Коментари - Общински съветник предлага безплатно паркиране пред болници, поликлиники и църкви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

може, ама само за 20 мин и то със шайба на предното стъкло. Знаем го тарикатщините в БГ. 8 часа на църква..

Споко, аз съм инвалид, ве...

УЖЖААААССС! ДИР, НЕ СТЕ ДОБРЕ

В София няма паркоместа като цяло. Тая практика за безплатния паркинг трябва да бъде така реализирана: Човек паркира пред публичното заведение, влиза вътре, а там на регистратурата съобщава регистрационния си номер(на автомобила). Регистратурата има интерфейс към системата за зелена и синя зона и му задействат временно изключение. След приключване на дейността същия тоя човек минава пак през регистратурата, където му валидират престоя и пак подават сигнал на синя/зелена зона, че тоя автомобил може да бъде таксуван по нормалния метод след 15 минути. Ако не се обади на излизане, такса да се начислява примерно по 5 лв. на час от момента в който е приключило извършването на услугата и да бъде събирано като дължими пари за общинска такса(тоест няма как да не си я платиш). Валидирането на престоя само с документ за извършена услуга.

за една по-справедлива практика в нашите обществени отношения. Браво на инж.Славчев! Това отдавна трябваше да бъде предложено и реализирано от общинските съветници на социалните партии,ама откъде толкова загриженост,когато имат по-важни задачи как да изкупуват на безценица общински имоти! Да подкрепиме всячески такъв вид предложения! В САЩ паркингите са безплатни пред големите болници,дори има техен персонал,който паркира колите за удобство на болните.Да вземем от нашите съюзници огъня, а не пепелта! Толкова много командировки направиха управниците ни до САЩ и не донесоха една полезна практика, а има какво да се приложи и у нас!

Сега се сетихте, когато хора не останаха да се лекуват, а и болните поизмряха. По-добре от нищо.

Предлагам също така пред общините, данъчните, митниците и като цяло пред всички държавни и общински органи. Лошото е, че няма да бъдат ползвани по предназначение, а чиновниците да паркират колите си