От Червен бряг до Монтана: Полицията на крак заради разследващ журналист

Христо Гешов открит на 70 км от дома си след като бе обявен за национално издирване

Обратно в новината

Коментари - От Червен бряг до Монтана: Полицията на крак заради разследващ журналист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя да ходи да се прави на журналист в Бруней.

Значи така! Имате бойкоп за мин-председат и не ви пука на вас разбойници ниедни ! От крадене и ламтеж за богатства, простаци нагли, не виждате как търк вилнее по кърджалийско! Не виждате как 1000 000 блъгарЯ напуснаха бащин дом! Дом и земя за които кръв се е ляла и отидоха немили недраги кол да побиват в държави чужди незнайни. Един ХРИСТОС се намери по тез места мафиотски и вий го жигосвате , Бойкопска паплач силовашка, долна!

Абе, най-важното е, че е живо и здраво момчето! Дали е изпушил от психологическия натиск, както уверяват рогатите, или е имал друга причина - ще се разбере! Останалото е ала-бала!

Ало, селяните и така наречени журналисти да Ви питам кой ще плати разходката на полицията? Пак ли ние работещите? Този да плати разходите или пак ще се правите на отворени идвате от някади и започвате със чалгадиските номера.

биволицата и свърши сламата и реши да привлече внимание..

Мойто келеш пак отишъл у Рада травестита да се друсат!.... А целата държава го търси, сакън Делян да не го е поръчал....

Шиши, ти ли си, мамин?

Свобода на словото според носителите на евроценностите от герб - бой, очерняне, палежи, взривове, убийства на журналисти и писатели. Всички тези престъпления срещу свободта на словото са се случили в България, по време на управлението на Борисов и нито от тях не е разкрито.

Алооо прокуратурата и полицията мафията избива и прогонва честните хора. Защитете ги. Иначе ще става все по-често както оня фермер от Кипър. Хората ще вземат правосъдието в свои ръце. Размърдайте се поне малко.

Що е то полунелегален... това е партизанин дето се крие а никой не го търси... стари партийни лафове...

Бай Тошо.

....нито дума за това, че Гешов е цъфнал на два гнусни клипа, които човешкото съзнание трудно може да възприеме и които нямат нищо общо с разследванията му, но пък ясно показват двойнствения му „морал“

А ти какви "хора" очакваш да работят за Цацата?

Не ви ли е минавало през ума , че тези клипове може да са заснети по принуда и някакъв вид изнудване?Аз не го изключвам , само факта , че се въртят в публичното пространство е достатъчно доказателство, че искат да го съсипят , за отмъщение или поради страх ...

Държавна сигурност манипулира снимки и клипове ,както си иска . Всеки може да попадне под ударите на мафията , след като показва как се крадат парите за народа и са замесени министри,депутати,кметове и общински съветници . Никой не иска да му осветят далаверката публично .

Не го знам какъв разследващ журналист е тоя перверзник. Клиповете му качени в порносайтовете показват един изкривен психоджендър-содомит, но не и журналист. Освен това е "изчезнал" сам, като е излъгал полицая прикрепен към него да го пази денонощно. А на всичкото отгоре вече е и "намерен"... Няма по-голяма смрад от психодесните. Те бият по отвращение дори гейберастите.

Президента да излезе и да се изхрачи срещу парията му майка БСП, от която са кметовете на Червен бряг и Троян,да излезе и да каже нещо,нали той е бореца срещу корупцията!

И какво очакваш от червените, след като този кмет не е техен? Уики: "Данаил Вълов, издигнат от Гражданско обединение за развитие на община Червен бряг - ГОР е новият кмет на Община Червен бряг". Можеш ли да четеш?

Като знаем нашата полиция - по скоро са пазили кмета от журналиста и са назначили полиция, за да го следи..

Няма значение каква му е сексуалната ориентация,важното е да си върши работата добре,че има много "мъжкари"който са по големи к.урви и от този.

В момента има едни партийки (извън парламента) които скърцат със зъби от яд, че "разследващ журналист" не е убит. А с малко късмет е можело да се случи! Не е честно такава липса на късмет за тях. Поредната изпусната възможност да вдигнат страхотна международна пушилка и дандания и да изкарат родината си по зле и от Сомалия.

Нема да са пУашиш, не сме много далеч от Сомалия. Само дет на никой не му пука ...

Биволите и тоз "журналист" отчаяно търсят внимание от медии, най- вече чужбина и разни мерещи рейтинги фондацийки. Най се радват ако оклепат родината някъде или подадат някоя фалшива информация /макар и трагична/ като с журналистката от Русе и после в "големите" чужди медии започнат да пишат за най- бедната, корумпирана, преследваща журналисти страна... Тази игра е подла и омерзителна и се играе за да привлекат финансиране и изкарат някой лев или стипендия и бизнесмодела е изцяло хелзински.

Правовата система и съдиите никога за нищо лошо не са виновни и не са причина ! За тях - вечен имунитет и недосегаемост !

Правилно ли разбрах? Тоя има полицай за щатен телохранител, успял да му избяга и после полицията хвърля ресурс да го издирва? Абе що не си ......

Червенобрежкото кметче да се благодари, че е случил на овчи народ.

Въй, въй...Каква поредна драма със световно известен разследващ журналист, който сигурно има диплома от изгорялата гимназия...Абе, Бареката кога ще облича риза и ще целува либето за сбогом ?

Ако знаете какви клипове в порно сайтове/раздел гей/ има тази.....

гадост....да лижеш тоалетна чиния..бах

другите с футболисти как го.....

журналистиката му е хоби....има си стабилна професия в порно индустрията

че то тъй било много лесно човек да стане популярен и да се изкара борец за правдини. Биволите публикуват нещо и всички хукват да викат "ах" и "ох", полицията те търси, а платените драскачи по сайтове те славословят до небесата. Елементарно, но ефективно. "Биволъ", колко ви е тарифата да ме обявите за изчезнал?

Ако ти е мил живота напущай тази територия.място за честни хора тук няма.А и какво ти предлага тази ПРОВАЛЕНА във всяко отношение държавица.даже вече трудно се диша тук.

Иван или Христо е този журналист, или на места сте объркали имената?

да му се случи някое случайно съвпадение.

" Синът ви е злобен, подъл, нечестен и обича да разпространява слухове. Предлагам да го насочите към журналистика" - Нелсън Демил "Аз детективът"

"След серия негови разследвания, довели до арест и обвинения срещу кмета на Червен Бряг, Христо беше нападнат и пребит пред дома си, поради което живееше под полицейска защита"

ми биволска работа