Иван Искров готов да подаде оставка

Управителят на БНБ Иван Искров обяви, че е готов да подаде оставка. Това свое желание той обави в писмо до председателя на парламента Михаил Миков.

Обратно в новината

Коментари - Иван Искров готов да подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Boqdjiev

Искров е високо квалифициран и всяка дума в писмото му до медиите е истина. Сега искат да го разкарат, за да си сложат някоя послушна калинка в БНБ и да дойде пълният провал на държавата

Vsichki sa gotovi, nikoi ne podava!

Винаги готов! Ама чака заповед от водещия си офицер от ДАНС...

Ами, вложителите в КТБ си направиха комитет за действие и предстои да се обърнат към международна съдебна помощ, срещу банковите мародери в българската банкова система!При това положение, веднага му стана ясно на Искров, че колкото по-бързо избяга от поста си и се покрие в някакво тъмно кюше, разполага и с по-голям шанс, една бъдеща международна присъда да не го обрули тежко и лично, самия него!Другите помагачи на ръководството на БНБ, в удара срещу банковата система на страната, от Прокуратурата и Правителството и те стоят дълбоко затаени!?Дано с времето да се замълчи изобщо за тях!?

Така става като избират касиер за управител на БНБ.

Хайде, подавайте всички оставки - Борисов ще ви замести!

Ма този не е ли в ареста още ? Егати държавата ? А не е ли готов да си върне заплатите дато е взимал за това ,че е спинкал ? Това е важен въпрос ? За какво е взимал заплатките и то тлъсти заплатки, когато народа се пали , мре, полудява ,самоубива и отчайва. Искров ,а , нема що , много е искрен ! До живот в тюрмата !

Време е. Даже това трябваше да го направи преди 10 г. Минзухар.

Поз(ь)ор

zeddd

На всеки стана ясно, че тоя е поръчков.

Голям хитрец! Евала! Поставя условие за оставката като знае че този парламент няма да избере друг управител! Та кой се разделя с 30000 лв заплата! Нали си има подуправител, който може да му изпълнява функциите? Защо трябва да се избира друг управител? Като е с месеци в отпуски и екзотични командировки кой го замества?

Ако се приеме закон за КТБ утре друг ще наруши всички юридически правила и ще приеме наказателен закон с обратно действие ще въведе смъртно наказание и ще ги избие. Има съображение за правов ред и е по- добре да се спре до тук, защото ще се отвори дух ,който ще опустоши всичките от КТБ.

Искров, кажи си! Коя партия те принуди да кажеш, че липсват книжата за 3.5 млрд. кредити и че милиони са изнесени с чували! Никаква оставка! Ако има прокуратура, Искров трябва да отговаря в съда, защото причини вреда другиму, разпространявайки неверни сведения за финансовото състояние на банката!

Истинският вопрос е, кой и защо назначи това лице два мандата на това най-възлово място в родната финансова система?! Въпросът разбира се е риторичен...

Искров е повтарял,каквото са написали квесторите. Особен надзор пък е поискан от самата КТБ... Къде го търсите Искров? Има един въпрос:КЪДЕ СА КИНТИТЕ? ако всичко беше клевета, щеше да има кинти, а тук кинтите ги няма. И по- лошото е, че няма да се появят.

Този трябва да е в ареста, а не 3-те лелки от банката, "виновни", че са изнесли 205 млн. наведнъж или за 3 години?! Що за безумно твърдение - това няма как да стане без реш. на надзорен и/или управителен съвет и без подписи на поне 2-ма от изп. директори на банката!? Това да не са 5 лв.!? Къде е дремал надзора на Искров и не е проверил въпросния рисков кредитен портфейл от няколко млрд. и в продължение на години да не констатира липса на обезпечения по кредити за милиарди!? Дори не е за вярване, че не е алармирал за подобен проблем!?

При положение,че г-н Орешарски продължава да се ОСЛУШВА,то още много апаши ще станат "готови" да напуснат!

Този, защо поставя условия за оставката си, трябва и да го съдят!

освен това трябва и да му вземат имуществото

Ктб поискаха постоянен надзор от БНБ и БНБ назначи квестори.След проверката им всички се хванаха за главата. Искров хич не им е виновен за попарата,която сами си надробиха.

Давай, аз ще я приема!

ЩЕ ОСЪДЯТ ПОРТИЕРКАТА И КАСИЕРКАТА И ТОВА БИЛО ПРАВОСЪДИЕ , СРАМ ,СРАМ НАРОДЕ БЕДЕН И НЕЩАСТЕН .

дали сте съгласни,с мнението на прокуратурата /тази вечер по телевизията се изказаха/,че Василев не е подведен под отговорност, не се изисква неговото присъствие тук, щото няма доказателства за виновност. Е браве и това доживяхме. А Искров - той хич, ама хич не е виновен. Да влезе убития.

Ако има Държава , г-н Иван Искров трябва да изтърпи :Дисциплинарно уволнение и подвеждане под съдебна отговорност за законови нарушения в банковата система поставили в опасност сигурността на държавата.

Искров обяви, че е готов да подаде оставка....... АМИ да я подава - КАКВО чака?!

Искров колко получи за да си затваряш очите? Как ще обясниш на хората защо не могат да си ползват парите 1, 3 а сега 6 месеца? Защо да не бъдат "консервирани"всичките ти влогове, докато не приключи надзора на КТБ? Оставката е най-малкия ти проблем, трябва да си понесеш последствията.

Че какво чакаш?Или те е страх,че ще ти я приемат ли?По-добре си подготви и 2 ката бельо,а от Централният софийски ще ти датат дърйавни дрехи за поне 10 години!И парите от заплата да върнеш,щото никаква не си я свършил!

Прав си. Предпочитам да му изплащам заплатата от моите данъци, но той да я изкарва в Банишора.

Готов, готов, колко да е готов? Или чака нареждане от някого? В случая, приликата с поведението на Орешарски е поразителна!?!

8901

Абе всички сте готови да подадете оставки, ама не ги подавате бе. Само приказки. Хората подават оставки без да дрънкат, когато са згазили лука, а вие само готовност декларирате. Цялата държава се гърчи, а вие само сте готови. Проспахте такава игра с КТБ. Да ви имам и експертите и чудото.

Згазили?

Как ще бяга ?! Знаели някой каква му е заплатата, а бонусите?

То и Орешарски от първия ден каза че е готов да подава оставка. Знаем ги тези номера. Остава се подава а не се декларира че си готов.

Да подава!

но смята сигурно ЖЕЛАЯ, защото искам е когато е ВЕДНАГА. КОГАТО ИСКАМ НЕЩО то не чакам до вечност и не заплашвам, а го извършвам ВЕДНАГА немедлено!

Иван Искров готов да подаде оставка Също така Искров е готов да стане веднага и министър председател.

И така: Ванка Банка сдал ,...друг Ванка ,банка ---ПРИЕЛ!

А кога ще бъдат затворени поръчителите и тези които са си затваряли очите? Чиновник "присвоил" 210 милиона, а те го освобождават срещу 10 хиляди. Това е косвено признание че са задържали дребните риби и ни хвърлят прах в очите. Дано задържаните поне се разприказват, ама не ми се вярва. То даржавата я е страх да назове нещата та тези жени ли.

В затвора!

Ванка ,вземай бонусите брато ,и бЕгай брЪзо .... Все някой, някога, някъде ,шЪ го отнесе...

Готов да подаде??? Подава я ако е сериозен , а не блъфира за печелене на време!

Само в Бг , се дава трибуни на престъпниците.... ТЕ СА ''ГЕРОИТЕ'' НА ПРЕХОДА ... Имат права и са недосегаеми ,държавата е тяхна ,народа отново е слуга на безнаказани крадци ,по всички етажи на властта и държавните институции....

Управлявана от помияри, наглеци и откровени крадци, наричани комунисти/социалисти, страна ще се разпадне и никога няма да стане нормална държава. ЕС вече ни обръщат гръб. Тотална мизерия прогресивно намаляващо потребление. Никой вече не е в състояние да реаминра държавноста.

Твоята оставка много одавна трябваше да бъде факт!Защо чакаш някой да ти я иска!?Заради тебе сега не знам кога ще мога да си видя заплатата тъпа.ар такъв!

Това че иска да се маха би ли върнало парите, ако липсват?

Този не беше ли от ония дето съветваха Царя и благодарение на него станаха известни и богати. И като подаде оставка никой ли няма да му търси отговорност и да го вкара там където му е мястото.Благодарение на такива като него сме на тоя хал. 80 хил.лв на месец заплата взимал пишеше оня ден,а ние да духаме супата и издържаме "социално слабите роми". ДОКОГА?

Ако този "гений" подаде оставка какво става с квесторите в КТБ и защитата на банката която сама поиска от БНБ.

Какво значи готов? Веднага да си заминава!

Когато един човек носи действително отговорност, той при сериозна грешка подава оставка без никакви увъртания! Когато един човек ти казва, че е готов да подаде оставка, то това означава, че е абсолютна П*ТКА, която слуша отгоре! В българската политика за съжаление няма отговорни хора, всичките са зависими от нещо и действат спрямо указанията на това нещо! Лошото е, че не е само и в политиката този проблем....

Пиши си спокойно и У-то, за да не каже Искров че не е разбрал.

Ослушваше се, но общественото мнение за него е вече толкова негативно, че оставането му е просто невъзможно. Още повече, че май не можа да изпълни точно дадените му указания. Тепърва ще се разплита чорапището, ще смърди, ще хвърчат парцалки. Зрелища без хляб

До сега можеше без него /надзорът не зависел от него/ а сега не може? Аре дай си оставката да видиш, че и без тебе може!

оставка? той е за затвора... оставка..и ни чул-ни видял.. дим да го няма В Китай досега 1000 пъти да го бяха разстрляли на стадиона...

"Бил готов да подаде оставка".Мии като си готов-ПОДАВАЙ Я. И тоя като комунягите-ПОДАВАТ ,АМА ВСЕ НЕЩО ИМ ПРЕЧИ,ДА СА ОЩЕ МАЛКО НА ВЛАСТ!!!

Искров, ОСТАВКА ВЕДНАГА! И твоята, и на цялата комунистическо-турско-циганска банда! Достатъчно поразии сътворихте ОТНОВО!