Осъдиха Румен Овчаров на 2 години условно

Апелативният специализиран наказателен съд го призна за виновен в умишлена безстопанственост

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трагедия в БГ няма един виновен за Нищо и сега и Божков на бял кон си идва трагедия това ли са новете управляващ?

Ако крадеш не пряко а чрез посредници,присъдата ти от ефективна се намаля на условна.

В МИНИ БОБОВ ДОЛ ОБЩОПОЛЕЗЕН 12 ЧАСОВ ТРУД ДО ЖИВОТ....

Да върне откраднатите пари,но незнам защо никой крадец не го осъждат да върне пари.

Мутрите вън ... от затвора. Очаквайте следващия оневинен от новите на власт.

Няма ли сърцати снайперисти?

Румене, ще ти обърна присъдата в ефективна и лично ще ти избия всичките зъби в панделата. Запомни!

На Тиквата и Овчо , трябва да се наложи Закона МАГНИТСКИ и ще се решат всички проблеми в България _то Овчо ни се присмива постоянн от снимките !

Сега следват Борисов и Горанов за липса от 700млн

Ощетяваш държавата с 200 милиона,а масонския съд ти да 2 години "условно".Да това се казва демокрация.

За кокошка, няма прошка. За милиони, няма закони! Ако убиеш един е углавно престъпление. Ако убиеш милиони е статистика! Това е уважаеми зрители!

И 20 ефективно са му малко

Щом взеха властта, макар и с преврат, защото загубиха изборите, комундетата започнаха да оневиняват своите хора за огромните кражби и съсипия на предприятията!

Тава проектите на Иван Ангелов -Градуса, по които Дърев е Консултант:  „ЕЙНДЖЪЛС ЕСТЕЙТ“ АД – ВИНАРСКА ИЗБА „АНЖЕЛУС ЕСТЕЙТ“- 7 813 052 лв.  ЕТ „Градус-Иван Ангелов-55“ – закупуване на земеделска техника – 783 876 лв.  „ЕЙНДЖЪЛС ЕСТЕЙТ“ АД – Закупуване на специализирана лозарска техника и инвентар – 199 624 лв.  ЕТ „Градус-Иван Ангелов-55“ – Закупуване на земеделска техника за животновъдство – 164 942 лв.  ЗП Ангел Ангелов – „Закупуване на специализирана земеделска техника и инвентар“ – 342 414 лв. Затова не трябва да ви учудва, че въпреки разкритията в парламента по сигнала на Илчовски, няма наистина подаден такъв към прокуратурата или да е извършена проверка от и в МЗХГ и ДФ “Земеделие“ за документално потвърждение на изнесените данни. Друг интересен момент е конгломерата от СЛИВЕНСКИ фирми

Нарушение има ли ? Или прах в очите на хората.

Искам и аз за 18 млн. 2 години условно. Утре се записвам в БСП.

!

След шамаросването с Магнитски "независимият" български съд напрегна жили и роди условна присъда за изпечен престъпник с прозвището "дългия инкасатор" прибрал милиони в джоба и ощетил държавата с заробващи договори за милиарди. С тази присъда се компрометират още повече и потвърждават съмненията за тежки зависимости.

А кога ще осъдят Бойко, Пеевски, Доган, Гешев, Горанов, Цацаров и останалите от отбора за затвора?

Гешев си върши работата купер, щом комундетата неэго искат

Сега за Белене да го вкарат в затвора доживотна.

А ръководна длъжност в БСП може, нали?

Пак ще ДъСъ подпичкьосва Ясно#Кой с НасВсички Н.В.Данъкоплатецът ?! ->> А ?! ——- Никакви Такива “креативистизъми” Задунайшко”правни” ! —> РеИнженерингът+НовНюрнбергски ! ...и Без Прошка&Давност.

Това добре, но другия Румен (Фърчилото) кога?

Скапана държава. Това при белите държави този мухъл няма да види бял ден. А тук условна присъда. Лошо е, че не е само той. Те станаха безброя.

УЖАС !!!! :

Само в България кражби в особенно големи размери се нарича "умишлена безстопанственост" !

Този не беше ли червен борец срщу корупцията. Всичките червени са като него- с доказани в съда или недоказани корупционни практики И кат е осъден защо няма конфискация на имуществото му което е придобито по този наачин.

Ама реално парите са взети.

Комундетата оправдаха своите за кражбите. За това беше борбата дрогари.

А от снимката как хубаво се хили.Нали си е прибрал милионите,а ние да го духаме.Без бой тези хора няма да си идат.

Преди България да тръгне напред и нагоре , трябва всички червени комунсти от БСП да влезнат в затвора !

точно сега намериха време да го съдят ? Думай Мунчооо ?

го как се ухилва кат му го тургат в гъза

Обвиненията за умишлена безстопанственост на мин. Овчаров са пълни ГЛУПОСТИ, изсмукани от пръстите. Това е ОТМЪЩЕНИЕТО НА ДОГАН. Тогава тоя предизвика оставката на Овчаров. Ака Овчаров бе останал министър, НЯМАШЕ ТУРЦИ ДА СТРОЯТ СОФИЙСКОТО МЕТРО.

Направи си автоминет бе пудел червен и си изчегъртай гъза

Какво става, другарю Радев?! Лошият Гешев пак, а?

само толкова ли ? а останалите ? ех поне се започва от някъде

Кой го е уредил? Кой? Нови хора, нов късмет

отговорните за - червените куфарчета и разграбването на държавната хазна през 1990, - режима на тока, - празните магазини през 1990, - купоните за храна, - студената гладна Луканова зима, - четерите флита на България (преди да се преименува БСП фалира България през 1960, 1977 и 1990, после през 1996), - фалита на 15 банки през 1996, - кражбата на спестяваният на целия народ през 1996, - хиперинфлацията, - раждането на мафията, - основаването на Мултигруп, - "Генералското движение" в БСП и за ръководителя му ген. Любен Гоцев, зам.-началник в I-во Главно управление на ДС, създател на повечето “силови” групировки като СИК, ВИС, холдинги, банки, крупни финансови институции и мастити бизнесмени, създал Мафията в България. Близък приятел с Бригадир Аспарухов (депутат от БСП) - кредитните милионери, - червените олигарси, - разграбването на държавата, - ликвидирането на икономиката, - далаверите в енергетиката, - заменките на гори където щетите за държавата надхвърлят 6 милиарда, - аферата Кремиковци, - назначаването на Делян Пеевски за директор на ДАНС, - забогателите по времето на БСП/ ДПС олигарси Васил Божков, Арабаджиеви, Баневи, Бобокови, Ахмед Доган, Делян Пеевски, Бенчо Бенчев, Георги Гергов, братя Галеви, Миню Стайков, Вълка, днес са "борци" против статуквото и мафията и участват в служебното правителство на Румен Радев!

За Кокошка няма прошка , за милиони няма закони ! Ето такива Мишоци се спасяват отЗатвора Р----ОЧ !

Червени уроди.Съсипахте Майка България.

Р. Овч. а.к.а Дългия инкасатор е платил на Лозан Панов каквото се полага, за да не лежи ефективно. Ако иска, може да изпроти дъщеря си в затвора да му излежи присъдата ефективно. Ще остане много доволна. Ще я уважаваме денонощно, но да си взема противозачатъчните редовно.

2 659 040,60 лв За колко пари и на колко беше осъдена Иванчева? Питам за един преЯтел.

В Китай екзекутират такива Тук условно..

Този комунист обра цялата държава, стана един от най - богатите българи, а цял живот е бил политик. Е това е българското правораздаване. Накрая го осъдиха условно да го броят в статистиката осъден. Срам нямат.

Някакъв малоумник не знае,кой е най-мразеният българин... :)))))) Казва се Борисов,Бойко Борисов Селянина от Банкя Сега разбрали бе,гърбав? Иска ти се да е г-н Радев

Дългият инкасатор инкасира още 20 млн.! Троха някаква!

А ще трябва ли да плати все пак за щетите?

Това е гнусна клевета срещу другаря Овчаров,заговор на тъмните империалистическите сили,ЦРУ,ФБР,Мосад,да очернят светлия образ на един почтен човек от нашата Партия.Вчера ударът беше срещу другаря Лукашенко,,днес срещу Румен,утре срещу другаря Путин.Но пасаран,няма да мине!Цялото прогресивно човечество стои зад тези другари!

Адаш, ти ли си?

Румен Овчаров олицетворява прехода! Този колко злини е причинил на България едва ли има друг като него. На него едно ще му кажа, че се е объркал нещо. Няма още една инстанция на съда. Има още две. Последната е горе на небето. Там не можеш да излъжеш. Цяла вечност Р. Овч. Ще си в огнената геена и преизподнята.

Ами комунист!! Злини на България майната виж ползите за Русия са важни !!!!

Да бъде смърт.

"Осъдиха Румен Овчаров на 2 години условно" Глупусти! Осъдиха! Оправдаха Румен Овчаров на 2 години условно. Червената мафия БСП си пази олигарсите

За 2,5 милиона - две години условно. Ще ни праща картички от Карибските острови и ще се присмива на раята.