17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредното селско момченце, дошло да покорява града с много анаболи и почти никакъв мозък.

Кой откъде се е пръкнал там да си ходи да си прави мизерийките на местно ниво.

Тия липовони сигурно на Ричката баба му ги забърква в мазето в Мадан

На този да му го сложа в ауспуха дебагейа смазан!

супер жалък....та та ра ри....

РЕПОРТАЖЪТ МОЖЕ ДА Е НА БТВ, НО РАЗСЛЕДВАНЕТО Е ИЗЦЯЛО НА ЛЮБОМИР ЖЕЧЕВ, А НЕ НА БТВ !!! ХУБАВО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ БТВ ДА СПОМЕНАТ ТОВА, А НЕ ДА СЕ ТУПАТ В ГЪРДИТЕ, ЧЕ ТЕ СА НАПРАВИЛИ РАЗКРИТИЕТО! МОЙТЕ АДМИРАЦИИ ЗА ТРУДА НА Л. ЖЕЧЕВ!

Не знаели те...дедовия...

И да не забравите да си купите Липовон , да си сложите силикон , да отидете НА Бали, да си вземете Бе Ен Ве , а и да прочетете книгата Детокс на виден Монтански аФтор - успял бизнесмен, фитнес инструктор и Секс - символ на 5 поколения :)

Знам какво те мъчи. Че трябва остарееш достатъчно много, за да станеш секс-символ на 5 поколения и пич едновременно.

Аз пък като видях че от това може да се мре, веднага взех 30 шишета. Почнах да ги давам тия хапове на дебелата ми жена и викам, жено или ще отслабваш или ще умираш. Все съм на печалба....

То голямо отстраняване, от голяма международна позиция, със значение за световния мир!!! Голяма новина, че го махнали от един фитнес.Сигурно посещава още три да консултира там зевзеци

Глупаво Ричиии.

Всичките фитнесджийчета са комплексари с малка пишка. Химията им пречи дори и нея да вдигат.

Друго си е да лочиш биричките цял ден и после с електрическата тротинетка да се прибереш.

Друго си е да отидеш в планината и да вървиш цял ден, а после да излочиш две-три бирички по залез, ама комплексарчетата с малките пишки хич не се сещате за това и веднага се обаждате. Щото после не'а добавчици за маса, не'а плочки, бате, а!

Ричи Липовона изгърмя ;) Милионер щеше да става момчето.... Ричи... Ти си СУПЕР ЖАЛЪК!!! :)

Абе ей. Я ила да ми го кажиш в учите. Ште те направя на баница глупак такав! Тука всички сти многу утворени ама като ми доидете в залата ми са мазнити.

Абе пиле, да беше развил малко мозъчните гънки вместо тия анаболни мускули, на 10 думи имаш 12 грешки...

Пулс са най-гадната дупка. И персонала са разни малки надути помярчета и цървули.

Айде бе?! :)

Не е лесно и боклук да си!

Начииии...кръстен съм Ричард, на дядо ми Величко. Баща ми е бил на хранителна добавка и като ме е правил и като ме е кръщавал.

Имаш грешка. Рамадан от Мадан отива в София и става Ричард.

Ся как ша отслабна... кой ша ма ареса

Сега, след като темата набра популярност, не е зле да се подберат всякакви псевдодилъри и дистрибутори на какви ли не "хранителни" добавки и "природни" козметики, които не са подложени на никакви изпитвания и не подлежат на никаква стандартизация. Куцо, кьораво и сакато продава, предписва и препоръчва какви ли не боклуци, които ако ще и да са безвредни (както са безполезни), са минали през хиляда стъпала на MLM пирамидата и са оскъпени до безкрай - неща, които струват стотинки, се продават за стотици левове ... Ако не за друго, то поне за данъци ги подберете!

размечтахте се нещо ? :) Може би в някоя алтернативна вселена в която в България държавните институции вършат нещо ... :)

Нямаше чак толкова да ме е яд, ако измежду тази паплач нямаше и лекари ... всъщност "лекари", които залъгват тежко болни хора (с рак, с тумори, с МС) или хора, които по 8-10 години правят неуспешни опити да имат свое дете, че ще се излекуват (или забременеят), пиейки прескъпи прахчета, предназначени за фитнес-празноглавци. Реален случай!

Аз съм член от години на въпросната верига, конкретно на фитнеса, в който Ричард работи или работеше . Познавам го, виждала съм и въпросната добавка. От моята гледна точка истината е следната..Ричард беше най-толерираният и най-тиканият фитнес инструктор, беше премиум треньор, останалите бяха най-много мастър, при все, че провеждаше само групови тренировки. Целият фитнес беше нацвъкан с плакати на Ричард държащ шишенца липовон.След Вип Брадър Ричард беше понижен и плакатите бяха разкарани, явно предусещаши резила...

Ами като има неграмотни и прости да купуват, ще има и като този, народа съвсем изтъпя, смеехме се на американците, а станахме бетер тях, зомбита!

Шефовете му незнаели нищо. Тотална ала бала.... Всичките му профили са пълни със снимки от фитнеса, снимал се е пред коли на шефовете му. Смешен инструктур амболантен тътговец. При старите му шефове по добре НАП да иде на гости

Тоя е толкова прост, ама толкова е прост че не знам да има толкова простотия събрана в едно!

употреби и някоя и друга дума.

Мизерниците от Пулс нема да признаят никога. Тоя нема акъл за два лева, къде ще организира опаковане, етикетиране, и т.н. Глупакът е подставен, но сега ще яде лайната сам. Но вероятността да ги наклепа, като го викнат на разпит в СГП, е огромна. Защото е заек в обвивка на тигър.

Айде сега тигър....обиди животното

Цялото разследване прави от почти месец Любомир Жечев, вижте канала му в YouTube. Btv просто го отразиха

Не знам дали е известно на аудиторията, че фитнес инструктор не може да бъде отстранен от длъжност, но е добре да се знае, за да се вижда, какви мили крави ни обслужват с вкиснала сметана. Лицето е за подвеждане под наказателна отговорност, но никой не може да го отстранява, защото просто ще смени фирмата. Важното е, че е разобличен някакъв отровен псевдолек. важното е хората да чуят, че няма нишо здравословно във фитнеса и добавките, важното е да се вижда, че се търси отоворност от самообявили се за лечители кухавели.

+++

Този го предупредиха е ютюб че ще яде дървото о ето, изяде го! Дано го осъдят! Много е тъп, ама много!

просто е честен и затова изглежда тъп.

Просто е тъп, затова изглежда честен!

В НСА само на това могат да ги научат...

Любомир Жечев има някаква негова си караница с Ричард. Той не вдигна този шум, защото много го интересуват хората. Ако се разрови човек всяко хапче за отслабване има вредни последици. Защо не затворят аптеки Ремедиум, че продават каквито се сещате продукти за отслабване - поне 10 вида? Те не са вредни понеже, нали? Тук ми намирисва на двоен стандарт. И колко дилъри има по улиците, те с някакво хапче за отслабване се занимават. Мишки! Продават цигари масово на деца под 18. Защо с това не се занимавате, бе, бТВ? Щото не ви изнася. За кокошка няма прошка, за милиони няма закони.

Гледах т. нар. разследване и е доста едностранчиво, с откровени неистини и премълчаване на неудобни факти.

рИЧИ, стегай халката, ще скоро няма да можеш.

Българска Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ) и Асоциация на Производителите и Вносителите на Хранителни Добавки в България (АПВХДБ) са проспали случая. Любомир Жечев вдигна шум. Ричи го грози поне една условна присъда, че е разпространявал опасен продукт. По-важно стана за резил и защо не си бачкаше почтено като Стан, Никола, Красимир и други?

Защото е много прост!

Не знам колко трябва да си тъп да вярваш, че някакви хапчета и отвари с магическа пръчка ще изтрият 2000 калории, които са изплюскали за обяд, а често дори повече от 2000, и ще осигурят красиви фитнес тела без да си надигат задниците от дивана. Абсолютно всеки ден из фейса ми излизат реклами със стотиците доволни клиенти, свали ли 5 кила на седмица, което дори да гладуваш, е баси миража. Преди се кефех да пиша, ама няма смисъл - докато има хора, предимно жени, да вярват в подобни глупости, ще има и такива да продават... Докато хората осъзнаят, че единственият път минава през промяна на храненето и вписване в необходимите калории за поддържане на здравословно тегло и редовните физически упражнения, ще се дивим на разплути тела в 2 номера по-малки дрехи и бременни в 10-тия месец мъже по улиците, които иначе джурят добавки и са свалили 10 кила, които наддават точно 1 седмица след като им свършат. Между другото, на майка една позната решила, че е дебела, и си купила хапчета за отслабване, депресира се и се самоуби. Доказано е, че от някои хапчета за отслабване може да си докара човек депресия, затова - намалете храненето и спортувайте - първото ще ви намали разходите за храна, а второто е безплатно!

'Намалете хранененето' - абсолютна глупост, водеща до тежки последствия. Като давате съвети се поинтересувайте какво следва. Ограничаване на въглехидратите, по рядко, но обилно хранене, и запазване на калоричния прием (за да не гладувате на всеки два часа) дават устойчиви във времето, стабилни резултати свързани с понижаване и в последствие поддържане в дългосрочен план на нормално тегло.

Човек е дебел, защото поема много калории. Когато, за да поддържаш 70 кг, трябва да приемаш 2000 калории, а ти приемаш 4000, какъв мислиш е резултатът? Говорим само за тегло, качеството на храната е отделна работа. И не, според СЗО 55-25-20 е препоръчителния прием на въглехидрати, протеини и мазнини - аман от хора, които си мислят, че балансирано хранене значи да не се ядат въглехидрати. Вие имате ли медицинско образование, че да давате акъл - аз защото имам.

Храненето само с хляб и фалшиво кисело мляко води до смърт и сърдечни проблеми. Това е диетата на 1/10 от нашето население, по заслуги на корумпираните ни събратя предатели! БТВ ще направи ли разследване?

А ако не ям хляб и фалшиво кисело мляко, вечно ли ще живея?

На този, слабоумния, такава реклама му направиха

В момента продължават да се продават поне още 20 добавки, които съдържат сибутрамин - Редуктил, Lindaxa, Sibutramin Sandoz, Meissa... И?

!атакнамрег лабеане ,есакуФ !ечмомотсорп !икшамоп азъг в ог етебЕ

Не го защитавам, ясно,че е сгрешил тоя мадански левент...обаче сатанизирането е най - ужасното обществено поведение. Мисля, че сурово го наказваме и става изкупителна жертва на тази порочна индустрия. Тъжно ми става за него, като гледам какво г правят. От друга страна мсля и за евентуалните пациенти на кардиологиите в следствие на продукта...и все пак, сатанизирането е мега гадно. Дано никой ен изпада в такава ситуация.

А какво да прави Лумпенпролетариата без зрелища....асфалт да яде?!

Точно такива анти-образци, натрапвани в публичното пространство, следва да се порицават сурово и да бъдат изобличавани и отхвърляни от обществото. Много ниско интелигентен, нагъл, аморален, свръх-материален нарцисист продава с агресивни "сиви" маркетингови практики хранителна добавка за отслабване, която съдържа съставка, водеща до инфаркт и инсулт, забранена от органите за контрол още през 2017-та, като съответно не плаща никакви данъци. Междувременно се фука в Инстаграм с Ауди за 100К лева колко успял е и как неговите хейтъри бачкат за по 500 лв. Аудито се оказва че не е негово и практически не го кара. Като го хванаха в ъгъла пробва да изскочи с много долен номер, че уж го изнудвали с един фалшифициран Вайбър чат, който го мисли няколко дена и после го изобличиха за няколко часа. За щастие това е един от малкото случаи, в които справедливостта възтържествува, благодарение на Любо Жечев - един гражданин, защитил моралната си гражданска позиция. Браво на момчето. Иначе държавата вика "Ми те са едни фантоми по интернет, нямат фирма, ние няма как да им наложим глоба".

виновни са и наивниците които искат да отслабват като пият хапчета. Знам, че не е лесно да се направи, но са необходими точно две неща: човек да ограничи това което бута в устата си и кардио упражнения.

Някой да е видял копач на лозе с хапчета за отслабване?

Баце, в XXI век не всеки има лозе. Даже не всеки има село. И, предполагам, ще се съгласиш, че е по-доходоносно да бакчаш нещо в голям град и да ходиш на фитнес, отколкото копач в ТКЗС-то заради едното отслабване.

Цялата заслуга е на Любомир Жечев.

Репортаж на ьТв ?!?!? Майка им мръсна и лешояди, не им е за пръв път да "разследват" на гърба на други!!! Същата работа и с няколко от разследванията на Бивол. Потърсете в Ютюб за "Ричард Величков и Липовон - ИЗОБЛИЧЕНИ", и вижте с каква дата е клипа.

Пулс е една перачница на кинти...и много добре знаят каквопродава този кретен

Това тоя супер жалък ли беше ?

Ама този Ричард е много тъп... като се започне от името му, май беше от Мадан, а пък Ричард. Иначе само простотии около него, пълен смешон!

Ричард Груев от БНТ ?!

А ония с Е-тата га? Изтровиха целия народ БТВ за фитнесинструктора се фанали.

И не само тия с Е-тата...всякакви "народни лечители", врачки, баячки...дето лекуват рак и косопад с една билка... и тн и тн....?

Толкова е про3 този, че само с тъпотии става известен...

Дано домуса иумре и боко тиквата и всички дето гласувате за герб и бкп агенти скапани децата да ви измрта

Манге, нали знаеш, че като кълнеш клетвите се връщат утроени при тебе?

Тея БТВ кви са плагиати...не са правили те разследването ама аре...