Депутатите бламираха КФН за нови заместници

Парламентът не одобри кандидатите Румен Соколов и Йордан Чомпалов за зам.-председатели на Комисията за финансов надзор (КФН). БСП видя разрив между ГЕРБ и ОП.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите бламираха КФН за нови заместници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

беее... е тва е ентелегентно излъчване

Оставка, боклуци. Нито една от партиите в парламента не трябва да съществува и ден повече.

Не е по темата, от която не разбирам, но мога да отсъдя по разни събития, че и там е леш, но ще помоля редакторите - друг път не показвайте това нещо на снимка или както и да е. След като явно има проблеми в този сектор, ясно, че това същество не е и добър професионалист, тоест - няма нужда никой да знае за нея, да си премита там канцеларията или където служи нещо или я пратете на границата, но моля, така както модерирате коментарите, модерирайте и отвратителните гледки. Иначе - само вреда за всички. Някъде по-долу мернах "госпожа" и "любовница" на някой си. Недейте така, не може да е истина, няма толкова алкохол.

Смях се от сърце! Верно няма толкова алкохол! Това е урод и то не защото е толкова отвратително грозно,а защото е просто и зло! Хайде сега метлата,госпожа! Че ми се драйфа от вас!

Хайде да им е на хаир... ;) Като са такива експерти и то по капиталови пазари, финанси и контрол едно леко въпросче. Защо партера в сградата на КФН е нает голям офис от финансов посредник ( с неизвестен произход) добре защитен от посегателство, който ежедневно пренасочва финансови потоци извън България в милиони? И не ми отговаряйте това, че чужда фирма и не е регистрирана в България (на някой остров може би) и не можем да осъществим контрол. Въпросната фирма за три мандата си смени името 4-ри пъти.. Как може да бъде в сграда на държавно учреждение? Ехо ДАНС, МВР, Цацаратура?

Извинявам се за правописа, но днес съм яхнал метлата по случай ДОГОВОРЪТ.

И сега му е трудно като БОКО ТРЕТИ да постига същите резултати.. Гърбоидите забравиха явно, че в първио си мандат установиха световен рекорд по рИформи в едно министерство... Цели четири рИформи с четирима министри на ПП ГРОБ, а не на коалиционните им УЖ партньори, в един мандат сколасаха да проведат.. В здравеопазването.. В същото време и 1,9 млрд здравни вноски от българите откраднаха кат бонус. Заради рИформите, де.. Противоконституциоон според Решение 8 от 2012-та на Конституционнио съд. Сал некакви си 2,5 милиона сколаса неплюещата Деси да върне на касата..

Корнелия и БСП преиграват със заяжданията. Че треските за дялане на ГЕРБ (мутрите) и на измислената коалиция с националистите, не са малко, но издребняването на нещата засенчва действително сериозните проблеми!

за ФИЛЕТО и ПАСТЪРМАТА.. Стига си ручал сал суджуците..

бедна ти е фантазията колко е сериозен проблема..с такива лидери кат г-жата от снимката..като се наредиш за пенцийка може и да ти просветне..

Толкова дребни, че пенсионните дружества управляват 10 млрд народни пари, Застрахователите правят с клиентите каквото пожелаят и пак става дума за 1-2 млрд годишно премии събирани от хората, и трето - инвестициите - българската фоднова борса е едно недоносче, което всеки тарикат може да манипулира в България, а комисията обяснява колко сме прозрачни, чак нищо не виждат.

Друго си е коалиция БСП-ДПС..Гладка, кат' мозък на бесепар..Ни пукнатини, ни гънки..Ама, няма..Повече, няма и да има..Мъка

А ми ти, ЯДЕШ ЛИ СУДЖУЦИ от крадените?

Не, замених малко камънаци във Видинско, за парцел на морето..Един другар ми уреди далаверата

Тая ми е съоченичка от гимназията, викаха и й овцата и математиката й беше най-слаб предмет

Излъчването и е на сервитьорка неполучила бакшиш

Спасе Дремчов,ма ти имаш ли средно!?

у кафенето май нямате много работа днес

Пък ти си бил отличен "оченик"

а най-странното е че бсп и обединените *оти по грешка са направили нещо добро за България днес

гледаш снимката на другарката и първото, което мислиш е калинка..калинка

Месец и половина след като обяви тотална война на бюрокрацията, правителството реши, че за да постигне пълна победа, е нужно да създаде още бюрокрация. Новото чудо се нарича регулаторен борд и негов главнокомандващ ще е вицепремиерът Томислав Дончев, стана ясно след вчерашното заседание на правителството. Бордът щял да прави периодични прегледи сектор по сектор за излишните регулаторни режими за бизнеса и за гражданите и щял да дава наставления..

човек как пребори корупцията с БОРКОР.. Законите на ПАРКИНСОН и ПИТЪР взети заедно.. Това е управленската мощ на партията на гробарите.. СУДЖУК до СУДЖУКА, майно льо..

Тая на снимката е шведка.

ама закърмена у гоциту делчев

Ако Менда Стоянова и Дияна Йорданова от Парламентарната Комисия по бюджет и финанси от Герб предлагат тези господа, бъдете сигурни , че истината е някъде другаде. Толкова ли нямат Герб изявени финансисти, че са предложили тези две жени.

След доказаният Експерт на БСП Искров, след фалита на 14+2 банки с участието на Румен Гечев, този има наглостта да дава акъл какъв финансов надзор да се назначи?! Всеки, който Румен Гечев НЕ одобрява е отличен!

Ядеш ли Суджуци?

По-добре да яде суджуци отколкото да лапа надениците на комунистите, както правиш ти!

бсп и нинова няма да видят власт "гладна кокошка просо сънува" никъде не е писано че коалиционните партньори трябва да гласуват еднакво,г-жа лъжа нинова отново получи звучен шамар

Най-после Нинова щастлива! Рови, копа, плю, а сега подтиква към разкол във властта - "хайде бе, скарайте се като хората". Вероятно се е подмокрила от тръпка и напрежение. Само памперс му е майката, госпожо...

Празния й поглед не лъже, тая има толко капацитет колкот една 15 годишна сервитйорка на Приморско

КУрнелия Нинова ли имаш предвид? Да, наистина е куха като пробита туба за бензин.

матряла слаб, бос, или увехтял.

този нагъл поглед на калинката не лъже, дано този път вроденото и нахалство получи каквото заслужава

Корнело, ти с кого ще управляваш, ако ОП които ти ежедневно нападаш и обиждаш , вземат та си оттеглят подкрепата към Борисов? Да не мислиш, че с ДПС и ВОЛЯ имате достатъчно гласове? Каквото направи партията на Борисов, това е единственото възможно.

как трети път са пъне ПП ГРОБ да направи УЖ нещо.. Май и този път на ОПГ не сполучи.. ( ОПГ - организирана престъпна група, пък за теб - обединен паричен фонд + гробарите.)

От такива простовати хора като теб, с подобни изказвания сме все по-зле в България

А ти като ръсиш само умни мисли, как подобряваш положението? Посочи държава, където е вилнял комунизма и е тъпкал съветски ботуш, в която положението да е добро!!!! Където има комунисти/социалисти като нашите, там нещата не вървят. БКП/БСП е една терористична организация с изключително тъпи, мързеливи, некадърни и гадни членове и още по-прости привърженици. И вместо тази организация/партия да бъде забранена, а членовете й избити, продължава да трови политическата, социалната и бизнес атмосфера. Не ти ли направи впечатление, че ситуацията в България не се оправя, защото има една константа, която не е преставала да присъства в политическия живот - престъпната бивша върхушка, която създаде БСП и ДПС? Колко други партии се пръкваха и изчезваха, но само БСП (комунистите) и ДПС (ченгетата и циганите) са вечни. И докато си врат носа навсякъде, все ще е зле. Добре, че сега са в известна изолация!!!

Няма наблюдения върху всички минитерства и не съм фен на ГЕРБ, но ГЕРБ успяха а изградят капацитети вече имат квалифицирани и можещи хора във властта. Сега като се намърдаха патриоти и старото НДСВ - ми че те на две магарета сеното не могат да разделят, кой ще ги пусне в КФН?

Толкова успешни хора са изградили ГЕРБ във властта , че не могат да прочетат римското число - VIII. /Диана Йорданова - зам. председател на комисият по бюджет

А г-жа Карина?! Това политическо назнаячение, много напомнящо на модела "КОЙ". Крадци!!! Време е за ДОВИЖДАНЕ!

Каква сладурана е каката от снимката. Машалла.

Ами герберска от дългата пейка с компетентни кадри.

А, аз ще си я лепна в гардеробчето

радвам се че повече от час няма пишещи братя, тъй като темата е строго специализирана и аз нямам мнение по въпроса. Но тук му е мястото да кажа, че този Гечев не знам какво му харесват медиите - че е от БСП -няма лошо, но аз си спомням, че беше икономически министър в правителството на Жан Виденов, което беше най-съсипващото България, по-зле дори и след всички войни. Хиперинфлация, пълна разруха на банковата система, заплати и пенсии от 3 до 5-6 долара, дори продаде и зърнения резерв на България - взе ни хляба наш насъщни. За мен този Гечев трябва да се скрие в миша дупка.

И аз това се чудя и е крайно време някой да го напомни на тъпите гласоподаватели. Не, че съм бойковист, опазил ме Господ, ама комунист съм още по-малко. Такива като Гечев как ходят до по малка нужда, защото каквото хванат после не става за нищо. А сега на темата КФН - винаги там слагат или послушници или пълни измамници, а замовете са просто едни изпълнители на поръчките на председателя (може да се замени с плужеци). Опитът ми с КФН (над 15г) показва, че там правилото вмирисване от към главата към опашката работи с пълна сила най-вече за изпълнение на поръчки и тъпотия. Хора без елементарна компетентност и заинтересованост, угаждащи безнаказано на интересите на плащащия. Много от Вас ще кажат, че описва цялата държава, но тук просто има голяма концентрация. Никога не решават важните проблеми и гледат да прецакат както бизнеса, така и крайния потербител с незаинтересованост. Сега, ако г-жа Караиванова е мъжко момиче, трябва да си подаде оставката, но по тези географски ширини няма признаци на достойнство. Още като я назначиха започна да интриганства с директорите на поднадзорните фирми като обещава на всеки индивидуално отношение, за да прецака другия и т.н. Така, че ми е ясна като бял ден.

Как да си я подаде, като любовницата на Горанов е сложена точно с тази цел.