АБВ прие оставката на Георги Първанов

Георги Първанов потвърди своята оставка като лидер на АБВ, партията я прие. Той остава до конференцията на 25 април като председател в оставка.

Обратно в новината

Коментари - АБВ прие оставката на Георги Първанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахаха, Номера на Кунева! Гоце, знаем ви номерата ве. Айде, поздрави баба Зорка и ѝ кажи да кътка "спестеното" имане от тебе. хахахааа

Гоцетата въвеждат ново морално поведение в политиката. В основата е лицемерието, послушанието, ренегатството и предателството! С тази си политика абв-гоцетата нямат никакъв шанс!

Сега е време да превземе пак БСП!

Ченгеджийски номера а !

АБВ, БСП, ГЕРБ, ДПС, РБ, БДЦ,ПФ,СДС, НДСВ, всички са едно и също един създател, една цел, грабеж и унищожаване на България!

тия са достой да преподават в НАТФИЗ егати артистите!

Гоце, отивай да ринеш сняг бе, боклук комунистически! Безполезен червей, социален паразит, до кога народът ще хрантути такива мазни охл'ви с меки ръчички катои теб , бе, боклук?

kakvo se pravi na iteresen haresvah go no veche NE sori

Г-н Първанов,не е ли време да ПРИЗНАЕТЕ,че между така наречените "партии" АБВ,ГЕРБ,БСП,ДПС.........,няма НИЩО различно,а САМО-РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ?! И още нещо,какво е това "оставка",в Канада ли ще ходите или някъде в Африка? СТИГА! СТИГА! СТИГА с МАНИПУЛАЦИИТЕ,България ЗАГИВА!

АБВ обаче ще му плаща рента за това че ги вкара в парламента.

Агент гоце вече е политически труп. Това е добра новина. Би било чудесно, ако го последват и агентите павел и буда. Има обаче и лоша новина. Останалите "играчи" с нищо не са по добри. Същите са. Пенсионирането на някоя и друга ку... в бардака не променя неговата същност. Вкарването на нови ку... и обявянето им за компаньонки може да докара нови клиенти, но това пак си остава бардак.

Който ренегат краде за да прави партия - от ръката му загива

лошото е че хората вярват на думите които излизат от устата на политическите пионки и ходят да гласуват за тях..всъщност гласуват или за русия или за америка..те стоят зад партиите...просто не гласуват за българия което е жалко..но не го осъзнават като гласуват

е новото наименование на боковата васална партия АБВ

Това са социалистически и първановски номера. Сигурно е съгласувал с другаря Станишев и с други другари. И така - с номера до окончателната победа.

Първанов,не ти трябваше да се занимаваш повече с партии!Щеше да си стоиш отстрани и да даваш "мъдри" съвети !Не се поучи от опита на Петър Стоянов!А сега заради кариерата на ренегата Калфин си отиваш от политиката с подвита опашка!

Отива си презиран и мразен!!!

и не само заради червея Калфин, самият Гоце и той се прояви като абсолютен предател и мижитурка докато беше президент!

Може би Другаря Гергов да се кандидатира, истински комунист и доказал се бизнесмен.

Факт е, че Първанов е подал оставка и е факт, че са му я приели. Тълкуването на тези факти е сложно поради липса на достоверна вътрешна информация. Нищо в политиката не е такова, каквото изглежда!!! НЕ само в Българската, а изобщо в политиката!!! Каква е истината, ще разберем по-късно и не напълно. Възможно е това да е сценарий, заплануван от по-рано. Част от истината ще се разкрие, когато се разберат кандидатите и печелившия избор. И ако има промяна в политиката на "абв", и каква ще е съдбата на Първанов?! Горе, на върха на властта постоянно текат едни игри за наша сметка. Съвсем не вярвам първанов да е подал оставка заради едната чест!!!

Е, може и да не си прав, но все пак си бил политик. Впрочем проблемът с нашите политици не е толкова че са непредсказуеми, колкото че са прекалено прозрачни - всички си ги знаем.

Dobromir Dimitrow

Съзнавам, че може и да не съм прав и смятам, че съм го изразил. Всичко, което е извън фактите е само предположение. Да, както отбеляза, бях в политиката и бях омерзен. Вече не се занимавам с такива неща, имам си достатъчно работа във фирмата, в която работя - строим завод от гаражна работилница.

Станишев кога ще почерпиш?

Не ви вярвам вече.

Комунистически номера

Горките комуноиди, съвсем са объркани и ошашавени.

Хич не са ошашавени герберите. Ще спонсорират още някой отцепник от социалистите.

за себе си ли говориш,плъх въшлясъл?

Радвам се че агент Гоце ще изчезне от политическия небосклон!!!!!

И как ще поливаме Бостаня без тебе Георге. На кого ни оставяш.

Какво ще правиме без лидера другари ? :D

Ей мишоци май станахте партия еднодневка! А говорехте за морал и принципи. Продадохте се като най долни магистралки.

Циганскио ,,президент"посетил кожно венерическия .Това беше за...10 години твоята ,,работа".

Първанчов какво ще работи сега?

Ще си кеца в мезонетите и ще играе шашки с някой друг пенЦионер-комунист :)

Гоце, не пускай шлифераааа

1. 16 000 000 000 лв 2.16 000 000 000 лв 3.16 000 000 000 лв

Допълнение : Плюс това, което им затъкна в ненаситната уста ББ !

Споко, бачо ви Гоце ще го изберат пак, всичко е цирк, заради левите му избиратели

ти направи тази партия заради генерал банкя и сега се отегляш браво взе каквото можа от бсп изпълни задачата и сега ходи да харчиш

Нека по-бързо да се маха и да изчезва от сцената на БГ политиката.......имаше възможност 10 години да направи нещо, но за съжаление нищо не видяхме и не чухме от него, освен за ловните му подвизи........

браво ти не се хвана за шлифера на ББ каквото и да пишат за теб тази постъпка е добра на хорото ББ по далече

Това лъжливо овчарче колко пъти ще подава оставка и АзБукиВедито колко пъти ще я приема! До нова година само с това ли ще ни баламосват!!!

Това,че в абв се дърлят едва ли е по важно от становището на г-н Президента по основни проблеми в страната за да се сваля от страницата.Това си е обикновена цензура!

Докога ще се разиграват циркове-То е ясно,че пак Първанов ще бъде лидер-Защо бяха тези номера, или нямат какво да правят че си правят ИЗБОРИ И ПИЯРИ-Ей ненаядни дебелаци-само за пари и власт мислят като този дебелак Калфин

Гоце трипера испълзя като лалугер от АБВ бърлогата. Известно ли е на бг публиката, че народа плаща от данъците си по 50 хиляди месечно на този разбойник като бивш презкурагент- президент?

Гоце трипера испълзя като лалугер от АБВ бърлогата

Не ми се вярва тази " новина" да представлява голям интерес за обществото за да виси 2 дни за коментар.Такива сплетни, са характерни обикновено за някакви фирмичка в, която съдружниците се карат за разпределението на печалбата.

Така де! Така!

Тая комедийка сме я гледали вече!Първа част:-Кой ми ср. в гащите? Втора част:-Не съм аз-ти си! Трета част:- плеснали с ръце и се прегърнали!

Другаря калфин се засили скочи върху трамплина абвъ и се инсталира в близост до келепира. От долу остана едното нищо и половина.

Млад ловец пита стария ловец, кво да прави, ако мечката иде и пушката засече. Стария му отговаря- Ще я замеряш с лайна, мечката не харесва тая миризма. Младия ловец обаче продължава да любопитства- ами ако няма лайна, кво да правя? Стария му вика- Не се притесняваи - ще има

"Сирищник Дейли" съобщава в днешния си брой, че Волен Сидеров е завел дело срещу Първанов за нарушение на патентните му права при създаване на АБВ в частта "семейна партия"

браво мислехте за голям б---к но тая постъпка ми хареса ти знаеш какво става и затова излизаш от играта браво

Така де! Така! Не си сбъркал! Тя неговата не се губи! Ще се опита само да ни накара да повярваме, че насила е върнат на софрата на тайната вечеря за 27 млрд.лв.!

Според добре информиран източник, след успешната продажбата на ЕТ "АБВ", Първанов се е оттеглил в Сиришник в подготовка на следващите си проекти Очаквайте в скоро време на Българската фондова борса продажбата на: АБВГ, АБВГЪ ....ЗА

Гоце не се е оттеглил. И дори не е интерсно какво ще разиграят за да му запазят поста. Интересно кой идиот би гласувал за АБВГЗъЮЯ?

В оставка, ама все още председател и първа номинация за преизбиране - цирк!

Президента Първанов успя окончателно да обедини България и накара 1 032 665 гласували за него през 2001 да съжаляват горчиво