Крадци отключиха банкомат в София и взеха близо 150 000 лв.

Около 147 000 лева са откраднати от банкомат в хипермаркет в столичния кв. "Надежда“. Случаят е уникален, защото устройството не е разбито, а отключено.

Обратно в новината

Коментари - Крадци отключиха банкомат в София и взеха близо 150 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

който го има. А кой го има, фирмата която зарежда банкомата. Хайде сега,прокуроре, викай екипа пред детектора на лъжата. До утре, най късно, си намерил точния човек.

Крадци, крадци, ама балкански и православни. Като вътрешна устроеност са по-извисени от западните еретици, еврогейове и соросоиди-врагове на Клетата Майка...

Казвал съм го и преди-"Матряла огладнева"! По въпроса не се мисли. Айдуците станаха много...

Това с безнаказаните грабежи и обири ще се случва и в бъдеще,защото онези червени цървули от предишното правителство закриха безнаказано Полицейския СОТ. А тия от сегашните управляващи не им пука.

Ахааа, значи закриването на "Полицейския СОТ" e причина за грабежите и обирите в страната. Мноого проникновено. Ти си гений бе човек! ....нещо да коментираш Евровизия например?

Това без запознат човек няма как да стане и откъде е имал тоя ключ?

Не се знае, застрахователите колко пари имат. Утре може да се окажат и 150 милиона.

Добра новина! :)

"Обирджиите са срязали катинара на магазина, като по този начин се е активирал СОТ-ът. За това и охраната на магазина реагирала. Едва по-късно се усъмнили, че лисват пари от банкомата." Какво повече да говорим след тази невероятна поредица от събития??

Това не е възможно. Доколконо съм чела в медиите в банкоматите се зареждат до 50000 лева. Някой се опитва да преметне някой застраховател.

Егати националната лотария- 150000 добра сума!

Някой спечели 147 000 лева от лотарията. Честито на печелившия!

На фона на това, че в момента плащаме на банките, за да си държим парите в тях, а те ги раздават за кредити с лихви, започващи от 7.5%, тези 150К са просто повод да си намалят поръчката за отлежали вина в новогодишния кетъринг.

Глупости! Да му мисли застрахователя!

ПИПО

Те господарите са им едни.

Застрахователя няма да плати нищо.Няма взлом.

Хампарцумян се отказва от месечния бонус и хоп готово - парите са възстановени.

..обиждате го ;)) Той е банкер, не балък! Банкерите прибират печалбите, а загубите винаги са за сметка на вложителите или държавата.

Канарче, я виж на коя банка е банкомата! Тях ги зарежда фирмата, която разпространява винетките . Сети ли се къде са отишли парите, а те са и застраховани. Я да видим кой е застрахователя? Всичко е ОК!

Не им се работи, краде им се. Задминахме Бразилия.

Сега ще видите разликата в ефективността на Полиция, Съд и Прокуратура. Когато е за банка - разкриваемост 95%. До седмица ще са ги намерили. Почти същата ефективност имат и като оберат дома ви, нали? ;)) Маймунки мръсни ;))

Православните са известни с това, че много обичат да крадат. Крадат от шефа си, от съседа, от роднините си, от банкомата...След това ходят в църквата, палят свещи, кръстят се трескаво и мляскат икони, мълвейки "Въх, Божкеей, колко съм праведен, защото съм православен!" От това последното, обаче, кражбите не намаляват, напротив, само се усилват...

На дурги религии просто е казано може да лъжете,да крадете и убивате ВСИЧКИ които не са от вашата вяра. И туй като на крадливите престъпници все им е малко си измислят секти в религиите и потенциалните им "клиенти" са безкрай.. . Който си е престъпник по природа той си намира оправдание..На нормалните това не им идва и на ум даже.

Малко по малко отиват на нови 5 милиарда.....

Няма такъв филм да отключат и заключат банкомата. Има и касова врата с шифър.Ако не го знаеш - питайте ключарите колко комбинации има за да улучиш верния код. Иначе трябва да разбиващ каса,която задължително е на СОД. Просто лицето ,което е заредили през деня банкомата и знае кода и има ключ за касата си го е отворил. За вратата на хипермаркета няма ключ и я е разбил. Зщо магазина няма СОД- питайте собствениците,за мен не е сериозно. А за пачките- в банкомата има 4 касети за по 20 пачки.Ако ги заредите с по 50 и 20 лв. ,колко прави ? Така,че познайте неизвестен ли е извършителя???

Дам, много добре си го описал. Взлом не е имало, защото знаем че чекмеджетата са защитени и парите се оцветяват ако не се отключат правилно. Само да добавя, че парите са застраховани и на мен ми намирисва на такава измама... Нещо напоследък ни взеха за големи балъци с тия обири ми се струва.

100 процента вътрешен човек от магазина или човек, който зарежда банкоматите / може и комбина/. Няма как външен да знае, че там няма СОТ, жива охрана, камери и т.н. Разбиването на магазина е за кумуфлаж.

А последно ,колко са ??? Статистиците от МВР , вече и това не могат да правят .

евала на обирджиите да си ги харчете с кеф ...про отвсякъде не знам само с кое от 2те си висши образования мога да заработя толкова пари за година, а камо ли за ден разбивайте ги тия банки гадни

Ако висшите ти са от български университети и 10 да имаш, пак не струват!

Коментара по-горе е доста несмислен но за образованието - Щом живеем в България Нашето ОБРАЗОВАНИЕ е с ПРЕДИМСТВО пред всяко едно друго............ независимо кой и как иска да го принизи :)

Отключете, заключете празен банкомат оставете...

Знаете ли какво ми се случи преди малко - 14,08 ч в ОББ- Света софия - ІІ. Купих 130 евро и без да искам съм дала 5 лв. повече. Служителката ги описа на бележката, аз обече видях че броя на петолевките ми е тек, което ме осъмни и поисках да си ги преброя отново. Оказа се точно така - дала съм повече. Тя обачепърво ме нападна, че ги била подредила, а след това като и казах че е трябвло да ми каже тя за това, а не аз да следя.... тя извади от портмоне 10 лв. и ми каза отидете да пиете едно кафе от мен. Потресена съм!!!! Какво доживяхме....... Защо навсякъде трябва да ни лъжат, а след това да се подиграват.... Ако размислим 5 лв. не са нищо, но защо трябва да е така.

ПИПО

Те "Мелодия на годината" спряха ти 5 лева.

5 лв. са нищо, ама от теб 5 лв., от мен 5 лв., от другарката 5 лв, от господина 5 лв. ...и то станало прилична сума.

ПИПО

Аз не разбирам защо ще разбиват вратата след като са толкова добри да отворят банкомат. Нещо от МВР дават странна информация.

Не го е убил, а го интегрирал по най-правилния начин.

Така е като няма пари за инкасото , много напускат и стават специалисти в това дело

Абе като отида в моята банка , ако не съм направил заявка , имат не повече от 3000 лв или ако имат повече са с по-голяма такса. 150 000 лв кеш ми се струват голяма сума за една банка , ако не са заявени , а за един банкомат - направо ОГРОМНА. Още повече като знам че от банкомата се подават копюри основно от 20 лв. - това прави 75 пачки от по 100 банкноти . Тук четем някакви фантастики според мен , ако някой е по - наясно нека обясни .

Банкоматчо, ами ти сам си написал 75 пачки по 100 банкноти. Като ги сметнеш 7500 банкноти по 20лв, не правят ли 150хил.лв.?

Ураааа , ще има раздвижване на пазара и ръст на икономиката.

С комисионните и ала-бала прокурори съдии тъкмо се заформят на 200 000.

това са пари, за няколко дни за дребни почерпки

НЕ СЕ ЧУДЕТЕ,ИЗБОРИ ИДВАТ !А НА ТЕЗИ МЛАДЕЖИ,ДА СИ ГИ ХАРЧАТ С КЕФ!ТАКА Е КАТО НЯМА ДЪРЖАВА!!!

И след това са го заключили ли бе? Колко удобно. А защо само 100-130К? Защо не са отраднали 72 милиона примерно?

Това сигурно са дребни пари за банката, ама не си ли защитава банкоматите поне със СОТ

Е, някой ще ме светне ли,от какво да се пазим?

СОТ, сотаджиите? ...ама кво се чудя, тук всичко става и може да се случи най-невероятната гадост...

Какво гадно има да вземеш парите от банкомата?

годинки, иначе щеше да знаеш, че чуждо не се взима.

Арменчето Хампарцумян ще да е - изхарчил е месечната си заплатка от 90 000 лева и си е взел още малко от своя банкомат на Булбанк !!

"Сред хората от занаята беше известен като склонен към размисъл и търпелив мъж, дори му се носеше славата на интелектуалец, защото някои от татуировките му бяха изписани правилно." Обир от перфекционисти за пари, просто бизнес и нищо прекалено.

Евала пичове, със здраве да си ги харчите!!!

намаляли са парите за "празнуване "по заведията и какво искат другите? да не се качваме по лимузините и да намалее трафика:, нема да стане

Има ли осъдени до сега , ФЪФ Бг? Не питаме ,колко са осъдени , а по-лесно да смятаме ,... ИМА ЛИ ВЪОБЩЕ ОСЪДЕН ?

Отключили, заключили...

Тия ги пиши бегали. За друго искам да се изкажа: Ало, банките, ако обичате, пускайте в банкоматите по-дребни купюри, по-10 и 20 лв., защото тия 50 лв., които ги пускате, особено Банка ДСК, после човек като ги изтегли се чуди как да пазарува с тях - приемат ги само във веригите!

Ало, банките, ако обичате, пускайте в банкоматите по-едри купюри, по 50-100, че като изтегля 400 човек се чуди къде да сложи балата десетолевки.

Интересно преди време на Ломско шосе обраха заложна къща и след преследване гръмнаха терорист.Ами и ние сме минавали от там и сме теглили пари не ни ли копират данните от картите случайно?И интересно кой е супер маркета и защо не му споменават името мисля че там има от всички вериги но най-посещаван е БИЛАТА?

Все едно да откраднеш от мафията. Да си ги харчат.....

Нали милиарди пари на народа ПРОСТ , са в нашите банки ? Шъ им скроим шапка, не само че няма да им плащаме лихви на влоговете ,ами ще си плащат ,че им пазим парите! АЙДЕ ,СЪз ЗДРАВЕ... Ваш :Лео Хампито

Стадото си пасе ли , пасе!

Екстра, браво, само така! Ако можех и аз щях да открадна!

То в тая държава всичко ни е такова. Все има кой да ръкопляска на убийци, крадци, мутрагени и т.н. Ти крадеш от държавата като криеш данъци, депутатите и мафията крадат от теб и всички сме цъфнали та вързали балкански тарикати.

Идеята е ти да не си последния балък от който всички крадат, схващаш ли?