Коментари - Словения строи ограда срещу мигрантите (снимки) | Днес.dir.bg

Словения строи ограда срещу мигрантите (снимки)

Рано тази сутрин пристигнаха първите камиони, натоварени с ограда, която ще бъде поставена на границата на Словения с Хърватия.

Обратно в новината

Коментари - Словения строи ограда срещу мигрантите (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Тия емигранти не разбраха ли че никой не ги иска в Европа...не виждат ли негодуванието на европейците...какъв живот очакват, каква ти интеграция, кви ти привилегии, кви пет лева...Страната им гори и ври, я да си взимат таблетите и смартфоните, и обратно натам откъдето са изпълзяли...

Гърчолята трябва да бъдат публично еб....порицани и изхвърлени от Шенген и ЕС, един милион сюрия се изреди през територията им без един грък да си мръдне пръста. Това ако не е критерий за несправяне с опазване на границата не знам какво е.

аз подкрепям напълно словения в опита си да се спаси от изличаването си от картата на света - като светска държава. педофилите и социалистите със своята продажна до безумие нео-либерастка политика доведоха европа до това безпомощно състояние, че и оградите няма да помогнат вече, защото е късно. блицкрига срещу европа и германия продължава и ще продължава, докато има политици, които се изказват за разумни решения, ослушват се за реакции от внедрените при социалистите, зелените и медиите на сорос унищожители на ес и си оттеглят мнението защото им дърпат ушенцата. тук трябва да се вземат незабавни, Твърди Мерки срещу нахлулите Незаконно в Европа! Това, дали транзитните зони щели да приличат на лагери няма никакво значение, защото тези нашественици на практика са за затвора! затваряне на всички външни граници на европа и връщане на всички лодки обратно откъдето са тръгнали, защото всеки е тръгнал на своя глава-за своя сметка и не ни е питал дали го искаме, нито е искал за официално разрешение, нито пък е законен когато влезне в европа. митът за "евтина работна ръка" е една абсолютна гадост и няма нищо общо с реалността!!! след като има закони - те трябва да важат за всички! инак утре всеки може да тръгне да граби и да убива и да каже пред съда: аз съм си просто такъв и вие трябва да ме приемете такъв, какъвто съм- , без да ме съдите. но, както добре знаем - престъпниците си се подкрепят. за разлика от нас - които си мълчим, за да не бъдем обвинени в ксенофобия, фашизъм или друга някоя гадост измислена точно от същите онез, които подготвиха и финансираха тази война срещу народите на европа - проклети да са всички до 10-то коляно! и така ще стане!

"Десетки кандидати за убежище са обявили гладна стачка..". това не е стачка а изнудване! "стачка" - нестачка - всички обратно. всички на влака, после на корабТанкер и така - откъдето първо са напуснали земя, за да се насочат към европейските граници! ако там откъдето са тръгнали - не ги искат обратно- остават на корабите. за това, какво ще се случи отговарят само онез, които не искат да ги приемат обратно! И Никой Друг! но има и друг начин - нашествениците да се насочат директно в брюксел - пред ек, еп! защото И от там иде злото на неверниците!

за Паси!

Дори да свалят Меркел от власт, ако Германия не реши въпроса повсеместно, трябва да си понесе отговорността дето ни вкара зорлем в такива проблеми.

Какво става с нашата оградата? Дано да я строят....Уж ЕС пък всеки взема да се спасява поединично. България с ограда, Унгария с ограда, сега и Словения строи. Проста Меркел. Вместо да прати два - три катера в Егейско и Средиземно море тази ще разсипе цивилизация на три хиляди години.

до къде стигна нашата ограда?

Питайте Валери Симеонов,оградата беше една от първите точки в програмата му.

Тоя "патриот"симеонов започнал да посещава и канал 3 за който казаха че бил купен от пеевски????Накрая току виж отишъл собственоръчно да събаря оградата!

...под кривата круша.

Словения строи ограда срещу мигрантите Какъв е тои ЕС , където всяка държава се спасява поеденично.

А какво стана с нашата ограда по границата с Турция?

да мрът исямските орки , никъде не ги искът , а те се натискат в Европа

и защо еврогейовете изливат кофи с фекалии. пътят е балкански, колкото и те са бежанци. стига зомбирана демагогия. това са нашественици по германския път, дойче бан, те там искат, тя кукундрелницата ги покани. за нея аз не съм гласувал, тя не ми е шеф.

Един урко ми намери правописни грешки, поради което, анкор юн фоа. Не може да бъде такова малоумие, тел и огради по вътрешни граници, без значение дали външни или не за прословутия д-р Шенген. европедалите ни върнаха в 19-ти век, че и ни поучават. Значи гражданите ще се редят по опашки за всички с едно тесте документалистика, а орките без дипломи и идентификация, свободни електрони и космополити. Сега Н.В. Тиквата проста и неграмотна, най-тъпият и некомпетентен премиер, да изтегли още някой и друг милиард, от който той и изродската клика наоколо да прибарат няма и половината, след което да се пуйчи не репортерките и да бара джобния билярд, приматът смотан.

Много просто, още на втората седмица след настаняването им, в която и да е държава да им предлагат работа. В цяла Европа се нуждаят от работници в непривлекателни професии.Който откаже 2-3 пъти, обратно от където е дошъл. Защото ние, местните граждани,работим без значение какво, за да се издържаме, а сега ще работим и тях да храним. Понеже ние имаме какво да губим, ходим на работа за жълти стотинки, а те могат да избират да лежат по цял ден, макар и в лоши условия.

Излишно разхищение на метал! Не стомана по границите, а олово срещу пълчищата! Доказано действа по-възпиращо от тлени ограждения, пък нека да го наричат оловото "мек метал". Мека, ама дава твърд отпор!

Дори и да бъдат построени огради и мобилизирани граничари и военни, следващите проблеми, на които запдна европа, ще се наложи да търси решение са ЕПИДЕМИИТЕ. Те ще бъдат десетки пъти по-страшен враг за европейците и според мен първите симптоми ще се появят още в края на 2016 година. Тогава наистина ще стане страшно ...

Еех,Меркел,Меркел,какво забърка ти с простата си кратуна!?!?!? Съсипа цяла Европа,ЕС отиде по дяволите,къде отиде свободното придвижване на хора... ЕС е за европейските граждани,не и за арабските и африканските! Как ще ги приемаш тези милиарди араби и негри просто акъл не ми го побира!

колко милиарди бе, ъкъл?

Соломон Паси каза, че 1 млд. ще се преселят в Европа.

Да обясня на някои тук - дори да има ибрикчии, то това е доста по-достойна професия от това да почистваш с език, както вие го правите на руснаците! А на вас може да ви е непонятно, че някой може да вижда интерес в Запада, така и в Изтока без да свързва това с непременна употреба на езика си да почиства нечии кафяви отверстия!!!

Не се срамувай, че си ибрикчия. Чисти усърдно. Тук никой не ти се смее.... ХХхахахахахаххааааааа......

Ще става все по-интересно. Досега мигрантите бяха предимсно от сирия, ирак, афганистан. След като рабраха че европа е раграден двор, сега и цяла африка се активизира. Тези в брюксел са или заспали рано рано в летаргичен сън или просто са вцепенени от страх и безсилие. Узключвам възможноста да са просто слепи и невиждащи какво става....

Това са глупости - африканците отдавна идват! Сирийците са просто отскоро.

А какви шампиони по спортна стрелба имахме!

Абе нали сме в НАТО,защо то не пази границите ни????

Трябват доброволчески отряди в пограничните райони както в Унгария. Няма кой да защити живота ни,и държавата ни,няма никой горе.

Айде събирай се и отивай на границата да пазиш - вчера те четох, какви тъпотии си писал... може би поне за пазач ставаш, макар че се съмнявам. На вас комунетата-руски все друг чакате да ви свърши работата!

Тебе пък как не те е срам да се появяваш??? Нали именно твоите господари ни наводниха с примати.

Спрете циганизацията на Европа.Мигрантите разбиха държавните граници.Ако това не е война.

Минирайте Балканския път и те ще спрат да минават по него! Затворете всички външни граници на ЕС! А тези,дето са оибявили гладна стачка нека гладуват,тяхна си работа!

защо в първата страна от ЕС а не изобщо в първата страна.Тогава нямаме друг изход ,освен надеждни ограждения и никакво пускане

За съжаление без да се пролее кръв, проблемът с пълчищата няма да се реши.

Не вярвам някой да се осмели да стреля. Доскоро заради деца-щитове на преден план не употребяваха сила. Сега пак - невъоръжени, измъчени бежанци търсещи закрила - все същите приказки. Единствен начин са огради и жива охрана, според мен.

Това ще стане рано или късно, обаче кой ще почне да стреля - не се знае... и газови камери ще има... ...въпросът е - или ние или те! За сега като гледам - са все ТЕ!

Средството за преодоляване на огради е изобретено още преди построяването на Китайската стена. Това средство е подкупа.

Спасяват се както могат и това е добре. Трябват яки огради и хора по границите. Никакво пускане, нито центрове, защото това още повече насърчава ордите да идват.

Deutsche Wirtschafts Nachrichten: Докато ЕС се разпада, НАТО си играе на война с Русия! "Кризата с бежанците премина всички възможни граници. Правозащитни организации твърдят, че хуманитарната катастрофа през зимата е неизбежна. В страните от ЕС в същото време цари истински политически хаос. Властите се опасяват, че по-нататък ще бъде още по-лошо. Докато европейските изнемогват с последни сили, НАТО - организацията, притежаваща всички необходими ресурси, не прави нищо за решаването на проблемите. С какво се занимава в това време финансираната за сметка на европейските данъкоплатци НАТО? Всяка нормална армия в подобна ситуация би организирала хуманитарна помощ. Алиансът би могъл да се заеме с осигуряване на европейските граници", посочва изданието.

НАТО е просто един договор. Кой знае защо хората си мислят че е държава, армия даже. А то е договор, 4 странички хартия. И няма нищо общо с пазенето на границите от мигранти, не е граничарски договор. Евросъюзът, който също е май само един договор трябва да се погрижи, но виждаме колко се справя.

да папка тонове хартия - под формата на финикийски знаци! Че и да поставя условия - ДА СИ ВДИГАМЕ РАЗХОДИТЕ ЗА НЕГО В БЮДЖЕТА!! На чия издръжка ще е ЦЕНТЪРА МУ В БЪЛГАРИЯ??? ЧЕТИРИ ГРАМА цицат ЧЕТИРИ ТОНА!!

построихме! Дори и АФГАНЕЦ умра от рищкоширал куршум край оградата в ЕЛХОВО! Пък на другия ден, къде 150 - пак АФГАНЦИ, ги хванаха в Бургас и край Созопол. Били минали пак при Елхово! Пък после разбрахме, че границанта ни се пази "мнОООго сериозно - ТУРСКИ ТРАКТОР И КАМИОН фанахме с контрабандни цигари до една хижа - навътре в Странджа! Били си минавали ЗЕЛЕНАТА ни граница с машините ПАК ПРИ ЕЛХОВО!! И не ни казаха - ЗА КОЙ ПЪТ СИ МИНАВАТ ТРАФИКАНТИТЕ!!! НЪЛ СТЕНА СИ ИМАМЕ!!! И МНОГО ЗДРАВО СИ Я ПАЗИМ ГРАНИЦАТА!!

не може да бъде такова малоумие, тел и огради по вътрешни граници, без значение дали външни или не за прословутия д-р шенген. европедалите ни върнаха с 19 век, че и ни поучават. значи гражданите ще се редят по опашки за всички с едно тесте документалистика, а орките без дипломи и идентификация, свободни електрони и космополити. сега тиквата проста и неграмотна, най-тъпия и некопетентен пермиер, да изтегли още някой и друг милиард, от който той и изродската клика наоколо да прибарат няма и половината, сле дкоето да се пийчи не репортерките и да бара джобния билярд, примата смотан.

Баси и якия коментар. Бравос!

Ало, грамотния и компетентен смотльо, прочети си коментара и бързо тичай да се запишеш в 3 отделение, та белким понаучиш нещо.

не може да бъде такова малоумие, тел и огради по вътрешни граници, без значение дали външни или не за прословутия д-р шенген. европедалите ни върнаха с 19 век, че и ни поучават. значи гражданите ще се редят по опашки за всички с едно тесте документалистика, а орките без дипломи и идентификация, свободни електрони и космополити. сега тиквата проста и неграмотна, най-тъпия и некомпетентен премиер, да изтегли още някой и друг милиард, от който той и изродската клика наоколо да прибарат няма и половината, след което да се пуйчи не репортерките и да бара джобния билярд, приматът смотан.

Да теглим 2 милиарда заем и да почваме да строим ограда. Би трябвало да ни стигнат.

Късно е за огради. Тарамбуките ще ни ги връщат с влакове и самолети, а за там прегради нема. Еееееххх...имало някога една страна наречена Българистан.

"БЪЛГАРИЯ е страна, където прилагането на правото на убежище, е ПРОБЛЕМАТИЧНО." /Коментираха Дъблинското споразумение/ Май изобщо НЯМА да ги връщат тука.

Ехеее, че той Боко толкова милиарди изтегли до сега. Ако му беха наредили от чичотомовата колибка, досега ограда да марс щеше да прекара. Не е проблема в парите а в кукловодите....

Ау, колко недемократично, колко неевропейски ! И това Словения, примерното дете, образецът на Източна Европа и на Балканите. Поне да беше я пробутала като "конструктивно-строителни мероприятия". А то - ограда, дувар направо. В единния неделим свещен ЕУ !? Сбогом Шенген, ние си отиваме, но сърцата ни остават с теб ! Але меншен верден брудерс. Някой ден де, не тази година и не в този живот. Или не в този съюз, кой да знае.

Браво на тези хора да си включат и по една картечница

тия са малоумни да се качат на лодка през ноември, да рискуват живота на децата, ако хората нямат мозък , защо някой трябва да е нащрек да ги спасява

Европейският съюз не вещае нищо добро!!! Преди 26 години се направихме на демократи и разградихме границите /кльоновете/, после 2007 година ни "приеха" в ЕС и хептен свалихме гащите!!! И сега резултата е на лице!!!

Браво!

А ние КОГА ??? Едно държавно управление не е само асфалтиране , боядисване и дърдорене на глупости./ ще сваля самолети или ще прави газов хъб където няма газ /

ДИР, разкажете, покажете нещо за стената по българските граници. Може ли? Какво правят хората научаваме. Какво върши България???

Интересно защо ние не строим ограда с Турция, Гърция, Сърбия и Македония. Щом другите построят оградите, орките идват и остават при нас, Германия ще си избира такива с образование, а другите ние ще ги хрантутим. Малоумни управници и опозиция.

за да се градим сега. Това ни го натресоха Fr, GB и USA. А сега се правят на ни лук яли, ни лук мирисали. Бежанци не приемат, емигранти - също. А и акъл дават на всичкото отгоре, наглеците му с наглеци.

А няколко картечници и глутница гладни овчарки - щяха да свършат къде, къде по-добра работа!

Тея мургавите ни ги ли вкараха твоите господари?

БATKO

Чакай бе, Ибричек. Сорос няма да ти даде сребърниците, ако прочете какво си писал. Явно се шегуваш.

Тук се вижда кой е "ибрикчия"(все чисти български думички ползвани предимно от селската аристокрация)и на мен Шорош всеки ден ми дава доларчета а на вас путкин дава ли копейки руски подлоги??

Лека-полека страните от Шенген се ограждат. Извън кошарата остават България, Румъния и Хърватия. Това ми навява едни черни мисли...

Ми нормално е да ти навява. Стоварват ни ги тук, щото са регистрирани ТУК, след което мангустите не могат да мръднат ни към Европа (заради поставените огради), ни назад, където ги чакат другите чалми и братска Турция с автоматите. Честито! България най-накрая бе унищожена. Аз напускам.

Не напускай! И ние ще се оградим, а може би и кльон ще сложим-нали Президента и Премиера имаха среща по тези и други въпроси по националната сигурност.

Оградата прикрива безплодната политика на ЕК и неспособността да се държи оръжие в ръка. Конфликтът в Сирия се подкрепя от Русия, САЩ, Арабските страни и ЕС. Е, време е да си платят за подлостта!

По официални данни, само 7 (СЕДЕМ) от 100 емигранта са сирийци! Не пишете глупости!

Остави го тоя с гумената глава, той е на хонорар към Кремъл.

Тц....капута си го знаем, че е на хонорар, но в Козяк.

Абе, я да обясниш на всеослушание как Русия бомбардира Ирак, Сирия и Либия???

Казабойко ама после се отметна.Даже благодари ,че турците охраняват и нашта граница.Иначе как ще строи ,парите са окрадени,затова пък имаме ограда по цялата граница на хартия.

Само това е пътят на оцеляването! Всяка държава в ЕС, която не успее да се огради и защити, ще бъде стъпкана.

НЕ СЕ ЛИ ИЗДАВИХА ТИЯ МАЙМУНИ ВЕЧЕ- БРОЙ НЯМАТ...

Ние по нареждане на САШ, ша я събаряме нашата оградка

БATKO

А Боко Българоубиеца спря строежа на ограда на границата с Турция, която започна Орешарски. Каза, че не може да се поставя ограда пред "бежанците" защото зад тях турците ги чакат с ятаган. Така на 260 километровата граница има само 30 километра ограда, строена при Орешарски. Е, не е ли бат Боко Българоубиец?

Мурзилко,върви да си пиеш хапчетата,че ще има пак визитация и не се напушвай толкова,че доктора ще те хване:)))))

Като чуя някой да използва обръщението мурзилка и веднага се сещам за едни неплатени, волно наемни клоуни от Козяк.

Коментари - Словения строи ограда срещу мигрантите (снимки) | Днес.dir.bg

Словения строи ограда срещу мигрантите (снимки)

Рано тази сутрин пристигнаха първите камиони, натоварени с ограда, която ще бъде поставена на границата на Словения с Хърватия.

Обратно в новината

Коментари - Словения строи ограда срещу мигрантите (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Тия емигранти не разбраха ли че никой не ги иска в Европа...не виждат ли негодуванието на европейците...какъв живот очакват, каква ти интеграция, кви ти привилегии, кви пет лева...Страната им гори и ври, я да си взимат таблетите и смартфоните, и обратно натам откъдето са изпълзяли...

Гърчолята трябва да бъдат публично еб....порицани и изхвърлени от Шенген и ЕС, един милион сюрия се изреди през територията им без един грък да си мръдне пръста. Това ако не е критерий за несправяне с опазване на границата не знам какво е.

аз подкрепям напълно словения в опита си да се спаси от изличаването си от картата на света - като светска държава. педофилите и социалистите със своята продажна до безумие нео-либерастка политика доведоха европа до това безпомощно състояние, че и оградите няма да помогнат вече, защото е късно. блицкрига срещу европа и германия продължава и ще продължава, докато има политици, които се изказват за разумни решения, ослушват се за реакции от внедрените при социалистите, зелените и медиите на сорос унищожители на ес и си оттеглят мнението защото им дърпат ушенцата. тук трябва да се вземат незабавни, Твърди Мерки срещу нахлулите Незаконно в Европа! Това, дали транзитните зони щели да приличат на лагери няма никакво значение, защото тези нашественици на практика са за затвора! затваряне на всички външни граници на европа и връщане на всички лодки обратно откъдето са тръгнали, защото всеки е тръгнал на своя глава-за своя сметка и не ни е питал дали го искаме, нито е искал за официално разрешение, нито пък е законен когато влезне в европа. митът за "евтина работна ръка" е една абсолютна гадост и няма нищо общо с реалността!!! след като има закони - те трябва да важат за всички! инак утре всеки може да тръгне да граби и да убива и да каже пред съда: аз съм си просто такъв и вие трябва да ме приемете такъв, какъвто съм- , без да ме съдите. но, както добре знаем - престъпниците си се подкрепят. за разлика от нас - които си мълчим, за да не бъдем обвинени в ксенофобия, фашизъм или друга някоя гадост измислена точно от същите онез, които подготвиха и финансираха тази война срещу народите на европа - проклети да са всички до 10-то коляно! и така ще стане!

"Десетки кандидати за убежище са обявили гладна стачка..". това не е стачка а изнудване! "стачка" - нестачка - всички обратно. всички на влака, после на корабТанкер и така - откъдето първо са напуснали земя, за да се насочат към европейските граници! ако там откъдето са тръгнали - не ги искат обратно- остават на корабите. за това, какво ще се случи отговарят само онез, които не искат да ги приемат обратно! И Никой Друг! но има и друг начин - нашествениците да се насочат директно в брюксел - пред ек, еп! защото И от там иде злото на неверниците!

за Паси!

Дори да свалят Меркел от власт, ако Германия не реши въпроса повсеместно, трябва да си понесе отговорността дето ни вкара зорлем в такива проблеми.

Какво става с нашата оградата? Дано да я строят....Уж ЕС пък всеки взема да се спасява поединично. България с ограда, Унгария с ограда, сега и Словения строи. Проста Меркел. Вместо да прати два - три катера в Егейско и Средиземно море тази ще разсипе цивилизация на три хиляди години.

до къде стигна нашата ограда?

Питайте Валери Симеонов,оградата беше една от първите точки в програмата му.

Тоя "патриот"симеонов започнал да посещава и канал 3 за който казаха че бил купен от пеевски????Накрая току виж отишъл собственоръчно да събаря оградата!

...под кривата круша.

Словения строи ограда срещу мигрантите Какъв е тои ЕС , където всяка държава се спасява поеденично.

А какво стана с нашата ограда по границата с Турция?

да мрът исямските орки , никъде не ги искът , а те се натискат в Европа

и защо еврогейовете изливат кофи с фекалии. пътят е балкански, колкото и те са бежанци. стига зомбирана демагогия. това са нашественици по германския път, дойче бан, те там искат, тя кукундрелницата ги покани. за нея аз не съм гласувал, тя не ми е шеф.

Един урко ми намери правописни грешки, поради което, анкор юн фоа. Не може да бъде такова малоумие, тел и огради по вътрешни граници, без значение дали външни или не за прословутия д-р Шенген. европедалите ни върнаха в 19-ти век, че и ни поучават. Значи гражданите ще се редят по опашки за всички с едно тесте документалистика, а орките без дипломи и идентификация, свободни електрони и космополити. Сега Н.В. Тиквата проста и неграмотна, най-тъпият и некомпетентен премиер, да изтегли още някой и друг милиард, от който той и изродската клика наоколо да прибарат няма и половината, след което да се пуйчи не репортерките и да бара джобния билярд, приматът смотан.

Много просто, още на втората седмица след настаняването им, в която и да е държава да им предлагат работа. В цяла Европа се нуждаят от работници в непривлекателни професии.Който откаже 2-3 пъти, обратно от където е дошъл. Защото ние, местните граждани,работим без значение какво, за да се издържаме, а сега ще работим и тях да храним. Понеже ние имаме какво да губим, ходим на работа за жълти стотинки, а те могат да избират да лежат по цял ден, макар и в лоши условия.

Излишно разхищение на метал! Не стомана по границите, а олово срещу пълчищата! Доказано действа по-възпиращо от тлени ограждения, пък нека да го наричат оловото "мек метал". Мека, ама дава твърд отпор!

Дори и да бъдат построени огради и мобилизирани граничари и военни, следващите проблеми, на които запдна европа, ще се наложи да търси решение са ЕПИДЕМИИТЕ. Те ще бъдат десетки пъти по-страшен враг за европейците и според мен първите симптоми ще се появят още в края на 2016 година. Тогава наистина ще стане страшно ...

Еех,Меркел,Меркел,какво забърка ти с простата си кратуна!?!?!? Съсипа цяла Европа,ЕС отиде по дяволите,къде отиде свободното придвижване на хора... ЕС е за европейските граждани,не и за арабските и африканските! Как ще ги приемаш тези милиарди араби и негри просто акъл не ми го побира!

колко милиарди бе, ъкъл?

Соломон Паси каза, че 1 млд. ще се преселят в Европа.

Да обясня на някои тук - дори да има ибрикчии, то това е доста по-достойна професия от това да почистваш с език, както вие го правите на руснаците! А на вас може да ви е непонятно, че някой може да вижда интерес в Запада, така и в Изтока без да свързва това с непременна употреба на езика си да почиства нечии кафяви отверстия!!!

Не се срамувай, че си ибрикчия. Чисти усърдно. Тук никой не ти се смее.... ХХхахахахахаххааааааа......

Ще става все по-интересно. Досега мигрантите бяха предимсно от сирия, ирак, афганистан. След като рабраха че европа е раграден двор, сега и цяла африка се активизира. Тези в брюксел са или заспали рано рано в летаргичен сън или просто са вцепенени от страх и безсилие. Узключвам възможноста да са просто слепи и невиждащи какво става....

Това са глупости - африканците отдавна идват! Сирийците са просто отскоро.

А какви шампиони по спортна стрелба имахме!

Абе нали сме в НАТО,защо то не пази границите ни????

Трябват доброволчески отряди в пограничните райони както в Унгария. Няма кой да защити живота ни,и държавата ни,няма никой горе.

Айде събирай се и отивай на границата да пазиш - вчера те четох, какви тъпотии си писал... може би поне за пазач ставаш, макар че се съмнявам. На вас комунетата-руски все друг чакате да ви свърши работата!

Тебе пък как не те е срам да се появяваш??? Нали именно твоите господари ни наводниха с примати.

Спрете циганизацията на Европа.Мигрантите разбиха държавните граници.Ако това не е война.

Минирайте Балканския път и те ще спрат да минават по него! Затворете всички външни граници на ЕС! А тези,дето са оибявили гладна стачка нека гладуват,тяхна си работа!

защо в първата страна от ЕС а не изобщо в първата страна.Тогава нямаме друг изход ,освен надеждни ограждения и никакво пускане

За съжаление без да се пролее кръв, проблемът с пълчищата няма да се реши.

Не вярвам някой да се осмели да стреля. Доскоро заради деца-щитове на преден план не употребяваха сила. Сега пак - невъоръжени, измъчени бежанци търсещи закрила - все същите приказки. Единствен начин са огради и жива охрана, според мен.

Това ще стане рано или късно, обаче кой ще почне да стреля - не се знае... и газови камери ще има... ...въпросът е - или ние или те! За сега като гледам - са все ТЕ!

Средството за преодоляване на огради е изобретено още преди построяването на Китайската стена. Това средство е подкупа.

Спасяват се както могат и това е добре. Трябват яки огради и хора по границите. Никакво пускане, нито центрове, защото това още повече насърчава ордите да идват.

Deutsche Wirtschafts Nachrichten: Докато ЕС се разпада, НАТО си играе на война с Русия! "Кризата с бежанците премина всички възможни граници. Правозащитни организации твърдят, че хуманитарната катастрофа през зимата е неизбежна. В страните от ЕС в същото време цари истински политически хаос. Властите се опасяват, че по-нататък ще бъде още по-лошо. Докато европейските изнемогват с последни сили, НАТО - организацията, притежаваща всички необходими ресурси, не прави нищо за решаването на проблемите. С какво се занимава в това време финансираната за сметка на европейските данъкоплатци НАТО? Всяка нормална армия в подобна ситуация би организирала хуманитарна помощ. Алиансът би могъл да се заеме с осигуряване на европейските граници", посочва изданието.

НАТО е просто един договор. Кой знае защо хората си мислят че е държава, армия даже. А то е договор, 4 странички хартия. И няма нищо общо с пазенето на границите от мигранти, не е граничарски договор. Евросъюзът, който също е май само един договор трябва да се погрижи, но виждаме колко се справя.

да папка тонове хартия - под формата на финикийски знаци! Че и да поставя условия - ДА СИ ВДИГАМЕ РАЗХОДИТЕ ЗА НЕГО В БЮДЖЕТА!! На чия издръжка ще е ЦЕНТЪРА МУ В БЪЛГАРИЯ??? ЧЕТИРИ ГРАМА цицат ЧЕТИРИ ТОНА!!

построихме! Дори и АФГАНЕЦ умра от рищкоширал куршум край оградата в ЕЛХОВО! Пък на другия ден, къде 150 - пак АФГАНЦИ, ги хванаха в Бургас и край Созопол. Били минали пак при Елхово! Пък после разбрахме, че границанта ни се пази "мнОООго сериозно - ТУРСКИ ТРАКТОР И КАМИОН фанахме с контрабандни цигари до една хижа - навътре в Странджа! Били си минавали ЗЕЛЕНАТА ни граница с машините ПАК ПРИ ЕЛХОВО!! И не ни казаха - ЗА КОЙ ПЪТ СИ МИНАВАТ ТРАФИКАНТИТЕ!!! НЪЛ СТЕНА СИ ИМАМЕ!!! И МНОГО ЗДРАВО СИ Я ПАЗИМ ГРАНИЦАТА!!

не може да бъде такова малоумие, тел и огради по вътрешни граници, без значение дали външни или не за прословутия д-р шенген. европедалите ни върнаха с 19 век, че и ни поучават. значи гражданите ще се редят по опашки за всички с едно тесте документалистика, а орките без дипломи и идентификация, свободни електрони и космополити. сега тиквата проста и неграмотна, най-тъпия и некопетентен пермиер, да изтегли още някой и друг милиард, от който той и изродската клика наоколо да прибарат няма и половината, сле дкоето да се пийчи не репортерките и да бара джобния билярд, примата смотан.

Баси и якия коментар. Бравос!

Ало, грамотния и компетентен смотльо, прочети си коментара и бързо тичай да се запишеш в 3 отделение, та белким понаучиш нещо.

не може да бъде такова малоумие, тел и огради по вътрешни граници, без значение дали външни или не за прословутия д-р шенген. европедалите ни върнаха с 19 век, че и ни поучават. значи гражданите ще се редят по опашки за всички с едно тесте документалистика, а орките без дипломи и идентификация, свободни електрони и космополити. сега тиквата проста и неграмотна, най-тъпия и некомпетентен премиер, да изтегли още някой и друг милиард, от който той и изродската клика наоколо да прибарат няма и половината, след което да се пуйчи не репортерките и да бара джобния билярд, приматът смотан.

Да теглим 2 милиарда заем и да почваме да строим ограда. Би трябвало да ни стигнат.

Късно е за огради. Тарамбуките ще ни ги връщат с влакове и самолети, а за там прегради нема. Еееееххх...имало някога една страна наречена Българистан.

"БЪЛГАРИЯ е страна, където прилагането на правото на убежище, е ПРОБЛЕМАТИЧНО." /Коментираха Дъблинското споразумение/ Май изобщо НЯМА да ги връщат тука.

Ехеее, че той Боко толкова милиарди изтегли до сега. Ако му беха наредили от чичотомовата колибка, досега ограда да марс щеше да прекара. Не е проблема в парите а в кукловодите....

Ау, колко недемократично, колко неевропейски ! И това Словения, примерното дете, образецът на Източна Европа и на Балканите. Поне да беше я пробутала като "конструктивно-строителни мероприятия". А то - ограда, дувар направо. В единния неделим свещен ЕУ !? Сбогом Шенген, ние си отиваме, но сърцата ни остават с теб ! Але меншен верден брудерс. Някой ден де, не тази година и не в този живот. Или не в този съюз, кой да знае.

Браво на тези хора да си включат и по една картечница

тия са малоумни да се качат на лодка през ноември, да рискуват живота на децата, ако хората нямат мозък , защо някой трябва да е нащрек да ги спасява

Европейският съюз не вещае нищо добро!!! Преди 26 години се направихме на демократи и разградихме границите /кльоновете/, после 2007 година ни "приеха" в ЕС и хептен свалихме гащите!!! И сега резултата е на лице!!!

Браво!

А ние КОГА ??? Едно държавно управление не е само асфалтиране , боядисване и дърдорене на глупости./ ще сваля самолети или ще прави газов хъб където няма газ /

ДИР, разкажете, покажете нещо за стената по българските граници. Може ли? Какво правят хората научаваме. Какво върши България???

Интересно защо ние не строим ограда с Турция, Гърция, Сърбия и Македония. Щом другите построят оградите, орките идват и остават при нас, Германия ще си избира такива с образование, а другите ние ще ги хрантутим. Малоумни управници и опозиция.

за да се градим сега. Това ни го натресоха Fr, GB и USA. А сега се правят на ни лук яли, ни лук мирисали. Бежанци не приемат, емигранти - също. А и акъл дават на всичкото отгоре, наглеците му с наглеци.

А няколко картечници и глутница гладни овчарки - щяха да свършат къде, къде по-добра работа!

Тея мургавите ни ги ли вкараха твоите господари?

БATKO

Чакай бе, Ибричек. Сорос няма да ти даде сребърниците, ако прочете какво си писал. Явно се шегуваш.

Тук се вижда кой е "ибрикчия"(все чисти български думички ползвани предимно от селската аристокрация)и на мен Шорош всеки ден ми дава доларчета а на вас путкин дава ли копейки руски подлоги??

Лека-полека страните от Шенген се ограждат. Извън кошарата остават България, Румъния и Хърватия. Това ми навява едни черни мисли...

Ми нормално е да ти навява. Стоварват ни ги тук, щото са регистрирани ТУК, след което мангустите не могат да мръднат ни към Европа (заради поставените огради), ни назад, където ги чакат другите чалми и братска Турция с автоматите. Честито! България най-накрая бе унищожена. Аз напускам.

Не напускай! И ние ще се оградим, а може би и кльон ще сложим-нали Президента и Премиера имаха среща по тези и други въпроси по националната сигурност.

Оградата прикрива безплодната политика на ЕК и неспособността да се държи оръжие в ръка. Конфликтът в Сирия се подкрепя от Русия, САЩ, Арабските страни и ЕС. Е, време е да си платят за подлостта!

По официални данни, само 7 (СЕДЕМ) от 100 емигранта са сирийци! Не пишете глупости!

Остави го тоя с гумената глава, той е на хонорар към Кремъл.

Тц....капута си го знаем, че е на хонорар, но в Козяк.

Абе, я да обясниш на всеослушание как Русия бомбардира Ирак, Сирия и Либия???

Казабойко ама после се отметна.Даже благодари ,че турците охраняват и нашта граница.Иначе как ще строи ,парите са окрадени,затова пък имаме ограда по цялата граница на хартия.

Само това е пътят на оцеляването! Всяка държава в ЕС, която не успее да се огради и защити, ще бъде стъпкана.

НЕ СЕ ЛИ ИЗДАВИХА ТИЯ МАЙМУНИ ВЕЧЕ- БРОЙ НЯМАТ...

Ние по нареждане на САШ, ша я събаряме нашата оградка

БATKO

А Боко Българоубиеца спря строежа на ограда на границата с Турция, която започна Орешарски. Каза, че не може да се поставя ограда пред "бежанците" защото зад тях турците ги чакат с ятаган. Така на 260 километровата граница има само 30 километра ограда, строена при Орешарски. Е, не е ли бат Боко Българоубиец?

Мурзилко,върви да си пиеш хапчетата,че ще има пак визитация и не се напушвай толкова,че доктора ще те хване:)))))

Като чуя някой да използва обръщението мурзилка и веднага се сещам за едни неплатени, волно наемни клоуни от Козяк.