Държавата осигури 41 млн. лева за най-бедните

Държавата ще осигури близо 41 млн. лева икономии от издръжката на ведомствата за подпомагане на най-бедните и най-засегнатите от кризата.

Обратно в новината

Коментари - Държавата осигури 41 млн. лева за най-бедните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Райков падарява морското дъно! Поне да беше взел някой друг милион за бедните! И там ще леят бетон! РЕШЕНИЕ НА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ОТ 28.03.2013г. 9. РЕШЕНИЕ ЗА УЧРЕДЯВАНЕ НА БЕЗВЪЗМЕЗДНО ПРАВО НА СТРОЕЖ ВЪРХУ МОРСКОТО ДЪНО НА ОБЩИНА СОЗОПОЛ, ОБЛАСТ БУРГАС Внася: заместник министър-председателят и министър на регионалното развитие и благоустройството

Изгоря ми пенсийката...

ВСИЧКИ ВАЛЧЕРИ ЗА ХРАНА КОИТО СЕ РАЗДАВАТ НА РАБОТЕЩИТЕ ВЪВ ФИРМИ КОИТО ВСЕКИ МЕСЕЦ ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАЩАНЕ ДА ГИ ПРЕДОСТАВЯТ НА ХОРА БЕЗРАБОТНИ И НУЖДАЕЩИ СЕ ОТ ХРАНА.

ДАЙТЕ НА ХОРАТА РАБОТА И ПРОБЛЕМА ЩЕ СЕ РАЗРЕШИ. ПО ТОЗИ НАЧИН СЪЗДАВАТЕ КОРУПЦИЯ И ПРОБЛЕМА НА ИСТИНСКИТЕ БЕДНИ НЯМА ДА СЕ РАЗРЕШИ ЗАЩО ? ЗАЩОТО ПРЕДИ ТЯХ ЩЕ ГИ ВЗЕМАТ ПСЕВДО БЕДНИТЕ ТОЕСТ КАЗАНО НА ПО ПРОСТ ЕЗИК ЩЕ СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ ЛЪЖЛИВИТЕ БЕДНИ.ТАКИВА АЗ ЛИЧНО ПОЗНАВАМ ДОРИ И ВЪВ РАБОТАТА СИ ХОРА КОИТО ОСВЕН ЧЕ ИМАТ РАБОТА И ПОЛУЧАВАТ ДОХОДИ ВСЕКИ МЕСЕЦ ИМАТ СЪЩЕВРЕМЕННО ФИРА , ИЛИ ДАВА НЕЩО ПОДНАЕМ И РЕВЪТ ДО НЕБЕТО ЧЕ НЯМАТ ПАРИ А АЗ КАКВО ДА КАЖА КАТО РАЗЧИТАМ НА ЕДНА ЗАПЛАТА.

какви са тя глупости как така ще раздават моите пари на цигани и мурзеливци - раздаването на пари е неморално, които иска пари да работи!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нека се усети че има правителство,а не само показване на бицепси и тикви

Докато стигнат тези пари до бедните,ще има нови милионери. Значи е за благото на народа ама те не го знаят.

предлагам малолетна циганка ако роди на дартата циганка да и отнемат соцялните -щом щерка и е годна да роди малолетна оная да нема достап до помощи и децки,стига хрантутили ....или един масов иск за дискриминаця на бг народа а да и затвор за костов -от него трагна циганизацията.

Mагистрала " Xемус" пак няма да я бъде,ясно! A празните,грозно зеещи билбордове покраи това шосе са безмълвна илюстрация на съсипията в Cевероизтока. Dнес ,минаваики по нея видях,че c камиони на " Hадин" режеха на скрап част от билбордовете преди Bарна.

Абе всички викат "ще даваме", ама вече започвам да се плаша откъде ще ги вземат. Май пак жалките остатъци от средната класа ще плащат масрафите на клошарите, циганите и мързеливците.

Къде я видя тази средна класа?? Спри си телевизора и излез по улиците ,но не гледай в земята а в очите на хората.Няма да видиш усмивки а много болка.

аз сум средната класа - работя и плащам данузти , знам че сме малко но без нас сте за никуде *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мазен смешник.да си маха мазната физиономия продажна, там кадето се е родил

ДА СЕ ПРОСЪЛЗИШ ОТ УМИЛЕНИЕ.ТАКАВА ЗАГРИЖЕНОСТ,ТАКАВА ЩЕДРОСТ. НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА ПОМОЩИ - ДАЙТЕ РАБОТА И ДОСТОЙНО ЗАПЛАЩАНЕ, ПОЛУЧАВАТЕ ЗАПЛАТИ В ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ ЗА ДА СЪЗДАДЕТЕ РЕД, А НЕ ДА МИ ГОВОРИТЕ ЗА ПОМОЩИ - ТОВА Е ПОДИГРАВКА. РАБОТНИЯ НАРОД НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ ПОДАЯНИЯ, А ОТ РЕД И СИГУРНОСТ. СТИГА ЛЪЖИ,СТИГА МАНИПУЛАЦИИ. ИСКАМЕ ДОСТОЕН ЖИВОТ, А НЕ СЪЖАЛЕНИЕ. ЖИВОТА ,КОЙТО ВИЕ ЖИВЕЕТЕ Е ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ.

Ще нахранят циганите, нали трябва да гласуват. Ние дето цял живот работим и пак сме бедни...кучета ни яли.

Каква е тая наша орисия - всички ни оправят и все неоправени си ходим! Мъка! мъка! Мъкааааааааа!

Както нямаха пари вадят по 50-100 млн като жълти стотинки.

деер

Потърсете в интернет колко икономии все ще правят за последните 4 години и си направете сметка колко са надути издръжките за 4-те пореден бюджет и попитайте , миналогодишните 41 кой ги "ИЗЯЛ" например!!!!!

50%АДМИНИСТРАЦИЯ +50%БЕЗРАБОТНИ И ПОЛИТИЦИ, ТОВА Е МИЛАТА РОДИНА

ТОВА НЕ Е ПОМОЩ, ТОВА ВОДИ ДЪРЖАВАТА ДО ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА БЕДНОСТ.НЯМА ЛИ УМНИ ХОРА В ТАЗИ ДЪРЖАВА, ДА ВИДЯТ КОЛКО Е ОГРОМНА АДМИНИСТРАЦИЯТА В ТАЗИ ДЪРЖАВА И КОЛКО МНОГО СА НА ПОМОЩИ, И КОЛКО МНОГО СА БЕЗРАБОТНИТЕ...

ЗАКРИЙТЕ СОЦИАЛНИ ГРИЖИ! ОТВОРЕТЕ РАБОТНИ МЕСТА, ДА РАБОТИ ТОЗИ НАРОД!СТИГА СТЕ ГО УЧИЛИ САМО НА МЪРЗЕЛ И НА ПОДАЯНИЯ

милостинята развращава както е казано много отдавна но кога ще буде проумяно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

отново резил.каква е тази глупост да се отнемат средства от строителството където работят високо квалифицирани специалисти и да бъдат изпратени при безработните и да се дават пари на тези които никога няма да учат и да работят а само консумират.до кога ще бъдат вземани решения от нашите управници насочени срещу тези които работят в България.

Какви специалисти и какво строителство? Сега е голяма криза.

Дано тези 41 млн само не ги дадат на маунгалите !

Е, трябва да им се признае, че намериха начин да "захранят" основния си електорат. А бабите и дядовците - кучета ги яли- те не са социално слаби

деер

Ами кой ще гласува? Имали поне един интелигентен българин, който да не знае ,че мафията ще има нови 240 кукли на конци???!!

Райков се справя доста по-добре от Бойко със ситуацията, а освен всичко друго - май е доста по - интелигентен. Не знам, но ми се струва, че се чувствам доста по - нормално от дните, в които цецо и боко ни облъчваха.

Твърдението "май е доста по-интелигентен", предполага, че Бойко е интелигентен.....странно!

важно е це вие господа "софянзи"около вас магистралите и всицко друго....метро и т.н. е наред.сега можете да правите "театар"са сметка на исоставените раиони с пренасоцването на пари пак впосока "софя".а магистрала "хемус"и др. какво ви сасяга -не ви носи облаги.тжх "куцета ги яли"... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не давай риба на бедните, а ги научи да ловят риба, са казали мъдреците.

в българия нещата по скоро са - не взимаи рибата на бедния

Похвално е, че сегашното правтелство обръща внимание и се заема с всяка неяснота, незабелязвана преди това от великата ГЕРБ, всъщност, прави миниреформи. Би било по-добре, по-дълго да управлява, преди "шараните" да са гласували отново за раздавачите на обещания-БСП и ГЕРБ.

Всичко е по-просто. Хората показват НОВ МОРАЛ. Вместо да купуват незаконно циганското участие в изборите, ще го купят и стимулират ЗАКОННО! Българите - на психиатри да им лекуват илюзията за бедност и отчаяние! За циганите - ИСТИНСКИ ПАРИ!

и какво? ще вземат парите за магистралите, ще ги дадат на циганите, а като застъпи новото правителство да му мисли от къде да плаща. или така сме свикнали - който работи да работи ангария, а парите да отидат за тия дето не им е адет трудовия навик - циганите

И по-колко пари ще им дадат? Най-много по 40 лева, ама първо за циганите с по 10 деца, а българите да мрат! Хайде да ги видя как след 10 години ще управляват държавата Циганистан ... или просто ще последват сметките си в чужбина.

Нали парите за магистрали бяха от ЕС ?

Време беше. Само магистрали за богатите нестава. Това перо за точене на пари да се спре! Българинът е недорасъл за такъв път. Друго, че България е малка страна и не на първо място са пътищата. Магистралите често убиват невинни.

След 6 месеца - нито магистрали, нито пари. И тогава ще трябват не 40 а 80 милиона.. Скапани болучи, не виждат по далече от кебапчето..

Не си трезво мислещ ами си супер прост !!!

В родопите и странджа има обширни територии дето хора няма ти замърсяване

В милата ни родина всички са бедни ,а само богоизбрани богати. За да решим проблема с бедността ни трябват не 41 милиона ,а 41 милиарда безвъзмездно като в Гърция!!!

И това не помага - при 2.5 милиона пенсионера + други "социално слаби" ще се пр.серат за няма и година и половина и даже спомен няма да остане

2.5 мил. пенсионера, 2 мил. безработни и 2 мил. работещи за жълти стотинки. Тия с 2К+ заплата са под 1% и може да ги пренебрегнеш. Всеки нормален икономист ще ти каже че този модел отива на много зле.

Най-уязвими са северозападналите-Видин,Димово,Кула,Белоградчик.

като се обърне колата пътища много

Айде, зададоха се избори - пак ще грабим пари от народа да хрантутим и поим циганите, да гласуват за когото трябва :(((((

Не давай риба, учи как да се лови. Не гневи Господа.

Абе тоя Борисов, дето ни вкара в тия лайна, няма ли поне едно "извинявайте" да каже, то е ясно, че той е виновен.

Поредната демагогия и предизборни фатчици.Вместо да им се раздават кебапчета много по-лесно мангасарите ще се купят с по една "еднократна" помощ която разбира се няма да отиде за плащане на сметки.Но елементарното им съзнание ще отреагира първосигнално"Бате Гойко ни даде...!"А парите са от моите и твоите данъци драги гербер,скъпи социалист,или демократ,гюзел мюсюлан и т.н.ГЛУПАВ НАРОД С ТЪПИ И ЛАКОМИ УПРАВНИЦИ...

Президентството получи огромен бюджет за 2013, Плевнелиев да не се прави на разсеян, а да си съкрати разходите и да връща, стига са яли черен хайвер на закуска, обед и вечеря с пари от хазната.

Много по-добре е да изберем някой от гетото да ни представя по света, отколкото президента и да премахнем президентската институция! По-възможно мургав, та чак черен. С няколко избити зъба и останалите черни! Истински представител на 'нуждаещ се'!

Точно така е, все ще е по-интересен от тоя комсомолски мухъл, дето "спазвал" законите.

Тоя нещастник и фалшификат е най-големия резил за България, а и пари му плащаме за резила.

Президентството е абсолютно ненужно, а с Плежнелиев стана и позор за българите.

Плевнелиев трябва незабавно да си подаде оставката той е гербер, той ни докара кризата, заедно с Дянков и Борисов, той излъга протеста и замени исканията, назначи марионетно правителство, хора се горят и самоубиват заради него, какво чака още.

По-точното му име е ГЛУПОСТ!

и тях ще окрадат, но няма да могат да си ги изхарчат

Ало учения, къде да ти пратя една задача?

За десетина дни "намериха" резерви за 40 милиона, за месец това са 120, за година около 1,5 милиарда. Ами то резерва намаляваше с почти по толкова на година. Т.е. като спрат да крадат политиците, пари се намират. Лошото е, че ще е за много кратко.

Даваме по 20 лв всеки месец на 'нуждаещ се' и така до края на годината фалит!

Истината е, че пари няма, в нормална държава биха попитали правителството в оставка, ЗАЩО, освен това биха задържали този или онзи, поне да обясни ЗАЩО.

Да даваш на тези, на които винаги са давали и те са превърнали това в своя професия и начин на препитание не е голям популизъм в омчите на болшинствмото борещи се с живота като мен, като знаем, че за труд като нашия в други страни си живеят цалски, а тук ни морите от глад. Вземате от едни гладни, за да нахраните едни още по-гладни, които за разлика от нас само чакат. Та да си знаете, че не е голямо геройство.

Абе бъзикайте се вие, ама пак ще изкарате народа на улицата и тогава прошка няма да има.

Някой беше казал така и през 1997 :)

Раздайте ''помощите '' от 41 милиона на бедните за да се платят сметките за ток и вода и парите на монополистите да си дойдат на мястото в техните сметки.Монополиста не трябва да губи , в никакъв случай.

Де да имаше една "СОЛИДАРНОШЧ" като полската, в България, да ги видим тогава как щяха не 41, 410 милиона да намерят и то до края на деня. Е това ни е проблема, че много лесно ни дойде уж демокрацията, та сега си имаме ужпотици.

Така е приятелю полски, те за това поляците са на светлинни години от нас и Полша ще я бъде...