България иска преработка на фискалния пакт

България иска да отпадне глава 4 от проекта за европейски фискален пакт, където е включен спорният текст за хармонизация на данъците в ЕС.

Обратно в новината

Коментари - България иска преработка на фискалния пакт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европо, вслушай се в гласа на разума! Г-н Министър Симеон Дянков ви показва единствено правилния път за излизане от кризата и нарастване на икономическия ръст. Иначе ви очаква разпадане на еврозоната!

Последните статистики на ЕС ясно показаха кой има интерес от тези пактове и запазване на недоносчето евро- Само Германия. При жестоката криза фрицовете правят растеж в промишленото производство от 8%, като 80% от него е экспорт в ЕС и само 20 в осталилите селе на глобализацията. Всички схеми на ЕС са направени така, че да облагоделстват немските фирми (към които иската да се присламчат франсета, и разни други шмекери). Така Меркел взема пари от бедните и с тях финасира богатите. А иска да нямат право на собствена икономическа политика и дефицит, щото така може да се напънат да си направят нещо свестно я в образование, я в транспорт, я в туризъм - ТОВА Е НОВИЯТ МОДЕЛ НА ВОДЕ НА ВОЙНА МЕЖДУ СЪЮЗНИЦИ В ПОЛЗА НА ЧЕТВРЪРТИЯ РАЙХ ! За робите - ЗИГ-Х_Й!

ако хармонизираме данъците с тези на европа трябва да работим само за тях малоумници

А защо не приемат всички заплати в ЕС да се уеднаквят, а само данъците?...

Е, поне да се хармонизират ...

Никога подобен пакт не би имал за благоденствие !

Симеон Дянков - българската номинация за носител на Нобеловата награда за икономика!!!

Браво Распутин! Страхотно чувство за хумор имаш!

А няма ли да е най-коректно да ни се даде достъп до текста на Фискалния пакт чрез линк, да го видим в оригинал какво съдържа? Сега само предъвкваме информация от трета уста...

Ами да ти го покажат точно на теб, ама какво разбираш ти от международни финанси се чудя? Никъде в развитите държави населението не претендира да се изказва по теми, по които не е компетентно, но тук всеки се пише разбирач по всичко!

Браво но министър Дянков !

Вместо "комуняга- бивш" използвай по-краткото "гербер".

Дянков, гоу хоме! Дай път на родолюбците.

Не може Флик!