17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бахахахахахаха!

Ма разбира се с нетърпение го чаках,след като преболедувах Омикроня,взех,че си ударих бустера,залудо ли се ваксинирах,не разбира се.Сега ще го чакам тоя подОмикрон за да го изкарам леко и да не умра.

Взе да става тегаво с тия типове,подтипове и п...и май.и.АЙСИКТИР

Дреме ми, минах го само с болки в мускулите и умора. 4-5 дни и това беше.

направо вече ме е страх да си подам носа изпод оеялото..... одете се перете с тоя тъп вирус

Като гледам и чета по форумите установявам, че не всички противници на експерименталните инжекции са русофили (аз, например), но всички россолюбци са противници на инжектирането. Съвпадение на целите? Не, едва ли. Россолюбците са най-агресивни и обикновено го избиват на пропутинска пропаганда. Хитро, а? Яхат вълната на недоволството, иначе казано.

Ето, мехлем за душата на нашите палячовци, триото Кантара, Кукунчев и баба Рада, а да тях, в стройния им хор, припяват бодро другите две бабички, заедно с онзи сбърканяк математика... Даже не само този "нов" вирусен щам, а поне още десетина други да измислят, пак ще е добре да този сплотен отбор юнаци да поддържат далаверата... Колкото повече, толкова повече!!!

Даааас и така до края на века.измислици.мн пари играят и това няма да свърши без бой.ама яка тояга ви трябва мършиии

Направо ви повярвах на лъжите. Да ви епм

Човечеството изобщо познава много под 1% от видовото многообразие на живите организми.

Следващият вариант ще заразява направо през телевизора.

главите на нАуката започнаха да стават много тежки и предимно гангренясали. време е за масова ампутация на тези тотално закърнели органи у продалите се неиндивиди! вяра в науката днес е точно, като вяра в инквизицията вчера! вас първи ще ви заразим с този вариант на вечното печалбарство от: 1)маски-педераски 2)тестове 3)игли и спринцовки 4) "ваксини" 5)слагащи "ваксините"= билиони мънгизи изтеглени от нашия Н.В. Данъкоплатеца джоб, без следа от каквато и да е ефикасност. знаете ли какво предизвикахте на глобалното затопляне с тезиси дейности? а нАуката и зелените - фашисти? НЕ? чудно, нали?! с вас е свършено! не знам дали вярвате в Бога, но това не е толкова важно! иде Гневът НИ! на Нас!- vox populi - Vox Dei! bye-bye! - джендъри розовобузки менгелишчета! и не забравяйте: yаком гъз - кръв сере!

Поет ли си, дебил ли си? Бас държа, че не си ваксиниран. Но ще ти кажа, че майка ми и баща ми са с бустер и аз сега стоя болен а те си свиркат. НАУКАТА е това, което позволява на празноглав олигофрен, да може да пише постове и да си изказва неграмотното мнение. Това, че не всеки е на нужното ниво да го прави е друг въпрос.

Я се скриий лъжлив трол !!

Това ,че ваксините не предпазват от заразяване дори мисирките вече не го отричат. Доста сте изостанал.....

Няколко човекоподобни дебили си играят на богове,и вероятно си мислят че светът е техен.не нее техен а на хората по цял свят,колкото и да се крият и пазят трябва да бъдат наказани подобаващо.тези опити тровене и унищожаване на човешки индивиди трябва да спре,тези от какво са се пръкнали незнам но нали и те имат семейства,кой им бърника в болните мозъци за да тормозят хората,....милиардите няма да са им нужни в даден момент,и ако имат и капка здрав разсъдък би трябвало наистина да се осъзнаят на къде са тръгнали...

Абе бива безочливост,бива лицемерие,арогантност и какво ли не,но тези психо човеци дето объркаха светът няма ли да си дадат сметка че не са безсмъртни,да пледираме за малко човешки интелект и хуманност за да се спре тази гнусна война срещу човечеството.нека малко хората да се почувстват нормални човеци а непсихясали уплашени и несигурни зомбита.

А къде остана О2? Нещо се обърках!? Кое е тип, кое е подтип, кое е щам, кое е подщам, кое е вариант, кое е подвариан, кое е на майка му п¥тката?!!

Не разбра ли най-после: ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРАШ, и то всеки месец!

Toз Омикрон се оказа с голяма родА - братя, сестри, братчеди и братчетки, вуйчовци и лели. Всички ще Омрем.

За разлика от Макрон, който няма и няма и да има рода (наследници)!

Аз пък се разболях от първия вариант от януари 2020. Всеки лъже за стилни.

Като мине тая ковид ИСТЕРИЯ И ЛЪЖА,искам всички замесени лъжци на съд ,поне у нас!

Аха, чакай си ...

Защо се превъзбудихте толкоз тая сутрин ???

Щото статистиката даже вече е против тях. Не останаха плашилки.

Независимо от вариантите на Омикрон, ролята му на естествена имунизация за имунизирани и неимунизирани е много важна за постигането на масов имунитет на обществото и за излизането от пандемията. За наша радост предвижданията на математиците по отношение на "лавинообразното" увеличение на случаите не се сбъднаха. Изглежда че платото вече е постигнато с около 10 000 позитивни на ден и може да се очаква спад в София до една седмица.

Ами ако не познаеш? До тук колко пъти пяхте Корона чао? Още от лятото на 2020г. И все не познавате. Колко пъти трябва да настъпите мотиката, че да се сетите?

Човека не гадае ,а анализира на базата на скромната информация с която разполага. В България няма толкова болни защото реално ваксинираните сте под 20% другите са с купени ваксини. А от статистическа гледна точка има неуспорима връзка между броя на ваксинираните и броя на болните.

Само да попитам, къде е онзи полуидиот безработен математик професор, дето ни обясняваше как през февруари сме щели да имаме по 50 000 заразени на ден?

Срам го е и не се показва.

Ти май не си забелязал че сме още януари. С толкова акъл си очевидно неспособен да оцениш собствената си глупост. Не е странно иначе, че щедро раздаваш квалификации.

НАИ-ПОСЛЕ!!!

Нещо в Европа дадоха задна! Да минава сезонен грип и да се приключва. Лято, морето … сините вълни …

Уаксъри, навити ли сте на 4 игла или ще се отказвате вече?

Дай, Боже!

машала ваксинии тумороиден апокалипсис няма лечение а ваксини има ??? а страхът е гладно ненаситно чудовище

Масовата ваксинация доведе до много щамове! Рай за фармацевтичните компании и правителствата!

Центърът за контрол и превенция на заболяванията на САЩ публикува проучване с данни между май и ноември от Калифорния и Ню Йорк - естественият имунитет е силен, колкото добитият чрез ваксина. Две от четирите групи хора - преболедували и неваксинирани, и преболедували и ваксинирани, имат изключително малка разлика в броя заразени и в броя хоспитализирани за по-горния период. Тук е разказано на разбираем английски: https://youtu.be/25-iJKPA1CA

И в YouTube ли го публикува?

Не, но един британец (Dr John Campbell) го представя по достъпен начин, тъй като CDC ги пишат доста "тегаво". Ето ти оригиналната публикация, умник: https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/71/wr/mm7104e1.htm#contribAff

Много хубаво проучване. Доказва, че ваксините по безопасен начин намаляват вероятността да се разболееш кат минимум 6-7 пъти. Доказва и че най-голяма защита дава ваксиниране след преболедуване. Защита от ковид. Не се отчитат възможните късни усложнения от преболедуването. Всичко това за съжаление не обхваща, като проучване и изводи актуалният в момента Омикрон обаче, тъй като се простира до ноември 2021-ва. Единствено отчитат, че както появата на Делта е променила ситуацията спрямо Алфа, така и Омикрон я е променил още. И спрямо Алфа и спрямо Делта. И тези промени са и при ваксинирани и при преболедували. То и нямаше иначе как да има толкова много новозаразени, ако не беше така.

Цялата работа се нарича нормален и спокоен живот. Все още не сме се преборили с врага, трябва да сме не спокойни и тревожни. Друг е въпроса, дали сме имал имали спокоен и смислен живот преди вируса. Поне сме си мислели така. Предишните ни мечти днес се свеждат до това да отидем на ресторант,. Пожеланията за любов, успехи, щастие и просперитет вече са само пожелания за здраве. До такива неща стигнахме и ако преди общия враг ни обединяваше, както е в Северна Корея, сега този враг ни разделя. Какво трябва да ни обедини отново? Любовта, смелостта и вярата в утрешния ден.

Безспокойството и тревогата са най-естествените състояния на човешкия организъм. Майката природа ни е създала да бъдем постоянно нащрек за опасности, и така трябва да бъде.

Урааа! Ще имаме още поне две ваксини !

Скоро спират дневната сводка или поне ще махнат от нея разделението ваксани/чистокръвни. Последните седмици има ясна тенденция на увеличаване броя починали и хоспитализирани сред ваксаните. Ако се види статистиката за последните 7 и 14 дни ще се види, че уверичението там е 10 %. Проблемът е, че на 7 -дневна база сбъртността сред ваксаните е най-голяма сред най-ниските възрастови групи - при 30-39 г. -33.33% (повече от официално набодените), при 40-49 г. - 16.67%, при 50-59 г. - 16.22 %. Източникът е официалният правителствен сайт коронавирус бг.

че "статистика" на база на едноцифрени и двуцифрени числа си е жив идиотизъм. Само за пропаганда може да свърши работа. Ако е насочена към идиоти.

Третата доза укрепва имунната система, така че след четвъртата вече сте защитени. Когато 80% от жителите получат петата доза, ограниченията могат да бъдат облекчени, защото шестата доза спира размножаването на вируса и предотвратява разпространението му. Спокоен съм и вярвам, че седмата доза ще реши проблемите ни, а от осмата доза няма защо да се страхуваме. Клиничните проучвания с деветата доза показват, че антителата са по-стабилни след десетата доза. Единадесетата доза гарантира, че няма да има нови мутации, така че няма причина да се критикува идеята за дванадесетата доза.

След третата доза е безсмислено да се ваксинираме повече.

практически е невъзможно да направим това от ОТВЪДНОТО!

По информация от сигурен дипломатически източник, вече и на Свети Петър е предложена оферта с голяма отстъпка от Файзер! (дори по голяма и от тази на фон лайнен)

След осемдесетата доза ваксините ще ги поставя лично Св. Петър.

Днес хората с ковид в болница минаха 5500. За последен път бяха толкова в началото на декември 2021-ва. Това е годината, когато отбелязахме супер рекорд по смъртност. Този път обаче измежду тези в болница има и много деца. Не се ли предприемат спешно драстични мерки, които може да са закъснели и в момента, ще съжаляваме горчиво. Поне нормалните ще съжаляват...

Много лъжеш. Имахме в болниците над 8 000 души. А и сега се гледат броят заети интензивни легла. За последниет 14 дни заетостта там е намаляла с над 10 %.

За последен път имаше над 5500 на 09.12.2021г. като тенденцията беше надолу. Какво съм излъгал? Иначе в началото на делта вълната когато тенденцията беше нагоре над 5500 в болница станаха хората около 10 октомври 2021г. При отчетливо по-малко хора в реанимация измежду хоспитализираните, отколкото са сега. До къде ли ще стигнат бройките сега докато тръгне надолу? И пак да ви насоча вниманието. Между тях има деца!

ЯКО ТЕ ПЕРЕ САЧМАТА!

БА.Х тоя омикрон. Не ми го хвали. Заредил съм консерви, пиячка и пастърма. Дай боже един зомби апокалипсис.

Трябва ти и пушка и надуваема секс кукла за нощите, така ше оцелем хахахах

Имам си жена. Всичко е в бункера. Жива здрава да е ще го преживеем. Само зомбита няма. Занимават ни с някакви тридневни грипове тука.

в огледалото провери ли? Характерно за тях е че минималните оцелели ментални функции са насочени към консумация. Независимо от всичко и само към консумация.

Ти може да караш на ваксини, синтетично месо и фотосинтеза. Ние си консумираме гадно телешко и свинско.

Отличителна черта на българина е изключителното му дебелоглавие ,както и неговото верую,че той е последната и най-висша инстанция на компетентност,колкото и да е незначителен, а образователното му ниво да се изчерпва с няколко години посещение в провинциалното училище.Кредото му е "Ба,он,че ми рече,язека дека го знам".Има странно чувство чувство на самооценката,че винаги е прав, и готов да раздава оценки за хора,които са на неизмеримо по-високо интелектуално, и когнитивно извисени над него.Това негово качество,на висока самооценка е прекрасно отразено от Елин Пелин в "Андрешко",житейската сентенция на първичният индивид,а именно "Дъската и хлопа на моята каруца господин съдия.Плещи кат учен човек".Кратко ясно и дълбоко съдържателно.Някои смятат ,че Андрешко е положителен образ,но според мен е селски лумпен. И населението поема, за кой ли път нагоре по лайн-ната река лез гребла

Колкото е по куха една кофа , толкова повече дрънчи. Иначе добре си се описал, моето е просто по-кратко..

Е, Вие сте специалист по кофите,били те от всякакъв вид,та сте запознати с тяхното дрънчене.Но когато се обръщате към мен ,задължително използувайте обръщението Вие.Все пак не съм ритал с Вас "мачле" в прахуляка на родното Ви село ,а още по -малка е вероятността да съм пил с Вас брудершафт.А като допълнителна екстра , не вярвам да сте пръв ученик на Фройд

И тази писмена диария доказва колко СИ прав???

Изключителна черта на персони като Вас е, че Сте абсолютни задници. Само не знам като го пиша за Вас, "задник" с главна булва ли да е? Какво е Вашето мнение?

Още по-заразен от най-заразния на ултра заразния …….. и съм сигурен че 38-я бустер ще го спре

Имам ДЕСТКИ левове.

Ваксърите с 3 игли и сега пак незащитени, а ние с имунната система щракаме с пръсти хихихи.

Много си се объркал.

И какво от това???...

В България, защото не сме ваксинирани щяхме да сме инкубатора за нови щамове в Европа, а то Дания (има нещо гнило), Обединеното кралство, Индия и Швеция.

Само че Омикрон дойде от неваксинирана Африка, ако си забравил. А у нас нищо не може да възникне понеже ни е много малка кочинката. И това че всеки нов вариант ни я разковава с много жертви сред местните си е само наш проблем. И да припомня, че този вариант слабо го спира имунитета на ваксинирани и преболедували и очевидно много засяга и децата. Понеже гледам че ви е страшно важно да се мешат сополи и други секрети по училища и дискотеки.

СъЗъО очакваха нов вариант от ниско ваксинирана България, пък той се пръкна в Дания. Бреййй тоя вирус как бие на морски шах мозъците от съзъо. Дебили?

Днес всичкото антиваксър-дебил решили да пишат коментари. Пийте си чайчетата и се радвайте, че Омикрона не е толкова опасен. Но да ви кажа честно, самолетите пак пръскат с някаква течност, която вземат изпод ръба на земята плоска. Малоумници.

Явно ваксините изглаждат гънки

Schilo

Давидят, дали няма нови СВС-и от баба Урсула отпреди 2-3 седмици.

Хайде наркомани следващата доза и на дискотека в Студентски град

Тук пак някакви антивакс-,антимаск- или не знам какви тролове лъжат, като за световно и се мъчат да манипулират хората. А междувременно болниците се пълнят, включително с деца и се разкриват детски реанимационни ковид легла.

Schilo

Направо преливат. Аре, бегай, че фургоните отвориха.

Айде на новите бустери....

Здравей вирус през ден вирус

Schilo

Дир, закъснявате със статистиката! Или, днес няма да ни "страхувате"?

Жалко, че изродите в бели престилки не се ваксинираха. По - добре те да измират, отколкото нещастниците, на които пробутаха ваксини. Макар и прости хора, ваксинираните не заслужават да унрат от тромби.

Повечето се ваксинирахме още преди година.

Не са боклуците лекари са макс 20 процента ваксинирани.

е 90 и нагоре.

Schilo

А бустер, набихте ли си?

набихме си. И сме готови да продължим да лекуваме количества неваксинирани. Нищо ново.

Schilo

Бравос!

Моля да обърнете внимание, че подвидът се е появил в яко "набодени" страни, т.е. потвърждава се правилото, че ваксините карат вируса да мутира. Нов провал за всички, които плашеха, че такива като нас ще станат развъдник на мутации.

Няма никакъв подвид, просто имат да пробутват четвърта игла на ттпанарите.

Еврогейовете умират от ваксините и освобождават място за умните. Естествен подбор. Така ще има повече работа за нас антиваксърите.