Коментари - Борисов: Много сме скучни, но и предсказуеми | Днес.dir.bg

Борисов: Много сме скучни, но и предсказуеми

Категорично сме "за" плоския данък, всяко пипане на данъците ще увеличи сивия сектор. Продължаваме борбата с контрабандата и повишаване на образованието.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Много сме скучни, но и предсказуеми | Днес.dir.bg

Коментари

ПРЕДСКАЗУЕМО ЩЕ КРАДЕ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ И ЩЕ УВЕЛИЧАВА И СЪЗДАВА СКРИТИ ДАНЪЦИ И ТАКСИ!!!ЩЕ НАТИСКА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД В МИЗЕРИЯТА!!!

МНОГО ДАЖЕ НИ ЗАБАВЛЯВАТЕ,ГОЛЯМ ЦИРК ПРАВИТЕ !!!

Усшява да изпълни обещанията на вискчи партии. Бравос! БСП се наобещава, а Бойко изпълнява. Доста добре при това! Баси средната заплата и баси ниската безработица, баси и ръста, от 3.3.%, който постигна. Малии, този бие повечето премиери по света!

Бойко е добряк, все пак баща му не е крадец, а за Батето не знаем, колко крадна, а Цвъки е предател. Бойко да внимава. Циганката гледа на боб Бате. Внимавай с предателите, че я виж си изял кухурката от тях, мазнят се, а един ден сценаристката на твоята цк- той бойко ще ни оправи-в магазина и сега искала (приятелката й пепа старата мома, с директор в оц, парите му ядеше, а тя въшките я яли през соца и сега първи закачиха значките на сдс, чок майтап Бойка....) , майка нямаш, ама много майки те гледат, харесват те, съжаление изпитват към Теб, лъхаш на доброта, ама в магазина искат денги Бате, а не ляв десен център

По-точно тъпаци, а не предсказуеми.

Доста успешни в политиката, за да са точно тъпаци. И интелигенти не са, но като сравним с БСП, блесват като учени, нобелови лауреати. Голямата простотия е в БСП.

Простият сам си каза, че го харесват простите. Няма нужда от друг коментар.

ГЕРБ+БСП= ГОРЧИВО И БОЙКО МОЖЕ ДА ДА СИ ЦЕЛИНЕ БУЛКАТА КУРНЕЛИЯ!

Не мога да се сетя, но има ли поне един ръководител на европейска партия или държава, който да е с бръсната глава, като черкезин и дебел врат като мутра от ранните години на "застраховането"? За тъпотията знам, че има и на неговото ниво!

А бе те са и малко, които успяват с толкова прост народа да постигнат 3.3% икономически ръст, че и 40% ръст на заплатите. Борисов няма да ходи на конкурс за красота и стил, че да ми е важна прическата му. Интересно защо не се концентрираш как постига онова, за което работи, ами си силно впечатлен от прическата му? Да не го харесваш, пък да не ти угажда с прическа нещо, а?

Правилната думичка вожде е СМЕШНИ а не скучни !

Защото сте тъпи, затова сте скучни, предсказуеми, бих казал елементарни. Виж си пак скудоумията, които за пореден път бълваш пред много събрани хора! Пак пътища, магистрали, метро и други гинко-пружинковски изцепки. И какъв е този форум на малките и средни фирми в София? В другите градове няма ли такива? Или те е страх да ги събереш, за да не ти потърсят сметка за тоталното унищожение на този вид бизнес извън София? Не знам колко сте скучни, но определено сте за затвора! Ти и цялата ти шайка, за беззаконията, злоупотребите и престъпленията извършени от необразованост и некомпетентност. И тук ще посоча само две ситуации: - 2016 година - винетките поскъпнаха драстично. Съдът реши, че това е незаконно, но това не ви попречи новите винетки да са на същите по-високи цени. - Билетчето за градски транспорт скача драстично и безпричинно. Съдът решава, че това е незаконно и за това няма нито виновни, нито наказани, няма компенсации за потърпевшите. Ето това са беззакония, а говорите за законност, съдебна реформа и прочие. Ами това е съдебната реформа, всички да спазват законите и да няма привилегировани.

КЪСНО Е ЧАДО ,ДВА ПЪТИ СИ ЯДЕШ СЛАМАТА ОТ САМАРА , И С ТОЗИ "ВИНЕТУ"ДО НИКЪДЕ НЯМА ДА СТИГНЕШ ,КАЗАЛ ВЕЛИКИЯТ ШАМАН НА ВНУЧЕТО СИ ГЕРБЕРЧО КАТО МУ ПОСОЧВАЛ ШИРОКИЯПЪТ И ПРЕД НЕГО В ДАЛЕЧИНАТА ЕДВА ЕДВА ЗАБЕЛЕЖИМА СЕ ОТДАЛЕЧАВАЛА "КАКА"МУ КОРНЕЛ и Я

Скучни ли? Та вие и особено ти, вече сте досадни.

Предсказуеми - да. Скучни в никакъв случай. Винаги когато слушам експозета от сърце на Бойко или епигоните му се сещам за Хзшек, фелдкурата, Швейк и за изречението : "В старо време на големи пиршества нашите предци са били развеселявани от различни забавни хора (омекотен термин). Доведете го, за да ни забавлява."

Кой организира този европейски форум "Предприемачество за растеж. Да не е партията "Граждани за европейскко развитие на Бойко"? То този метод със семинарите сработи в 2009, ама много от захапалите въдицата май поизтрезняха.

ПРЕДСКАЗУЕМИ СТЕ,ДЕПОЗИРАЛИ СТЕ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА БЪЛГАРИЯ ЗА СОБСТВЕНИ ОБЛАГИ,КАЗАНО ПРОСТИЧКО -ДУПЕДАВЦИ

Кой организира този европейски форум "Предприемачество за растеж. Да не е партията "Граждани за европейскко развитие на Бойко"? То този метод със семинарите сработи в 2009, ама много от захапалите въдицата май поизтрезняха.

предсказуеми сте - ТА ВИЕ САМО КРАДЕТЕ - НИЩО ДРУГО НЕ ПРАВИТЕ

Баце , дела трябват , дела , ама не само за асфалта . Защо се работи отзад напред ,....ЗАЩО НЕ СЕ ЗАПОЧНА ОТ ПРЕД -НАЗАД , РЕФОРМИ В ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ??????????????????????????????????????????????????????

''Борисов обеща още от първия ден да обърне бюрокрацията и администрацията да работи за хората и за бизнеса. '' Това зелье вече вкисна , с претакане не става , трябва да се изхвърли Бацка.

Тиквоният направо ме кефи как хленчи за нещо дето никога вече няма да получи.

''Много сме скучни, но и предсказуеми'' Що така бе , ти лично понякога дори си забавен с простотията си.

Каквото искаш пипай,никой не те пита.Кога няма да пипаш?

Ти си на първо място по лъжи и крадене.

Изчезвай, Тикво мутренска! Заедно с цялата си хунта простаци и крадци! И с гьот вере ните си - пишман-партиотите, АБВ и лекетата от РБ!

- Като с винетките ли ще процедираме др. Борисов?

С какво е по-различен гражданина Борисов от останалите, че трябва всеки ден да ни запознават с брътвежите МУ?

Айде бе, нали сам разпореди на кметовете да вдигат местните данъци и такси. Носа ти толкова е пораснал, че ще се удавиш като пиеш от чаша.

Тиквата както винаги лъже . Всеки самонает плаща с 30 лева по - скъпи осигуровки. Това си е данък защото е задължително .

Два пъти гласувах за теб,нищо не направи за мен.За ч2г. Стаж комунягите се подиграха с нас,и за теб не съществуваме,ако българина има пари спестени/повечето са на децата им дето в чужбина/това говори лошо за вас политиците,няма ви доверие да ги хатчи.ВЪПРОС..Вижте безъбите пенсионери,плащат си операцийте/ако нямат пари умират/колко пенсионери видяхте по морето,а ни убиват за дребни пари,вие толкова години не взехте мерки,роват в кофите за боклук,е как да избереме пак.Проявявате Геноцид към нас

''Ние не пипаме......'' Аааа пипате , пипате и то яко пипате.В особено големи размери пипате.

А какво предлагаш за нас.Комунистите ни ограбиха пенсийте,а ти ни мразиш от нас нямаш комисионни,е това сте популистите,а огоре на това ни набутваш ,,кърлежите мигранти

Стига бе! Пак се появи. Вече имам алергия от този. Ще пипа на Мую кую.

ГЕРБ и БСП са в договорка да не се разследва КТБ

Щом Мартинчо Димитровия го е казал.

Борисов има сериозен за България недостатък. Той и партията му не могат да крадат колкото БСП, ДПС и царските блюдолизци взети заедно и по отделно. Вие знаете ли какво значи за едни крадци близо 2 години да не могат да упражняват занаята си ?!

Г-н Борисов, данъците трябва да се намалят или въобще премахнат, така и престъпността ще намалее, ще олекне и на съдебната система, ще отпадне и необходимостта от НАП ,единственото лошо е, че малко ще нарасне безработицата , ама малко няма и с 40-50%

Боце, твоите астроложки те прекараха с ретроградния Меркурий , та го хвана за шлифера, сега да не хванеш ретроградната Венера за ...мантото...

Reebock78 ( регистриран ) 23.02.2017 10:37 Костов,го махнаха ,Божо също,а Фъндъкова кога???Всичко що е от Герб трябва да се измете,разбирате ли го Герберски калинки работещи на държавни Постове,както Президента Радев Каза''ИМАТЕ ОЩЕ 30 ДНИ'' За да си изчистите на работното място,да си приберете вещите,и да се запишете във бюрото по Труда,ОК???Неразбрали има ли???ако не пак да обясня а???

Това е ДИР-а В нито един друг сайт няма толкова тъпи и неграмотни червени тролове / Reebock78 /.Кефя се на простотията, невежеството и неграмотността на тях и на тая партия, създала такива УРОДИ.

Начина по който се изразяваш ,показва че си от порода на Рачо Пръдлето.

Ние в Пресцентъра на Партията сме много радостни, защото г-н Борисов сам си призна, че ГЕРБ продължават борбата с повишаването на образованието. Ние смятаме когато завземем властта, да възстанвим образованието такова, каквото беше в най-добрите времена за Партията и за българия.

Обобщавам: Г-жа Лъжа няма да прави нищо, защото няма да управлява. Сега управляват Великият Спартан и Оги Глистов, които нищо не правят, освен смяна на хора - вашите вън, нашите вътре. Няма да се братимим с Путин, няма да има потоци, руското посолство е посолство на основния ВРАГ на България Чао

АНАЛлизатор!

Стой тука бе смешник! Кой ще ни разсмива сега?

че троленето има почва у нас. Но от известно време чета коментарите под различни статии и вече имам пълното убеждение, че е така! Едни и същи текстове, копирани под различни статии, напълно безсмислени и не мотивирани коментари, съдържащи лъжлива информация, която може лесно да се провери, безсилие на пишещите да защитят позицията си поради невъзможност да мислят и сипенето на обиди и обидни квалификации! Да Ви попитам - мислите ли, че по този начин правите услуга на България, българите и най-вече на децата си?

На лъжливите информации е специалист Бок. Вчера сутринта ги приказваше едни розови, следобяд като излезе доклада на ЕК се оказа друго

кои пунктове се разминаха?

поставящите минуси - добре,че не трябва да пишете с какво не сте съгласни!

Този боклук уж се съобразява с народа и хвърли оставка но сега само дето не дава да го "оправят" отзад, за да се докопа пак до кокала! Я в карвуна с цялата ви банда идиоти ве лайнари!

Боче и без тебе ще съмне. В повече ми идваш. Народа е казал - Един път стомна, втори път стомна ама трети път няма. Да не беше подавал оставка. Будала.

Свинетка павлова обяви през 2014, че няма да увеличавате винетните такси и излъга. Сега защо да ти верваме, бе Борисов?

Обеща и ЕЛЕКТРОННА ВИНЕТКА в началото на 2016. Така сигурно ни облъчваше с тази информация, както и че Винетките до 3,5 Тона автомобили няма да ги ПИПАТ. Разбира се, както всичко в ГЕРБ и това бе ЛЪЖА.

Боко не е тъп, Боко направо е ОБЪЛ КАТО РЧЕН КАМЪК. Всичките му електорални единици са като него

Откак Бойко управлява, българските пенсионери мятат минимум по 30 хилядарки през балкона. Така че българинът е богат и НЯМА ДА СТРОИМЕ РУСКИ КРАДЛИВИ ПРОЕКТИ, ще останат санкциите, НАТО у нас и ПТН да го духа на България

Не можеш ли да оцениш идиотщината си сам та я обнародваш за обществена оценка.

Прост ГЕРБЕРАСТ

Няма ли кой да го прибере тоя нещастник в стая с тапицирани стени и таван?!Прочетете му простотиите и си правете сметка кои са ГЕРБ и какви са феновете им, като тоя добитък, който от ринене на тор и лизане на турско-еврогейски-краварски задници е напълно изтрещял!!!

Ей Богу,нищо не разбрах!

Не му се сърдете на човека и в Карлуково понякога пускат пациентите извън стаите....

Да живее плоското! Глави, мисли, думи, всичко му е плоско! Плоско, та чак асфалтирано. Хайде почеши плоското теме и бегай дома.

Оно и асфалтираното вече се накъдри при ноя плоското нема отлепяне.

Този абонамента си за ежедневно по няколко пъти представяне по медиите платил ли си е???Толкова години нищо за добруването на мнозинството не направи защото гледаше само себе си и подлогите си сега седнал наново да разтяга локуми третия път какво ''шял'' да прави..

Тоя насила вече кисне в телевизиите и бълва глупости колкото даси отваря устата--- няматърпение да минат изборите--Той не есвикнал да мисли--народът прост му дава власт и той вади листчета с назнечения от джоба си --и отива на следобедно мачле--какви икономически мисли в главата му-това е невъзможно!

Мутри сбогом!!!

Курви сбогом!!!

Не е важно кой какво говори. Важно е, че в България се извършва контрареволюция, финансирана и управлявана от Москва. Целта е вкарване в ЕС на троянски кон и връщане на България в орбитата на Русия. Последствията за нас ще са: Затвърждаване на олигархията на власт, открита диктатура по познатия ни от близкото минало начин, ограда за пътуване, но този път от запад, дефицит на стоки, които само партийни функционери ще ни раздават, деление на наши и ваши, безплодна, но редовна работа, самолети с домати без пари за Русия, нов слугинаж и който до тогава не се е спасил, няма и да може...

Започнаха от Великобритания нали

Изкарайте си главата от там дето сте я наврели и ако можете вижте реалността...

Демонстрираш богата фантазия като използваш страници от историята на България!Всичко е в стил"Помниш ли байряма"!Това не може да се случи и ти много добре го знаеш.Ние сме член на ЕС и НАТО от където излизането не е толкова просто.Освен това имаме валутен борд.Така,че тази пропаганда си я спести.Дори и циганите няма да ти повярват вече.

Коментари - Борисов: Много сме скучни, но и предсказуеми | Днес.dir.bg

Борисов: Много сме скучни, но и предсказуеми

Категорично сме "за" плоския данък, всяко пипане на данъците ще увеличи сивия сектор. Продължаваме борбата с контрабандата и повишаване на образованието.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Много сме скучни, но и предсказуеми | Днес.dir.bg

Коментари

ПРЕДСКАЗУЕМО ЩЕ КРАДЕ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ И ЩЕ УВЕЛИЧАВА И СЪЗДАВА СКРИТИ ДАНЪЦИ И ТАКСИ!!!ЩЕ НАТИСКА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД В МИЗЕРИЯТА!!!

МНОГО ДАЖЕ НИ ЗАБАВЛЯВАТЕ,ГОЛЯМ ЦИРК ПРАВИТЕ !!!

Усшява да изпълни обещанията на вискчи партии. Бравос! БСП се наобещава, а Бойко изпълнява. Доста добре при това! Баси средната заплата и баси ниската безработица, баси и ръста, от 3.3.%, който постигна. Малии, този бие повечето премиери по света!

Бойко е добряк, все пак баща му не е крадец, а за Батето не знаем, колко крадна, а Цвъки е предател. Бойко да внимава. Циганката гледа на боб Бате. Внимавай с предателите, че я виж си изял кухурката от тях, мазнят се, а един ден сценаристката на твоята цк- той бойко ще ни оправи-в магазина и сега искала (приятелката й пепа старата мома, с директор в оц, парите му ядеше, а тя въшките я яли през соца и сега първи закачиха значките на сдс, чок майтап Бойка....) , майка нямаш, ама много майки те гледат, харесват те, съжаление изпитват към Теб, лъхаш на доброта, ама в магазина искат денги Бате, а не ляв десен център

По-точно тъпаци, а не предсказуеми.

Доста успешни в политиката, за да са точно тъпаци. И интелигенти не са, но като сравним с БСП, блесват като учени, нобелови лауреати. Голямата простотия е в БСП.

Простият сам си каза, че го харесват простите. Няма нужда от друг коментар.

ГЕРБ+БСП= ГОРЧИВО И БОЙКО МОЖЕ ДА ДА СИ ЦЕЛИНЕ БУЛКАТА КУРНЕЛИЯ!

Не мога да се сетя, но има ли поне един ръководител на европейска партия или държава, който да е с бръсната глава, като черкезин и дебел врат като мутра от ранните години на "застраховането"? За тъпотията знам, че има и на неговото ниво!

А бе те са и малко, които успяват с толкова прост народа да постигнат 3.3% икономически ръст, че и 40% ръст на заплатите. Борисов няма да ходи на конкурс за красота и стил, че да ми е важна прическата му. Интересно защо не се концентрираш как постига онова, за което работи, ами си силно впечатлен от прическата му? Да не го харесваш, пък да не ти угажда с прическа нещо, а?

Правилната думичка вожде е СМЕШНИ а не скучни !

Защото сте тъпи, затова сте скучни, предсказуеми, бих казал елементарни. Виж си пак скудоумията, които за пореден път бълваш пред много събрани хора! Пак пътища, магистрали, метро и други гинко-пружинковски изцепки. И какъв е този форум на малките и средни фирми в София? В другите градове няма ли такива? Или те е страх да ги събереш, за да не ти потърсят сметка за тоталното унищожение на този вид бизнес извън София? Не знам колко сте скучни, но определено сте за затвора! Ти и цялата ти шайка, за беззаконията, злоупотребите и престъпленията извършени от необразованост и некомпетентност. И тук ще посоча само две ситуации: - 2016 година - винетките поскъпнаха драстично. Съдът реши, че това е незаконно, но това не ви попречи новите винетки да са на същите по-високи цени. - Билетчето за градски транспорт скача драстично и безпричинно. Съдът решава, че това е незаконно и за това няма нито виновни, нито наказани, няма компенсации за потърпевшите. Ето това са беззакония, а говорите за законност, съдебна реформа и прочие. Ами това е съдебната реформа, всички да спазват законите и да няма привилегировани.

КЪСНО Е ЧАДО ,ДВА ПЪТИ СИ ЯДЕШ СЛАМАТА ОТ САМАРА , И С ТОЗИ "ВИНЕТУ"ДО НИКЪДЕ НЯМА ДА СТИГНЕШ ,КАЗАЛ ВЕЛИКИЯТ ШАМАН НА ВНУЧЕТО СИ ГЕРБЕРЧО КАТО МУ ПОСОЧВАЛ ШИРОКИЯПЪТ И ПРЕД НЕГО В ДАЛЕЧИНАТА ЕДВА ЕДВА ЗАБЕЛЕЖИМА СЕ ОТДАЛЕЧАВАЛА "КАКА"МУ КОРНЕЛ и Я

Скучни ли? Та вие и особено ти, вече сте досадни.

Предсказуеми - да. Скучни в никакъв случай. Винаги когато слушам експозета от сърце на Бойко или епигоните му се сещам за Хзшек, фелдкурата, Швейк и за изречението : "В старо време на големи пиршества нашите предци са били развеселявани от различни забавни хора (омекотен термин). Доведете го, за да ни забавлява."

Кой организира този европейски форум "Предприемачество за растеж. Да не е партията "Граждани за европейскко развитие на Бойко"? То този метод със семинарите сработи в 2009, ама много от захапалите въдицата май поизтрезняха.

ПРЕДСКАЗУЕМИ СТЕ,ДЕПОЗИРАЛИ СТЕ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА БЪЛГАРИЯ ЗА СОБСТВЕНИ ОБЛАГИ,КАЗАНО ПРОСТИЧКО -ДУПЕДАВЦИ

Кой организира този европейски форум "Предприемачество за растеж. Да не е партията "Граждани за европейскко развитие на Бойко"? То този метод със семинарите сработи в 2009, ама много от захапалите въдицата май поизтрезняха.

предсказуеми сте - ТА ВИЕ САМО КРАДЕТЕ - НИЩО ДРУГО НЕ ПРАВИТЕ

Баце , дела трябват , дела , ама не само за асфалта . Защо се работи отзад напред ,....ЗАЩО НЕ СЕ ЗАПОЧНА ОТ ПРЕД -НАЗАД , РЕФОРМИ В ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ??????????????????????????????????????????????????????

''Борисов обеща още от първия ден да обърне бюрокрацията и администрацията да работи за хората и за бизнеса. '' Това зелье вече вкисна , с претакане не става , трябва да се изхвърли Бацка.

Тиквоният направо ме кефи как хленчи за нещо дето никога вече няма да получи.

''Много сме скучни, но и предсказуеми'' Що така бе , ти лично понякога дори си забавен с простотията си.

Каквото искаш пипай,никой не те пита.Кога няма да пипаш?

Ти си на първо място по лъжи и крадене.

Изчезвай, Тикво мутренска! Заедно с цялата си хунта простаци и крадци! И с гьот вере ните си - пишман-партиотите, АБВ и лекетата от РБ!

- Като с винетките ли ще процедираме др. Борисов?

С какво е по-различен гражданина Борисов от останалите, че трябва всеки ден да ни запознават с брътвежите МУ?

Айде бе, нали сам разпореди на кметовете да вдигат местните данъци и такси. Носа ти толкова е пораснал, че ще се удавиш като пиеш от чаша.

Тиквата както винаги лъже . Всеки самонает плаща с 30 лева по - скъпи осигуровки. Това си е данък защото е задължително .

Два пъти гласувах за теб,нищо не направи за мен.За ч2г. Стаж комунягите се подиграха с нас,и за теб не съществуваме,ако българина има пари спестени/повечето са на децата им дето в чужбина/това говори лошо за вас политиците,няма ви доверие да ги хатчи.ВЪПРОС..Вижте безъбите пенсионери,плащат си операцийте/ако нямат пари умират/колко пенсионери видяхте по морето,а ни убиват за дребни пари,вие толкова години не взехте мерки,роват в кофите за боклук,е как да избереме пак.Проявявате Геноцид към нас

''Ние не пипаме......'' Аааа пипате , пипате и то яко пипате.В особено големи размери пипате.

А какво предлагаш за нас.Комунистите ни ограбиха пенсийте,а ти ни мразиш от нас нямаш комисионни,е това сте популистите,а огоре на това ни набутваш ,,кърлежите мигранти

Стига бе! Пак се появи. Вече имам алергия от този. Ще пипа на Мую кую.

ГЕРБ и БСП са в договорка да не се разследва КТБ

Щом Мартинчо Димитровия го е казал.

Борисов има сериозен за България недостатък. Той и партията му не могат да крадат колкото БСП, ДПС и царските блюдолизци взети заедно и по отделно. Вие знаете ли какво значи за едни крадци близо 2 години да не могат да упражняват занаята си ?!

Г-н Борисов, данъците трябва да се намалят или въобще премахнат, така и престъпността ще намалее, ще олекне и на съдебната система, ще отпадне и необходимостта от НАП ,единственото лошо е, че малко ще нарасне безработицата , ама малко няма и с 40-50%

Боце, твоите астроложки те прекараха с ретроградния Меркурий , та го хвана за шлифера, сега да не хванеш ретроградната Венера за ...мантото...

Reebock78 ( регистриран ) 23.02.2017 10:37 Костов,го махнаха ,Божо също,а Фъндъкова кога???Всичко що е от Герб трябва да се измете,разбирате ли го Герберски калинки работещи на държавни Постове,както Президента Радев Каза''ИМАТЕ ОЩЕ 30 ДНИ'' За да си изчистите на работното място,да си приберете вещите,и да се запишете във бюрото по Труда,ОК???Неразбрали има ли???ако не пак да обясня а???

Това е ДИР-а В нито един друг сайт няма толкова тъпи и неграмотни червени тролове / Reebock78 /.Кефя се на простотията, невежеството и неграмотността на тях и на тая партия, създала такива УРОДИ.

Начина по който се изразяваш ,показва че си от порода на Рачо Пръдлето.

Ние в Пресцентъра на Партията сме много радостни, защото г-н Борисов сам си призна, че ГЕРБ продължават борбата с повишаването на образованието. Ние смятаме когато завземем властта, да възстанвим образованието такова, каквото беше в най-добрите времена за Партията и за българия.

Обобщавам: Г-жа Лъжа няма да прави нищо, защото няма да управлява. Сега управляват Великият Спартан и Оги Глистов, които нищо не правят, освен смяна на хора - вашите вън, нашите вътре. Няма да се братимим с Путин, няма да има потоци, руското посолство е посолство на основния ВРАГ на България Чао

АНАЛлизатор!

Стой тука бе смешник! Кой ще ни разсмива сега?

че троленето има почва у нас. Но от известно време чета коментарите под различни статии и вече имам пълното убеждение, че е така! Едни и същи текстове, копирани под различни статии, напълно безсмислени и не мотивирани коментари, съдържащи лъжлива информация, която може лесно да се провери, безсилие на пишещите да защитят позицията си поради невъзможност да мислят и сипенето на обиди и обидни квалификации! Да Ви попитам - мислите ли, че по този начин правите услуга на България, българите и най-вече на децата си?

На лъжливите информации е специалист Бок. Вчера сутринта ги приказваше едни розови, следобяд като излезе доклада на ЕК се оказа друго

кои пунктове се разминаха?

поставящите минуси - добре,че не трябва да пишете с какво не сте съгласни!

Този боклук уж се съобразява с народа и хвърли оставка но сега само дето не дава да го "оправят" отзад, за да се докопа пак до кокала! Я в карвуна с цялата ви банда идиоти ве лайнари!

Боче и без тебе ще съмне. В повече ми идваш. Народа е казал - Един път стомна, втори път стомна ама трети път няма. Да не беше подавал оставка. Будала.

Свинетка павлова обяви през 2014, че няма да увеличавате винетните такси и излъга. Сега защо да ти верваме, бе Борисов?

Обеща и ЕЛЕКТРОННА ВИНЕТКА в началото на 2016. Така сигурно ни облъчваше с тази информация, както и че Винетките до 3,5 Тона автомобили няма да ги ПИПАТ. Разбира се, както всичко в ГЕРБ и това бе ЛЪЖА.

Боко не е тъп, Боко направо е ОБЪЛ КАТО РЧЕН КАМЪК. Всичките му електорални единици са като него

Откак Бойко управлява, българските пенсионери мятат минимум по 30 хилядарки през балкона. Така че българинът е богат и НЯМА ДА СТРОИМЕ РУСКИ КРАДЛИВИ ПРОЕКТИ, ще останат санкциите, НАТО у нас и ПТН да го духа на България

Не можеш ли да оцениш идиотщината си сам та я обнародваш за обществена оценка.

Прост ГЕРБЕРАСТ

Няма ли кой да го прибере тоя нещастник в стая с тапицирани стени и таван?!Прочетете му простотиите и си правете сметка кои са ГЕРБ и какви са феновете им, като тоя добитък, който от ринене на тор и лизане на турско-еврогейски-краварски задници е напълно изтрещял!!!

Ей Богу,нищо не разбрах!

Не му се сърдете на човека и в Карлуково понякога пускат пациентите извън стаите....

Да живее плоското! Глави, мисли, думи, всичко му е плоско! Плоско, та чак асфалтирано. Хайде почеши плоското теме и бегай дома.

Оно и асфалтираното вече се накъдри при ноя плоското нема отлепяне.

Този абонамента си за ежедневно по няколко пъти представяне по медиите платил ли си е???Толкова години нищо за добруването на мнозинството не направи защото гледаше само себе си и подлогите си сега седнал наново да разтяга локуми третия път какво ''шял'' да прави..

Тоя насила вече кисне в телевизиите и бълва глупости колкото даси отваря устата--- няматърпение да минат изборите--Той не есвикнал да мисли--народът прост му дава власт и той вади листчета с назнечения от джоба си --и отива на следобедно мачле--какви икономически мисли в главата му-това е невъзможно!

Мутри сбогом!!!

Курви сбогом!!!

Не е важно кой какво говори. Важно е, че в България се извършва контрареволюция, финансирана и управлявана от Москва. Целта е вкарване в ЕС на троянски кон и връщане на България в орбитата на Русия. Последствията за нас ще са: Затвърждаване на олигархията на власт, открита диктатура по познатия ни от близкото минало начин, ограда за пътуване, но този път от запад, дефицит на стоки, които само партийни функционери ще ни раздават, деление на наши и ваши, безплодна, но редовна работа, самолети с домати без пари за Русия, нов слугинаж и който до тогава не се е спасил, няма и да може...

Започнаха от Великобритания нали

Изкарайте си главата от там дето сте я наврели и ако можете вижте реалността...

Демонстрираш богата фантазия като използваш страници от историята на България!Всичко е в стил"Помниш ли байряма"!Това не може да се случи и ти много добре го знаеш.Ние сме член на ЕС и НАТО от където излизането не е толкова просто.Освен това имаме валутен борд.Така,че тази пропаганда си я спести.Дори и циганите няма да ти повярват вече.