Обявяват новите мерки до 48 часа, Кацаров отрече недостиг на Covid-легла

Няма да се спират плановите операции, директорите на лечебни заведения са "за" зелен сертификат за персонала

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както и миналата година-легла има,ПЕРСОНАЛ НЯМА!!! Как никой не го запомни и разбра?!!!

Легла има - свободни стаи няма. Изкарват пациентите с леглата в коридора. Дори спят там.

Този служебен п-раст е същия като предишния редовен п-раст само никой да не ми обяснява колко са различни техните началници п-сти Румен и Боко

Абсолютно некадърен хомосексуалист имаш претенции да се има за министър на здравето както и цялото служебно правитество на шпаклата УШАТА

(ВИДЕО БГ) Гледайте само какво мега яко интервю ще ви покажа, с най-яката и честна експертка по ваксинални боклуци, моля гледайте и ако съжелите, елате ме псувайте на воля. https://bit.ly/InterviewDrCaryMadey . (ВИДЕО БГ) Вижте документално видео за супер важени моменти с който жестоко ви манипулират в ковида и ваксините. https://bit.ly/FallCabal18 . (ВИДЕА - БГ) Ако горните са Ви допандали, ето и още мега важни информации с видеа по темата - МЕГА ИЗМАМАТА КОВИД https://bit.ly/SecretVideoLibrary . (ВИДЕО БГ) ВАШИЯТ ИНФОРМАЦИОНЕН ЩИТ СРЕЩУ ВАКСИНАЛЕН ГЕНОЦИД! ВИДЕОТО, КОЕТО ВЛУДЯВА ВАКСИ ТЕРОРИСТИТЕ, ЗАЩОТО ПОКАЗВА ОТ УПОР ВСИЧКО КОЕТО ТЕ ПАЗЯТ ОТ НАС В НАЙ-СТРОГА ТАЙНА! (Заб. Пуснете видеото на цял екран или във фрейм за да вижате напълно субтитрите.) https://bit.ly/shtit-ot-genocid . (ВИДЕО БГ) - КОЛ в СЪРЦЕТО НА ВАКСИ ПРОПАГАНДАТА! ВИЖТЕ КАКВО КАЗВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗАДКУЛИСНИЯ ЕЛИТ ЗА "ВИРУСИТЕ", ТОКСИНИТЕ и ВАКСИНИТЕ СИ (ДА, ТЕ ВСИЧКИ СА ТЕХНИ и СА ПАТЕНТОВАНИ!), А ПОСЛЕ ВИЖТЕ И КАКВО СТАВА МАСОВО СЛЕД БОДЕНЕ С ГМО ОТРОВАТА ИМ с ЧИПИРАЩИ ВЪЗМОЖНОСТИ. (А малко преди края, след финалните думи на Байдън, ще видите едно от решенията на проблема ни с елита и шоуто им, както се изрази БайПън) https://bit.ly/IlluminatiPlans-HumanSolution . (ВИДЕО БГ) Вашият антидот за неутрализация на корона ИЗМАМАТА и ГЕНОЦИДА НА ВЕКА, съдържа точните аргументи с които да го ПРОЗРЕТЕ ЯСНО, и да защитите себе си, близките си, и себеподобните от ВАКСИНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ, и всички налагани ни ограничения. http://bit.ly/StopK19Genocide . (ВИДЕО БГ) СВОБОДА ЗА НАРОДА - един специален клип с извънредно важни разкрития за всички търсещи свободата и просперитета си хора. Съдържа специална селекция от снимки и видеа. Пуснете на цял екран или във фрейм за да вижате субтитрите. (ВИДЕО) http://bit.ly/FreedomBG1

Кацата е БСП тулуп.

ЧЕСТИТО ВИ-СЕРТИФИЦИРАНЕ! ЧЕСТИТО ВИ-МАРКИРАНЕ! РАЗПРОСТРАНЯВАНИТЕ ОТ:ПРОСТИ ГАНЮВЦИ ЧАЛГАДЖИИ-КОНСПИРАЦИИ,ВЗЕХА ,ЧЕ СТАНАХА ФАКТ!!! ВЕДНЪЖ ВЪВЕДЕН(СЕРТИФИКАТЪТ)-НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ОТМЕНЕН! ЩЕ ИМА ВСЕ НОВИ И НОВИ УСЛОВИЯ ЗА ВАЛИДНОСТА МУ,ВСЕ ПОВЕЧЕ ДЕЙНОСТИ ЗА КОИТО Е НУЖЕН!!! НЕ САМО ЩЕ ВИ МАРКИРАТ,ЧИПИРАТ,ПОРОБВАТ,ГАВРЯТ,НО НЯМА ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО!!! ТЕРОРИСТИТЕ СА ИЗВЪН ЗАКОНА-ПРЕСЛЕДВАЙТЕ ГИ,НЕУТРАЛИЗИРАЙТЕ ГИ,БОЙКОТИРАЙТЕ ГИ!!! СЪД,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари... Хората нямат пари за Храна и за дрехи, а Здравния министър иска да КУПУВАМЕ и да носим маски.. Ако ЗАСТРЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, негри и китайци... Пускат арабите и негрите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса.... А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ.... Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари. Тия мошеници министри, пускат БОГАТИ араби и китайци да ОТКРАДНАТ бизнеса Работата и Парите на българските бизнесмени и работници.. Араби и китайци започват да продават стоки БЕЗ пари, и като ФАЛИРАТ българите, онези ДОМЪКВАТ още араби и китайци. За да имаш Бизнес, Пари и Работа, трябва да отидеш, в ТЪМНОТО и да УБИЕШ Здравния министър и да се отървем от маските, от арабите и китайците.

Пак ли си спря лекарствата?

Юруш на ваксините и налудните мисли и идеи на пишман министъра. По най-нови данни от д-р Зев Зеленко, американски лекар от еврейски произход, който излекува от ковид Доналд Тръмп и Болсонаро (президент на Бразилия) в САЩ вече са умрели от ваксините над 250 000 души. Потърсете в нета видеоклипа “New Dr Zev Zelenko - 250,000 Vaxxed Americans Dead – SGTReport”. Но не търсете в YOUTUBE. Там всичко е цензурирано. Едно време нашето ЦК ряпа да яде спрямо сегашната цензура на запад и в частност в САЩ, където комунистите взеха властта. В заглавието на клипа ХЕУ означава нов клип на Зев. Първият клип е прелюбопитен и е доклад на доктора пред равинския съд на Израел, в който той обяснява смъртоносния характер на така наречените ваксини. Търсете първия видеоклип в нета “Dr Zelenko schools Israeli Rabbinic court”. Ако не се ваксинират 70 % от добитъка, власт имащите трябва да върнат парите, които са взети за “пландемията”

Няма да гледам Зеленко, няма да гледам Славиту, няма да гледам Бабикян, няма да слушам Рашков

Генчо Начев преди пет месеца твърдеше че рнк инжекциите са опасни оръжия...боклуци

То и според Борисов държахме нещата под контрол. Утре на сайта на НСИ ще се види общата смъртност. Както казваше проф. Мутафчийски, смъртните случаи няма къде да ги скрием. Жалко, че не го слушаха повече.

Първо, РР му завижда за известността и второ и кацата му завижда, защото са връстници от един град и единият е световно признат хирург, а другия е лентяй в НПОта:)

Ще ти повярвам Кацо само,ако настигнеш жената която я разкарвах те из 6-те болници и го кажеш лично

Като чуя подобна глупост, че ситуацията с леглата била динамична, ме избива на аргесия. Какво означава това, или има или няма, точка. Защо няма проверки веднага, тия са по-зле от предните.

Днес умират 10 човека в Русе и хоп русенската болница обявява десет свободни легла. Толкоз от стойчу тъпото

Бат' Стойчо, в това правителство работите като добре разстроен оркестър с диригент Румен Радев.

че то работи ли?

Това не ме интересува

Целия номер на ковид бизнеса е че дават на търговските дружества пари от бюджета и не само не контролират как се харчат, ами дори забраняват да се влезе за да може да се контролира. И даже дават пари за убит повече отколкото за оздравял. Отпуснаха им пари за вълна - има вълна. Сега вече и диктатура могат да установят като наложат терора на тестовете и заразяващи ваксинирани без контрол.

Същата история като с кораба: Янев не се и появи, да не говорим за Радев. Когато Бойко беше пример участваше активно в тези събрания. И окончателните мерки ги взимаше той. За лекарите, за пациентите и за здравите. Е Радев не участваше, но нямаше дискриминация. Сега Янев или Радев не се и мяркат и даже пуделчето им Кацаров напуска събранието, където народа не е представен. За да решели как да са по-фашисти.

Що за пътеводна светлина може да ти бъде: еднокнижен крадлив простак?

Еднокнижен но разумен и работлив. А този е прочел много книги за това как да се убива. И ги прилага: с тормоз, с фашистки сертификати, с цени, с катастрофи, с липсващи лекари и сестри (но на всяко заведение по една медицинска сестра). Предпочитам еднокнижен пред изучил се убиец фатмак.

Ти бат Бойко с чекмежето ли визираш?

За това сме в такова положение никога няма да се оправи България

Всеки за себе си, сам да се пази.

Кух министър пак закъсняха с мерките в болниците няма места

Като стане -20 , тогава как ще мрете не е истина.

Както е тръгнало, скоро ако не си ваксиниран лекарства и храна няма да си купиш, ще умираш!!!!!!! Каква е ползата на държавата от болен и гладуващ народ??????????????????????????Кого ще управлява????

Смело кой си ти Бе че ще ми даваш наклон фара Пикая на зелени бембени сертификати

Борбата с пандемията за спасяване на хората се превърна в борба с хората за спасяване на пандемията ...

Прав си! Откога казвам, че тва не е пандемия, я просто бизнес!!

Кацаров, хората умират , не ги приемат в болници обикалят в критично състояние в линейки, НО ти МИЗЕ РНИКО, най-НАГЛО, лъжеш че всичко е наред. ДОЛЕН ЧЕР ВЕЙ.

Като няма места в болниците, карайте ги на Вера Су-то.

Или в мврто, може и следственото на Г. М Димитров, че по тия места е празно

Борисов е виновен, Рашков и Манолова в момента фабрикуват доказателства.

Министърът напуснал заседанието, да не влияе, този е абсолютно неадекватен, моментално оставка, некадърен нагъл червей, гнус ме е от теб, мърша

Къде е Мунчо сега да обвини (като преди) правителството за високата смъртност

Ако няма тестване няма да разберем за ковид 19. Ще боледуваме от грип и пневмонии.

Тоя смешник, министърчето, що не вземе да отиде да се прегледа, че нещо има раздвоение на личността!

Кацаров е внесъл 15 милиона фалшиви корейски тестове. Цената е 6 долара. Тестовете вече са в лабораториите в цяла България. Георги Тодоров от Русе е изследвал корейските PCR тестове в своята лаборатория и е установил ,че дават положителен резултат на свинско месо,пилешка кожа и банан. На листовката в кутиите пише,че тестовете реагират на свински грип,птичи грип,грип щам Виктория,грип щам Хонг Конг и десетки вирусни инфекции. Корейските PCR дават над 80 процента положителен резултат.

Какво пречи на неваксиниран заразоносител да се вкара в опашката която чака да влезе в заведение и така да зарази всички в опашката и след това в заведението и след това всички заедо да закарат вируса вкъщи? Припомням, че ваксинираните са заразопреносители и то по опасни от неваксинираните защото нямат сиптоми и могат свободно да заразяват с помощта на зелените фалшиви сартификати.

Там е работата че ваксинираните имат симптоми. Просто я много ситуации им е разрешено да не си правят тест.

Фашистите казваха - Работата дава свобода. Ковид Фашистите казват - Ваксините дават свобода.

Днес следобед научих, че мой колега е починал след втора игла.

При катастрофа с тротинетка, нали. Вие, руските тролове, сте много тъпи.

Не се допуска жалба до Конституционния съд защото Борис Велчев е Масон Сатанист в масонската ложа на Георги Гергов. В която членува Масона Сатанист 33-та степен Румен Радев. Вътре са Огнян Герджиков и Слави Трифонов. Според законите на страната маските и принудителното ваксиниране са незаконни , но Радев ги прилага чрез Кацаров. Знаете ,че заповед не изменя закон и конституция Също така няма разрешение от българската агенция по лекарствата за прилагане на ваксините.

Мерак ми е да му се зададе въпроса директно, членува ли в организацията "Слънце" със седалище в Пловдив. За мен щом до момента не е опровергал публично твърдението всичко е ясно. С президент, клел се да служи на тайни организации за техните цели, какво ли бъдеще си мислят, че имат, горките жертви...

има логика

Излиза Шефът на Пирогов, назначен от Кацаров и казва, че ковид-легла няма, свършили са. Излиза Кацаров и казва, че легла в Пирогов има. ..този Кацаров какво точно работи?

Кацаров -Българоубиец

И Мунчо!

Помнете, поне до изборите, че това е правителството на Радев!

Има свободни легла защото редовно избиват хора в интензивното. 80 процента с тръба в гърлото умират. Няма починал от Ковид 19 извън болниците.

За сведение, ваксинирани със зелен сертификат също може да са болни и заразни.

Но не ги тестват. И са свободни да заразяват.

Нали Пирогов излезнаха днес със съобщение, че нямат повече легла за ковид болни. На доказания лъжец и подлец Кацаров ли да вярвам. Как българинът няма поне елементарен усет и да разпознава почтените хора в тази държава. За това Бабикяни, Минековци, Кацаровци, Кутевци, Маноловици, Хаджигенчовци, Тантанадончевци, Киропетковци, Тошковци са на почит и те определят дневния ред на обществото. Това не е трудно да се сетите, че до нищо добро няма да ни доведе като народ и държава!

Бойко Борисовци, Цветан Цветанов и, Догановци, Менти - шменти, бездомни милионери Владковци, редови гробари и всякаква друга крадлива гробарска г@д !!

Ходи си в Дупница изчезвай от тук лъжец и подлец да ти турят ваксината отзад!

Министърът на здравеопазването напуснал заседанието на Министерски съвет за обсъждане на здравните мерки?! Такова падение е възможно само в България...

Оставил болните експерти от рисковите групи да решават мерките за здравите. И да увеличат премиалните за докторите с маркучите. Началниците на търговските дружества съгласни да нарушават конституцията и естествено екпертките му също.

все разни недоразумения стават около него. Все нещо недоразбрали. Все нещо объркали, Като грешния адрес на ЕМА за изследване на руската ваксина. Да сте чули нещо за мигранти последните 6 мисеца? Същото информационно затъмнение.

Това Правителство няма никаква идея какво се случва в държавата! Потъна кораб, цените на газа се удвоиха, инфлация.. ..те с какво се занимават по цял ден?! - ОБЯСНЯВАТ НИ КОЛКО ДОБРЕ СЕ СПРАВЯТ!

Защо му е? Важно е клиентите да са доволни. А клиентите са продавачи на ваксини и търговци, организирани в дружества. И искат фашистки мерки. Сертификати издадени в Германия за да може да си купиш хляб в България. Първа стъпка - за да може да отидеш в ресторант.