17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Охранителите" са немощни старци, пенсионери, бивши военни и милиционери, които едва ходят, не могат себе си да охраняват, та какво остава за банките. Те са като декорация, като бостански плашила..

Значи е взел 500 лв :P

С пистолет 12 бинки, с документи няколко милиарда. Питайте Цветан Василев.

профанация , каквито са и извършителите на престъплението! Не е обир , а грабеж ... Пък от кражба е много-много далеч като определение. И щом е грабеж , то значи парите са ограбени ...

каръка си е карък! да обереш банка, а там само 12 000?!!! ми те бабетата хвърлят от терасите поне 30 000 лв с добавка семейни бижута! каръшка работа!!

То само домашния арест ще му струва 20 бона по ценоразпис на МВР.. йончевата плати ли или е в панделата

ааа, тя събира средства от привържениците на бсп!

e кокошкарска кражба!нищо не е в сравнение със кражбите на българските властници от саморазпада на бившето БКП,заради фалита на СССР!икаме бой пои истинските значими обирджии на България без да се робува на партия и авторитет от миналото,то прост обирджия и местен пъдар може да хване!

Е то жалка работа направо - 1-2 IT заплати...

Каквато държавата, такива са и гепачите. Да рискуваш да се "забавлаяваш" в затвора за 12000 лева, трябва или много да ти харесва да се забавляваш по този начин или пък да си отчайващо тъп. И в двата случая нЕма как да се похвалим с качествен мат'Ял.

в банките пазят некви дъртаци, дето и 15-годишен ще ги шашне

За толкова пари-толкова пазене.

си е доброволно трудовия договор при такива условия. Да си го изпълнява.

Страшно няма! Този е бил с черна маска, а не с ,,бяла якичка,,.

Сега, като барнат ,,смелчагата,, и той каже..,,Ба, ние с братчеда преброихме 9500лева, сичките,бате.,, а от касите липсват 13600лв, Ко прайм? Ко прам , бате?

Има и положително.. Вместо да трепе някоя баба за мижави пари, .... по-добре от банката..

Със здраве да си ги харчи ....внимателно.

Ако има и муле зад ъгъла, на което да предаде веднага торбата, ...ще му хванат цървулите.

То пък точно днес има Национално съвещание на МВР за борба с престъпността.

"Охранителят" не помни нищо след като е бил напръскан...???!!! WTF с какво са го напръскали този, че чак паметта му са изтрили???

е как - светнали са го

Лаиците, обират банка! Истинските бандити, създават банка.

Явно е прекалил с розите вечерта на 14-ти. Тия жени са способни на всичко. Глей как го закъса човечеца.

В съда - съдията: - Гражданино, защо обрахте банката? - Господин съдия, редно е да уточним, че банката започна първа. Първо ме обраха до шушка...

За 12 000лв са ще лежи като го хванат сумати време и ще му се смеят в затвора. Банките , бензиностанции и т.н. големи суми НЕ ДЪРЖАТ. Банкоматите имат повече пари от банките , инкасо автомобилите в пъти повече ... тоя "крадец" е бил някой нескопосаник дето явно му е прикипяло или е изпаднал в шок и ужас.

Защо да не обере банка след като знае, че половината полицаи са корумпирани тюфлеци на издръжка на данъкоплатците.

Мен пък катаджии във Варна ме рекетираха,но не им се получи. Техен колега веднага потули случая, това им е борбата с корупция.

Тоз на последната снимка как закачливо е излязъл. Също профилна снимка като за сайт за интимни запознаства

Брееее... в България вече в банките по малко пари отколкото в джоба на гербаджиите.

Хак да им е на ДСК! Боклуци долни.

Подуяне !

:)))

Едно е сигурно, тоя не е бесепаро-депесар. Така ли се обират банки бе, будала ? Ми, питай другарите бе. Те обраха всички банки, пък и никой не ги хвана. Щото са професионалисти, не аматьори .

Дрън-дрън, 16 милиарда прибраха ГЕРБ и ДПС само с едно гласуване.

Да не се окаже че охраната е от 600лв

Не само, че охраната е от 600 лева, НО нямаше и нея да я има ако не се изискваше от застрахователя!

е тоя охранител? Къде зяпа? Какво охранява? Напръскали го и той дал торбата. Нищо не видял, нищо не помни. Защо им е изобщо на банките охрана, щом всеки може да си влезе и да си вземе пари?

тюфлеците на снимката? Направо респектират.

Заради застраховката им трябва охрана...

Жалко за охраната за 560 лв.заплата!само ядове,всеки който обере банка ще отиде в рая.

Банките са на всяка крачка, където да погледнеш - банка. Как да не те предизвикат като им гледаш витрините - като на аквариуми, като магазини...

Браво на полицията

Аматьор без съучастници, с лютив спрей и с детски пистолет обира посред бял ден банка, в която има само 10 хиляди лева !? И се прибира пеш до вкъщи !? Баси случката !

Човекът излязъл да си купи цигари....пък си помислил - Абе аз що не обера една банка... Може и по чехли да е бил даже. В същото време Б.Б. (да не се бърка с Бирджит Бардо) получава медали разни... На фона на обири, самозапалвания, фалшиви закони (изборнния кодекс)....

Господи...........

Човече, като спомена за чехли, та си спомних- сутринта жената ме прати да й купя чорапогащник, играчка за внука и лют червен пипер за шкембе-чорбата . И понеже за цигарите не ми стигнаха парите, влязох в банката да изтегля. И докато охраната душеше пипера, за да не е Новичок и се търкаляше по земята, касиерката ми напълни една торба с пари ! Пуста склероза !

.....Кражбите са все от любимата на народа банка ДСК, защо ли....иначе 12 000 лв за банката са като за мен да загубя 1 стотинка!

Може и да не са 12 000, а повечко - банките никога не обявяват истинската сума, която е открадната. Ако разбереш, че с едно отиване по чехли е взел 100 000 няма ли да се почувстваш изкушен?

Обира - единственото спасение за българите от предвидената за тях гладна смърт!