От бебе до баба: От 60 години пътят на всички осъдени жени е само към Сливен (снимки)

Всяка година в единственото място за лишени от свобода жени се раждат между 2 и 4 бебета

Обратно в новината

Коментари - От бебе до баба: От 60 години пътят на всички осъдени жени е само към Сливен (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снимката неслучайно е черно-бяла ...

Да, защото е от преди 30 години. Ти си търси скрит смисъл.

Пак поеми и оратории за "онеправданите" от живота, съда и не знам какво жени. Пак за лоши условия, ах, как се грижели за децата си, не ги изоставяли, обаче .... КРАДЛИ, ДЖЕБЧИЙКИ, МОШЕНИЧКИ, ОТРОВИТЕЛКИ, УБИЙЦИ. Все пак са в затвор, а не като укропитеците - в хотели на първа линия. аФторът да беше погледнал в кое да е селце дома на някой стар човек - от тези, които са пострадали от именно онези крадли и убийци, да го опише - колко хляб има да яде, дали има достатъчно дърва или въглища, за да се топли, дали му стигат парите поне за мляко? Тръгнали да описват институция за изтърпяване на наказанията?!?!? А и на всичко отгоре, не може да се изпусне, че дори "в деРмокрацията" престъпленията от жени били намалели?!? Хайде де, това лъсва отвсякъде на елементарщина. Аре, метла, олигофренът с изджендърясалата статия.

Как изглежда затворът сега, клик - и пак попадаш на снимките отпреди 100 години, т.е. същата мизерия като преди си е:) Ако съдебната ни система работеше добре, затворите щяха да са суперсъвременни и удобни, защо, защото политиците щяха да се погрижат добре за бъдещия си дом:)

Поредната поръчкова статия на някое соросоидно нпо ,тия нпо-та се размножават като плъховете !

Хотел 5 звезди ли искаш със сервитьори да те обслужват.

Е само едно внушение! Не случайно всичко е черно-бяло. Промиване на съзнанието. Не бих могла да съчувствам на убийци и крадци. Нашите баби и дядовци живеят далеч по-лошо, и като храна, и като отопление.

Понеже явно има истинска блокада на новината и дирбг няма да я съобщи .Днес от 12ч пред НС ще има протест срещу приемането на еврото . Който иска нека заповяда. Дир - ще кажете ли дали сте взели от тези 10мил. за реклама на еврото

Дир бг просто нямам думи не искам и. Да пссувам за Шекспир и рап много сте жалки

А сега там е и народната икона Иванчева. Тя забременя по примера на Цола Драгойчева, но пак не успя да отърве панделата.

Се нарича журналистика в стила на "Инстамбулизма".

Не е така. Накрая са пльоснали и Светлана.

На 2 от снимките едно кубе обарва лишени от свобода жени.Този чвор очевидно е секс маниак,попаднал в затвора само за да задоволява сексуалните си потребности.На едната снимка е в цеха на манифактурата на дранголника и се вижда как е пуснал ръка на една осъдена ,на другият фотос само гледа с премрежен поглед в деколтето на затворничката.Този антипатичен индивид само загрозява хубавите снимки.В цивилният живот този гьон е обречен на безебие освен ако не плаща баснословни суми за платена любов

Каква глупост, на шивачките им казват оператори на шивашки машини. Преди години подобна глупост казваха и на обикновени кравари или овчари. Разбира се, че това са хора ,които си изкарват труда с работа. Написано ,че са оператори искаха да привличат обикновените хора. А такива като другарката шаренкова и други нагли комунисти, те учеха направо за професори.

А нищо по-актуално с Иванчева и заместничката и?

И майката на Азис, осъдена за кражби и измами е лежала там където е родила и малкия Василчо

Родното място на една видна БЪЛГАРСКА икона!

Оператор на биологична единица

Таня Красавицата от хасково през 70те бе осъдена ефективно в Словения затвор, че е сменяла етикети от трето в първо качество, р. 1951,баща й бе полковник в поделение, майка счетоводител в ДАТ, а сестра й Снежа с две близначета родила на 16 г разведена. Тъкачка е била, 2 дни за 3 дни. И през 1989 се омъжва за немец. За дребни неща бе красавицата осъдена по време на Др Тодор Живков. А сега ни крадат и си мълчат много, защото всички комунисти сте навързани, като свински черва.

Затворите са в ресора на министерство на правосъдието, а не на съдебната система.

вече е на 49, ако чака да изллезе от затвора, вече няма да може да забременее.

Краставиците там ги доставят нарязани

Тези на безплатен хотел ли са там? Ебати лукса, ремонт за 1 милион. Затворът трябва да е каторга - глад, мор, бой и смърт.