Прасета, трактори и гайди на жълтите павета в подкрепа на ГЕРБ

Няколко хиляди души се събраха на протест в подкрепа на правителството на Бойко Борисов пред сградата на Народното събрание, докато депутатите гласуваха да прекратят мандата на кабинета. Трактори и камиони бяха паркирани пред парламента.

Обратно в новината

Коментари - Прасета, трактори и гайди на жълтите павета в подкрепа на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При нас 40-50 човека работят активно в интернет форумите, но не им плащаме, защото не можем да си го позволим. Това заяви депутатът от БСП Антон Кутев на конференцията

дотам ли се е докарало правителството в лицето на премиера, че да го подкрепят едни прасета, някакви гайди и въобще свинщина, егати кочината и като прибавим и българската овчарка с остена идилията е пълнеа и типично в стил Буда...

До Путлет-ка, другарко, свинщина е наглоста още да съществувате вие на Позитано

"Мая Манолова от ПГ на Коалиция за България заяви от парламентарната трибуна, че е безотговорно управляващите да организират автобуси, които да докарват в София хора." А ВИЕ КАРАТЕ ХОРА ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ С АВТОБУСИ НА БУЗЛУДЖА И НА МАЙМУН-ДЕРЕ ЗА ДА ДЪРЖИТЕ БЪЛГАРИЯ НА ЮЗДАТА С РУСИЯ И НА ОПАШКАТА НА БЕДНОСТТА, НАЛИ МАРИ-МАНОЛКОВА ?

''Гладните'' фермери получиха парите си ,взети от ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ и ,сега връщат жеста наББ. За това ли им дадоха парите?ПРОДАЖНИЦИ!

При нас 40-50 човека работят активно в интернет форумите, но не им плащаме, защото не можем да си го позволим. Това заяви депутатът от БСП Антон Кутев на конференцията

Нкога повече такава уродлива партия като ГЕРБ, на неграмотници - калинки и магистралки!!! С вчерашната статия в Уйкенд, сега вече хората добиват представа за правителството на ГЕРБ, с какви калинки и магистралки са били пълни министерствата. Министри назначавали любовниците си на високи длъжности без необходимия ценз и квалификация. И тези магистралки под крилото на шефа си с парите на данъкоплатеца , обикаляли света на конференци и симпозиуми - които за тях се явяват воаяжи, вместо на тяхно място да участват квалифицирани кадри и разбиращи от своята работа хора!

Другарке Манолова, ако обичате, изрусените хлебрки обратно в канализацията!

божко наж-накрая да се разкарщ тези бишши простетутки дето се бяха насадили в парламента *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Прасета и протестиращи в подкрепа на милицията... Жалка картинка на една деградирала страна.

Ясно е,че Бате ви Бойко само прасета и всякакви говеда го подкрепят!Само ,че стига сте писали,че платени от комунисти пишат против Борисов!Ставате смешни като Борисов!Да ви напомня ли ,че прасетата после стават за мезета на мутрите ви любими!

измислете там нещо, заедно с КАТ, около Църквите и Палламента, да има обозначени безлатни паркинги за тракторш, комбайни и пристигащите стада свини, със съотв.химически нужници, да не се облекчават по жълтите павета.

преди два дни боко беше обещал да намали тока с 8 процента. явно точно толкова процента от всяка фактура монополистите финансират най-големия монополист - партия Герб. От надписания ток идат кинтите за купуване на избори и служебни протести с чиновници, общинари, Титани и титанки от столичната чистота и свиневъди в защита на главния си грухтер Будист.

Екатерина който те е кръщавал явно е интелигентен човек защото това е царско име ти обаче мойто момиче живееш някъде другаде а не в България.Тук наследниците на червените разбойници са навсякъде и във всяка сфера на живота и сега драпат пак да грабнат властта че има в следващите години едни пари от Европа .

Ами така де , няма парите да бъдат само в диктаторите като ББ, парите трябва да се въртят!

Добро ли е утрото ли Червени Гъз..ве по все по-злостните ви нападки към Борисов виждам че сън не ви е хващал.Сега будни ли сте вече? Досвидания и да ви го нач....ам много!!

бързи есемеси събраха хора за митинга пред народното събрание за подкрепа на Б.Б ВИДЯХ МОИ КОЛЕГИ ТАМ

Ало К А Т къде сте? Защо допуснахте без разрешение селскостопанска техника в центъра на София. Защо няма актове за това. Налага се и Вас да уволняваме.

Това е такава истънчена гавра :) :) Направо нямам думи ! Поклон пред този дето я е измислил. Респект !

Любимият ми коментар! Дано повече хора го прочетат и не по-малко, разберат!!: ББ ( нерегистриран ) 21.02.2013 22:20 Не съм против Борисов, а против волята на всички политици да работят за Благоденствието и просперитета на Държавата и не само да се уволняват и назначават, а да поемат отговорност за действията си и да започнат да бъдат съдени за действията и неправилните решения на дадени хора !!!!

Браво на журналистите. Сами не знаете колко сте гениални!! С това заглавие избихте и рибата.

Ако живееше днес би допълнил: "Свиня води прасета".

Прасета, трактори и гайди подкрепиха Бойко Борисов. И аз бях там и аз го подкрепих.

Тоя камион прасета беше предназначен за банкета на митингуващите - да си ги поделят поравно. Но се оказа, че дори искра фидосова не може да изяде две прасета и половина :)))

Някой знае ли по-точно колко бяха на митинга в подкрепа на Герб. Днес по телевизията на живо не ми се видяха много. После БНТ в По света и у нас казаха, че са били около 2 хиляди, а пък от ТВ7 казаха, че са м/у 5 и 7 хиляди. ( Без да броиме прасетата)

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други". Особенно от парламентарната група на ГЕРБ!

След протеста с прасетата, около камиона е била забелязана да обикаля Искрето и да крънка свиневъда за крехки филенца за Армандо. Споменала, че утре ще чака и кокошките носачки за третинки яйчица. Пак за Армандо, щото ги обича много.

А свиневъдът още съжалява, че не е успял да я натика между другите. Само тесните врати са му попречили.

До редактора на новината: И въобще не се чудете, защо всички прослойки на населението ненавиждат журналистите. Това ли беше най-важното в новината, че го поставихте за заглавие.

Тихо гербераст, вече нямаш думата

Прав си :) Най-важната новина беше умението на гъзоглавия да борави с мегафона :). По едно време разликата между него и квичащите му фенки беше незабележима :)

Утре ще има протест под лозунга " Всички щастливи и свободни кокошки в подкрепа на Борисов". Организатори на протеста пиленцата на Бат-ко- Фидосова,Цачева, Стоянова и пр. Някой чел ли е "Фермата на животните"по Дж. Оруел, те това е управлението на ГЕРБ!

Да - събраха се пред парламента, ако шьофьорът беше пуснал животинките после нямаше да могат да ги отличат :)))

Не съм против Борисов, а против волята на всички политици да работят за Благоденствието и просперитета на Държавата и не само да се уволняват и назначават, а да поемат отговорност за действията си и да започнат да бъдат съдени за действията и неправилните решения на дадени хора !!!!

Не искам да бързам да те съдя, но смисълът на казаното от теб ми убягва. Не съм млад, но не вярвам законите на логиката да са се променили толкова драстично :(.

Искате си Бойко, но явно той не ви иска. На туй му се вика несподелена любоФФ.

Как да не е споделена , тя е споделена с фирмите на котараците, с нашите в общинете с фермерите.

Защо село Бисер до един застана зад Бойко ,а от село Цар Калоян поне един не застана зад Станишев и Доган?

Да тези с къщите са зад Бойко, а за другите парите свършиха т.е построиха се няколко къщи а парите се раздадоха на фирмите. трябваше да има за всички подслон!!!

Участниците в протеста в подкрепа на Б.Б са основно общинари и други чиновници от държавните службички, назначени с протекция на ГЕРБ и лично заинтересовани от оставането му на власт. Очевидно е че портретите , хоругвите и плакатите се печатат организирано и скоростно от едно и също място. Боже пази България! Нагледали сме се и на такива "контра митингуващи" извадени по "партийна повеля" на "обществен купон". Нали виждате колко са и какви са. Дали пък да не си поиграем и на разпознаване (на принципа тоя работи тука- оня там)? Не е лошо за сведение да се провери присъствието на чиновниците по държавните и общинските столчета, но да се има предвид и това, че някои от началниците им им разпореждат това и жалките душички се подчиняват.

Публикувайте им лицата и службицата в ИНТЕРНЕТ, да ги знаем, кои са по населени места!!!!

О не всички са там.В Люлин обикалят от столичен инспекторат да правят масови проверки по магазините.По лошото е , че искат от вола теле .Не съм против законните неща напротив за нормални закони.Всеки знае колкото и изряден да си нарочат ли те жална ти майка

Е нали някой трябва да събере пари за храна на прасенцата, за нафта за трактора, за знаменца и хоругви?!

Бойко аз и моите прасета сме твърдо зад теб и ще те подкрепим на следващия митинг.

Те и волните кокошки са за ВАС

Щом ще сте ЗАД него вземете и нерезите - едва ли животинките ще схванат разликата :)

до вчера земеделците щаха да протестират против правителството но като получиха парите дойдоха с тракторите до София.Нали нямаше да има трактори. И вчера са увеличили заплатите във фонд земеделие . А за майките няама пари за пенсионерите няма пари .За едни има за други няма .

боико 7ще се заварне сас страшна сила и ще ви патам тогава *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да ще се завърне от USA, за да бъде съден!

Ей заблудените, Бат ви Бойко съсипа България и плю на достойнството на цял един народ! Как ли ня бяхме наричани, как ли не бяхме лъгани, как ли не ни се подиграваха от медиите.... и вие се радвате на това и възхвалявате некадърните! Къде са милиардите от фискалния резерв като лев не е даден за нито една прослойка в обществото? Къде са близо двата милиарда, откраднати от Дянков? Защо унищожават документи в МФ? Кой спря ежегодното индексиране на доходите, а гъчеше стотици милиони бонуси?

Я, прочети още веднъж това, което си написал бе - олигофрен!

Олигофренът си ти! Човекът е ОТВРАТЕН и как няма да е, щом още има олигофрени като теб!

Прочетох го :) Човекът добре го е написал, явно някои други не могат да четат също като КАЛИНКАТА-МАЙКА

Забравих да подсетя любимия ни бивш премиер ,другия път да организира в своя подкрепа освен прасетата също и щастливите кокошки, пилетата без вода и Веселин Маринов.

Несъмнено, ще изберем Борисов отново за Премиер на БГ. Протести-непротести, това неминуемо ще се случи. И ще настъпи много тъжен ден за червените енергийни мафиоти .... и за техните форумни поплювковци.

Ще го изберете на кукуво лято да знаеш!!!!

Да ама друг път!!

И ще настъпи много тъжен ден...(цитат), след избирането на ГЕРБ отново! А за теб няма ли да настъпи? Така ще те настъпи по мазола, че ще имаш да ахкаш още 20 год.!

Само аз ,Мария Иванова и прасетата останахме да подкрепяме Борисов.Хора засрамете се !

Каква порода си, Любчо?

кога е следващия митинг в подкрепа на правителството.искам да отида и да го подкрепя.някой ако знае -да напише.

Следващия митинг на ГЕРБ ще е пред централния софийски затвор, а Боко и Цвъцко ще държат реч през прозорчето на 13-та килия - южното крило...

Главният прокурор, вече обяви няколко имена на магистрати.Твоето не съм го чувал, но се говори за политици от времето на Тройната коалиция - за далавери в енергетиката. Вдигнете завесата! Шоуто започва!...

Иди на изборите, Марийке и гласувай за ГЕРБ ! Ние ще бъдем там - всичките истински българи. За България!

Хареса ми една мисъл на добър журналист: "Като няма щастливи хора - да ги подкрепят щастливите прасета" Аз лично очаквам и тежката артилерия да пуснат по площадите - щастливите кокошки, че да си наловим малко и да има какво да ядем

Нещастен! Вие, комунистите - няма да се откажете от навиците си. Да крадете! Жалки кокошкари!

Да кумунистите крадоха последните 3,5 години. А и извънземните Цветанов и другари!

Дали знаете, къде са ги пуснали тия сините знаменца с надпис ГЕРБ, сигурно са на промоция някъде, защото всички си бяха купили-без прасетата:))) Е, честно по-голяма порнография нямаше как да измислят, лошото е, че наистина ни смятат за много тъп народ, готови на всичко дори можеха да ни докарат гражданска война без да им мигне окото.

А, кои сте вие - тъпите?

Раздаваха ги служебно, и прасетата имаха, но нещо ги понаакаха докато чакахе шефа :)

Борисов ще се върне.

Несъмнено ще се върне - след около 15 години - толкоз дават за кражба в особено големи размери! И то при добро поведение...

Стой там, където си! От Прокуратурата скоро ще ти изпратят задници - от Коалицията... Има "пресни" новини за енергийни далавери.

===============

Борисов: "Който ме обича и уважава - да си отива в къщи" - И НИКОЙ НЕ СИ ТРЪГНА!!

Не е вярно, всичките 500 човека от цялата страна си тръгнаха.

Вероятно са забравили да те издоят и затова си нервна...

господа земеделци вие сте прости-тутки-ако не ви бяха превели парите вие щяхте да сте тук против боико и кумецо. вие сте позор за народа. такива като вас са предаали и продали Lевски.

Не хули тези, които ти дават хляба! Такива измекяри като теб / и тези, които ти пишат "+" / са позор за българската нация. Дори не разбирате, че с простотиите си - помагате на ГЕРБ !

Май тези изнесоха житото по Виденовата криза, сега пак са в коалиция с ГЕРБ и Монополите. Били зърно производители, не местни феодали са, но щом ги търпят на село да са живи и зрави.

Мили комунистически чеда, защо протестирате, заради високите сметки. искахте оставка, ето имате я, сега вече не я искате, защо Борисов подал оставка. малко на шизофрения ми прилича това, но какво друго да се очаква от привърженици на Доганчо и Станишев. жал ми е за вас

Мърла ще се видим на изборите, но този път няма да Ви се размине!

фуболен лумпен. освен мърла друго не можа ли да и кажеш? не знаеш какво друго? я си свали маската, смотаняко!

сваршиха му парите на станишко, през тези четири години не можеше да краде *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бойко Борисов е символ на тези прасенца. Това вече ме събори от коня, който сигурно е символ на Цветанов:)

Дръж се за "онази" работа на коня...

АКО ГО НЯМАШЕ ГЕРБ, НЯМАШЕ ДА ИМА И ОЛИГАРСИ! А ДАЛИ ОТ СЕЛАТА СА ДОШЛИ БЕЗРАБОТНИ ИЛИ БИВШИТЕ ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ НА ТКЗС ?????

Смотаняк,ТКЗС-та няма от 91-ва,Ф.Димитров им еа майката и загроби земеделието ни.Ако има живи парт.секретари то те са на преклонна възраст.Селото те храни,какво по-вече искаш....да ти го сервират и на масата ли???:))))Ба си хората,не могат да разберат че без земеделие сме загинали.

За партийните не знам, но комсомолските добре са се уредили :)))

Малък си още и не си наясно,че партийните секретари и олигарсите са продукт на БКП,пардон...БСП. Не си живял достатъчно дълго,за да си наясно кой кой е. Трябва да измрем ние и тогава да ви промият съвсем мозъците.

Определено не съм безмозъчна.Ти Бай Ганьовице, ще те управлява Станишката за да ядеш мазни кренвирши,ще си тънеш в лайната, ще се возиш в каруцата,ще носиш дрехи от полиестер, и ще си завреш главата в купата и ще мълчиш.Целият ти живот ще е една хубава чалка.Това искаш ти , и останалите овце.

Защо пък ако не е Боко трябва да е някой комунист? А ти и тези като теб явно нямате нищо напротив група нискочели примати и мутри да ви определят съдбата. Ааа, да, и това дето си го описала - това е действителността сега, най- вече благпдарение на тиквения ти идол. Безплатен съвет - излез някъде из чужбина, до нормална държава, да видиш в какво гето живееш. Хората искат достоен живот, а не да вегетират под сянката на една самозабравила се мутра и приближените й.

Дамата "81" вероятно си пада по мъже като Б.Б. , затова простете й. Това, че мозъкът й е полиран е очевадно, но защо да я корим, като нощният й идол не я спохожда денем. По същество - по продажна и по-зловредна политика в т.ч. и по отношение на селското стопансво досега не е имало. Затова хората ядат "класна пластмасова европейска продукция", защото нашите производители са смазани. А тия, дето са на "контрапротеста с прасетата" приличат на клонинги , размахващи едни и същи агитационни материали, очевидно организирано осигурени. Боже пази България! Дай ни сили, дай ни разум да преминем и през това изпитание и да направим мъдър избор! Всичко зависи от нас - не от тези, които се смятат за "богопомазани" разчитащи на електорат като на дамата с полирания мозък

АБСОЛЮТНО ПЛАТЕН ЗАЩИТЕН ПРОТЕСТ. СПЕЦИАЛНО ПОРЪЧАНИ АВТОБУСИ И БЕЗПЛАТНА ХРАНА.

Храната ква беше пич - да не са пържолките дето Цвъцко ги купи за овчарката?

И безгръбначни

Физиономията на Борисов, приличаше на тази на Живков, когато го свалиха. Такива са физиономиите на всички диктатори, когато им дойде края. Когато Живков си отиде, също имаше митинги в негова подкрепа, т,е. Заблудени и манипулирани винаги е имало и ще има, та нали от това се хранят диктаторите, но всички отиват на бунището на историята. Ако трябва да отчетем плюсове и минуси на Живков и Борисов, несъмнено ги имат и двете, но има едно голямо НО, а то е , че и двамата са ДИКТАТОРИ. Хора имайки зад гърба си цялата власт, използвана за лична облага и облага на тия около тях. Хора можещи да поставят своите протежета по всички постове които съществуват в държавата. Хора ползвайки държавните придобивки, за лични нужди, да се возят някакви тигри в правителствения самолет и да плащаме ние, тия които едвам си плащаме сметките. Само си представям угодническата наша журналистика какво щеше да направи, ако примерно Путин си беше позволил да си закара за кефа, е така примерно отбора по джудо с който тренира до мястото на което почива, забележете след БАС.

Разликата е, че Живков го свалиха "своите". Борисов ще го виждате, поне още 4 /четири/ години, начело на правителството на партия ГЕРБ! Хайде, слагайте минусите, та да се преброите / няма да издавам - кои сте.../.

До сега - само 16? Притеснен съм.. А, колко ще станете до изборите? Много труден въпрос!

Цецо търси офицера от полицията, който уточнявяше на лумпените кога кой вариант да изпълняват.

L'Europeo Bulgaria Не пропускайте в предстоящия "диктаторски" брой на L`Europeo последното интервю на "диктатора" като министър-председател!