Тони Златков: Отвличането на сина ми е тема табу у нас

Бащата на похитения Адриан Златков - Тони Златков заяви, че животът на семейство е разделен на две - преди и след отвличането, но темата вече е табу в дома им.

Обратно в новината

Коментари - Тони Златков: Отвличането на сина ми е тема табу у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаме здравни осигуровки, но при лекаря му плащаме на ръка. Имаме МВР, но на банзитите плащаме на ръка. Имаме училища, но на учителите плащаме на ръка за частни уроци. Имаме държавна администрация, но си плащаме рушвети за това или онова. и т.н.

Просперираща държава е тази с ресурси и добро управление. Ресурсите ни - ограбени, управлението... където го има, е бездарно, алчно и унищожително! Затова някои от постовете са жестоки.

Моля без злости коментари! МВР-то имаме пълна информация и т.н., но всяко нещо си има цена. Ако искате плащате на нас и ви решаваме проблема, ако ли не - решавате си го сами.

Т. Златков беше пич. Сега е заприличал на Смахнатия професор. Бизнеса му потръгна през една лизингова компания на един от убитите олигарси. След убийството се срина и бизнеса...

...СА СИ ВИНОВНИ !!! НАЧИНЪТ, ПО КОЙТО СА ЗАБОГАТЕЛИ, Е ДОВЕЛ/СПОМОГНАЛ ЗА СЕГАШНОТО ПЛАЧЕВНО СЪСТОЯНИЕ НА ДЪРЖАВАТА И ВЪРЛУВАЩИТЕ КРИМИНАЛНИ КОНТИНГЕНТИ!!! ДОРИ ДА ИЗБЯГАТ ОТ ДЪРЖАВАТА КАТО ПЛЪХОВЕ ОТ ПОТЪВАЩ КОРАБ, ВЕЧЕ НАВСЯКЪДЕ ИМА БГ КРИМИ КОНТИНГЕНТИ, КОИТО ЩЕ ГИ РАЗПОЗНАЯТ И ТАМ НЯМА ДА ХАРЧАТ СПОКОЙНО ОТКРАДНАТОТО.

Със сигурност това е вярно. Презирам родните бизнесмен-бандити до един, но за този баща от сърце се радвам!

Не че нещо, ама как се забогатява по честен начин в БГ? Щото аз не съм успял, пък и хиляди мои познати бизнесмени, честни. Сега ще кажете продавал скъпи коли, и т.н. Да, така е, но все пак колко би могъл да спечели от една нормална сделка? Колата струва в Германия примерно 100000 лв, той за колко ще я продаде? За 200К ли? Нали този, който има 200К за кола, може и сам да отиде да си я купи. Друг е въпросът, ако колите не са съвсем "чисти" и маржът на печалба е доста над нормалното. А пък ако колите идват "заредени" с нещо друго...... Та мисълта ми беше, че аз познавам хиляди истински бизнесмени, и никой от тях не е бил предмет на каквото и да е посегателство.

можеш ли да предположиш, с какво биха дошли колите заредени от западна Европа в България?

Що? Ти не можеш ли? "Нещото" може да не е заложено в Германия, а да се добави нейде по пътя.

Нещо смърди цялата история... Не ще да е така сълзливо, както по новините...

Видно е какъв имидж има родната полиция!! Нито ни пази, нито е в състояние да открие извършители на кражби, убийства, грабежи, отвличания и пр. престъпления против НАС!! Виж да си го изкарат на младежи и пр. за несъществени прегрешения ги бива и то МНОГО!! Всякакви претенции за по-високи заплати, условия на труд и привилегии на фона на резултатите от дейността им са абсолютно НЕОБОСНОВАНИ!!

Какъв е бизнеса на бащата. ... Няма проблем с колите. ..Май всичко е гнусна инсценировка. ..

и сина е в "бизнеса" на бащата. така че само те си знаят за какво е цялата работа с т.н. отвличане и платен откуп

"За 12-те дни, в които беше отвлечен, Адриан е отслабнал с 6-7 килограма, аз - с 8..........." Браво! Аз така и не намерих начин да отслабна. Дай боже всекиму да отслабне с толкова килограми за няколко дни. Ако може все пак да споделите диетата ще е много добре за всички нас дебели.

Ами те я споделиха! Не четеш ли новини? Номера е следния: 1. Правиш се на баровец и хвъргаш по 1000 лв на заведение и по гаджета, за деня около 10 хилки. 2. Караш мерцедес от последните модели, ако може без покрив за да те видят и не спираш на пешеходни пътеки, може и някой друг беден пешеходец да блъснеш по-ще ти се хванат. 3. Ходиш редовно по казина и губиш по 10 хилки на шега. И чакаш да клъвнат. После те ще те приберат на някое затънтено място и право в залата за аеробика. Там ще бъдеш с вързани очи предполагам ама какво от това, важното е да отслабнеш. Като отслабнеш, просто им кажи че си се шегувал за да те вталят. Това е ... успех!

Хубава диета- остана само да намерим парите.

Прави голяма грешка, защото колкото повече табута има, толкова повече проблеми. Трябва да се говори, споделя, дори ако се балага трябва да се търси помощ от психолог.

Бандити отвличат незаконно забогатели бандити. Отвличанията трябва да се поущряват. Нека незаконно забогатели политици, магистрати,бизнесмени и олигарси да треперят, а не да се кефят с откраднатото богатство. Понеже няма правосъдие за ограбилите държавата, бандитите сами изпълняват присъдите.

Точно така и затова аз ги наричам съвременни хайдути.

как оправдахте тези пари за "откупа"..да не менкате нещо с наглите ей..

Колумбийската мафия много държи на точните и своевременни разчети и не толерира забавянето на паричните потоци !

Че наща не го ли прави? Много са точни с даването на дума и оценяват жеста.:)))

Охраната е излишна, не съм чувал да са отвличали някого 2 пъти

Не си чул и аз не съм чул, ама в България всичко е възможно;)

- идеята се износва. После може да налазят сметките и връзките на далия откуп.

Човека е доволен, какво толкова има да обсъждаме, нека темата се затвори.

обществото не може да живее с идеята, че просто едни пари се менкат без санкции на държавата.

Че то има ли държава?

Пропаднало общество, изпрострял народ! Няма коментари искащи залавянето на извършителите, няма коментари да се промени закона за присъди единствено доживот, без значение дали извършваш първо, второ или не знам лой подред отвличане. За сметка на това коментарите са свързани с хейт и злорадстване, имали пари, пада им се. Бил дебел бил не знам какъв. Слаб дебел, нисък висок, тези хора за жертви на тежко престъпление. Всеки може да бъде жертва на такова. Защото ако сега някакви профита отвличат богати, утре прохождащите гангстери може да решат да отвлекат детото на някой средностатистически човек срещу откуп от 50-60 хил.лв. Само че простия беден андрешко не приема някой да има повече от него. Поговорката в случая е перфектна: не е важно да ми е добре, важно на вуте да му е зле

Спокойно, до сега бедни не са отвличали, а и никой няма да си прави труда да отвлича за 50 хилки някой. Виж за органи може, но тогава нещата са обръщат и отвличащите се оказават богатите а отвличаните бедните. Тогава това не излиза като новина.

Не е нужно да си толкова краен в определенията за бългорското общество. Просто хората са изтерзани от липсата на правосъдие. Защото от години се реве по всички медии и се правят усилия само когато работата опре до някой богоизбран. Не са хейтъри, просто имат нужда от правосъдие, защото много от тях са мачкани и омаловажавани и не са видяли правосъдие. Защото им се налага да се борят сами без чужда помощ с всичко.

Народът, че е прост, прост е! Но, в случая коментарите са така нелицеприятни за вас поради крайното изтощение на хората да очакват и да се надяват на правосъдие в тая тъжна държава. Накъдето се завъртиш - все гнило. Хората решиха, че е прахосване на усилия да пишат за правосъдие. За мой най-голям ужас единствената дума, която асоциирам с днешна България е безнадеждност.

Айде не се подземай толкова. Това е нагласена работа. И за какво да реве народът за мутренските вендети и отвличания? Той, народът си има достатъчно проблеми, грижи и болки, че да жали за бай Милета, Телета, Мечки, Круши и бедите на новите им последователи. Какво да правим сега- богатите също плачат. Ако отвличането е било истинско , де, а не скалъпена история. Казано е отдавна- сит на гладен не вярва, а гладен на сит пък хептен!

Горките хора.Усеща се ,че ги е страх още... Къде са смешниците полицаи! Къде е Боко "силният" който е "силен" май само пред слабите. Къде е Цацата ??? Това не ти е да крадеш банки и заводи...

Как къде? Полицаите са на кафенца а Боко е на мачле. Цацата щипе дебели булки и им казва колко е всеотдаен на вожда си.

Az nemoga da razbera zashto policiata ne razpitva i ne raboti s tova momche. Nai-malkoto da se opitat da zaloviat tezi , koito sa go otvlekli. Pribral se v kushti i tolkova??

Защото са го предупредили с некадърници да не разговаря след като го пуснат.

Как да работят с него като от страх се е наакал и нищо не е видял. Или пък е видял всичко , но не иска да казва щото ще лъсне колко е скалъпено всичко.

Нищо съществено не е видял! Бъди сигурен, ако беше видял нещо от значение сега щеше да лежи закопан някъде! Викаш наакал се? А тебе ако те държат заключен някъде 10 дни, без да знаеш дали ще те убиват, осакатяват или освобождават как ще се чувстваш.

6-6 кила за това тюленче не е голямо отслабване. Пък и не му личеше изобщо каѝто си го прибираха у дома. Да му спретнат още някоя фиеста, че да отслабне още два пъти по толкова... тамън на човек ще замяза. Ама едва ли - сега мама и тате ще го глезят и угояват като за последно...

Ако е моя тоя дебелан и да дам 3 млн. за да го пуснат ще му наложа диета за цял живот.

Табу е до следващият път! Ще почакат да посъбереш пак парички и сначале....!

В такава "държава" твърде много са темите табу.

Ако пак го отвлекат пак ли ще плати ?

Ами по сценарий трябва. Метода по избор на олигарх е бая сложен. Трябва да не се нараняват най-големите риби от политиката, защото те не обиат да губят пари и сменят законите. Избира се някой който да не засяга много властта, освен малко общественното мнение но това медиите с времето го притъпяват.

Ясно , че пари не е дал :) Акции или нещо друго свързанп с бизнеса му ! Няма какво да намажат и т.н. ;) От това че си собственик на акции не получаваш обриви , а дивиденти :)

Ужас за семейството. Сега доста богати хора са под стрес. Това не е добре за цялата ни икономика. Тази несигурност в България гони богатите хора към други държави. ГЕРБ определено, няма да изкара и този мандат. България не е Колумбия или Бразилия и тези отвличания няма как да са нормални и правителството да мълчи.

Каква иконовика в тази страна с гаражна търговия? А що се отнася за богаташите, ми харесва това което правят съвременните хайдути.

Харесва ти? Ето в това е проблема... харесва ти, че обират банки и банкомати, харесва ти, че отвличат деца на богати хора, харесва ти, че палят складове на фирми... Какво още ти харесва?

Глупак!

Толкова много откраднати пари , а пък толкова малко време да ги харчиш.

откъде разбра че са откраднати и след това похарчени

Направи 3 млн. за няоклко години и тогава ще говорим.

Можеше да стане като сина на Венци Стефанов, и той плати ама нищо не получи.

Ами като повярва на ченгетат и игра по тяхната свирка така става..Всеки родител преди всичко трябва да се оповава на себе си и да не влиза в комбина с ченгетата защото до добър край няма как да стигне..

Ченгетата са разделени, едните се правят на ченгета уж а другите работят с престъпниците и заработват.

Този пък, щял да наеме охрана! И за какво ти е бре, джанъм? Мигар са ти останали някакви пари и представляваш интерес за мафиотите? Не се хаби напразно. Щом успяха да отвлекат дъщерята на Брендо, ти със сигурност няма да се опазиш ако са те набелязали. И нещо друго се питам: защо никое от семействата на отвлечени не намаза парите с някакъв химикал, който да предизвиква изгаряне или тежък обрив при допир? Ако искате да хванете престъпниците друг начин няма освен да заразите парите.

Ще убият шишото ако нещо не е наред, а и МВР следи зорко сделката някой да не се оака. Всички трябва да получат своя дял по братски и да няма сакатлък, нали за това е МВР.

Разбирам че всички са доволни накрая, всеки си е получил пая. :)))

Цяла България живее в този стрес постоянно, а вие само 1 седмица!

Табу ли? За полицията също ли е табу? Отвличането е криминално престъпление и се разследва. А който пречи на разследването е съучастник, или сам го е извършил. Май нещо е неудобна темата- дали заради произхода на парите,дали не са препрани по този начин? Ако всичко е чисто сам щеше да иска да хванат бандитите, да обяви награда за тях, не да налага табу и мълчание. Има нещо съмнително в тази история.

Кой помага на ченгетата е съучастник в престъплението и ако нещо се оака трябва да се сърди единствено на себе си...

Никой не им помага на ченгетата, ама те се завират в сделката за да изкарат някой лев и те. Иначе ще ги прескочат и ще се окажат изолирани без допълнителни доходи.

водил една седмица преговори, а полицията къде беше? Хубавото от цялата работа са свалените килограми.

И аз имам за сваляне. А ма пари нямам, веднага казвам

Като нямаш пари, няма как да си дебел. Врат с джанки не се прави.

Полицията е регистрирала случая и е съдействала да се получат парите безопасно. Разбира се после на кафенце.:)