Украйна обвини Русия за отвличане на жена пилот

Украйна обвини Русия в отвличане на офицера пилот Надежда Савченко. Москва пък повдигна обвинения на Савченко за убийството на двама руски журналисти.

Обратно в новината

Коментари - Украйна обвини Русия за отвличане на жена пилот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От въртолета никакви журналисти не можеш да различиш , освен едни хора които искат да навредят на родината и!

Ръшаните са "герой" когато се разправят с жените си!

Това същество от женски пол е бивш летец. В Антинародната Терористична Операция е участвувала като наземен коректировчик на артилерията, в частност на минохвъргачната батарея обстреляла руските журналисти. Тя е видяла визуално и е дала данни за стрелба по тях. От огневата позиция не знаят по какво стрелят, те само поставят данните които са им подадени. Т. е. непосредственият виновник за стрелба по журналисти и цивилни е тя.

Колкото и да плачат в Киев, Москва не вярва на сълзи. Надежда Савченко ще прекара остатъка от живота си в суровите сибирски условия, спазвайки строг затворнически режим. Колкото и да и е останало да живее .....

Укрaйнa я чaкaт следните хубости,някой от който зaпочнaхa: 1.вдигaне цените нa ток,водa,гaз,и всичко от този род( вече ги вдигнaхa) 2.зaмрaзявaне нa доходите в стил "бaте Бойко"3.вдигaне нa цените нa всички стоки и нa лихвите по зaемите.( шоковa терaпия) 4зaгрaбвaне нa всички природни ресурси от aм.фирми ( концесия зa жълти стотинки кaто нaшите злaтни нaходищa)5.нaвлизaне нa големи.зaпaдни фирми и вериги и фaлирaне нa местните производители.6.умирaне нa износa след кaто Русия откaже дa им изкупувa всички стоки.7.увеличение нa безрaботицaтa с 5 млн.души ,който сегa рaботят в Русия,но ще бъдaт изгонени.8.превръщaне нa Укрaйнa в сметище зa ядрени отпaдъци нa СAЩ и ЕС.превръщaне нa укрaйнците в роби нa МВФ.

Тaзи фaшисткa ще я осъдят и я чaкa доживотнa почивкa в Сибир

Жалко,че в името на голямата игра въпросната "валкирия" може и да бъде върната /временно/ на украинците цяла,вместо в различни колети по пощата,примерно. А може и да ме изненадат приятно руснаците,обикновено те не правят празни ходове;-).

Не кой да е, а Украинският хелзинкски съюз по правата на човека се наема с юридическата помощ и с включването на техните международни механизми за връщането на пилотката в Украйна.

ТОВА Е КУ=ВА С ЖЕЛЕЗНИ НЕРВИ!!! И НЕНОРМАЛНА НА УБИТЕ Е ГЛЕДАЛА ТОВА КОИТО СЕ СЕЩАТЕ !!! АКО КАЖА САДИСТ ЗНАЧИ НИЩО НЕ СЪМ КАЗАЛ

И ВЪОБЩЕ ТЯ ЕВИНОВНА ЗА СМЪРТА НА ЖУРНАЛИСТИТЕ (И ЗА КОИТО УКРАИНЦИТЕ НЕ МОГЪТ ДА ИЗЛЪЖАТ СВЕТА ЧЕ ТЕ УБИВАТ МИРНИ ЖИТЕЛИ )ТАЯ МРЪХЛА Е ДАЛА ТОЧНА НАВОДКА ЗА СМЪРТА НА ЖУРНАЛИСТИТЕ И МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ

След завършване на авиационият университет Кожедуб Надежда Савченко е разпределена в Крим като пилот. Там много бързо придобива високо самочувствие и веднъж след кацане излиза от полосата на рульожката с висока скорост и чупи колесник. Тя остава без драскотина, но самолетът е отписан. След това происшествие е преназначена като оператор на бордовите оръжия на МИ-24.

ЧУК

То пък една жена!

като че ли са извадени от едно по-старо време: "пресякла границата доброволно, без документи, представяйки се...,задържана и т.н." Същото беше и за Чернобил - няма нищо, само една малка аварийка ... ама споко, или за Курск, или за Катин, или за ракетите в Куба. Жалко е, когато един велик народ като руския, го манипулират с методите на дребничкия сифилистик със странен говор.

И за оръжията за масово поразяване на Саддам Хюсеин си беше чиста лъжа ама карай.Една малка лъжа.Направо дреболия....

Пожелавам и дълъг и много неприятен престой в Сибир!

Руските власти вече връчват призовките. Аваков утре ще е в Москва. Сега ще връчват на Яйцето и Турчинов. Шоколада ще поостане за по-късно. Любезните домакини от Москва са подготвили и превоз, така че, украинския бюджет да не се товари излишно

Какво да правят хората борят се с демографският срив в Сибир. Само пленените Украински войници да не последват съдбата на пленените им братя нацисти през ВСВ. След 10г. в Германия са се върнали само няколко хиляди.

Който сее ветрове- жъне бури! Украинските войници не воюват срещу сънародниците си. Това го правят тъпаците-наемници. Присъединявам се към пожеланията за дълъг престой в Сибир.

След 10г. в Германия са се върнали само няколко хиляди. всеки 7ми - това е много повече от неколко хилади

САЩ това го правят вече за трети път с Руски граждани. Последният е син на Руски депутат обвинен в хакерство. Мъже в костюми го срещнали на метището на Малдивските острови, натоварили го на частен самолет и за САЩ. Гласели се да разменят за Сноуден.

Сталин сина си не размени ридник за офицер че Путин ще го наппави. Чакайте!

Гледах и интервюто. Уволнила се от армията и започнала работа частните баталиони на олигарсите. Коригирала е огъня когато са били убити журналистите. След това са я заловили. Мисля доста народ ще последва нейната съдба.

Жена или мъж, няма значение! Украинец, руснак, чеченец, негър или евреин, няма значение! Всеки, който е наредил и се е съгласил да участва в полетите, които хвърлиха фосфорни бомби над Семьоновка, заслужава лично да попадне в обсега на мина с бял фосфор. Това не е борба с терористи и сепаратисти. Това е излишна жестокост за умъртвяване на цивилно население.

Те май фосфорните бомби върху теб са паднали. ха ха ха. Абе как не дадоха тия руски дезинформатори едно доказателство за фосфорни бомби за касетъчни бомби? Все лъжи , лъжи.

към хртъйхт Нямало фосфорни бомби и касетъчни? Нямало доказателства? Що не заминеш за там и не ги събереш?

Pesh0

Украйна обвини Русия за отвличане на жена . Ало Украйна .... това е Русия . Не може да обвиняваш страна в отвличане , особено, като са казали защо е задържана , казва се АРЕСТУВА. Ако русия отвлече ,тази дрисла , в украйна едва ли ще имат идея , какво се е случило с нея .

схема да се готвят за прехвърляне и съд в Русия: Яйценюка Турчука Порошенкото и главатарите на десен сектор. и както го пишат демократичните тролове: чемодан,вакзал......Сибир

^Това последното е за вас путинофили. схема да се готвят за прехвърляне и съд в Хага: Путин Медведев Жириновски Думата руските фашисти

стане след третата световна.........впрочем няма как и след нея защото няма да го има нито съда в Хага,нито Сащ

Шило

Мечтите са безплатни. По-скоро Яценюк, Турченко и Марципана ще отидат там. За геноцид, за престъпления против човечеството!

ВНИМАНИЕ : Цензура Действа след 21ч! Репликите срещу Фашизма и САЩ се цензурират !

Отвличане и предаване на съд на своя територия отдавна се практикува от демократичните страни САЩ, Израел. А когато отвличането не може да се осъществи успешно - следва убийство. Дайте ми поне един разумен довод Русия да не следва примера на тези демократични страни.

Бандитите на Безлер грабят в Горловка, предприятията. Едно от тях е част стратегически резерв на Украйна. Терористите крадци са изнесли ценни материали - кобалт, индий, цирконий, ниобия. Абе бандитите са си бандити. Дошли са само да крадат.

В мътна вода риба се лови, но кои са рибарите е трудно да се каже. Но със сигурност познават вира

След тази шумотевица, която се вдигна около бурната биография на ст лт. Надежда Савченко ми стана интересно защо на 31 г. е все още само старши лейтенат. На тази възраст и най посредствените шапкари ако нямат сериозни издънки са вече капитани. Поразпитах познати и те ми расказаха неща, които ги няма из новините.

За съжаление подробностите ги трият, но за мислещи хора вероятно и тази информация е достатъчна

Каква информация? Пак си чел тъпа руска пропаганда? Дето само лъже?

Как се е маскирал този??!

У края си е .У края. !! Казвайте Покрайната.

А за наивните идейно протестиращи хохли ,изтрепани от провокатори на бандеровците на Майданя кога ще има правосъдие и ...възмездие?!

Моля, запознатите да ми обяснят: всяка държава поддържа армия (за отбрана или нападения) и полиция (за вътрешния ред). Какъв силов орган в държавата се явяват проправителствените отреди от доброволци? Какви са условията за набиране на такива, кой трябва да отговаря за въоръжаването, изхранването и попълнението на личен състав, под чие командване са, кой координира действията им (ако това не е държавното министерство)? Какви са вариантите, действията на такива отряди да са законни?

Ще ти обясня, така предните режими са унищожили армията на Украйна. За последните 20 години. Нищо не се е инвестирало в нея. Когато започват събитията от 148 хилядна армия , Украйна е можела да разчита на 5000 боеспособни войници. Тоест тия дето са били по миротворчески мисии по света. Затова държавата създава Нац. Гвардия , основно от хората на майдана. После започват да се създават доброволческите отряди, които преминават на подчинение към МВР или армията. За тия няколко месеца от никаква армия , те изградиха Гвардия, доброволчески батальони, и започнаха да възстановяват армията си. Народа застана плътно зад тях. Той снабдяваше бойците със всичко необходимо. Доброволци носеха на предните линии жилетки,каски, оптични мерници, тепловизьори, нощни визьори, превързочни материали, радиостанции. Бедния народ даде всичко за тях. Имаше много парични преводи от страната и извън нея.

Убаво са я изградили!!!? Кандахар и Кербала ги чакат !?

Ще ти обясня, така предните режими са унищожили армията на Украйна. За последните 20 години. Нищо не се е инвестирало в нея. Когато започват събитията от 148 хилядна армия , хунтата в Киев е можела да разчита на 5000 наемници. Тоест тия американците от БлекУотър и бандеровските дружини. Затова държавата създава Нац. Гвардия , основно от ултра фашизираната част на майдана. За тия няколко месеца, благодарение на огромната доларова инжекция, от никаква армия , хунтата си направи лоялна Гвардия, които започнаха да заплашват военните от редовната армия. Народа или се изпокри от страх или ги замеряше с камъни. САЩ снабдяваше бойците със всичко необходимо - жилетки,каски, оптични мерници, тепловизьори, нощни визьори, превързочни материали, радиостанции. Разбира се на цената на изпразнената хазна - бедния народ даде всичко.

Възникването може да се проследи по новините. Ясно е, че дейността им мълчаливо се толерира от украинските власти. Но не намирам отговор на друго: тези отряди законни ли са, кой ги командва и кой носи отговорност за действията им?

Бухухухууууухухухууууу.... Разчувствах се батка... Забрави да споменеш,ония пратеници на Червения Кръст от Ордена на Сестри Кармелитки!!! "Десен Сектор" ли бЕха,к`ви ли бЕха... Абе ония уроди,`геномодифицираните мутанти-назцистките гниди!! Големи борци и те...И много смели-когато са в превъзходство 30:1,и срещу тях невъоръжени жени и деца-нали....

Ужас. Слабоумен ли си или ти плащат да се правиш на такъв. Какви режими какви пет лева. Оранжевата революция помниш ли я? Юшченко помниш ли го а Тимошенко помниш ли кой подписа газовите договори с Русия?

може да се обясни с една дума и тя е: башибозук

Налетя се... :)

Първо Украина отдавна не съществува ! Второ който убива мирни граждани е военопрестъпник! Трето случайни залавяния на същества от женски пол - снайперистки и "асистент - пилоти" обучени в бази на НАТО на Полска територия НЯМА !! Що не пита Порошенко какво им се случи на 3 -те снайперистки от Зап. Украина в Донецк до летището ?? И има ли останали живи от тях ? Същите не са дали на хората в жегата да приберат телата на убитите повече от 10 дена!

не са били 3, а са били 7 и нее било жега, а е било студено и не са били 10 дена, ами още са там прочети правилните сайтове, подготви се

ДИРа може ли да трие мнения , които твърдят ,че дадена независима държава не съществува??

А к`во ще кажеш-тюфлек-да трият и мнения-написани от неимоверни дебили-които твърдят,че избрани с избори Правителства-са диктатури,и хунти превзели властта с преврати са "демократични Правителства"????

Бум Бум Бум. Украинската авиация е нанесла удар по позициите на терористите около Луганското летище. Два танка и система ГРАД са били унищожени.

егати кръглия идиот дето си ти бе....

Не е кръгъл!!! Квадратен е,и "отива" към полигон...... Толкова ръбове.....

абе урод,твоите укри имат ГРАД..............

така е нямат град, и самолетите които свалят и бронетехниката която унищожават, го правят с винтовки от втората световна ;) Хайде по-сериозно, ша та замола ;) Всичко си имат, Путин очевадно се грижи.

Ето за теб, как терористите стрелят с ГРАД от кварталите на Луганск: watch?v=yYvh4uZOs8I

ЧУК

Според думите на командващият ДНР Стрелок-започва набиране на платена войска измежду опълченците!Казва,че много миньори имали желание да вземат оръжие срещу фашистите,но искали парични гаранции за семействата си!Заплатата за наемниците щяла да бъде между 5 и 8 хиляди гривни на месец.Целта е да се премине от опълчение към редовна армия,която да противостои срещу арнията на олигарсите!

Те отдавна събират доброволци без сериозен успех. На тия няма какво да се вярва, оня ден казаха ,че са пленили Су25 със мрежа за пеперуди. Той летял и те хоп ,го хванали с мрежата. Ха ха ха.

ЧУК

Само за един ден ,след това решение в редовната донецка армия са се записали над 500 души ветерани военни-професионалисти.

ЧУК

Стрелков.

По на 60 години ли? Абе те 500 човека на площада не могат да съберат, сега 500 доброволеца? Убиваш ме от смях.

Ето ги доброволците , май са 10тина и идват от Москва. watch?v=R2GJn_l2Yf8#t

ало протестърите,защо не си го приберете този бегеец,или поне да му давате лекарствата.......е.ати шматката.............

Русия са една тоталитарна държава ,без закони. Там като вкарат някого в затвора не пускат до него нито адвокати, нито роднини. Това става и с украинката и други украинци арестувани в Крим от руската хунта. Не че някой очаква честност и порядъчност в Русия.

VIPER

А сега сравни Русия с България... При нас е правова държава хахахха Двама миндили замалко да съборят държавата...но иначе сме в ЕС.. ШАМПИОНИ ПО КРАДЕНЕНЕ!!

а в Русия си има един "миндил" ли е термина подобни на нашите двама, които споменаваш. Разлики не виждам - освен в мащаба на ояждането

Рано или късно възмездието достига убийците...

посъветвайте го да гледа мача Германия-Бразилия. Последните си имаха за собстреници на футбола. Така че не знам кой ще е изненадания... Разрушения на Донбассе из-за гражданской войны превышают $700 млн. В бюджете Украины нет таких денег, и власти надеются на МВФ, который пока так и не принял решение о выдаче кредита на $1,5 млрд. Тем временем Донбасс ждут новые разрушения: президент страны Петр Порошенко пообещал жителям Донбасса новые сюрпризы, регион взяли в осаду

Убила руските журналисти и после се прехвърлила тайно без документи в Русия най-вероятно с надеждата да бъде заловена. Амиии, щом го казва руското външно министерство, трябва да е истина.

Не се коси, следващия бежанец ще е Порошенко

Дир-ничета, Герганче, соросчета и прокопиевчета, к,во стана, един човек си почива със семейството на Малдивите, но идва Рамбо 4 и го закарва в най-голямата военна база на САЩ! Защото го заподозряли, че бих хаквал карти! Ми то половината българи в Америка трябва да ги закарат в Гуам! Исега трябваше някъде да се просълзим, че мацето е арестувано! Тя е професионален военен от Ирак, активист от Майдан, доброволец в "Правии сектор", кординатор-насочвач на минометните части, военнопленник, так че Петро да го духа, това момиче много знае! Не само е военнопленник, ами е и военнопрестъпник, което ще рече, че който убива или съдейства да бъдат убивани мирни граждани! Освен това между Русия и Украйна все още няма граница, така че тя може да се "разхожда" свободно, но едни хора я познали и я арестували! Освен това в Източна Украйна няма места за военнопленници, според Бернската конвенция на военнопленниците трябва да се усигурат поносими условия за живот! Е сега в Русия ще и осигурят такива условия! А, щях да забравя, дир-ничета дръжте ни в течение за остров Гуам!

Границата си е граница. Може да я видиш на картите. Те е военен и участвала във военни действия. Никой съд няма да я осъди. Докато руските терористи нямат на какво да се опрат в тяхна защита. Никой закон не ги пази. А всички закони са срещу тях. И света е срещу тях. Мацката ще я освободят ,не са хаби за нея.

т.е. и ти твърдиш, че: - руснаците лъжат за това как тази девойка се е озовала там - руснаците незаконно отвличат и задържат хора - руснаците използват същите отвратителни методи, които и ЦРУ използва и на които целия свят се възмущава(включително и самите руснаци) Това ли твърдиш? Ако е така, май си по-глупав? Извинявай ако си се засегнал

Тия тъпи руски идиоти за какви се мислят? За световен полицай? Москва. Московски съд днес одобри искането за задочен арест на украинския вътрешен министър Арсен Аваков, предаде РИА Новости. В неделя положително съдебно решение бе взето и по искане за задържането на губернатора на украинската Днепропетровска област Игор Коломойский. Действията на руското правосъдие срещу двамата са свързани със събитията в Източна Украйна.

VIPER

Ами то вече има един световен полицай , който отвлича хора по цял свят и ги кара в едно затворче , наречено Гуантанамо.... Явно се е появила конкуренция...

Ами нали вие ревяхте срещу световните полицаи, почвайте сега срещу Русия? Или нещо двойни стандарти? като правят САЩ е лошо,когато го прави Русия е добро? Ей това ви е лошото , не сте последователни. И се измятате според интереса на Русия.

На есен като вземем властта, ще арестуваме целия форум!

Военните приемат смъртта на други мъже, но смърт или плен на жени военни трудно приемат. Сега не завиждам на заловените руснаци от украинските военни.

гадино,твоите любими укри и сега изтребват цивилни навсякъде в Донбас!ти се стягай за ареста по-добре,че натам сте тръгнали от доларова мрежа!

Кои сте вие бе? 2% Атака?

Боже, горката! Сега ще я изнасилят.

На въпросната и бе свален вертолета близо до славянск.Толкова и е харесвало да стреля и да убива,че след като не е имало друг вертолет на който да се качи се е записала доброволка в батальон Айдар като задаваща координати за обстрел на минометите.Точно по нейни данни беха убити много цивилни украинци както и руските журналисти.Истината е че ще изгние в Сибир.

Не е така, тя е в Айдар от първия ден. Не е летяла на хеликоптер в Руско-украинската война.

Ако тя изгние в Сибир, доста руснаци ще изгният някъде другаде. Знаеш ли какво ще се случва на всеки заловен руски гражданин в Украйна сега?

Ще го бият по главата докато стигне твоето умствено ниво????