Опозицията в Сирия се сдоби с танкове, обстрелват ги изтребители

Бойците на сирийската опозиция в град Алепо притежават тежки оръжия, предаде АФП, позовавайки се на говорител на ООН и цитиран от агенция "Фокус". Правителствените войски обстрелват бунтовниците с изтребители.

Обратно в новината

Коментари - Опозицията в Сирия се сдоби с танкове, обстрелват ги изтребители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички съобщения за пленени танкове и успехи на терористите в Алепо са опровергани. Ройтерс заявиха, че някакви хакери им били пробили сайта и слагали там материали уж от тяхно име. (Според мен, Ройтерс много доброволно даже са участвали в този блъф целящ да смаже морала на сирииците)

Който не вярва, нека потърси "хакнаха сайта на Ройтерс" или нещо такова

па сутринта като се събудих, гледам ...Яяяяя. До леглото ми танк. Хооп - вътре. Гледам мога да го карам, мога да работя с жироскопа, хващам цели по сателитна навигация и .... все неща дето ние в мирно време ..... все с това се занимаваме . По кого ли да пострелям ???? Яяяяя , да взема да пострелям по Арафат. Еи тъй , съвсем случайно ...... и т.н ВИЕ , ПИШЕЩИТЕ,ПОВЯРВАХТЕ ЛИ НА ТОВА КОЕТО НИ КАЗВАТ???

не знам кой залязъл кой изгряд о неотдавна 12 китайски бойни кораба са минали Суецкия канал....сигурно ще идват на посещение при БОко??? е затова услужливо нашта "цивилизована" ТВ и пр медии си траят.. иначе тук таме в други медии пише че ще имат съвместни учения със Сиряи и Иран край бреговете на Сирия...та Кравария (Нова Юдея) пък и Старата малко се се поозорят май..

колко познато и тук "мирната" опозиция и борци за граждански права с танкове...що ли така?

Сирия са гейм овър, държавата съвсем скоро ще престане да съществува. Руснаците ще се опитват да запазят държавата, колкото могат по-дълго. За съжаление последните години те нямат възможността да си играят на световни лидери. В прав текст им казаха, сложете си ваш човек там и си управлявайто, но руснаците нямат такъв, за т'ва хаоса по арабския свят ще продължава.

Не бързай да я отписваш Сирия все още! Засега "бунтовниците" (всъщност масово са наемници) са добре само според част от световните медии. Вярно, че в по-голямата и по-влиятелна част, но дали е по-обективната?

Световно известната терористична организация ЦРУ е предоставила танкове на група терористи на територията на Сирия.

Крайно време е и нашата опозиция да се поучи от сирийската.Само, че като погледна Станишев и другите ми става смешно.Станишев с танк.Ужас.

Как за 42 години управление на бащата и синът не им дойде на ум да си избиват народа ,а изведнъж така им хрумна. Този филм за "спонтанното"въстание на народа сме го гледали многократно от Косово през Тунис и Либия.И зад всичко стои т.н.Международна общност

Извинявам се ,това беше за emigrant,

забрави да добавиш "прогресивната" междунаородна общност и обикноевните хора))))

И логично........

А дали правителствените войски няма да се сдобият случайно с една батарея "Смерч" и да дадат 2 часа на тези т. нар. "борци за свобода" - иначе казано терористи, да се предадат.Ако след това не го направят да им поднеса венци, цветя(четен брой) на тежката техника.

Не САЩ нямат там база. Но много би им се искало. Само че други 2 да не кажем 3 няма да им позволят

както винаги простееш. малка ти също простееше.

добре че си емигрант. много си прост.

русия прави всичко вазможно да запази на власт прятелия си цоцалиста асад. снабдяват го с оражия: самолети, хеликоптери, танкове, ракети и руски военни саветници. русия не я е грижа за избитите сириици. те избиха сами повече свои граждани, отколкото нацистите, та няма да се спрат пре нищо дори целия сирииски народ да баде унищожен. това е истинската сащност на имперялистическата русия, а не героичния и любвеобвилен образ представян у нас от неините слуги-балгарските камунези. руските комунистически империялисти избиха милиони хора в саверския саюз, финландия, германия, кореа, унгария, полша, чехословакия, балгария, романия, афганистан, чечния, грузия, за да наложат сас сила техното господство. в така наречената руска федерация са включени над з0 народа над които се упражнява постоянен геноцид за претопяването им в руснаци против волята им. тези народи са заставени да говорят руски, да носят руски имена, да забравят своята писменост, език , обичаи и традиции. русия е наи опасната имперялистическа даржава, защото е ваоражена до заби и с ядрено оражие и е непредсказуема. един пиян руснак може да натисне ядреното копче и да унищожи световната цивилизаця завинаги.

Пич,кандидатствай за Гинес за най-дълго изречение.Освен това ти трябва приз за най-много правописни грешки.А иначе нещата ,които си писал са абсолютно неверни.

... пък после раздавай мнения и присъди. Учудвам се как все още, толкова години след залпа на Аврора, може да има ретроградни хора като теб! Вие сте по-устойчиви и гадни и от хлебарките.

Как за 42 години управление на бащата и синът не им дойде на ум да си избиват народа ,а изведнъж така им хрумна. Този филм за "спонтанното"въстание на народа сме го гледали многократно от Косово през Тунис и Либия.И зад всичко стои т.н.Международна общност

Vibudhi

Явно танковете са кацнали с парашути ! А на парашутите пишело НАТО? И случайно конфликта е близо до Турската граница? Много случайности се случват в Сирия!

ассад няма ли малко напалм за да запали тя хлебарки от алкаеда наричани бунтовници. нали така правеха американците вав виетнам? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ААААХхХАХаххаххаа...! "иСтребители". Поне да притежаваха и тешки оръдия.

Имате правописни грешки!

иЗтребители

Чудно кой снабдява тези терористи с оръжие?! Да не се окаже като войната в Афганистан през 80-те - че САЩ снабвядат талибаните с ракети "Пейтриът", гранатомети и автомати.. А и вчера БНТ пусна един отвратителен пропаганден и манипулативен филм ("Точка на кипене") за терористите, в който ги възхвалява, без да покаже обратната страна - тази на правителствените части. Филмът бе дело на Б. Василев, какъв журналист е той оставям на вас.

Жалък беше Бойко, жалък.Какви напъни, какви глупости да си отработи 30-те сребърника от US посолството..