПРЕМАХНЕТЕ ТАКСИТЕ ВКЛ.ТАКСА "СГРАДНА МОЩНОСТ"

Трябва да има и топломер и на изходящата тръба и да се плаща разликата от входящата и изходящата тръба.Това е точното количество което изразходва един блок.Точно така надуват цените. Никога излизащата вода от абонатната станция не излиза с 0% за подгряване,тя е между 30-40% и точно тази разлика не се маха от сметките ,което вдига цените .Това сме го учили още по времето на социализма и така се правеше тогава,а сега се краде от народа.Тези които го правят не ги ли е жал за този народ.

КАКВИ СА ТЕЗИ ЕКСПЕРТИ? ОТНОВО ГОВОРЯТ ЗА ТОПЛИННО СЧЕТОВОДСТВО.ТОВА ТОПЛИННО СЧЕТОВОДСТВО РАБОТИ С ДАННИ НА ТОПЛИННИ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛИ КОИТО НЕ СА ТЪРГОВСКИ УРЕДИ.ТЕ НЕ ИЗМЕРВАТ ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ. И СТИГА СМЕ ТЪПЧИЛИ НА ЕДНО МЭСТО. ОТРИЧАМЕ СОЦИАЛИЗМА И НЕГОВИТЕ ПОРЯДКИ А НЕ ИСКАМЕ ДА ГИ ПРОМЕНИМ. ТОПЛИННОТО СЧЕТОВОДСТВО Е НАСИЛСТВЕНО НАЛОЖЕНО ОТ НЕ СПЕЦИАЛИСТИ.И Е ОСТАРЯЛ МЕТОД НЯМАЩ НИЩО ОБЩО С ПАЗАРНИТЕ ОТНОШЕНИЯ.ТОВА Е СКРИТИЯ ГОЛЯМ УДАР НА ХОРА ЗАБОГАТЕЛИ ОТ ПРОДАЖБАТА НА ТОПЛОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛИ.ЗАДЪЛБОЧЕТЕ СЕ МОЛЯ КАКВА Е ИСТИНСКАТА ЦЕНА НА ЕДНО УСТРОЙСТВО-ТОПЛ. РАЗПРЕДЕЛИТЕЛ.МУРАВЕЙ И Р.ОВЧ. ДА ОБЯСНЯТ ТОВА.

Не е проблемът в отчитането ами във надуване на цената със измислени разходи ве кратуни със кратуни

ТВОИТЕ "ИДЕИ" СА ПО-ТЪПИ И ОТ ИДЕИТЕ НА ВАШИЯ ГЛАВАТАР ТИКВО-ОЛИГОФРЕНА БЕ! НАБИЙ СИ В МАЛОУМНАТА ГЕРБЕРАСТКА КРАТУНА, ЧЕ ИСКАМЕ ПО-МАЛКИ СМЕТКИ ЗА ПАРНО, А НЕ РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ БЕ ТЪПАНАР С ТЪПАНАР! И НЕ СЕ ПРАВИ НА УЛАВ, ЩОТО ОЩЕ МАЛКО ВИ ОСТАВА НА ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ГОВНА В СТОЛИЧНА ОБЩИНА И ЩЕ ВИ ПОДПУКАМЕ С ВИНКЕЛИТЕ!!!

На всеки 3 месеца базата ще се завишава с 1 кубик,т.е. на година с 4.За 10 години-40 кубика повече.Абе вие нормални ли сте?Така както сте го написали,това излиза.Не ви ли звучи налудничево?

Аз не искам да имам нищо общо с топлофикация, а тя ми обяснява как ще ми мери и отчита. Крееетени.

Защо е забранено на хората да се отказват от услугите на Топлофикация? Хайде да се откажа от Топлофикация и те да ми платят наем за тръбите, които минават без разрешението ми през моя имот и то да ми платят наем за всичките години назад. И или да ми плащат наем и за напред, или да си отрежат и махнат от апартамента ми. Да се даде такава възможност за избор на всички хора. И тогава ще си говорим, че се прави реално нещо за защита правата ни, а не поредното замазване на очи за подготовка на нови пладнешки обири.

А не искаш ли и наем от ЧЕЗ и Софийска вода - те също ползват кабели и тръби при теб :) Смешник :)

Искаме индивидуални договори и право да се откажеме, ако ни е скъпо. Какви глупости ми пишете. Нали има пазар. Какво ме интересува кога, как и с какво мерите. Скъпо ли ми е - без вас и точка. Ама искате насила да ме крадете. Престъпници, въжето за вас.

тези които решават тези неща не са абонати...

Няма оправия! Тези хора не разбират ли, че има ЕВРОПЕЙСКО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО!

1. Защо не е коментирана измислената такса сградна инсталация? 2.За каква услуга плащат собствениците за имот, който не е населен.