Нова тв се сниши, спря да кани политици

Сутрешният блок на Нова телевизия днес премина без нито един политик в студиото.

Обратно в новината

Коментари - Нова тв се сниши, спря да кани политици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сутрешния блок стана много досаден!

анито защо не дойде при кошлуков

Наистина, напоследък Нова ТВ, стана досадна и трудно гледаема, с изключение на по-известните развлекателни формати, които успешно просъществуваха през последните години... Особено, по отношение на новинарските емисии, както и на сутрешния блок, няма нищо добро, което може да се каже! Занимават и без това стресираният зрител с битовизми и човешка мръсотия, заливайки го с една и съща помия от сутрин до вечер, преповтаряйки едно и също, като истерясъли папагали или като захапали плът пирании! Реално няма новини, няма анализи, няма смислена информация - само битовизми, интриги, пернишки трагедии и воайорски жълти хроники... Лошото обаче е, че по гореизложените характеристики, всички бг телевизии си приличат, а девизът на новинарските ни екипи е: "Добрата новина е лошата новина"... и това не е майтап, а съвсем сериозен "професионален" лозунг на родните медии...

Дано не се окажа лош пророк, но богатия чех да не се окаже руски агент. Че то, кои са богатите в Чехия, като в България.

Стар виц: Попетали шефове, колко пари им трябват за да преобразуват ръководената от тях фирма/учреждение в публичен дом. Кметицата: Около 100 000 - за реновиране на сградата, за легла, за персонал... Шефът на болницата: Около 10 000 - сградата и леглата си ги имаме, но ни трябва персонал. Главният редактор на телевизията: 10 лева - трябва да сменим табелката.

Това не е партиен клуб , а частна медия.

Никога в България не е имало свободна журналистика! Който се осмелява да критикува, Пеевски, Бойко или Цацаров, веднага бива уволнява! Или телевизията се купува от "друг собственик", за да бъде "изчистена", от кадърните журналисти!

Е, това е показателно за факта какви "политици" и какви "журналисти" има. докато всички се движи от интереса, а не от принципите, така ще е

От 15 год не гледам тези телевизии и се чувствам добре.НЕ ЖЕЛАЯ ДНИТЕ МИ ДА ЗАПОЧВАТ И СВЪРШВАТ С ПОЛИТИЧЕСКИ МУТРИ ВСЕКИ ДЕН.ИМА МНОГО ДРУГИ ТЕЛЕВИЗИИ,ОТ КОИТО МОЖЕШ ДС НАУЧИШ ПОЛЕЗНИ НЕЩА И ДА ОБОГАТИШ ОБЩАТА СИ КУЛТУРА.

Ама хич не ми липсваха.

И без това не ги гледам откакто разкараха цицорестата Цолова

То пък едни цици

А хич?

Ама вие сте интересни хора. Това е частен имот. Няма такова нещо като свобода на словото в частен имот. Няма го никъде по света. Това което се случва е съвсем в реда на нещата. Новия собственик ще определи политическия и социален облик на телевизията спрямо тава какви са неговите политически и икономичски интереси. Ако това ви се струва ненормално значе нямате никаква представа в какъв свят живеете и ще трябва те първа да се учите. Давам ви пример. Примерно аз съм собственик на медия, тя е моя и аз плащам заплати. На този който плащам заплатата съвсем естествено е да прави това което аз му казвам. Аз за това съм го наел. В противен случай защо ми е той. Като имам предства какво представляват чехите в момента, най-вероятно ще наблюдаваме про-ЕС телевизия защитавайки интересите на вишеградската четворка. Тоест силно критични към ЕС и омразно плюещи към Русия. Мисля че ще е това.

Засега замества политиците с жълта информация. Напр., включи се в хора на съсипване на медицинското образование в страната.

Като гледам безмислените, просташки и несвързани с темата коментари по-долу разбирам, че ДИР-а се опитва да погъделичка по-западналата част от читателите си, можеби с цел вдигане на рейтинга(все пак 80% от българите са дебили). Но като изключим собствениците ви, не виждам никакво журналистическо или друго основание за написването на толкова тенденциозна статия - рейтингът ви няма да се вдигне като слугувате робски на простаците, но ако това е начин да си оправдаете заплатите - дбре се справяте.

реално погледнато не беше много трудно да се сетим какво ще стане... Като се има предвид новият собственик с кого дружи най-вероятно Нова ще стане малко по анти-Брюксел.

Няма независими медии !!!!! Чакат да им зададат тона ....Който дава парите ще поръчва и музиката

НОВА СТИГНА ДЪНОТО С НОВИНИТЕ СИ, С БЕЗУМНОТО "СОФИЯ ДЕН И НОЩ". ПАДЕНИЕ И КОМЕРСИАЛИЗЪМ. ЛИЧНО АЗ ВЕЧЕ НЕ ГИ ГЛЕДАМ

Много обичам да гледам сутрин ония дето ръкомаха, като се надявам да не му вържат ръцете !

Ако досега сте се чудили защо сме сред африканските държави когато говорим за свобода на словото...те това е причината..ай наздраве...добре че още са неграмотни с интернета, че не остана свобдна медия...

Абе не залагай много много на независимите онлайн медии. Само по кръчмите можеш да чуеш откровено всеки какво мисли..Стара българска черта

И какво лошо има да не се канят "политици" ... в България 99% са политикани .... и може би така игнорирайки ги ще разберат колко са НИЩОЖНИ пред България и Народа и .....

Руски агент от Чехия купи Нова. Нищо добро не чака България!

Сутрешния блок на нова се крепеше благодарение на Ани Цолова. Виктор не става за водещ , а според мене те разчитаха на него.

най-добрият е Сашо Диков бе.... Всички друга са .... !

Опазил ни господ!

Опазил ни господ!

Като гледате телевизия спирайте говора ако искате да не ви увредят психичното здраве.Най-добре е да гледате прогнозата за времето,спорт, предаване за здравето,за готвене,музикални пре-я но в никакъв случай лъжите и удурмите на разни политици и др. подобни мръ-ци. Не забравяйте че здравето цена няма.

само филми си струва да гледаш по телевизията.. и някой шампионски мач. Другото е ... траш!

Да, само филми, и то за възрастни.

по скоро не искат да ходят там след като заради този изгониха антон тодоров и валери димитров щяха да пъдят. защо да ходят политици при тях? евтини манипулации.

Нова чака сделка с новия купувач и се е покрила като комунист в мандра по време на акция.

Нова винаги е била ГЕРБ телевизия. Продължават да прилагат похватите на връзвача на обувките на бай Тошо.

Това, че рано сутринта не гледаме противните мутри на политиците ни и не слушаме досадните им лъжи, нанизани с дуднещи, противни гласове, е голям плюс за програмата! Но качеството на новините е примитивно и начинът на поднасяне, който беше демонстриран днес - като на селска раздумка и закачки между водещите, новинарката и синоптичката, не е нито приятен, нито е съвременен! Липсват и интересни теми, сюжети и клипчета, които биха били интересни за всеки в тоя час - например, къде може да се спортува днес, какво, с кого, какви културни прояви има в столицата и държавата, някакви други интересни и забавни неща, с които на човек да му е приятно и полезно да си започне деня! И кратък, културно направен хороскоп, поднесен по забавен начин - например, с картинки или клипчета с млади актьори, за да е интересно да се гледа и запомни по-лесно - както го правят в други, значително по-развити и напреднали държави! А това изброяване на катастрофите и нещастията в държавата, гарнирано с коментарите на водещите и вметките на още две булки с къси роклички - не е интересно повече от 15 мин., не е полезно и не подобрява настроението, с което човек би тръгнал за работа! Поне нямаше досадни дуднещи политици - една стъпка в правилната посока!

Про-тиквенската телевизия очаква новата линия. Не мисля, че ще има нова линия, просто тиквата ще плати едни пари и всичко ще върви по старому. Само се питам - а бе, къде са тия демократи? Що не реват и не пищят ,че демокрацията е в опасност ?

почти не гледам тв, особено Нова и БТВ - от месеци.

Не гледам тези тв и вече се чувствам по добре и по малко манипулиран

Телевизии много, избор никакъв, където и да погледнеш все Цветанов ще видиш. Да не говорим за ТВ Европа и Канал 3, страхотни екипи от ерудирани бивши ТВ звезди и ДС доносници, защитаващи позициите на правилната партия и водещи се от максимата "Който плаща, той поръчва музиката" и "Клиента има право"

ЧЕЗ в журналистиката. Да ви е честито! Дано поне от истинския ЧЕЗ се отървем...

Нова винаги е била ГЕРБ телевизия. Толкова са жалки, че чак ги съжалявам. Каквото и да направи Тиквата, те го хвалят. А когато уж "критикуват" е за нещо дребно и маловажно. Нова е срам за България и журналистиката. Ако работех там, щях да се хгръмна.

Аз гледам телевизия и колкото и да не съм над средното ниво на интелигентност, не съм забелязал НИКАКВА тенденциозност или политически залитания на НОВА. Дори напротив всички предавания порицават простотията, търсят справедливостта и преследват некадърността, което може и да не е много добре, защото показва слаба работа на държавните институции, но това е положението.

То тъпаците никога нищо не разбират...

"всички предавания порицават простотията" Ще падна от смях. Нова е най-просташката ТВ в БГ ефира. Само Биг Шитър да погледа човек и му е достатъчно.

Чудесно, изобщо не държа да гледам тия противни хора.

кофти за аделинка. тъкмо си смени персонално собственика, а той взе че ги продаде вкупом на друг. сега чакат новите директиви, нама как. дори и независимата журналистика трябва да се храни

Всички медии са платени , ако не са платени то те ще умират от глад !

Защо от сутринта трябва да слушаме заекващият Виктор които все не може да разбира какво му говорят и пет минути си задава въпросите накрая все забравя какво е питал и пак повтаря след 10 минути въпроса Новата водеща има език и подход на махлянка не че Ани беше добра СУТРЕШНИЯТ БЛОК ТРЯБВА ДА БЪДЕ БОДЪР ВЕДЪР НЕНАТОВАРВЪШ политиката е за вечер

Работа на Виктор и другите водещи оценям като отлична, но исконно право на всеки си е да има свое мнение, колкото и просташко да е то - като теб например.

По начало телевизиите в България са прекалено много . Куцо криво и сакато е по телевизиите , за тази малка и бедна държава това е излишно те просто нямат предавания , бълват само реклами и поръчкови материали , тъпотии и новини ....

Това май само в България го има - политика от 7 до 9 сутринта. Гледам гръцка телевизия, там сутрешните блокове са на популярни теми, с хумор и музика, нещо като "Тройка на разсъмване", само че в ТВ вариант. Няма нужда да ни натоварват от рано-рано.

нагледен урок колко е "свободна" журналистиката в бантустана! не честно казано 5 пари не давам за т.н. нова тв!

Помияри на ефира! И Рачков лигльото!

Аз пък само в НОВА ТВ виждам истинска журналистика и само Господарите и Милен Цветков са стойностни предавания с реална представа за страната и света.

Доста едностранчива и тенденциозна статия, като се има предвид как се промениха новиите в Дир-а след смяната на собственика и как от тогава изключително тенденциозно се промъкват "теми" и "новини" свързани с Русия. Добре е човек преди да сочи треската в окото на ближният си да извади гредата от своето.

Изкупиха всички медии в БГи общестевното мнение не могат да променят. Пари хвърлени на вяъра.

Стоката е за това за да се продава и купува, нали всички за пари работим, не за добро утро. А онази идеология с всичко е общо е изостанала от родовообщинния строй на сам.

който плаща, той поръчва музиката; нима усарският мейнстрийм не следва линията, която му се диктува? защо тук да е по-различно

Боце, време е да приключиш и Евроком! Какви са тези Минчовци и Вучковци, дето те бъзикат и си правят гаргара с теб? Да остане само Хекимян, щото той знае да задава ПРАВИЛНИТЕ въпроси!

брей, явно имате много свободно време не само за писане по форумите. дори не знаех, че евроком още съществува...

Благодаря, че ни осведомихте. Ще започна да я гледам. Ако пък ограничат простотиите на Рачков, ще гледаме още повече.

Да , може би сега лобито на Прокопи ще бъде озаптено малко. Бяха се превърнали в говорители на Капитал

Какво е страшно е станало, че да се снишават журналистите от НОВА? Какво могат да ни кажат куклите на конци наричани "политици", освен да повтарят опорни точки. Нека да пропишат в социалните мрежи, който желае ще ги чете.... НОВА може да си ги купи за "Big Brother" и да си ги върти няколко месеца за сеир.

И какво лошо има в това?! Една медиа с по-голямо значение да откаже да развява темите, използвани за привличане ан вниманието и замазване на очите на народа, и сега ще я разнасят като чума!

Ееее как бе без истанбулската конвенция по Нова,БТВ и Господари на ефира ,какво ще правят нпо трътките този ден? Аз примерно мислих днес да се гръмна с чифтето от мъка ,защото не съм насилвал домашно жена си от седмица за ракия и салата а децата съвсем ги изтървах- вместо закуска и джобни им давам по 1 нож и те ходят да трепят защитени глигани ,сърнички и пъдпъдъци в гората!

Добре е да се гръмнеш, час по-скоро. Хора като теб са ни излишни, само изпростяванацията покрай такива.

Да не стане като с BIT

Най-лошото ще е ако станат като ТВ Европа или Канал 3

Радост за бедните дето нямат възможност за кабелна най накрая..защото на авалиите им омръзна ежедневно да слушат колко ''са богати и добре''..