Коментари - ГЕРБ прие оставката на Нели Нешева, но я гласи за нов пост | Днес.dir.bg

ГЕРБ прие оставката на Нели Нешева, но я гласи за нов пост

Парламентарната група за ГЕРБ взе единодушно решение да приеме оставката на д-р Нели Нешева като управител на НЗОК. Гласуването в парламента е първа точка в дневния ред за седмицата.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ прие оставката на Нели Нешева, но я гласи за нов пост | Днес.dir.bg

Коментари

Другите получили бонуси от здравна каса дариха ли ги или само Нели се мина, сега ще ги заработи на друга лека и доходна работа!

Къде сте мили комунисти. Толкова ви плюх, но сега разбрах, че вие сте били златни в сравнение с ГЕРБ. Толкова лъжи, корупция, кражби и страх не е имало и при най-червените комунисти.

Ако това се случва с парите ни за здраве, помислете си какво се случва с парите от данъци ? Май този път ГЕРБ се /както казваше един приятел/ ИЗ-ПО-НА Акаха.....

Тези нещо не са добре! Хем й искат оставката (уж сама си я била подала!!! Ако не я бяха изтропали, нямаше и през ум да й мине да си падава оставката или да дарява парите.), хем ще й предложат нов пост. Тази кратуна явно има силен гръб зад себе си.

защо не я направите министър на финансите,там може да си дава бонуси от 122000 лв.,като добър служител,защо не дари тези бонуси преди да стане този гаф и още не стана ясно колко е взела,12000,13000 и така нататък,а има толкова болни деца,не говоря за възрастните,като има такива икономии,да ги дават за болните деца.

Огласяването НА "ДАРЕНИЕТО" под натиск ми прилича на една изнасилена девойка ,която да тръгне да се хвали по телевизиите

Гласувах за ГЕРБ, но ако назначите някъде тази самозабравила се жена ще загубите моя глас. И както е тръгнало на следващите избори няма никой да Ви подкрепи. Слаб подбор или липса на качествени хора? Надявам се да е първото, защото ако липсват добрите специалисти е жалко и за народа, който управлявате.

Щом си гласувал за ГЕРБ си глупак и не дразни повече хората ,че патиме от такива малоумници като теб.Гласувал си за тия ,които изхарчиха парите от резерва и гордо го съобщаваш.

С това поведение и мислене, не би трябвало да се допуска на какъвто и да е ръководен пост.Какво значи заслужила, затова че седи на топло и разпределя нашите пари изкарани с пот.

Ще я преназначат на друго топло местенце и ще и затворят устата! А, тя има какво да каже, но няма да и дадат... Рибката се вмирисва откъм ГЛАВАТА!!!

Е сега вече ГЕРБ ми паднаха много в очите!Какво значи-работила.Всички работим,ама не получаваме.Чудим се как да оцелеем.А тази крава си раздава бонуси!За затвора е!ДА се обединим и да я вкараме в затвора!Нагла крава!

Тая пачавра като иска да прави дарения да ги прави от заплатата си, а тези пари да се върнат там откъдето са излезли. Нямам думи с които да нарека тая никаквица. За такива народен съд като тоя 1945г. и после разстрел.

Ей, няма такъв наглец като Нешева,ама и на ПГ на ГЕРБ нищо й. Как е стабилизирала системата, че нещо не ми е ясно. Здравната ни система е пълен провал и за да го забележат хората от властта трябва да се лекуват като всички обикновени жители на България!

Ако намерят друг сладък пост за тази нагла жена, другия път губят гласа ми на изборите. Моята целогодишна брутна заплата няма колкото само нейния "бонус", а едва ли работя по-малко от нея, и съм с две висши образования. Отговорно било! Ами то се вижда колко отговорно подхожда към парите, с които разполага. "Достоен човек"??? Къде са психиатрите...

Тая отрепка заедно с Масларова директно в Сливенския. Там това животно Нешева може да упражнява професията си. "Договорът" и да бъде минимум 5 години.

20 години СРАМ И ПОЗОР за България. Не визждате ли това са наи големите проблеми на България. ГРАЖБИ и СЛЕД това ВъЗНАГРАЖДЕНИЕ.

Браво бе господа депутати жената крала и сега за награда ще и дадем друг пост.А така и народа мълчи ли мълчи!Какво значи добре се справяла, ми то всеки се справя добре но като е взела тия пари пак ще се замаже както винаги ситуацията.Ей няма оправия в тая система българска за това сме на това дереже.Всеки краде и яде а народа гладува.Ей това никъде го няма!!!

Кога да идвам?

"Като мотиви депутатите са изтъкнали волята на самата Нешева с акта на подаване на оставката си .." Тия аматъори (във всичко) от ГЕРБ за пореден път вземат хората за полу граматни.Цяла Б-я чу и видя как тази нагла крава си подаде оставката - по нареждане на мутрата. И като е толкова добър специалист, да върви да лекува хора.Нали това е работата и, а не да ги обира.

Т.н. "герб" прие оставката на Нели Нешева, но я гласи за нов пост - шефкиня на отдел "Разпределяне на себе си на бонуси и на премии"!

Тази сутрин по бТВ тая се показа като истерична и неконтрулируема. Ако това са ценните кадри ясно защо е такова управлението ! А за цените на лекарствата все някой трябва да носи отговорност.

И Гери и Нели и Виолета и други подбни на тях скъсани чанти трябва да понесат и наказателна отговорност.

много нагло звучи това:"дала парите за благотворителност",т.е. с чужда пита помен прави. намърдайте я някъде, да не заслабне случайно.

ВКУСА НА КАЦАТА МЕД СЕ РАЗВАЛЯ, НО СЕ ПОДОБРЯВА ВКУСА НА ЛОБИЗМА, НА КОРУПЦИЯТА,.... ЕТО ЗАТОВА ТАЗИ ЖЕНА Е БЕЗЦЕНЕН КАДЪР. ЗАТОВА И ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СЕ МЪЧИ ДА ИЗБЯГА ОТ ЗДРАВНИТЕ ВНОСКИ... ГОСПОДА, НЕ СЛУЧАЙНО ЧОВЕК ПАЗИ ИМЕТО СИ НЕОПЕТНЕНО. НО ЯВНО , НА ОПЕТНЕНИТЕ ИМ ХАРЕСВАТ САМО ТАКИВА , С ПЕТНА...

Тя си е платила поста дебело,така че ще я въртят по сладки места докато си изкара парите,поне няколко пъти!А бедните да го духат!!!

Типично за ГЕРБ , СДС и БСП , въпрос на време е да я издигнат , но преди това ще трябва да обяват за уникална и незаменима Такива неща са ставали и пак стават Спомнете си Йордан Цонев - Данчо Ментата

дпс къде го забрави. Предишното правителство е точно с мандата на дпс. Всяко чудо за 3 дни, ганьо не помни дълго

За какъв нов пост я готвят ?

В момента Шимон Д. я защитава по бнт.Нея и другата пача с бонусите, която мило нарича Гери.Колко ли е взел той?А Тотю бил добър реформатор в кабинета.Нагли и гнусни.

Герберите освен да плюят на друго не са способни с тъпите си кадри

НИКО, много си неосведомен. Нешева не е държавен служител, тя е "избрана" от Народното събрание и управлява НЗОК с договор за управление!!! Всички, които оплюват държавните служители са жалки и полуграмотни хора. Изпълнителския състав в държавните структури не са виновни за окаяното състояние на държавната администрация!!! И за да не се упражнявате срещу моето изказване - НЕ СЪМ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ, но всеки ден имам работа с такива служители и много добре знам в какви условия работят!

А оная от агенцията по вписвания дето чопнала 40 000 лв. тя не е ли държавна служителка?

Министерският съвет е отпуснал 371 000 лева на Съюза за стопанска инициатива на Алексей Петров. Това е станало на заседание на 28 декември 2011 г. Точката в дневния ред, с която се отпускат парите на Алексей Петров, е вкарана и защитена от социалния министър Тотю Младенов. Решението за одобряването й е публикувано на следващия ден под номер 957 в сайта на Министерския съвет

"не се гаси туй що не гасне...".

Разбира се, че ще се намери др.държавна агенцийка, от която нели ще си раздаде известно количество бонуси. Аман от крадливи и алчни хора, които не се насищат с нищо. а ние ще продължим да им плащаме удоволствията...

И сега какво стана вместо на прокурора, съда и в затвора, трябва да и търсим пак държавна работа, да не заслабне.

Наш'та Нешева с чужда пита помен прави.Ай си...ир.

Тук е страната на абсурдите! Тази госпожа ще е поредната,която ще бъде наказана с "последно повишение". Докога?

А как ще коментираш бонусите на Г.Ананиев-съветник на Първанов който за две години е гушнал 300 хил лева.Това не е блъф а статия във в. Труд с днешна дата.

Странна логика! Понеже Първанов и хората му са вършили безобразия, защо другите да не могат... Е, не се чудете после защо сме на това положение. Българското дъно скоро няма да бъде достигнато с подобни "разсъждения"...

А аз се чудя на твоята логика.Значи за 12000 лв се вдигна вой до небесата а за 300хил.лв на теб ти се вижда странно нещо.Излиза че сме скъпи на триците а евтини на брашното.

По примера на ББ (верен ученик на Гьобелс) повтаряте една лъжа 100 пъти и сравнявате несравними неща. Ама толкова ви е чалгаджийското полирано микромозъче. Едно е БОНУСИ друго са пари получени за определена работа. Получил ги е като член на бордове.

Какъв нов пост, кви 5 лева? За извършени престъпления се лежи в затвора!

Тази дебела охранена свиня я готвят за друг свинарник. Чудно ми е няма ли прокуратура в България

Естествено, че ГЕРБ ще и гласи нов пост, тъй като е приятелка на Тиквата на сестра му. Няма да я оставят ТАКА, Я. НАШТЕ ХОРА СА СИ НАШИ ХОРА.

На "ДЪЛГАТА" пейка с резервни играчи.

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ КРАДНЕШ ОТ НАРОДА СИ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СИ УВАЖАВАН ПРИ ТЕЗИ. АБСОЛЯТНА ГНУС

СМ

Мдаа, Борисов явно и е намерил по сладка длъжност. Чудя се, къде ли ги е намерил тези калинки ? 12000 лв. Не всеки може да ги върне веднага. Дали ги е имала в кеш - спестени ?

За съжаление причтелче за тези които участват в лекарската или лекарствена мафия това са жалки суми.Те какви могат да ги извадят накуп ..... Много им се струват на нормалните хора дето си изкарват парите с работа.

Нали винаги е верна на партията

Коментари - ГЕРБ прие оставката на Нели Нешева, но я гласи за нов пост | Днес.dir.bg

ГЕРБ прие оставката на Нели Нешева, но я гласи за нов пост

Парламентарната група за ГЕРБ взе единодушно решение да приеме оставката на д-р Нели Нешева като управител на НЗОК. Гласуването в парламента е първа точка в дневния ред за седмицата.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ прие оставката на Нели Нешева, но я гласи за нов пост | Днес.dir.bg

Коментари

Другите получили бонуси от здравна каса дариха ли ги или само Нели се мина, сега ще ги заработи на друга лека и доходна работа!

Къде сте мили комунисти. Толкова ви плюх, но сега разбрах, че вие сте били златни в сравнение с ГЕРБ. Толкова лъжи, корупция, кражби и страх не е имало и при най-червените комунисти.

Ако това се случва с парите ни за здраве, помислете си какво се случва с парите от данъци ? Май този път ГЕРБ се /както казваше един приятел/ ИЗ-ПО-НА Акаха.....

Тези нещо не са добре! Хем й искат оставката (уж сама си я била подала!!! Ако не я бяха изтропали, нямаше и през ум да й мине да си падава оставката или да дарява парите.), хем ще й предложат нов пост. Тази кратуна явно има силен гръб зад себе си.

защо не я направите министър на финансите,там може да си дава бонуси от 122000 лв.,като добър служител,защо не дари тези бонуси преди да стане този гаф и още не стана ясно колко е взела,12000,13000 и така нататък,а има толкова болни деца,не говоря за възрастните,като има такива икономии,да ги дават за болните деца.

Огласяването НА "ДАРЕНИЕТО" под натиск ми прилича на една изнасилена девойка ,която да тръгне да се хвали по телевизиите

Гласувах за ГЕРБ, но ако назначите някъде тази самозабравила се жена ще загубите моя глас. И както е тръгнало на следващите избори няма никой да Ви подкрепи. Слаб подбор или липса на качествени хора? Надявам се да е първото, защото ако липсват добрите специалисти е жалко и за народа, който управлявате.

Щом си гласувал за ГЕРБ си глупак и не дразни повече хората ,че патиме от такива малоумници като теб.Гласувал си за тия ,които изхарчиха парите от резерва и гордо го съобщаваш.

С това поведение и мислене, не би трябвало да се допуска на какъвто и да е ръководен пост.Какво значи заслужила, затова че седи на топло и разпределя нашите пари изкарани с пот.

Ще я преназначат на друго топло местенце и ще и затворят устата! А, тя има какво да каже, но няма да и дадат... Рибката се вмирисва откъм ГЛАВАТА!!!

Е сега вече ГЕРБ ми паднаха много в очите!Какво значи-работила.Всички работим,ама не получаваме.Чудим се как да оцелеем.А тази крава си раздава бонуси!За затвора е!ДА се обединим и да я вкараме в затвора!Нагла крава!

Тая пачавра като иска да прави дарения да ги прави от заплатата си, а тези пари да се върнат там откъдето са излезли. Нямам думи с които да нарека тая никаквица. За такива народен съд като тоя 1945г. и после разстрел.

Ей, няма такъв наглец като Нешева,ама и на ПГ на ГЕРБ нищо й. Как е стабилизирала системата, че нещо не ми е ясно. Здравната ни система е пълен провал и за да го забележат хората от властта трябва да се лекуват като всички обикновени жители на България!

Ако намерят друг сладък пост за тази нагла жена, другия път губят гласа ми на изборите. Моята целогодишна брутна заплата няма колкото само нейния "бонус", а едва ли работя по-малко от нея, и съм с две висши образования. Отговорно било! Ами то се вижда колко отговорно подхожда към парите, с които разполага. "Достоен човек"??? Къде са психиатрите...

Тая отрепка заедно с Масларова директно в Сливенския. Там това животно Нешева може да упражнява професията си. "Договорът" и да бъде минимум 5 години.

20 години СРАМ И ПОЗОР за България. Не визждате ли това са наи големите проблеми на България. ГРАЖБИ и СЛЕД това ВъЗНАГРАЖДЕНИЕ.

Браво бе господа депутати жената крала и сега за награда ще и дадем друг пост.А така и народа мълчи ли мълчи!Какво значи добре се справяла, ми то всеки се справя добре но като е взела тия пари пак ще се замаже както винаги ситуацията.Ей няма оправия в тая система българска за това сме на това дереже.Всеки краде и яде а народа гладува.Ей това никъде го няма!!!

Кога да идвам?

"Като мотиви депутатите са изтъкнали волята на самата Нешева с акта на подаване на оставката си .." Тия аматъори (във всичко) от ГЕРБ за пореден път вземат хората за полу граматни.Цяла Б-я чу и видя как тази нагла крава си подаде оставката - по нареждане на мутрата. И като е толкова добър специалист, да върви да лекува хора.Нали това е работата и, а не да ги обира.

Т.н. "герб" прие оставката на Нели Нешева, но я гласи за нов пост - шефкиня на отдел "Разпределяне на себе си на бонуси и на премии"!

Тази сутрин по бТВ тая се показа като истерична и неконтрулируема. Ако това са ценните кадри ясно защо е такова управлението ! А за цените на лекарствата все някой трябва да носи отговорност.

И Гери и Нели и Виолета и други подбни на тях скъсани чанти трябва да понесат и наказателна отговорност.

много нагло звучи това:"дала парите за благотворителност",т.е. с чужда пита помен прави. намърдайте я някъде, да не заслабне случайно.

ВКУСА НА КАЦАТА МЕД СЕ РАЗВАЛЯ, НО СЕ ПОДОБРЯВА ВКУСА НА ЛОБИЗМА, НА КОРУПЦИЯТА,.... ЕТО ЗАТОВА ТАЗИ ЖЕНА Е БЕЗЦЕНЕН КАДЪР. ЗАТОВА И ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СЕ МЪЧИ ДА ИЗБЯГА ОТ ЗДРАВНИТЕ ВНОСКИ... ГОСПОДА, НЕ СЛУЧАЙНО ЧОВЕК ПАЗИ ИМЕТО СИ НЕОПЕТНЕНО. НО ЯВНО , НА ОПЕТНЕНИТЕ ИМ ХАРЕСВАТ САМО ТАКИВА , С ПЕТНА...

Тя си е платила поста дебело,така че ще я въртят по сладки места докато си изкара парите,поне няколко пъти!А бедните да го духат!!!

Типично за ГЕРБ , СДС и БСП , въпрос на време е да я издигнат , но преди това ще трябва да обяват за уникална и незаменима Такива неща са ставали и пак стават Спомнете си Йордан Цонев - Данчо Ментата

дпс къде го забрави. Предишното правителство е точно с мандата на дпс. Всяко чудо за 3 дни, ганьо не помни дълго

За какъв нов пост я готвят ?

В момента Шимон Д. я защитава по бнт.Нея и другата пача с бонусите, която мило нарича Гери.Колко ли е взел той?А Тотю бил добър реформатор в кабинета.Нагли и гнусни.

Герберите освен да плюят на друго не са способни с тъпите си кадри

НИКО, много си неосведомен. Нешева не е държавен служител, тя е "избрана" от Народното събрание и управлява НЗОК с договор за управление!!! Всички, които оплюват държавните служители са жалки и полуграмотни хора. Изпълнителския състав в държавните структури не са виновни за окаяното състояние на държавната администрация!!! И за да не се упражнявате срещу моето изказване - НЕ СЪМ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ, но всеки ден имам работа с такива служители и много добре знам в какви условия работят!

А оная от агенцията по вписвания дето чопнала 40 000 лв. тя не е ли държавна служителка?

Министерският съвет е отпуснал 371 000 лева на Съюза за стопанска инициатива на Алексей Петров. Това е станало на заседание на 28 декември 2011 г. Точката в дневния ред, с която се отпускат парите на Алексей Петров, е вкарана и защитена от социалния министър Тотю Младенов. Решението за одобряването й е публикувано на следващия ден под номер 957 в сайта на Министерския съвет

"не се гаси туй що не гасне...".

Разбира се, че ще се намери др.държавна агенцийка, от която нели ще си раздаде известно количество бонуси. Аман от крадливи и алчни хора, които не се насищат с нищо. а ние ще продължим да им плащаме удоволствията...

И сега какво стана вместо на прокурора, съда и в затвора, трябва да и търсим пак държавна работа, да не заслабне.

Наш'та Нешева с чужда пита помен прави.Ай си...ир.

Тук е страната на абсурдите! Тази госпожа ще е поредната,която ще бъде наказана с "последно повишение". Докога?

А как ще коментираш бонусите на Г.Ананиев-съветник на Първанов който за две години е гушнал 300 хил лева.Това не е блъф а статия във в. Труд с днешна дата.

Странна логика! Понеже Първанов и хората му са вършили безобразия, защо другите да не могат... Е, не се чудете после защо сме на това положение. Българското дъно скоро няма да бъде достигнато с подобни "разсъждения"...

А аз се чудя на твоята логика.Значи за 12000 лв се вдигна вой до небесата а за 300хил.лв на теб ти се вижда странно нещо.Излиза че сме скъпи на триците а евтини на брашното.

По примера на ББ (верен ученик на Гьобелс) повтаряте една лъжа 100 пъти и сравнявате несравними неща. Ама толкова ви е чалгаджийското полирано микромозъче. Едно е БОНУСИ друго са пари получени за определена работа. Получил ги е като член на бордове.

Какъв нов пост, кви 5 лева? За извършени престъпления се лежи в затвора!

Тази дебела охранена свиня я готвят за друг свинарник. Чудно ми е няма ли прокуратура в България

Естествено, че ГЕРБ ще и гласи нов пост, тъй като е приятелка на Тиквата на сестра му. Няма да я оставят ТАКА, Я. НАШТЕ ХОРА СА СИ НАШИ ХОРА.

На "ДЪЛГАТА" пейка с резервни играчи.

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ КРАДНЕШ ОТ НАРОДА СИ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СИ УВАЖАВАН ПРИ ТЕЗИ. АБСОЛЯТНА ГНУС

СМ

Мдаа, Борисов явно и е намерил по сладка длъжност. Чудя се, къде ли ги е намерил тези калинки ? 12000 лв. Не всеки може да ги върне веднага. Дали ги е имала в кеш - спестени ?

За съжаление причтелче за тези които участват в лекарската или лекарствена мафия това са жалки суми.Те какви могат да ги извадят накуп ..... Много им се струват на нормалните хора дето си изкарват парите с работа.

Нали винаги е верна на партията