Гуцанова отрече в къщата да са намирани 100 бона

При обискa в къщата ни полицаите броиха парите пред мен. Те бяха между 20 000 и 25 000 лeвa. Това заяви в интервю за БГНЕС съпругата на арестувания при операция "Медузите" председател на Общинския съвет във Варна Борислав Гуцанов - Моника.

Обратно в новината

Коментари - Гуцанова отрече в къщата да са намирани 100 бона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли институция, която да провери на какъв доход се осигуряват Г-жа и Г-н Гуцанови, и тогава да видим откъде имат тези пари в брой.....а по банковите сметки

Ако се провери на какъв доход се осигуряват Г-жа и Г-н Гуцанови....ще се установи, че малко трудно е да имат в брой толкова налични средства ...а да не говорим по банковите сметки.Няма ли институции за такива проверки

Защо ли не вярвам на госпожата,или тя ни има за безпаметни и малоумни.

За злоупотребите на арестуваните едва ли някой се съмнява.И къщата и парите за екскурзията не са от общинска заплата.Докато няма наказани крадци,няма да има доверие в институциите и в държавата.БРАВО

Чета си и си мисля?! Нашите депутати, които имат 8-9 месеца в управлението и имат дълга Великденска ваканция, с какви възможности са. Ако отидат в чужбина с децата си за една седмица, колко пари са си предвидили-12,5хил евро. Едва ли.

Gospojata ne lyje - namereni sa 25 bona - na chovek

Тия 100 000 сигурно са за спонсорство на Гоце!!!

Goliama greshka.... V apatamenta im NE se nameriha 100 bona, no samo 97 - goliama greshka! Sramota

Гуцанова дали си вярва като ги говори тези неща? Такава сума в брой и се вижда нормално... Този, който има "чисти" пари се разплаща по банков път, все пак има различни видове карти. Само гузните за произхода на парите си ги диплят в пачки вкъщи. Пък и е доста нагло жена на председател на общински съвет точно от квотата на БСП да се оправдава, че парите били за екскурзия барабар с детегледачката. Алооооооо, тебе и мъжа ти са ви отгледали с детегледачка по времето на соца? Тия се докопали до делвата с меда, но не им стигнало да си оближат пръстите, ами решили да я счупят...Хак им е всичко това!!!

Цяла Варна знае за този крадлив престьпник!Вижте му кьщата,колата и имането и тогава,ще решите дали може толкова да се забогатее по почтен начин!

да не би да са приготвени за кубаа с еднопосочен там е дза всички комун без връщане нахалници браво на Ц и ББ

Оказва се, че създаването на правова и демократична държава е поредната погребана илюзия!

Очаквам следващите задържани да са с инициали К.Й. и Я.С. Всеки варненец знае за какво става въпрос само платените комунистически подлоги пишат по форумите в защита на престъпници! Нека децата да знаят, че който краде, ще бъде задържан, за да не се стига дотам след 25-30год да има изявления от типа "наследствените крадци Гуцанови"! Като крадоха беше добре - гражданите имаха респект, сега всичко се обръща - нека всички такива боклуци да бъдат задържани, съдени, осъждани!

рент а кар???само с кредитна карта се взема рент а кар.какви са тези 25000 лв за рент а кар в брой????идиотиииии

ББ, Дянков и Цуци гледат на всеки един българин като на заложник, осъден на смърт още при раждането си. Въпрос е само на време, кога, с какъв закон, и с какво престъпно и незаконно полицейско насилие, ще му изпълнят смъртната присъда.

Съгласен съм с действията на полицията и подкрепям повечето мнения,които прочетох тук.Но не съм сигурен дали в някой от 7-те апартамента на Цветанов не е забутана или забравена още по-голяма сума.За 8-ми апартамент.

браво ЦЦ,ББ,МВР и др,смело напред....народа е с вас.....

Браво, Бойко! Нека реват измамниците-социалисти. Малко са го били този - трябваше още, защото после продажният ни съд ще го пусне - да му остане поне боя на този наглец.

Почивките не убиват хора, но тойота го прави ! Собственици на тойота - посетете сервизите, за да подменят дефектните компоненти на съвършените ви коли ! Хиляди хора загубиха живота си поради дефектите в тези толкова съвършенните автомобили - застрашавате освен себе си и другите участници в движението, с не толкова съвършенни автомобили !

Браво на полицията, тези акции са за назидание на всички, които се чувстваха недосегаеми!

Съгражданите им нямат средства да си закупят необходимите про- дукти за да посрещнат празника,а те 25 х.за 4 дни/рента кар,детегле дачка и т.н./те са за графа нагли- те и за всичките 20г."демокрация" им се вижда закономерно.Затова сме на този хал най-бедната Евро- пейска страна след като са ни яхнали такива управници.За какво се мислят за богопомазани ли или нас обикновенните за будали.Управляващите им били ви- новни,защото дойде Видовден и трябва да плащат за грабежите над българския народ.

Горката Моника,объркали и около светското пътуване,че и жена за децата.За тия дето крадат милиони 25 000 са нищо,трябвало и нея да приберат,маймуната и нагла.

Българина е прост, за него трябва здрава дисциплина и гърч. Българина е крадец, разбойник, егоист. Пътатят на България към избавлението минава през полицейска държава.

Типичен пример за мазен и нагъл социалист(капиталист). Защо го оправдаха преди 11г, нали беше пак задържан. Да не стане и сега така, много шум за нищо. Тоя мазния излезе като герои тогава и стигна до председател на общинският съвет, сега ако пак го пуснат може и до Народното събрание да стигне. "Другарю Кушлев" мятай го този и семийството му от "а" до "я". Виж му жилището и умотите, фирмите и т.н. Да ви напомня тоя на мазната Масларова? Типучен пример за новото лице на БКП( Българска Капиталистическа Партия). Като гледам стандарта им на живот на новите лидери на "социалистите" по добре да си върнат абревиатурата БКП. Явно 65г социалистическо робство на народа са му малко щом продължава да ги избира тия боклуци. Много жалко.

варна.....

mai vsi4ki tuk zabravyat,4e gucito,zaedno s edni drugi 4i4kovci izto4iha i faliraha edna varnenska banka?i gorkoto maloumni4e be6e naro4eno za bu6on i ne be6e prosto arestuvan,ami si leja efektivna prisada...eto go prizhoda na parvoto mu milion4e!

ВЕЧЕ ДА ТЕ Е СТРАХ ОТ МВР ТО АЗ НИКОГА НЕ СЪМ ИМ ВЯРВАЛА НО СЕГА СТАНА ОЩЕ ПО СТРАШНО ЗА ДА СЕ ИЗЯВИ НЯКОИ СИ МИНИСТЪР МОГАТ ДА ТЕ ВКАРАТ ЗА НИЩО АМИ КАК БТВ ЩЕ СИ ЗАПЪЛВАТ ТЪПИЯ СУТРЕШЕН БЛОК

Когато Севастиянов беше председател на ОС сам си миеше прозорците и сам си косеше градинката пред блока/общинска/,и децата му сигурно не бяха стресирани когато го пребиха.Тогава Киро мълча и не каза,че С.отказва да влиза в черни далавери.

Когато Севастиянов беше председател на ОС сам си миеше прозорците и сам си косеше градинката пред блока/общинска/,и децата му сигурно не бяха стресирани когато го пребиха.Тогава Киро мълча и не каза

Вижте кво, аз съм се напил, ама мога да викажа няма ко да говорите глупости, ние с гуцанката сме приятели, готин е бе! Няма далавера, вси4ко е гот, не го барайте... аз много, ама много не искам да ни се бутате в яхсменсия живот, не разбирате от това! Далавери, какви далавери? Кой от вас не е закачал от службата? Аре много сте готини бе. Яд има в Вас, че ние си караме яхтите, а вие само злословите! Хайде Наздраве и да са Живи и здрави наще и Ваще доходи!

Bravo nai posle ne6to normalno da se napravi . Poznavam gi i dvamata Gicanov i Dankata i miastoto im e v zatvora. Gucanov ve4e ima opit tam. Gre6kata na BSP e 4e se napalni s takiva bokluci kato tiah i normalno e da zagubi izborite. 80% ot rakovodstvotro na BSP Varna e za zatvora. Prosto biah za izvestno vreme navatre v ne6tata tam im e miastoto ako iskame Balgaria da tragne napred :):)

Аз пък обещавам по вече да не крада. То и това дето окрадох ми стига и за внуците. Дано само Цветанов да не ме усети че ще стане кофти и ще трябва буля Гуювица да обяснява защо имаме по 50 хилки скътани тук таме.5

Prochetete vnimatelno kakvo kazva jenata i shte razberete zashto njama prisadi.Tapite polizai vinagi osirat vsichko!

Do Inna advokatkata po-dolu. Mislja che takiva hora kato tebe sa po-kompleksirani deto duszhali 50 hiljadi leva ili poveche v broi v kushti. Zashtoto njamate s drugo s kakvo da se pokazhete ta pokazvate pachkite. Ta to kakva polza ima ot advokati tedo si naduvat honorarote- nikakva. kato paraziti sa. Adin den kato umorite normalnite hora ot koi shte tzitzate shte vzemete da si avite dela edin drug i mai tzenite shte vi spadnat.

ГУЦАНОВА, ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ХОРАТА НЯМАТ 250 ЛВ. ДА ОТИДАТ НА БЪЛГАРСКОТО МОРЕ, А ТИ СИ ПРИГОТВИЛА 25000 ЛЕВА ЗА ПОЧИВКА В ЧУЖБИНА. МНОГО СИ СКРОМНА БЕ ДЖАНЪМ! НЕ ВИ ЛИ ПИСНА ДА КРАДЕТЕ НАРОДА?

ТЕЗИ ГУЦАНОВИ СЪВСЕМ МЕ ОБЪРКАХА. ОКАЗА СЕ , ЧЕ НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ЧЕРВЕНИ БОРЦИ ЗА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ , ПРОТИВ ГНИЕЩИЯ КАПИТАЛИЗЪМ, ПРОТИВ НАТО, АНТИ ЕС И ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ, СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЧЕРВЕНИ КАПИТАЛИСТИ.

След напомнянето ти реших да се замисля и стигнах до заключението,че Варна имат за председател на общинския съвет вероятно най-неукия и прост човек в града,които не знае дори за съществуването на банкови карти,с които без риск може да се плаща едва ли не в целия свят.А може би са били решили да прекарат празниците в Северна Корея или Куба,знае ли човек.

не мога да разбера някои хора какво реват от действието на полицията точно така трябва да се действа срещу престъпници като тия и така трябва да действат винаги и абсолютно за всеки който е нарушил законите на страната

И от къде следва че са престъпници? Ти от къде знаеш? А ако се окаже че и тук няма доказателства? И защо България трябва да плаща като ни оъдят в Страсбург заради политическите игрички на управляващите?

И аз това се чудя. Те правомерно ли крадяха от хората; къде са правата на тези, които не крадат?

Варна отдавна отиде по дяволите (отвъдчерноморски) . А семейството, заместило това на самьие любимьие Кандиларови -- е ли възможно да е/е било сам-саминко !? (......всъщност, наследниците на нашите подводничари бяха обещали нормалност в района - е, сега що ще правим ! ? )

Egati nahalnicata gadna 25000 lv za po4ivka niamali de se zadavite be 4e i jena za decata.Zna4i toi deto e kral 10 godini i ciala Varna go znai ne e vinoven gorkia i onia tapia kmet da ne se prai na sveta voda nenapita.Gadni maimuni i o6te ima kato tiah v momenta.

Преди да защищавате този Гуцанов направете си труда да му прочетете справката за миналата му дейност,ареста му и потулените далавери!И ще си отговорите на всички въпроси!

Съд за мафиотите ! Нито дума не вярвам на тая Моника.

ЕХ,АМ И ВИЕ! КАКВО СА 25БОНА ЗА ЕКСКУРЗИЯ,БИЛЕТИ,ХОТЕЛИ,РЕНТА-КАР,ЗА КЪДЕ ПО-НАПРЕД.ТЯ НА ГУЦКУ ВРАТАТА ПОВЕЧЕ МАНГИ СТРУВА,ТЕ СЕ ЗАГРИЖИЛИ ЗА 25-ТЕ ХИЛКИ.СЕГА ДА МУ МИСЛИ КАЧУЛАТИЯ КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ РАБОТИ ЗА ДА ПЛАТИ ВРАТАТА НА ГУЦИ:)))))))).СЕГА СЕРИОЗНО ТАЯ АКЦИЯ Е ПЪЛЕМ МАЙТАП ИЗВЪРШЕНА ОТ ЦИРКАДЖИИ,НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ УБЕДИ,ЧЕ ДЕЦАТА СА МОЖЕЛИ ДА БЪДАТ ВЪОРЪЖЕНИ И ОПАСНИ. ЗАЩО 15МИН СА СТОЕЛИ ТИЯ МАЙМУНИ С КАЧУЛКИ С НАСОЧЕНИ СРЕЩУ ДЕЦАТА АВТОМАТИ?!?ЧЕ ГУЦКУ Е ЗА СЪД ЗА СЪД Е АМА ТАЯ ПОЛИЦЕЙСКА ПРОСТОТИЯ НЕ Я РАЗБИРАМ.

До кога ще търпим тези издевателства на ченгетата и опита за заблуда на народа чрез показни акции на хора които са много по-достойни от управляващите.Стига Цветанов, отивай си! Не искаме силова държава!

А аз искам силова държава. Даже искам да стане военен преврат и така поне 30 години военна диктатура. Да се научим малко на ред и дисциплина. Когато комунистическите мекеретата крадоха - тишина. Сега ще оревът орталъка. Взели им паричките. Знаете ли кога ще се оправим? Когато забранят КОМУНИЗМА, СОЦИАЛИЗМА И УМРЕ ПОСЛЕДНИЯ КОМУНИСТ ИЛИ СОЦИАЛИСТ.

Ти си един мноооогоо голяяям тъпак и никой не слуша такива като тебе. Някой ден вероятно ще потропат и натвоята врата тия с качулките и тогава ще се псуваш

Драги ми рошав, подобно поведение и начен на разсъждение са докарвали на власт доста диктатори в близкото и дабечно минало. Ако имаш нормално завършено средно образование би трябвало поне да си чувал за Адолф Шиклгрубер, по-познат като Адолф Хитлер и какви ги навършил в собстваната си държава.Има достатъчно примери в историята (Саддам, Сталин, Сухарто, Мусолини и други "силни" мъже) какво се случва когато държава се даде за управление на военна хунта или диктатор. Замисли се дали отказът от граждански права е по-важен от "сигурността" на диктатурата!!! Тревожното е, че нашето общество постепенно и съзнателно се довежда до състояние на лумпенизация, което прави възможно "наелектиризането" на най-бедните слоеве от населението, тяхното платено и провокирано изкарване на улицата и довеждане на власт на някое самовлюбено и самозабравило се създание. Още по-опасното е, че полицията и държавата хръскат пари за полицейски акции с все по-малоумни имена, НО резултатът от които е съмнителен, освен отклоняване за известно врме на общественото внимание от недъзите на управлението. Опасна тенденция е противопоставянето на властите една на друга с типичен пример-"...ние ги хващаме, а те ги пускат...".ПУскат защото сте нарушили една камара от членове и алиние закони и правилници, защото няма събрани годни доказателства, събрани по законен начин, които да издържат в съда. На всеки средно интелигентен човек му е ясно, че резултатът от подобни "показни и примерни полицейски акции" е пускането от ареста на 3/4 или на 4/5 то задържаните, които след това завеждат дела в съда по правата на човека. Интересен е фактът , кой медийте премълчават - "успеваемост" на делата срещу държавата България -почти 100%, като присъдените минимални обезщетения заедно със съдебните разноски са около Евро 15.000. В някои случаи тези суми са многократно по-полеми, за щастие. Въпросът е КОЙ плаща? Всички ние гражданите на България, наричани данъкоплатци, А НЕ виновното длъжностно лице и държавната институция, които с действия и/или бездействия са виновни за осъдителната присъда. Та накратко драги ми "рошав" - върви се подстрижи и си направи по-късичка причесчица, която е твърде вероятно да те накара да се позамислиш дали пък показните и безрезултатни полицейски акции, съчетани с полицейското безсилие , липса на професионализъм и растяща битова престъпност не целят именно това - част от народа да поиска т.нар. "твърда ръка" или пък още по добре "бащица", които да ни предпазят от престъпността или кражбите... Ако можеш, замисли се.... Ако не можеш е време мислещите да ЗАСТАВЯТ държавата и нейните чиновници да си изпълняват служебните задължения и заслужат заплатите. Иначе на тези които мислят ще им се наложи да напуснат България за неопределено време - до отстраняването от власт на "силния бащица"...

Тъпо злобно копеле.Посочи един забогатял комунист ако можеш.А пък аз ще ти изброя 10 седесари без да се замислям - все от първата редица.Мистър 10%,Костов,Валяка,шавливото Наде,Данчо ментата/преди да сложи феса/,Христо Бисеров/докато беше сивия кардинал/,Йордан Соколов,Маргарит Мицев,Богомил Бонев.Айде стигат ти.

Хайде драскачите на коимунята да си приготвите още по-сърцераздирателни реплики, защото това е само началото. Да не си мислихте, че ще ви се размине, тъпи престъпни комунета!?

Нарушенията на конституционните и законови права на гражданите са престъпление срещу човечеството и няма давност. На Цветан Цветанов, Роман Василев ще се търси отговорност, също и на помагачите им. Господа срам сте за БЪЛГАРИЯ.

И какво като имали 25 000 лева вкъщи!??? Толкова сте ми смешни и жалки повечето "коментатори" тук, че нямам думи. Това ограничено мислене само в България го има! Е аз пък не 25 000, а 50 000 си държа вкъщи - ей така защото това си е лично решение! И съм си ги изкарала сама, защото съм адвокат, защото съм учила за това и защото работя 6 дена в седмицата за да ги изкарвам! И ако искам утре ще отида не семейно, а сама на почивка и ще си ги похарча всичките! А тези от вас дето им е много чудно това, за мен сте просто едни комплексирани и завистливи мързеливци, дето единствената им работа е да гледат в чуждото канче и затова и 1 лев не можете да изкарате за себе си! Засрамете се! И бъдете по-обективни!

Инно,все пак човекът е на държавна заплата и не е адвокатин като тебе. Ти що не хванеш да го представляваш - келепир има в тая работа

Правилно, тия "демократи" действат абсолютно по комунистически от едно време. Не им трябва съд, нарочват някого, пускар слухове в пресата за него и си правят каквото искат. Боклуци ченгета

Нещо много са ти сбъркани представите за мързел и трудолюбие. Това, че бършеш заднците на мафиоти може и да ти дава кинти, но по никакъв начин не те вдига на пиедестал, напротив. Ако те не крадяха, нямаше да има и за такива вулгарни "труженички" като теб.

От такива адвокати сме на тоя хал - ти паразит такъв какво си произвела, че вадиш такива пари?!?!? Само, който защитава далавраджии като тоя Гуцанов може да си позволиш да ги дереш - била учила - и другите са учили. Не - не е нормално да държиш такива пари в дома си - не и за честните хора. Това могат да си го позволят - крадците и далавераджиите! А на тоя Даниел Славов - защо веднъж не му показаха муцуната?!?!? Къде се скрихте пак журналистите - ама ви е ясно колко е опасен - а сте го показали - а са ви гръмнали - нали. Всичко е цирк и ще ги пуснат .... единствената оправия е един батман и да минаеа вечер да ги разчиства всичките тия наред. Тихо-мълком .... и айде. Няма оправия иначе - няма!

Не ти е чиста работата щом държиш такива суми в къщи!

Мацка не те знам ква си адвоката, но явно си по-тъпа и от Гуцановите - ти за банкови карти (дебитни и кредитни) с международна валидност не си ли чувала? Или ще си носиш 50000лв. незаконно през граница (щото като адвокат трябва да знаеш колко можеш да изнесеш законно)... О извинявай, ти на тия 50000 лв. данъците не си им платила и затова те е страх да ги вкараш в банката - да не ти поискат ДДС и десятък... "честен" адвокатски шестдневен труд, да бе...

Кви са тези показни арести,че и телевизия водят, арестанта"престъпник" на земята,без да се е съпротивлявал,влизане със взлом,без да покажят заповед,оръжие срещу малолетни деца.Ще се връщаме в каменния век!Позьори!

изглежда много от вас не са си и показвали носа наван. с пари в брои нито коли се наемат някаде по света, нито самолетни билети или каквото и друго до а е се пласта - никаде. много сте наивни бе хора!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Глупендер, С пари в брой съм си купувал/наемал всичко и в бели и в жълти държави. Много филми гледаш.

Не бива да се забравя, че живем в правова държава и всеки е невинен до доказване на противното. Показните акции на МВР започнаха да приличат на следдеветосептемврийски репресии, а не на раздаване на правосъдие.