17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фурнаджииска лопата

Жорката е тотално изтрещял.

Съвременният поп Кръстьо агент Георги Евдокиев Марков или агент Николай на бившето ДС обича да се изявява навсякъде в отвратителни роли с помощ на българските медий. Срам за страната България!Срам и позор другари от Комунизма.

В нашата история е наситено с предатели като агент Николай!

Аман с ваште агенти и комунисти ? При соца агентите са работели за националните ни интереси, а вече 35 години нашенски продажници са чужди агенти и провеждат антибългарска политика. Не ме интересува кой какъв бил преди 50 години, а кой какъв е днес ! Не живея с миналото, а с настоящето.

Да, работели...само дето са слухтели и донасяли за приятелите си в ДС-филиал на КГБ. После хорицата-я затвор, ни кариера... Лесно е да се говори сега като е разобличен въпросния кютук.

Агент Николай! Гледай си пенЦията от ДС и не манипулирай. Комунизъма свърши. Всеки може да влезе да види статистическите данни за всяка страна. Унгария има подобен прираст и раждаемост като всички страни в източния блок. То бива лъжи ама чак пък толкова...

А Киро Тъпото не е ли агент на чужда държава ? А Пасито ? А Плевела ?...

Орбан си гледа интереса. Но гледа и един друг интерес, който е против България. Има една телевизия в Северна Македония, собственост на Унгария, която бълва най голямата омраза срещу България. Нашите меки китки да го питат що така, какво има против нас. Най вече тоя Марков, а не да му се мазни.

2 KOMУНДЕЛСКИ KУPBИ

Великан! Браво! Само напред!

Кой, бе?!? Георги Марков ли е великан?!?

ГеоргиМарков е таен,долен агент провокатор на ДС!!!!

Георги Марков какво мисли за политиката на Орбан , спрямо Русия? Марков е гербер, а ГЕРБ са за военна подкрепа за Украйна! Орбан е твърдо против..

Ти явно си прост герберски трол. Марков е същото комунде, както и бате би Бойко големият европеец, големи са само лайната в кенефа които сере.

ОРБАН МАЧКА ВСИЧКИ МЕКИ КИТКИ И ЛЕВИ ЕЗБИ ! ОРБАН Е ВЕЛИКАН И НАЙ ГОЛЕМИЯ ПОЛИТИК НА НАШЕТО СЪВРЕМИЕ, ЗА ТОВА И УНГАРЦИТЕ СИ ГО ИЗБИРАТ ! НЯМА ПО ДОБРА АЛТЕРНАТИВА ЗА УНГАРЦИТЕ ОТ ОРБАН !

Ако се беше научил и да пишеш, можеше да имаш друга алтернатива освен беден и прост клошар, който троли за копейки ;))

Един и същи плазмодий като Жоро Марков - Николай, възхвалява Орбан и Тиквата. Правете си сметката за настроенията в ГЕРБ. Да не бяха фондовете, щяха да веят руски знамена и да громят Сорос по площадите.

Поздравления!

дАВАЙ пагуляем, патом трахат тваю жопу ?

европа има от какво да се срамува

Виктор Орбан е достоен човек за когото интересите на Унгария са №1. Унгария е реално независима страна и там американските команди не играят. Унгарския парламент прие закон с който се забранява външно финансиране на не правителствени организации. Това сложи край на платените протести за сваляне на правителство и чичко Сорос отиде в небитието. България силно се нуждае от човек като Орбан, а не от слуги. Показателно е, че Орбан има доверието на мнозинството от унгарците и затова постоянно печели и то не как да е,а с две трети от гласовете, което си е абсолютно мнозинство. Унгария е 10 милиона и парламентът и е от 199 депутати. България е под 7 милиона и има парламент от 240 депутати. Как ви се струва? Това което не ми е ясно е как човек като Виктор Орбан се фотографира с такъв боклук като Георги Марков. За сведение на "Демократична България" Георги Марков/агент Николай/ е работил в Шесто управление на Държавна сигурност, което си е политическата полиция и е бил обикновен доносник. Това го казвам защото те са по досиетата!

Изглежда горкия. Чуди се кой е тоя лудия дето му се хвърля да го прегръща

Когато в ДИРа се пишат, какви ли не интерпретации с името на Президента на РФ Путин, МО-ДЕРА-ТОРА, е сляп. Но когато напишеш истината за Президента на САЩ, ДИРа трие. Що така бре ДИРааа, вие ли му сменяте памперса на Байдънката? А, колкото до Орбан? Слушах му речта пред Парламента. Достоен Президент на достоен НАРОД.

Изсирам се в устата на папуняка Георги Марков, т.е. Агент Николай от ДС, както и на всички останали орбанисти, които съставляват мнозинството в ГЕРБ и партньорската им партия Възраждане.

Schilo

Мдааа, в парламента им има само 27 соросоида! Това се казва работа. Поставят си държавните интереси на първо място!

Да им е жив и здрав на унгарците Орбан !!! Тъка се прави държава Евала! Един от малкото мъже в управлението на Европа. А при нас ..... п..ка след п..ка. Както е казал Паисий имали сме царство и господарство .... ама сега НЕМАМЕ.

Ами отивай при Орбан, тъпанар.

Човек не може да напише истината, веднага го заръфат сороските мастии. Следват мустака само на Мустафата...

ами ще отида, бе идиот. Унгария е страна с висок стандарт и много работни места.

Реплика до Хаха: Той абсолютно същата глупост е писал и на мен. Много под нивото ми е да се занимавам с такъв плазмодий. Няма разумен човек, който да се върже на глупостите му. Но пък ако Сорос е решил да му плаща - добре! Един гладен по-малко.

Господин Орбан, ако четете дир.бг ще разберете, че и аз Ви поздравявам.

Ами отивай при Орбан, тъпанар.

А ти отивай при урсулата, да те обработи със стрпона:-)))

Mozhe da sam bil Agent na DS no takiva beha vremenata.. Da ima - da niama da sam razbil 10-12 sadbi.... pove4e edva li !

Ти който целуваше кора на Борисов , ти който казваше , чф без него сме загубени . КАКЪВ НАГЛЕЦ МРЪСЕН СИ !!!

Орбан го знам, но кой беше тоя Марков?

Някои го наричат "Агент Николай" , а той самият си спечели прозвището "Син седесарски шут"

А някои му четем коментарите и го харесваме. И го помним като добър юрист, човек с морал и конституционен съдия... Ай , сиктир !

Що ни занимавате с това червено гов-о

Ами кафяви и разплескани като теб сме виждали достатъчно:))

Къде, в огледалото ли?

То за вас всеки нормален е или руски агент или комунист. Бетер фашизъм.

Че какво му е нормалното-корумпиран и диктатор.

Приятелките на Путкин не са ми симпатични. Няма логично обяснение да си приятел с един убиец, защото си за християнските ценности.

Който си го може, си го може! Ние не сме в този кюп за жалост! :(

Бебето в дантели е позор за българската политика!

Няма по-голям боклук измежду политиците от Георги Марков (агент Николай). Сегашните отрепки бледнеят пред него. От най-върл седесар, се превърна в най-върл минетчия на ББ, спазвайки девиза "Аз съм с вас - които сте на влас(т)" Освен това е хомосексуалист - всеизвестен ! Чий го търси тоя бивш конституционен съдия в Унгария ??? Това педалче беше и в управителния съвет на Левски ...

То за вас всеки нормален и трезво мислещ е боклук. Само сороските мастии сте ок. Този човек има смелостта да критикува миграционната политика на ножа на Меркелица, критикува еврогейската политика на Брюкселския Коминтерн, винаги е харесвал Орбан като политик и държавник... Какъв го дири в Унгария ли ? Ами, неграмотнико, дето само лаеш по хората...Георги Марков беше женен за унгарка и е живял там, сега е вдовец, но дъщеря му живее в Унгария... Колко пишман демократи се пребоядисаха и до вчера ни скандираха КПСС и БКП, а днес реват НАТО и Еврогея... Георги Марков е начетен, интелигентен мъж, с консервативни разбирания за Европа, високо образован, беше и конституционен съдия и мисли като мен, като колегите ми магистрати, като приятелите ми,с високо квалифицирани професии. Много ме интересува кой бил агент Николай, като днес на другите агенти целувате продажните гъзове. Този човек поне има здрав разум и изцяло споделям възгледите му за Европа и случващото се в Европа, за световната политика. Благодаря му за коментарите, защото той говори от мое име и от името на колегите и приятелите ми ! Желая му здраве ! А на Виктор Орбан пожелавам попътен вятър и завиждам на унгарците, че имат такъв късмет с него.... А ти си ръкопляскай кат на партийно събрание на нашенските предатели за антибългарската им политика и се надявай някой ден да ти вдигнат стандарта, а не да ровиш до гроб по кофите за боклук ! Аман от безмозъчни плювачи... Пука ми кой какъв агент бил преди 50 години, днес ме интересува кой предава България и нас..

е за унгарка още много преди демокрацията,

Водеща новина дирници? Е, как да не напиша книга, че е феномен? За 12 години има 1 милион и 100 хиляди нови унгарски граждани, 1 милион нови работни места, 13 доживотна пенсия, 50% увеличение на браковете, 33 000 евро за трето дете, ако се осигуряват и си до 40 години. Износът достигна 119 милиарда евро, в страната са Ауди, Мерцедес, Опел, Сузуки, БМВ, Сименс, Аербъс, Самсунг и т. н., коментира Марков. Спортната инфраструктура, построена от Орбан, си е направо за Олимпиада. Унгария няма шеф, миграция на ножа, трети пол, гей бракове, живее се спокойно - по християнски. До 2030 Орбан ще направи Унгария 15 милионна без да прекроява граници! Успех господин Феномен, Господ да те пази, че имаш за враг милиардери!,заявява в заключение Марков.