Коментари - Отстраниха германски военни след подозрения за сексуална агресия и хитлеристка идеология | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хвала на тез военни

Хвърляне на специфични поздравления и сексуална агресия към новобранците - опитът на Украйна показва, че това са тясно свързани неща на днешно време.

в тази новина ,вярна е само втората част

Германците са добър народ, но като се съберат повече от двама, почват да маршируват.....

Където е горяло, пак ще гори!

Нищо ново под слънцето........ мустакатия австрийски содомит е бил отявлен педерас и виден наркоман.....

Сталин е виновен!!! Без майтап - виновен е, че забрани да се проведе денацификация по модела на Франция, примерно. На франсетата не им трябваха двама свидетели /както в едни други времена при тях/, ами убиваха колаборационистите както и където ги хванеха. Дори и интимните им партньорки... Реши, че пролятата кръв е достатъчна и прости на нацистите и фашистите. Ама тези явно от жестове не разбират. А ЕС е още по-виновен!!! Защото позволява на тези групировки единствено и само с идеята да ги хвърли срещу Русия. Когато му дойде времето. Факт - фашизма беше създаден като контраидеология на комунизма и трябваше да го унищожи. Нацизмът е еманацията на фашизма. Който не вярва - "Моята борба" на оня с мустачките - европееца!!! Комунизмът също е евроатлантическа рожбичка, подхвърлена на Русия от агента Ленин и с-ие. И това служи и сега за до оправдава инвазиите на Запада срещу Русия. В днешната обстановка обаче нацитата не са набрали смелост. Генетично предавания ужас от руския солдатски ботуш на врата не им дава воля да тръгнат на изток /каквото им е предназначението/ и затова се занимават с ненужна за момента демонтрация на "мъжество" - носене на фланелки и гащета със символите им и трениране на поздрави към бъдещия фюрер :):):)

Мдааа, а Пламен Узунов все още е президентски съветник.

Прав си - ще гори! въпросът е - какво ще гори? Дали германците са забравили Дрезден??? Как мислиш...

Е па екстра да го ева!

Това е хитро - като те пратят някъде дето не щеш почваш да псуваш местните щото си расист и те прибират.

До голяма степен съм съгласен с горе написаното. Не мисля, обаче, че новите нацита се толерират (а те определено се толерират) с цел да се ползват срещу Русия. Твърде са малобройни, а и мотивите им днес са други- бежанци и изобщо чужди пришълци. Дали тези мотиви са самородни или вменени е друга тема. Нацитата днес са за вътрешна употреба. Ако някъде възникне спонтанно народно недоволство срещу политиките на управляващите, моментално се изпращат нацита, за да бъдат снимани от медиите и недоволството да се представи като неонацизъм! Това е достатъчно, за да отблъсне масовостта на протеста и да оправдае твърди мерки. Иначе идеологиите са за еднократна употреба. Нито нацизъм, нито комунизъм могат да бъдат приложени отново.

търсят новия хитлер рано или късно ще го намерят

Чакай, де :):):) Нека първо да дойдат на власт. Всичко по реда си... Щото, ако не им трябваха, досега да ги няма. Както повелява тяхното законодателство, дето някак си не по германски не се спазва, нали? А иначе германците са изпълнителни до педантичност - когато се наложи, никак няма да е трудно да ги убедят, че са най-подтисканата нация и външни сили пречат на развитието и. Примерно - според CreditSuisse, защо трябва икономиката им да е зависима на повече от 75% от суровините и въглеводородите на Русия... Сега европейците ги е страх от Путин. Американците го оцениха и решиха преместят евентуалния удар по Китай... Но такива идеологически натоварени винаги е имало. Къде за вътрешна употреба, но най-вече за външна. Не забравяй мотото - "Ако не колим навън, ще трябва да го правим у дома си!"

Така е, Ева Браун е била само за прикритие. Иначе е прибирал редовно, млади офицери да му порят тръбата.

Какво е отвратителен ритуал? Например ритуалът „бухал“ в казармата ми беше бой с възглавници и шутове с цинтарките. С една малка подробност - в калъфката на възглавницата се слагаше вратичка от нощно шкафче.

Баси олигофрените дето сте били :)

На германеца трябва периодично през 45 50 години да му се набива каската. Да яде бой после окупация и така. Защото имат психични отклонения.

За съжаление решенията за Германия не се вземат в Германия. Та не съм далеч от мисълта, че "коленето" и то е за вътрешна употреба. Страшно много противопоставяне има: на верска, на полова, на расова, че вече и на ваксинационна основа. Сега текат "наказания" за своеволието СП2. А до идване на власт на такива крайнио десни групи на власт "има" мнооого време. Сега са на ред зелените фашисти!

На бас, че тези крайнодесни военни просто не са искали ислям, башибозук и прочие оркоподобни. Всеки който е против любимата религия на необолшевиките е нацист- така беше и у нас 45 г. Наслушахме се как всички били нацисти и фашисти, само комунистите били прогресивни и най- възвишени.

Той е тук, но е от страната на необолшевиките. В момента на запад текат вдички процеси, каквито са били през 30те. Гъкнеш ли против черни, ислям, джендър, зелени простотии, биваш изритан, преследван. Жалко- освободихме се от един съюз, за да попаднем пак в подобен, сма гарниран с ислям и негри.

По този път са минали десетки хиляди мъже. В някой случай те бият и с колана и по специално с катарамата. С една хубава и голяма звезда нарисувана на нея.

Предишния министър на отбраната на Германия беше Урсулка фон дер Лайен.Сегашният се казва Анегрет Крамп-Каренбауер.Следващият ще бъде нещо като Аналена Бербок /или Бърбук -бърбукването е неминуемо/.А по-следващият,готов съм да се обзаложа ще се нарича или нещо като фон Манщайн,като фон Рундщедт или Ханс-Адолф фон Килманзег и ще има мустаци под носа!

Кръвта вода не става. Както се казва бивш негър, бивш Гей, и бивш нацист няма..

ти предлагаш да на 40-50 год да се набиват кадките им ама искаш парите им защото въпреки ,че руснаци и най-вече американци ги победиха ама пак са най-силната икономика в Европа и една от най силната в света.А победителят ссср -знаем как е икономиката им.За германците важи следната мисъл:Няма нито една причина да ги обичаш,но няма нито една причина за да да не ги уважаваш.