Коментари - България се топи до под 5 милиона жители към 2070 г. | Днес.dir.bg

България се топи до под 5 милиона жители към 2070 г.

Националният статистически институт прогнозира, че до 2070 г. у нас населението ще намали до 4 милиона и 900 хиляди души.

Обратно в новината

Коментари - България се топи до под 5 милиона жители към 2070 г. | Днес.dir.bg

Коментари

България ще пребъде ! Свиквайте с тая мисъл , хупцлари ! Древният Български дух е жилав . Светлината си пробива път бавно , но сигурно . Процесът е необратим . За наша радост ! Със здраве ;)

25Г. комунистите саботираха демокрацията като създадоха свой ,посткомунистически тип демокрация с червени /бившата номенклатура/ капиталисти ,ето тази пародия на държава имаме в момента и затова младите възмутени от наглостта им напуснаха ! Тази измет дори не иска да допусне задължителното гласуване ,което евентуално щеше да ги отвее!! Но всичко се променя с бюлетината ,но какво да очакваме от мутренското ,зомбирано ,нихилистично и безотговорно поколение ??? В Унгария и Румъния не се допусна създаване на мутри и посткомунизъм ,но тук благодарение на БСП основен творец на всичко това ,съсипва България ,но ....за да се вникне в проблема иска малко ум ,но ...дай чалга и майната на всичко .....!!!!

ми нали това е целта, да умираме ние и да внасяме измет, лесна за командване. Напук на всичко трябва да се борим, целта оправдава средствата.

Това, че България ще стане няколко милиона не е беда! Била е скоро с такова население, преди по-малко от 100 години! Ако се управлява правилно, населението ще нараства! Но, България не се управлява некомпетентно! Тя се управлява дори некадърно! Ако така продължава, територията на България ще загуби статута на държава и навярно ще стане неофициален цигански резерват. Циганите не са в състояние да имат държавност! Тук ще бъде някакъв протекторат, в който сили на ООН ще охраняват основните пътни артерии, докато транспорта на другите народи свикнат да заобикалят тази територия пущинак!

Значи мангали и турци ще останат супер.

Добре де, като БГ се топи, защо не се насърчава раждаемостта сред грамотното население? Доказано е, че двама грамотни родители, отглеждат грамотно дете, защо няма някакви преференциални помощи, за родители вишисти, или отстъпки от данъците? а иначе, кой ще плаща нашите пенсии хич не е ясно :(

От тях 6 милиона цигани и още толкова "бежанци".

Не е проблем, че се променя етническият състав на населението( Тоя "феодален старец" наистина изби рибата. Само че, като станат мнозинство циганите, тогава и БАН трябва да бъде командван от циганин. Няма значение, че може да е неграмотен. Най опастното нещо, което може да се случи на децата ни е, България да се промени в религиозен и етнически смисъл. И точно това ни се случва сега. И на никого хич не му пука. А датата, която посочва ЦРУ за изчезването на България е 2050 год. Аз им вярвам на тях.

Иван Костов е типичен пример за управлението на цигани, както и на Седевчов

Важното е че 100 % ВСИЧКИ ще гласуваме, за, ПП "ГРОБ"! Цецка, Цецо, Боко, и Боряна Р.S. Тос, който не гласува, за нас, ще се пържи в Крематориума.

"За да се справи с демографския срив, правителството ще представи конкретни мерки пред парламента."- "Затягат контрола за помощите за първолаци".

Ги изби 300 Български борци, за да си чува 500 Чернопоясни каратисти, България се загуби като държава от картата на света, и се превърна във разровена магистрала без тоалетни.

И някой да не си и помисля , че става въпрос за геноцид .

Къв геноцид? България се управлява от българи, избрани от българи. А останалите българи (50%) не гласуват. Хак да им е мизерията! Май само им липсват малцината, способни на квалифициран труд, които да финансират блатото, ама те са знаем къде!

говориш такива извънземни неща ? Кой от управляващите ,като гледаме резултатите от дейността им може да породи съмнение ,че е интелигентен ,а не просто първосигнален???

Според професора, не било важно етническото съотношение. За мен лично е от особена важност и ако българите намаляват с тази бясна скорост, не виждам за какво да се връщам повече в България. Да им се невидим и на интелектуалците, такива са и съдиите дето пускат престъпници: напълно откъснати от реалността, само теории бълват копирани от запад.

естествен подбор

много тъжно..но вички имаме вина

Sm3hurk0

Аз съм виновен, че на избори хората гласуват за тези без дипломи и за такива с нисък морал.

Ами явно историята се повтаря. Римската империя е достигнала върха на развитието си, хората престанали да имат връзка с дествителността, отдали са на дребни страсти, караници. И нахлули хуните. Сега това явно се повтаря с европейската раса, хуните нахлуват от югоизток, или през Лампедуза.

Тази прогноза май няма да е съвсем вярна... В България ще живеят около 3 до 3.5 милиона етнически българи. Четейки коментарите на темата за раждаемостта тази бройка може и да е по-малка... Много е вероятно обаче да има: 1) 3 до 5 милиона руснаци, имигрирали при гражданската война в Русия след разпадането и. По този сценарий упорито от години работят западните служби. 2) 3 до 5 милиона турци и кюрди, установили се по време на гражданската война в Турция. 3) 2-3 милиона човека от арабски и африкански произход. 4) Около 2 милиона роми. Или общо около 15-16 милиона жители. Руски, турски и евентуално арабски ще станат също официални езици...

си мислиш ,че това е изпълнено със смисъл? Навремето са казвали простичко ,че е по-сигурно да срещнеш кон със зелени очила отколкото умен военен....

Отвори си очите: 1) Арабите и черните вече пристигат. 2) В Турция положението е много нестабилно и гражданска война до 10-15 години не е изключена, особено ако някой отвън я подпали. А желаещи не липсват... В Турция се изнесе почти 10% от сирийското население, други 5% са в Ливан. Ако 5% от турците се изнесат у нас в случай на война, колко са това? А и те нас си ни имат за близки, а и много турци са с родители и прародители родени в България... 3) Ако в Русия се запали пожар - а западните служби отдавна разпръскват бензина - спокойно 15-20 милиона руснаци могат да се втурнат към Европа. Те също много и искрено обичат България -:)), така че 3-4 милиона спокойно могат да останат тук. То и сега има много руснаци, точната бройка е неизвестна, но може би има към 100.000 постоянно живеещи, а лятото стават към 300.000. Без туристите по хотелите...

Аланкоолу аскерлъ, в началото на,20-те на 20-ти век България е под 4 млн. чисти българи заради стотиците хиляди избити мъже през Балканската и Първата световна. Тогава в България пристигат над 250000 белогвардейци, бягащи от червената чума. Тези хора са били 5% от българските граждани. Благодарение на тях, България получава родна кръв, пари в брой. култура на световно ниво, учени и специалисти на световно ниво. Радвай се, ащо в България имигрират руснаци,белоруси, украинци. Ама надали! България не може да поеме повече от 10 млн. население и то ако са само българи. Но България е идеална за ПЕНСИОНИРАНИ БАНКЕРИ. Прекрасна природа с контролирана популация на обслужващия персонал.

Не знам дали българската нация, ако има такава, заслужава да оцелее! Това е една мразеща се един-другиго сбирщина, която пощурява, когато чуе истината за себе си. Не ви ли е срам, че се самоизяждате, че обвинявате винаги другите за собствената си мизерия? Какви политици избирате? Ако кажете, че няма достойни, значи такива сте и вие. Задайте си въпроса, кой ви доведе до трагичното положение? Това сте самите вие. Проумейте го, много е болезнено, и се опитайте преди да не ме оплювате, а да се промените.

Тебе ли да изберем,бе тюфлек?

мажоритарно избран парламент иначе нема да стане

Гърчи се, рая, още малко ви остана.

нещо не разбирам - как така при лошия социализъм бяхме 9 милиона, а при добрата демокрация останахме под 7 - и тенденцията е да станем под 5 милиона? Като, при това, никой не прогнозира колко българи ще останат?

Ами при добрия комунизъм ... не знаехме колко "зле" се живее в гнила Европа :)

Знаехме чудесно, Нати, даже идеализирахме западната хава. Кофти е, че тогава двойка най- обикновени неидиоти, без крайни лишения, можеха да изгледат и изучат три деца, but now It's mostly doubtful...``

-1 Ако бяха отворени границите както сега, едва ли щяхме да бъдем 9 милиона :)))

Причината е, че много българи бягат при рашките, щото там, както знаем, е много гот.

Подиграваш се, но напразно - до 15-20 години и Европа, и САЩ ще почернеят, а европейците ще нахлупят фесовете и бурките - така че тогава Сибир ще ти се стори рай!

Тая сметка не предвижда отрицателен миграционен баланс, демек, емигриралите, по условие, ще се компенсират с пришестващите Нови хора. Изводът, пък, че фундаменталните качествени демографски показатели- вяра, етнос и култура, са малозначителни, е цинична малодушна гротеска

Как така цитирам от статията ""икономическите и социалните условия у нас ще се влошат" ???? нали Росен Плевненлиев обещава плана до 2020 България да стане средно развита държава в ЕС. С доста по висок стандарт на живот на българина. Да сме нещо като Полша, Словакия, Словения, Кипър, Австрия, Хърватия. Да сме в средата в ЕС по стандарт. В новогодишното си обръщане дори го каза плана 2020 до тогава България да е средно развита със среден стандарт за ЕС държава. Да не сме най бедната държава в ЕС както е сега.

N. S.

И аз мога да прогнозирам и обещая каквото ви се прииска. Всеки може. Не е нужно да е Плевнелиев, Борисов и тн. Бай Тошо поне беше кавалер в това отношение. Той не обещаваше (храна по време на пътуването). Той пожелаваше ....... да имаме храна.

Прав си наборе!И хубаво казваше ,моля ви да ме погребете по корем,та ще дойде време да ми целувате отзад и да ви е по-лесно!!!Прав излезе!!!

Затова от малки записвайте децата на английски (или руски) език и да се спасяват към Европа (или към СССР, Китай и Азия, според политическите предпочитания) и да си бият камшиците като пораснат. Иначе стават роби на циганите, това е положението. Моят големия е вече в Англия, не го мисля, сега остава дъщерята да уредя след някоя и друга година да ходи при леля си да учи и тя там и да съм спокоен. Аз най-вероятно самият ще замина в Америка. Патриотите да си седят тук, пожелавам им приятен съвместен живот с циганите и политиците :)))

няма да се стопим - идват сирийци араби и разни джамджани Те ще си построят джамии и ще обработват земята ни.Кръговрат !?!?

Ааа - Вие относно 'бежанците' дет 'наште' керванират Целево до у Нас ли, Колега ? - тя таз Врътка на 'наште' - И тя уйде та се не виде ! (евроФинансирания за 'бежанци' - Стоп ! ..+Програма за Активна Превенция още Извън ЕС...а тия дет 'наште' Подлъгаха - се чудят Как да се Махат от у Нас !)

Не е останало такова нещо като "български народ". Има механичен сбор от взаимно мразещи се индивиди, едно-две малцинства и една немалка група руски зомбита. Всичко читаво вече е навън и не мисли да се връща в комуноиден Мутристан

БезмилостноВярно.

как да стане когато един работещ и прозвеждащ гербер хрантути поне 5 комунярски паразита на мая сърбежната и поне една тумба лепилари от атака на сидераста??

а ти работиш трол на герберастите нали?

Я пак - "работещ и проИзвеждащ гербер"? Това звучи почти като "Евреин-миньор"...

Печелиш награда за "работещ гербер". Направо изби рибата. Когао се върнат евреите от жътва печелиш.

Да благодарим от сърце на "демокрациятя" еврогейските ценности и не на последно място на "мъдрото" управление през тези години!!!

Това звучи като прогнозата, че края на света ще настъпи през 2012 пък не се получи. Този статистически институт плаче за закриване ...:-))

Много тъжно - места с такава хубава природа - и в Родопите, и в Стара планина, ги оставяме в ръцете на бързо множащият се етнос, който ги опосква със скоростта на гладни термити

someone

основния проблем на българия е, че мнозинството хора не са основали живота си на библеиски принципи. които живее според библията знае, че намирането на партниор и създаването на семеиство е едно от наи-важните неща. вместо това какво правят мнозинството - създават сексуални връзки, които не водят до деца, масови аборти, или пък стоят сами и не полагат усилия да срещнат правилния човек. като как да няма отрицателен прираст при такива условия.

Извинявай ама те точно библейските принципи доведоха до почти пълно унищожаване на античното гръцко наследство и докараха 10 века т.нар. Тъмно средновековие. Не ни забивай пак в тъмнината, все пак в Европа от 15-ти век има Ренесанс. Светът върви напред.

someone

мисълта ми е, че няма как една сексуална връзка, която не се планира да доведе до деца и семеиство, да води до прираст на населението и до лично благословение. може да е перфектна и страстна връзка, но няма ли нищо накрая си на нула. 1+1 прави 2, оставаш на началното положение, не стигаш до 3 или 4. а мнозинството са с такива връзки. и по-заможни да са, пак ще е така, поради културата.

laplandetza

Не библейските принципи, а простотията , алчност и властолюбие.Библейските приказки са само мъглата, погледнато отвъд тях моят брат е прав!

Прав си Братко мой.Аз презирам Библията, ненавиждам Нашата вяра, но дори ние светите хилядолетни египетски атеисти/безбожници, дори ние не си позволяваме да останем с по две деца, стига да сме здрави и да имаме биологията за повече.

Причината е главно в бедността. И това което пишеш е вярно за повечето, но основната причина в българите е бедноста. Хората няма доходи да се издържат сами. Как тогава да издържат деца? 1/3 от младите българи в България са безработни. Родителите ли ще издържат и него и жена му и децата му? Няма работа и доходи това е проблема. Наскоро дадоха в едно семейство, родителите са си спряли детето от училище, защото нямат пари за храна!!!!! Както остава за учебници, тетрадки, дрехи, помагала за детето!!!! Тук говорим за оцеляване!!! Няма пари за храна........

на двама пенсионери по един работещ, на две циганки пак един работещ и бездетен обаче(че няма пари за деца). програмата е да се спрат помощите за мангустите и да се поощри раждаемостта на българките. идея: 5000 лева помощ на всяка жена, която ражда първо дете след 28 годишна възраст. такива циганки няма. и изкараите противоконституционната партия дпс от парламента и от всички села и паланки, където са сенавъдили тези неграмотни кърлежи.

Звучи !

има има, като чуят 5000 и на 40 да са пак ще родят :D

Бе цял живот работиш и плащаш осигуровки и накрая пак ти втълпяват, че младият работещ те издържал като се пенсионираш. Стига писахте глупости.

С осигуровките, които ТИ плащаш СЕГА се финансират пенсиите, които ПЕНСИОНЕРИТЕ получават СЕГА. Когато ти одъртееш евентуално малкото останали млади ще плащат осигуровки, с които ще се плаща твоята пенсия. Ако доживееш до тогава. Това е ПИРАМИДА.

Коментари - България се топи до под 5 милиона жители към 2070 г. | Днес.dir.bg

България се топи до под 5 милиона жители към 2070 г.

Националният статистически институт прогнозира, че до 2070 г. у нас населението ще намали до 4 милиона и 900 хиляди души.

Обратно в новината

Коментари - България се топи до под 5 милиона жители към 2070 г. | Днес.dir.bg

Коментари

България ще пребъде ! Свиквайте с тая мисъл , хупцлари ! Древният Български дух е жилав . Светлината си пробива път бавно , но сигурно . Процесът е необратим . За наша радост ! Със здраве ;)

25Г. комунистите саботираха демокрацията като създадоха свой ,посткомунистически тип демокрация с червени /бившата номенклатура/ капиталисти ,ето тази пародия на държава имаме в момента и затова младите възмутени от наглостта им напуснаха ! Тази измет дори не иска да допусне задължителното гласуване ,което евентуално щеше да ги отвее!! Но всичко се променя с бюлетината ,но какво да очакваме от мутренското ,зомбирано ,нихилистично и безотговорно поколение ??? В Унгария и Румъния не се допусна създаване на мутри и посткомунизъм ,но тук благодарение на БСП основен творец на всичко това ,съсипва България ,но ....за да се вникне в проблема иска малко ум ,но ...дай чалга и майната на всичко .....!!!!

ми нали това е целта, да умираме ние и да внасяме измет, лесна за командване. Напук на всичко трябва да се борим, целта оправдава средствата.

Това, че България ще стане няколко милиона не е беда! Била е скоро с такова население, преди по-малко от 100 години! Ако се управлява правилно, населението ще нараства! Но, България не се управлява некомпетентно! Тя се управлява дори некадърно! Ако така продължава, територията на България ще загуби статута на държава и навярно ще стане неофициален цигански резерват. Циганите не са в състояние да имат държавност! Тук ще бъде някакъв протекторат, в който сили на ООН ще охраняват основните пътни артерии, докато транспорта на другите народи свикнат да заобикалят тази територия пущинак!

Значи мангали и турци ще останат супер.

Добре де, като БГ се топи, защо не се насърчава раждаемостта сред грамотното население? Доказано е, че двама грамотни родители, отглеждат грамотно дете, защо няма някакви преференциални помощи, за родители вишисти, или отстъпки от данъците? а иначе, кой ще плаща нашите пенсии хич не е ясно :(

От тях 6 милиона цигани и още толкова "бежанци".

Не е проблем, че се променя етническият състав на населението( Тоя "феодален старец" наистина изби рибата. Само че, като станат мнозинство циганите, тогава и БАН трябва да бъде командван от циганин. Няма значение, че може да е неграмотен. Най опастното нещо, което може да се случи на децата ни е, България да се промени в религиозен и етнически смисъл. И точно това ни се случва сега. И на никого хич не му пука. А датата, която посочва ЦРУ за изчезването на България е 2050 год. Аз им вярвам на тях.

Иван Костов е типичен пример за управлението на цигани, както и на Седевчов

Важното е че 100 % ВСИЧКИ ще гласуваме, за, ПП "ГРОБ"! Цецка, Цецо, Боко, и Боряна Р.S. Тос, който не гласува, за нас, ще се пържи в Крематориума.

"За да се справи с демографския срив, правителството ще представи конкретни мерки пред парламента."- "Затягат контрола за помощите за първолаци".

Ги изби 300 Български борци, за да си чува 500 Чернопоясни каратисти, България се загуби като държава от картата на света, и се превърна във разровена магистрала без тоалетни.

И някой да не си и помисля , че става въпрос за геноцид .

Къв геноцид? България се управлява от българи, избрани от българи. А останалите българи (50%) не гласуват. Хак да им е мизерията! Май само им липсват малцината, способни на квалифициран труд, които да финансират блатото, ама те са знаем къде!

говориш такива извънземни неща ? Кой от управляващите ,като гледаме резултатите от дейността им може да породи съмнение ,че е интелигентен ,а не просто първосигнален???

Според професора, не било важно етническото съотношение. За мен лично е от особена важност и ако българите намаляват с тази бясна скорост, не виждам за какво да се връщам повече в България. Да им се невидим и на интелектуалците, такива са и съдиите дето пускат престъпници: напълно откъснати от реалността, само теории бълват копирани от запад.

естествен подбор

много тъжно..но вички имаме вина

Sm3hurk0

Аз съм виновен, че на избори хората гласуват за тези без дипломи и за такива с нисък морал.

Ами явно историята се повтаря. Римската империя е достигнала върха на развитието си, хората престанали да имат връзка с дествителността, отдали са на дребни страсти, караници. И нахлули хуните. Сега това явно се повтаря с европейската раса, хуните нахлуват от югоизток, или през Лампедуза.

Тази прогноза май няма да е съвсем вярна... В България ще живеят около 3 до 3.5 милиона етнически българи. Четейки коментарите на темата за раждаемостта тази бройка може и да е по-малка... Много е вероятно обаче да има: 1) 3 до 5 милиона руснаци, имигрирали при гражданската война в Русия след разпадането и. По този сценарий упорито от години работят западните служби. 2) 3 до 5 милиона турци и кюрди, установили се по време на гражданската война в Турция. 3) 2-3 милиона човека от арабски и африкански произход. 4) Около 2 милиона роми. Или общо около 15-16 милиона жители. Руски, турски и евентуално арабски ще станат също официални езици...

си мислиш ,че това е изпълнено със смисъл? Навремето са казвали простичко ,че е по-сигурно да срещнеш кон със зелени очила отколкото умен военен....

Отвори си очите: 1) Арабите и черните вече пристигат. 2) В Турция положението е много нестабилно и гражданска война до 10-15 години не е изключена, особено ако някой отвън я подпали. А желаещи не липсват... В Турция се изнесе почти 10% от сирийското население, други 5% са в Ливан. Ако 5% от турците се изнесат у нас в случай на война, колко са това? А и те нас си ни имат за близки, а и много турци са с родители и прародители родени в България... 3) Ако в Русия се запали пожар - а западните служби отдавна разпръскват бензина - спокойно 15-20 милиона руснаци могат да се втурнат към Европа. Те също много и искрено обичат България -:)), така че 3-4 милиона спокойно могат да останат тук. То и сега има много руснаци, точната бройка е неизвестна, но може би има към 100.000 постоянно живеещи, а лятото стават към 300.000. Без туристите по хотелите...

Аланкоолу аскерлъ, в началото на,20-те на 20-ти век България е под 4 млн. чисти българи заради стотиците хиляди избити мъже през Балканската и Първата световна. Тогава в България пристигат над 250000 белогвардейци, бягащи от червената чума. Тези хора са били 5% от българските граждани. Благодарение на тях, България получава родна кръв, пари в брой. култура на световно ниво, учени и специалисти на световно ниво. Радвай се, ащо в България имигрират руснаци,белоруси, украинци. Ама надали! България не може да поеме повече от 10 млн. население и то ако са само българи. Но България е идеална за ПЕНСИОНИРАНИ БАНКЕРИ. Прекрасна природа с контролирана популация на обслужващия персонал.

Не знам дали българската нация, ако има такава, заслужава да оцелее! Това е една мразеща се един-другиго сбирщина, която пощурява, когато чуе истината за себе си. Не ви ли е срам, че се самоизяждате, че обвинявате винаги другите за собствената си мизерия? Какви политици избирате? Ако кажете, че няма достойни, значи такива сте и вие. Задайте си въпроса, кой ви доведе до трагичното положение? Това сте самите вие. Проумейте го, много е болезнено, и се опитайте преди да не ме оплювате, а да се промените.

Тебе ли да изберем,бе тюфлек?

мажоритарно избран парламент иначе нема да стане

Гърчи се, рая, още малко ви остана.

нещо не разбирам - как така при лошия социализъм бяхме 9 милиона, а при добрата демокрация останахме под 7 - и тенденцията е да станем под 5 милиона? Като, при това, никой не прогнозира колко българи ще останат?

Ами при добрия комунизъм ... не знаехме колко "зле" се живее в гнила Европа :)

Знаехме чудесно, Нати, даже идеализирахме западната хава. Кофти е, че тогава двойка най- обикновени неидиоти, без крайни лишения, можеха да изгледат и изучат три деца, but now It's mostly doubtful...``

-1 Ако бяха отворени границите както сега, едва ли щяхме да бъдем 9 милиона :)))

Причината е, че много българи бягат при рашките, щото там, както знаем, е много гот.

Подиграваш се, но напразно - до 15-20 години и Европа, и САЩ ще почернеят, а европейците ще нахлупят фесовете и бурките - така че тогава Сибир ще ти се стори рай!

Тая сметка не предвижда отрицателен миграционен баланс, демек, емигриралите, по условие, ще се компенсират с пришестващите Нови хора. Изводът, пък, че фундаменталните качествени демографски показатели- вяра, етнос и култура, са малозначителни, е цинична малодушна гротеска

Как така цитирам от статията ""икономическите и социалните условия у нас ще се влошат" ???? нали Росен Плевненлиев обещава плана до 2020 България да стане средно развита държава в ЕС. С доста по висок стандарт на живот на българина. Да сме нещо като Полша, Словакия, Словения, Кипър, Австрия, Хърватия. Да сме в средата в ЕС по стандарт. В новогодишното си обръщане дори го каза плана 2020 до тогава България да е средно развита със среден стандарт за ЕС държава. Да не сме най бедната държава в ЕС както е сега.

N. S.

И аз мога да прогнозирам и обещая каквото ви се прииска. Всеки може. Не е нужно да е Плевнелиев, Борисов и тн. Бай Тошо поне беше кавалер в това отношение. Той не обещаваше (храна по време на пътуването). Той пожелаваше ....... да имаме храна.

Прав си наборе!И хубаво казваше ,моля ви да ме погребете по корем,та ще дойде време да ми целувате отзад и да ви е по-лесно!!!Прав излезе!!!

Затова от малки записвайте децата на английски (или руски) език и да се спасяват към Европа (или към СССР, Китай и Азия, според политическите предпочитания) и да си бият камшиците като пораснат. Иначе стават роби на циганите, това е положението. Моят големия е вече в Англия, не го мисля, сега остава дъщерята да уредя след някоя и друга година да ходи при леля си да учи и тя там и да съм спокоен. Аз най-вероятно самият ще замина в Америка. Патриотите да си седят тук, пожелавам им приятен съвместен живот с циганите и политиците :)))

няма да се стопим - идват сирийци араби и разни джамджани Те ще си построят джамии и ще обработват земята ни.Кръговрат !?!?

Ааа - Вие относно 'бежанците' дет 'наште' керванират Целево до у Нас ли, Колега ? - тя таз Врътка на 'наште' - И тя уйде та се не виде ! (евроФинансирания за 'бежанци' - Стоп ! ..+Програма за Активна Превенция още Извън ЕС...а тия дет 'наште' Подлъгаха - се чудят Как да се Махат от у Нас !)

Не е останало такова нещо като "български народ". Има механичен сбор от взаимно мразещи се индивиди, едно-две малцинства и една немалка група руски зомбита. Всичко читаво вече е навън и не мисли да се връща в комуноиден Мутристан

БезмилостноВярно.

как да стане когато един работещ и прозвеждащ гербер хрантути поне 5 комунярски паразита на мая сърбежната и поне една тумба лепилари от атака на сидераста??

а ти работиш трол на герберастите нали?

Я пак - "работещ и проИзвеждащ гербер"? Това звучи почти като "Евреин-миньор"...

Печелиш награда за "работещ гербер". Направо изби рибата. Когао се върнат евреите от жътва печелиш.

Да благодарим от сърце на "демокрациятя" еврогейските ценности и не на последно място на "мъдрото" управление през тези години!!!

Това звучи като прогнозата, че края на света ще настъпи през 2012 пък не се получи. Този статистически институт плаче за закриване ...:-))

Много тъжно - места с такава хубава природа - и в Родопите, и в Стара планина, ги оставяме в ръцете на бързо множащият се етнос, който ги опосква със скоростта на гладни термити

someone

основния проблем на българия е, че мнозинството хора не са основали живота си на библеиски принципи. които живее според библията знае, че намирането на партниор и създаването на семеиство е едно от наи-важните неща. вместо това какво правят мнозинството - създават сексуални връзки, които не водят до деца, масови аборти, или пък стоят сами и не полагат усилия да срещнат правилния човек. като как да няма отрицателен прираст при такива условия.

Извинявай ама те точно библейските принципи доведоха до почти пълно унищожаване на античното гръцко наследство и докараха 10 века т.нар. Тъмно средновековие. Не ни забивай пак в тъмнината, все пак в Европа от 15-ти век има Ренесанс. Светът върви напред.

someone

мисълта ми е, че няма как една сексуална връзка, която не се планира да доведе до деца и семеиство, да води до прираст на населението и до лично благословение. може да е перфектна и страстна връзка, но няма ли нищо накрая си на нула. 1+1 прави 2, оставаш на началното положение, не стигаш до 3 или 4. а мнозинството са с такива връзки. и по-заможни да са, пак ще е така, поради културата.

laplandetza

Не библейските принципи, а простотията , алчност и властолюбие.Библейските приказки са само мъглата, погледнато отвъд тях моят брат е прав!

Прав си Братко мой.Аз презирам Библията, ненавиждам Нашата вяра, но дори ние светите хилядолетни египетски атеисти/безбожници, дори ние не си позволяваме да останем с по две деца, стига да сме здрави и да имаме биологията за повече.

Причината е главно в бедността. И това което пишеш е вярно за повечето, но основната причина в българите е бедноста. Хората няма доходи да се издържат сами. Как тогава да издържат деца? 1/3 от младите българи в България са безработни. Родителите ли ще издържат и него и жена му и децата му? Няма работа и доходи това е проблема. Наскоро дадоха в едно семейство, родителите са си спряли детето от училище, защото нямат пари за храна!!!!! Както остава за учебници, тетрадки, дрехи, помагала за детето!!!! Тук говорим за оцеляване!!! Няма пари за храна........

на двама пенсионери по един работещ, на две циганки пак един работещ и бездетен обаче(че няма пари за деца). програмата е да се спрат помощите за мангустите и да се поощри раждаемостта на българките. идея: 5000 лева помощ на всяка жена, която ражда първо дете след 28 годишна възраст. такива циганки няма. и изкараите противоконституционната партия дпс от парламента и от всички села и паланки, където са сенавъдили тези неграмотни кърлежи.

Звучи !

има има, като чуят 5000 и на 40 да са пак ще родят :D

Бе цял живот работиш и плащаш осигуровки и накрая пак ти втълпяват, че младият работещ те издържал като се пенсионираш. Стига писахте глупости.

С осигуровките, които ТИ плащаш СЕГА се финансират пенсиите, които ПЕНСИОНЕРИТЕ получават СЕГА. Когато ти одъртееш евентуално малкото останали млади ще плащат осигуровки, с които ще се плаща твоята пенсия. Ако доживееш до тогава. Това е ПИРАМИДА.