Отбелязваме Световния ден за борба срещу СПИН

От началото на първия случай у нас, регистриран през 1986 г., имаме 3702 души към края на месец ноември, близо 2000 са хората с ХИВ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И отровата е лек за мършата

Пийни си.

Този спин още го дъвчете?!? Голяма футболна драма с цели 5-10 000 болни за 30 години. То от настинка си отиват повече хора отколкото от това измислено нещо.

А като го отбелязвате започнахте ли да преподавате вероучение, че единственият начин да се предпазиш от всякакви такива болести и половото въздържание извън брака?

Вече е празник на ваксинираните.

Къде е ваксината? Този вирус е в живота ни от 40 години.

поинтересувай се малко, щото в началото умираха на 4-тата година а сега изкарват 4,5 пъти повече

Това Празник ли е за да празнуваме ! Съжалявам хората заразени от Кръв на болни с ХИВ , другите не ги съжалявам защото са заразени по полов път и с наркотици ! Мислех че болните със Спид свършват оказа се че ги има !

Сладникаво трогателно лицемерие. СПИН се появява известно време след посещение за ваксинация от СЗО в едно африканско село. Там са нулевите пациенти. Разбира се за болестта са обвинени едни зелени маймуни. Както днес по същата схема се обвиняват, кога прилепи, кога панголини. А СПИН се оказва, че се разпространява по кръвен и полов път. Но не се споменава точно как са се заразили нулевите пациенти. Като всяка съвременна болест с трилионен оборот за лечение на измисленото, трябва да се популяризира. Или е нужна жертва, известна, за да е рекламата качествена. Което става твърде лош късмет за Фреди Меркюри. За съжаление изчезнаха спомените на приятелите му, които описваха кое как се е случвало. Лош късмет да го изберат за рекламно лице на новия здравен бизнес.