Откриха обесен крупен бизнесмен

Трупът на Георги Динков е открит в производствена база в Кочериново

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Управляващите Мутри самоубиха и този бизнесмен ....... Помните ли собственика на Агресия ?! Същата история е .... Конграчулейшънс Борисов!

Защооооо уш нямат проблеми на никому нищо не дължат и такъв край .

А втората смяна нищо ли не са видели ? И какви са тези смени по 12 часа работа ? Мисля че имат право да го обесят.

Познато,работническата класа задължително плюе и мрази .По християнски!

Тъкмо да заскърбя и научих, че бил завършил в Масква.

Тъкмо си помислих, че има съвестни хора и се появи ти.

Един крупен строител на модерна Булхаристанска рипублика си отиде на трудовия фронт. Поклон пред ценностите му, в левове, евра и долари!

Ами малкото свестни работодатели на издържат на ,напъна”.Защото те са хора ,в които звяра липсва.Другите са измет.По-лоши от гърците.Само който е работил при грък ,знае колко са гадни.

Всички бизнесмени в Бг се водят самоубиици. Най-лесно е а и няма оръжие. Видяхме вече на какво прилича системата разследващи - съдии, пълна пародия. Дано по-скоро това разгнило поколение си отиде.

Ега ти първата смяна, която си тръгва от работа около 20 часа. В колко ли започва? Щото обичайно се започва от 6 часа. Иначе лека му пръст на "крупния бизнесмен".

почивай в мир . Прости на глупаците , които не те познава , а пишат глупости и небивалици !!!

Георги Динков, защо се присъедини към качествените и борбени хора, напуснали този свят, лека ти пръст, тъжим.

СамоОби(т)л (се) е!

Преди 1989 г. голяма част от населението работи в завода за хартия и опаковки „Никола Вапцаров“ Приватизиран от крупния бизнесмен, обесен или самообесен. Тоест Динката е обрал труда на съгражданите си, за лична облага.

Динка, прости им всички глупави приказки, ако можеш, дано не си ти. Щото много ни е мъчно, от всички от нашия клас, като чуваме глупоститие дето ръсят тука. Не ми е ясно защо се е случило (ако това е вярно изобщо).

Динката може би е бил трудолюбив, но явно е бил много алчен и най-важно не е разбрал идеите на дядо Благоев. За справедлив социален строй. А е живял в Благоевград. Не е трябвало да гради светлия капитализъм, унищожил България.

Повечето ги самоубиват !

....Работниците от първа смяна, които са си тръгнали около 20 часа, са го видели в двора и бил в добро настроение. Нищо не подсказвало, че се готви да сложи край на живота си..... Ако е решил да се самоубие - ще се държи нормално и с нищо няма да го покаже.

В производствената база? Странно е. Бог да го прости човека, беше добър познат на тъста и тъщата, за него само суперлативи съм чувал!

Лека му пръст... Само ми стана чудно първата смяна в колко почва та си тръгват в 20 часа ??

Почват в 8 ч., бачкат до 20 ч. Да им дойде акъла, защото изгониха бай Тошо.

а на мен ми е чудно защо главният прокурор не е заминал заедно с вътрешния министър както направиха в Русе

самообесели. Колкото и да не е бил на себе си, щеше да се гръмне.

Лека му пръст на човека. Нека оставим все пак да има официално становище за обстоятелствата около смъртта му. А редакторите наистина да се научат как се представят факти показващи кой кой е. Аз нямам никаква представа кой е този човек и написах името му излезе инфо на струма.бг. Може да е същия и там за него(ако е същия) пише, че е завършил технически университет в Москва. Нека разчитаме на факти, а статии като настоящата са показател за нивото на "журналистите".

Все още има хора дето вярват на официалното ''становище'':(((((((

Млада циганка го е изнасилила и обесила под сексуален нагон и е заминала на екскурзия в Холандия без да каже нищо.

"Георги Динков е завършил Техническия университет в София и е познат като един от добрите инженери в Благоевград, откъдето е родом." Инженер с техникум? България е велика!

ненормалник, сам си го написал "технически университет в София"... какъв тахникум те гони не е ясно

Пропускаш да прочетеш значението на кавичките, които показват цитат, а не мнение.

чукча писател,чукча не читател

tonk11

верно е велика! Щом и такива като теб има

ама бил ли е изнасилен? ДНК има ли?

Щом е ходил на лечение в чужбина, значи е бил много далече от самоубийствени мисли. Май е поредният самообесен.

Случва се и в чужбина да са безсилни.И там умират хора.Може би е решил сам да сложи край.

Не сте прав. Може би се е опитвал да търси лечение извън България като последна алтернатива. Ако прогнозата е била безнадеждна не изключено и да е взел решение да сложи край на живота си. Бог да го прости :(

Леко по леко наближаваме 1941 год.с партизанското движение.А за национализация години ще минат докато стигнем 1945год.и България да тръгне напред.

ГЕРБ създадени с помоща на германски пари и идеи, тогава подписан договор с Германия, историята се повтаря!

А казват, че парите купували щастие. Май не е точно така. А дали се е самоубил е друг въпрос.

Пол Алън и Стив Джобс щяха да са вечно живи и много щастливи...

Бог да го прости! Явно е бил добър човек.

„...Работниците от първа смяна са си тръгнали към 20.00 часа...“ Сигрно е станала журналистическа грешка или се чудя кога е започнала първа смяна.

Няма грешка - от 8.00 до 20.00, после е втора - от 20.00 до 8.00 на следващия ден.

какво става, дето му се губят двйсетина..., а ти си тръгнал за някакви си часове и смени да питаш...

ми е на 37 и е полуидиот. Значи обесения е на 74. По един виц да даскала.

Дано да намерят обесен и глупавият ти годподар борисОфф,да ви еба пичката майчина и на двамата! Мършо,ти защо не му облизваш препикано- осраният Гъз???

А ние майка ти

Защо така-може би са го самоубесили ех такива честни ора защо става така на никого нищо не дължат пък..!!

И да е именно защото са честни и защото искат да правят бизнес, а на някой друг този бизнес му трябва, за да стане монополист, например. Другото е, че ако си заможен човек и имаш бизнес, който генерира милиони, нямаш никакъв интерес да се знае кой си, най-малкото заради това да имаш личен живот и семейството ти да има такъв. Затова големите капиталисти обикновено работят чрез поставени лица.

Съжалявам за бащата на Рашко,но си спомням,че Рашко беше посредствен ученик и му пишеха тройки заради това,че баща му е директор.Извенъж - хоп, Рашко обшински съветник и крупен бизнесмен.Как става това?Само в България се намират такива "феномени"

Днешно време - и да умре не може човек. Все ще се намери някой да те окарикатури като комунист, фашист, работяга или мързел. При това без да те познава въобще. Не някой - орда платени тролове. Какво значение има какъв е бил човека? Знаете ли колко му пука на него за вас? Точно николко. Вероятно ми се смее на простотията с която тровите всекидневно живота си и живота на другите около вас.

Браво разкрихте престъплението...."Все още не е ясно защо бизнесменът е посегнал на живота си."посегнал?посегнали?

пък не е бил на 74 години?

Не съм против богатите и успялите,против съм измамниците и техните деца да са такива

Природата е повсеместно замърсена с найлонови те изделия на този производител. Сигурно е осъзнал стореното.

За всички материали си има контейнери и кофи. Не производителя ги оставя извън тях, а всички на които не им пука да се събират на точното място за рециклиране.

Днес съм щастлива !!!Хубава новина ,чакам следващата.

Ако сега е на 54 години, то значи е роден някъде 1964 година. В такъв случай няма как "През 1973-1991 г. минава цялата йерархична стълбица от помощник технически ръководител до директор на окръжното тогава предприятие "Хидрострой".", понеже през 1973 е бил едва 9 годишен...

всъщност човека е 50-ти набор, който е математик да смята, особено "джурнолята".

това драги читатели и зрители и нашето славно ежедневие - убийства, грабежи, изнасилвания, самоубийства и ако щете цъфнал герб в изпълнение на правосъдния министър,остава обаче герб не само да цъфтят,но и да вържат, да видим обаче що ще вържат и за кой,щото като не могат да намерят сили да си свършат работата,за която получават луксозни възнаграждения, то поне да си идат с мир и да си наведат главите - толкова можем и това е, а утре какво ще прочетем и децата ни как да ни имат доверие,че всичко е наред у нас,давайте оставка и да се свършва

Още един спонсор на Столетницата се пренесе в Отвъдното! Спрете се бе, избори идат!

ДИР, вие четете ли какво сте написали? 54 годишен значи, че е роден през 1964 година. Как кариерата му започва през 1973, тоест на ДЕВЕТ ГОДИШНА ВЪЗРАСТ?

Кво може да се очаква от тия дираджийски пейзани? Пак са омазали я възрастта на човека, я годините в които е развивал кариера. Тва име е нивото, кво да се прави? Грамотния и кадърен матрял се изнесе в чужбина. Тука останаха 95 % цигани и неграмотни чалгари.

ти в коя група се самоопределяш...,то твърде избор нямаш

Аз съм в групата на останалите 5 % наивници, които са останали в Родината и все още вярват, че можем да променим нещата към по-добро някой ден. Ти явно си в 95-те % щом не можеш да сметнеш, че 2 и 2 прави 4 и задаваш тъпи въпроси с нелепата убеденост, че си остроумен.

Още едно неразкрито "самоубийство" и още и още ще има.В бълхария е опасно за живота да си "бизнесмен" и да имаш собствен бизнес.

И добре да живееш,умираш!Първа и втора класа кацат по едно и също време!Не знам защо Дира ни навира тези местни новини в очите !Кого го интересува-имал е врагове,понастъпили са го и хайде!

Съжалявам, но се откажете от работа и бягайте, защото идват.

Ами Бог да прости! Бил неизлечимо болен, изпаднал в депресия - самоубил се. Драма има, тайна няма.

Скоро пак ще има избори и пак ще си изберете същите помяри. Не се оплаквайте.

Северин е още в Германия, затова го пишат самоубийство

Да се изследва биологичен материал по жертвата. Може млада циганка от Германия да го е изнасилила и обесила.

Абе вие от Блиц добре ли сте? На 54 години, а е започнал работа през 1973??? Ами тогава е бил на 9 години само. Нещо не само математиката ви куца май

Соц вундеркинд :-) Ама е добре, че и някой друг го е забелязал този факт. 20% все пак четем с разбиране

е то по биографията е очавадно, че е ченге от комунистическото добрутро; такива обикновено са крупни бизнесмени, докато някоя по-голяма риба от същото добрутро не реши да станат мъртви крупни бизнесмени

Липсата на работна(дет' да придържа клона) ръка какви последствия има...

Червеният пъзел се разпада бавно, но необратимо...

"Все още не е ясно защо бизнесменът е посегнал на живота си." Вече дори не се стремят да лъжат и замазват