Очаква се 2015 г. да е най-топлата в историята

2015 година вероятно ще стане най-топлата, откакто се водят метеорологични наблюдения, а 2011-2015 - най топлият 5-годишен период.

Обратно в новината

Коментари - Очаква се 2015 г. да е най-топлата в историята | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важното е, че парното работи и парите текат като реки. Ще има за партиите.

Браво на всички. Смях се от сърце.

и да е най студена , и да е най топла , на българина няма да угоди !

А бе ще стане тук като в Мароко. После се чудим защо имало мигранти на север.

След утрешния ден наближава с бързи темпове!

Това не е тревожно, напротив Земята се възстановява от катаклизъм при който е замръзнала. Едно време е било топло и на полюсите, но явно планетата Нибиру като е минала е отнела и земната атмосфера и е настъпил космически студ , мамутите са замръзнали дълбоко само за секунди както са се хранили. Има и други фактори, например извличането на полезните изкопаеми трябва да спре незабавно.

...Край! "Изгорях" със ските тая зима... ;-)

Купи си ролкови кънки.

Ммка му... сега какво да го правия всичкия този газ. Зимата топла, урките спряха да купуват, сега и турците ще спрат.... ще трябва да го преработваме в храна, че ще измрат от глад мурзилките.

Айде пак почнаха простотиите. Едно е да кажеш, "Най-топла в историята" друго е да кажеш на-топла за последните 100 год. Нали?

А топлофекация мисли ли така?!

Да му мислят тези дето имат нещо общо с Топлофикация.

Браво на Ел Ниньо! Да е жив и здрав още 100 години. Да му се връчи орден Стара планина.

има няколко правописни грешки в материала.

"Не е вярно" Поздрави ТЕЦ-София

Да, понеже в 2016 започва ядрена зима.

и по зле ще стане докато не се спре безогледната сеч и унищожаване на горите в световен мащаб и у нас , сечем клона на който седим заради хищни печалби ще се самоунищожим , дано след нас се появят други по-дълновидни и прозорливи същества

Хем искаме евтини дърва, хем да спрем изсичането. Разбираш ли противоречието?

"Kаквото и да ви говорят,...да знаете, че става дума за пари"!!!!!... пак, са замислили, някои чудовищни данъци или такси алчните хиени!! Kак не са измислили "данък Cлънце"???! ;).. или ако могат ще го гасят и пускат когато те искат, само и само да се гушат с още пари! Hо, трябва да знаят, че ковчезите са без джобове!!! ;))

Нещата са обречени, заради човешката лакомия и ламтеж за пари. Никой американски и китайски бизнесмен няма да си намали печалбите, за да вкара нови технологии и да спре замърсяването. Те използват парите си, за да живеят на чисти места и да ядат чиста храна - без ГМО, без пестициди, без химия. А ние просто нямаме избор, освен, че никак не им даваме зор да променят нещо. Вървим към глобални климатични катастрофи - и то не след 300 години, а само след 30. Да не кажа, че те вече започнаха.

Новите технологии струват пари. Крушката с жичка беше 0.30лв, сегашните ЛЕД са по 10-15лева. Помниш ли какво квичене беше като забраниха старите? А като направиха фотоволтаици и токът от тях е 0.50лв за киловат - още какво квичене е, а? Та не може хем ново, хем евтино. Никой гаден мръсен капиталист няма да тръгне да произвежда нещо на загуба ей така заради черните очи на човечеството.

Потвърждавам думите ви ;)) Затова пък измирането на милиарди хора е гарантирано и ще е напълно безплатно. Ние не можем да се справим с 10 милиона бежанци сега, а представете си какво е 1 милиард. А ние сме 7 милиарда...

обяснявай кое колко струва докато умираш като псе заради логичната липса на личение, според правилата на мизерията. еех ако простотията беше растителна болест..

Преди месец прогнозата беше за върла зима. Сега за мека. Ще трябва да си захвърля дипломата за мошенник май.

ще абим по малко кюмур и ще има за ракия

Унищожете ХААРПА,и да се забарни варварското отношение към природните ресурси и климата ще се оправи. Климатичните промени и тероризма са оръжия в ръцете на едни и същи хора.

Докато в методиката на Топлофикация за изчисляване на сметките за отопление остава параметъра "външна температура"не очаквам ,че според тях има тенденция за затопляне. Техните термометри за външна температура са по-особени. Тези хора не признават ,че в 21 век има съвременни уреди за измерване на количество консумирана топлинна енергия. О,Боже,спаси ни от тези кожодери!!!

Те знаят. И имат такива уреди - на входа на абонатната станция. Ама вие в панелката сте скотове мизерници и не можете да си купите такъв уред. Нито да си реорганизирате топлинната инсталация. Та проблемът си е в теб клиенте. И в крадливите ти съседи.

що дири "външна температура" в методиката,бе,целзий.

би ли споделил каква ти е заплатата в Топлофикация. Имам съсед ,инженер в Топлофикация ,пенсионира се,но продължава да работи там с тлъста заплата и пенсия. Пък жена му върти семейна фирма с поръчки от Топлофикация. Благодаря,че ни нарече "мизерници"!

След подобно "изследване" можем да чакаме поредния евроидиотизъм. Примерно катализатор в зедника на всеки, с цел намаляването с 23% на метан, 31% - на индол и 43% на скатол в атмосферата. За по-бедните държави ще има преходен период, в който ще трябва да използват открит пламък. Справка - идиотиите в казармата в РБългария, наречени "да пръднеш срещу запалка"

Добре де. Умните хора ни информират не за първи път. А българските министри какво предприемат? Нещо не им се чува гласчето. Не се вижда работицата им. Пардон, ходят по света.

Ти явно не си много умен. Вятърните перки по Добруджа и Сливен виждал ли си ги? А фотоволтаиците по цяла България? А енергоспестяващи и ЛЕД лампи виждал ли си? Мерките струват скъпо - глупави мизерници като тебе не могат да си ги позволят. Така, че кротай си, натискай се, топли се на кюмюр. Щото ако го забранят, ти си първия който ще изквичи на умряло.

ти пак се появи !? Дерзай,лапай !

Тука, у Канадата, последните 2 зими бяха ужасно студени. Даже местните се оплакваха, че не били видяли до сега подобен студ. А и тази зима започва с вече бая студени дни за ноември.

Тези дето пишат докладите, Канадата не я броят.

И канадците са се разнежили. Ужасно студено им било. Лигльовци. Едно време какви канадци имаше...

Това не са лоши новини за планетата а за нас! Дреме и на планетата дали ще е заразена с органична материя или не.

Това не са новини, а кьорфишеци!

Амин ! Минка

А дано ,на там върви ,до днес не съм пускал парното и е топло в къщи .

Сметките и без да сте го пуснали ще да ви ''затоплят'' още:)))

Сметки идват когато работи ,парното си е мое не е ТЕЦ ,засега са нула ,утре ако застуди вече може и да го пусна.

Чудесно!Вече се чуха коментари,че няма да ни трябва много газ за отопление,та по този повод си спомних следния анекдот: След лютата зима мартенското слънце изгряло,циганетата изскочили от колибата с викове "Бабо Мартооо,на нааа(тупайки се по голите задници)".След малко обаче духнал студен вятър,облак скрил слънцето.Тогава излязъл стария манго,погледнал нагоре с разперени ръце и рекъл "Бабо Мартооо,майтап не разбираш?!". Та,по-полека с емоциите...

Та тя свърши бе какво очакват???Нека още американците хвърлят бомби с неясно съдържание наляво и надясно пък чакайте природата да трае

Нямаме късмет! Тъкмо изградихме интерконекторите с всички страни по света и завършихме всички започнати хъбове и пак греда! Годината била топла и на никого не му трябва газ?! Дали да не е време да започнем износ за съседните галактики, защото сондажите черноморския шлейф завършиха и вече построихме първата дузина сонди, а и системите за шистов газ от "другия път" започват вече добив