Аплодиран, Барак Обама започна прощалната си реч в Чикаго

Президентът на САЩ Барак Обама бе приветстван с хиляди хора в Чикаго, събрали се да чуят прощалната му реч след 8 години в Белия дом, предадоха ДПА и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Аплодиран, Барак Обама започна прощалната си реч в Чикаго | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА ХИШНАТА ПРИРОДА НА ШИМПАНЗЕТАТА Е ЯСНО,НО КАК ГО АПЛОДИРАТ,КОГАТО РЪЦЕТЕ СА МУ ИЗЦАПАНИ С КРЪВТА НА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ НЕВИННИ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА???

сега ми кажи с какво се различаваш от обикновения тъп расист живял преди 100 години в САЩ?

Добре, че повече няма да го виждам Черньо. Като го видя и ми се скапва настроението. Също като Плювналиев.

Как не им омръзна да употребяват това ужасно клише за "ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА" ?!? Че и нашите жалки клакьори в политиката и в медиите го подеха и нЕма отърване!

Всички тарикати които ги спускаха с парашут на висок пост в администрацията, без да знаят какво изобщо се прави там освен да си гонят келепира започваха с думите: Това е едно предизвикателство за мен или ще посрещнем заедно предизвикателствата. Бля, бля, бля!

Хаха, точно това имам предвид. Наистина, употребяващите това клише привнесено от лексиката в САЩ, са извънредно смешни.

Оо-о, ма то било от лука, който режа за яденето!

много му плескаа, не му даваа да почне да говори, че като си отвори устата и става мазало.... а на наш роско, даже нема да му плескат....а сигурно ще искат да го понаплескат.

Ама те не го аплодират за да го приветстват, че видите ли е бил успешен и , че го изпращат с благодарности и бурни овации, а го аплодират, защото се радват, че си отива!

Банани, зрелища и войни, с това ще запомним кенийскията нигга. Good buy monkey. Ходи си в джунглата където ти е мястото.

Джими Картър си отдъхна с облекчение, че вече не е най-лошия американски президент.

бонго аиде обратно в зоoлогическата градина че бананите те чакат

Обама говори пред афро мериканци, затова го аплодираха на всяка дума. Не беше лош президент, но направи глупости, взе от работещите и го даде на паразитите, досущ както у нас уж десните толерират циганите-паразити за сметка на белите роби-спонсори.

сега ми се изяснява! ОБАМАТА Е БИЛ КОМУНИСТ ПРЕЗ ЦЕЛОТО ВРЕМЕ! Некой му е внушил, че требва сичките хора у щатите да имат обща цел през целото време. И той ги почна по домовата комунистическа книжка на светлото бъдеще: обамакеър, россиа, марс. Абстрактни, неизпълними, ама той кат каже аф и сички: ДАФ! БАХТИ СТАЛИНИСТА.....ИЗЯСНИ МИ СЕ СЪЩО ТАКА, ЩО ТОЗ МАЙМУН Е МРАЗЕН В ИЗТОЧНА ЕВРОПА. НИЕ ТУКА СИ ИМАМЕ ОПИТ СЪС ПОДОБНИ АГИТАТОРИ И ИМУНИТЕТ. Потапяй се, голфаджио.....

0бонго е марксист! жалко, че някои хора го разбраха чак сега, а други изобщо няма да го разберат.

sps_hrsf@abv.bg

ми то през соросоидната медийна мъгла, трудно се разбира. требваше сам да си го каже, да го отразът, че да схвана...

Един ден ще излязат на бял свят неща, които ще наредят "аплодирания" сред най-мизерните твари на историята. Този и шефовете му ни накараха да намразим Европа и САЩ. Самовлюбен и високомерен човек колко добър може да е?

Ама те не го аплодират за да го приветстват, че видите ли е бил успешен и , че го изпращат с благодарности и бурни овации, а го аплодират, защото се радват, че си отива!

Проблемът на тъпите копелета е, че са толкова тъпи, че дори не знаят, че има и по-умни от тях. Печката си беше едно от тях. И някой хора си живяха на гърба на другите много добре, поради тази причина.

Гууд бай мънки