БНБ удължи специалния надзор на КТБ до 20 ноември

Управителният съвет на БНБ взе решение за удължаване срока на специален надзор за КТБ АД и ТБ „Виктория” ЕАД с още два месеца - съответно до 20 и 22 ноември.

Обратно в новината

Коментари - БНБ удължи специалния надзор на КТБ до 20 ноември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БНБ да изкара имената на крадщите преди изборите защото парламента ще се наплни с КРАДЦИ

Следващият срок ще е Март ,после Юни,Септември и т.н. ДО КОГА ?

Кой назначи Искров на втори мандат в БНБ ???? КОЙ ??? ЗАЩО вее гробна тишина от президентството ?? ЗАЩО ?? ЗАЩО отрепката прокопиев ръси глупости по НТВ "При Дикофф" : имало много фирми, близки до Ц.Василев взели кредити с 10 г. гратисен период за погасяване ??? ЗАЩО ???

Това е политически ход. Някой казва на този Искров к'во да прави, и смешника слуша. Иначе какви са тези простотии да има специален надзор над банката в продължение на 6 месеца???

То това вече е пределно ясно и на пеленачетата в яслите. Също така им е ясно и че КТБ си е ОК, като банка, а всичкия този цирк и подигравка е с една цел, да се изкара банката фалирала и да се окрадат с колкото могат хората, за пореден път, а БНБ послушно изпълнява ли изпълнява, както и всички държавни институции между впрочем и то не само по тази случка. Но .... както всички знаем - "всеки народ си заслужава управниците", а нашия народ пак ще си ги избере същите, дали ще е мутрата ББ или червените крадци или лудия псевдонационалист или крадеца без цензура ... все тая, всичките са от едно котило - БКП, всички те са за затвора, а глупавият ни народ, не само че не прави нищо, за да идат там, но и гласува за тях, ходи им и на контрапротести ... Рибата се вмирисва от към главата, а рибата в БГ така се е вмирисала, че вече люти на очите, а главата и е изгнила и се разпада.

Напротив, нищо с КТБ не е наред. Само че наглостта с отлагането на фалита не знам докога ще трае.

Нормално е да се изчака Тити Папазов да излезе от Биг Бръдър и да продължи решаването на проблема с КТБ и Цветан Василев!

Срока на специалния надзор вече е определен на три месеца, съгласно чл.116, ал.1, т.2. от ЗКИ. В закона няма правно основание той да бъде удължаван и в съобщението на БНБ не е написано основанието за удължаване с още два месеца. Има тотално погазване на закона от страна на БНБ.

всички си го знаем: В България мафията си има държава.

Никакви пари в никакви банки. Да го видим Искровия откъде ще смуче заплата за да протака нещо дето го пише в закона.

А ИСКАМ ДА ПОПИТАМ НЯКОИ ЗАДАЛ ЛИ СИ Е ВЪПРОСЪТ ЗАЩО СЕ СЛУЧИ ВСИЧКО ТОВА С ТАЗИ БАНКА , ЛИЧНО АЗ СЪМ НА МНЕНИЕ ЧЕ СЕ ИЗТЕГЛИХА ВСИЧКИ ПАРИ ОТ КТБ И СЕ ПРЕХВЪРЛИХА В ДРУГА БАНКА НО НАМИРАЩА СЕ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ ЗА ДОСТА ДОБРА ЛИХВА, И ЗАТОВА СЕ УДЪЛЖАВА СРОКЪТ С ОЩЕ ДВА МЕСЕЦА , А И НА ВСЕКИГО Е ИЗВЕСТНО ЧЕ ЗА КОЛКОТО ПО ДЪЛЪГ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ СА МУ ПАРИТЕ В БАНКАТА БЕЗ ДА ГИ ТЕГЛИ ТОЛКОВА МУ Е ПО ГОЛЯМА ЛИХВАТА ,

Това което се случи: 1. Прокоратурата влезе в офисите на "едни" фирми , което беше шумно отразено от медиите. 2. Кухите фирми на Сокола и обкръжението изтеглиха авоарите си в посока друга банка. Последствията, всички ги знаем.

кървавата коледа е неизбежна

кървавата коледа настъпва, не знам с какво ще излъжат хората на 6 месец

Виж те се г-н Искров в огледалото и кажете,не сте ли като дявол за вложителите? Вие, с тази заплата не чувствате нужда, ама знаете ли колко хора имат нужда от тези пари? Колко ли живота ще се изгубят от изчезващия бг народ заради Вас? Казвам го защото и аз имам някои лев скътан в някоя банка за черни дни и ако ми трябват 500лв за скенер, защото бг ДЪРЖАВАТА не дава, и ако нямап достъп до МОЙТЕ ПАРИ ???? ТИ ЛИ ЩЕ МИ ПЛАТИШ ДА ЖИВЕЯ ОЩЕ НЯКОЙ МЕСЕЦ???? Ама има ГОСПОД! Забавя ама не забравя!

Яснооо, червен шантаж по учебник. Ще протакаме работата, да седнат новите депутати по местата и после ще изнудваме новото правителство - "ако не се разберем да не закачате този и онзи , Искров ще ви потопи парите (малко лични и много на общините и предприятията) и/или ще се наложи да приемете закон народът да ни изплати дълговете на медиите, Булгартабак, купуването на гласове и т.н. Ако слушате, може и да помислим как да дадем на акционерите да си оздравят банката". Хора, ако искате да се оттървем от ДС-арската мафия ще трябва да погълтаме още жаби - стискайте зъби да ги изповръщаме тези отрови.

Теорията ти здраво издиша в тая част "как да дадем на акционерите да си оздравят банката". Кой е тоя луд акционер да си "оздравява" банката като налива пари на мястото на откраднати (липсващи)? 100 пъти по-лесно и да си направи нова банка.

още не са откраднати

Този акционер, който не желае активите му (т.е. вземанията от отпуснатите кредити) да бъдат обезценени и продадени за някакъв смешен дял от главницата. Т.е. който има да връща милион, да си "изкупи" задължението за 100-200 хиляди чрез поставени лица и да е чист, т.е. с 800-900 бона напред от цялата операция.

защо ли ,,протестърите,, мълчат и само щракат минуси!!! за кого работите бе .....и???

Мълчат, защото няма кой да плаща за протести. Идват избори- трябват пари за гласове.

Pesh0

не чакаме да се изпъне някой да каже че държавата трябва да се изсипе 6 милиарда , да спасява частна банка . и ще видиш протести .

Pesh0

чакаме някой да се изтъпани и да заяви че държавата трябва да даде 6 милиарда за да спасява частна банка . Тогава ще видите протести . една атомна централа да спасяваме кредитите на БСП и ДПС . Да ме извинявате .

лустрация братя българи!!! лустрация!!! Мафиоти, фашисти... лустрация лустрация лустрация !!!!!

Кой ще лустрираш?

вече е почти сигурно че вложителите ще пият по една студена вода:)

Няма да пият студена вода но ще трябва да почакат.

Pesh0

защо почти ? Някой се съмнява ли ? Ако поискат пари от държавата , аз ще съм на протест и протеста ще е много по многолюден от този на вложителите . Да се оправят баните и банкерите . Да не чакат от държавата .

Pesh0

Ако не беше Европа с това правило , да се гарантират влоговете до 100 000 евро , до сега да са решили проблема . За големите , с нелегално придобити пари , щеше да има , а малкоте да духат супата .

Цацаров, къде си бе, изеднико! Що мълчиш бе, престъпнико! Цацароооов, чака те съд!

Че какво да направи Цацаров? Да напечата пари ли?

A след срока на специалния надзор, всеки вложител ше получи по един пласмасов пръстен за сапунени мехури, безплатно, подарък от банката.. Да си мечтае че ще си види парите обратно... А изборите вече ще са преминали... Политиците ще си почиват от предизборните лъжи.. Ха-ха-ха Гласувайте, Гласуването и даванто на гласове е престъпление ... към своя собствен народ ! Гласувай за патия - гласувай за определена мафия ! ХА-ХА-ХА как ви лъжат вече 30 години.. Падна член първи през 1989 - Управляващата роля на комунистическата партия ! Сега какво трябва да падне... Управляващата роля на патиите. Какво е комунистическа - в превод - обществена... Значи това са смешмици които са общественици... Ами май всички са комунистически, понеже по стара комунистическа традиция искат да участват в преразпределянето на обществените ресурси ! Хай да гио дyxaт глyпаци !

искров и ,,компания,, го държът ,,политиците,,!!! не казвам от ляво или дясно!!! всички те!!! от един ,,казан,, лочът!!!

Искров, Искров ако хората научат каква ти е заплата не знам къде ще се денеш. На всички им е ясен сценария - Декември обявявате КТБ във фалит! Какво се правите че работите?

Пари и особено чужда валута няма (освен малкото в бурканите), защото банките са лобирали с подкупи законите в тяхна полза и вноските им във фонда за гарантиране на влоговете са били адски недостатъчни. Законите винаги са в ущърб на населението и в полза на банките и управляващите. Почти всяка банка държи на книга повече пари от бюджета на БГ - следователно е по-силна от държавата...Отлагат колкото може повече към зимата, за да е мразовито и да няма протести. Всичко е добре планирано. Всички актьори играят заради гепените милиарди - хонорарът е повече от добър. ЕС и щатите гледат и поддържат с пари тази мафиотска власт, задушаваща народа, вместо да спрат всички програми и инвестиции и да се срине тази ДС власт накрая.

искров в затвора!!! съд за него, задето е "пропуснал" да си гледа работат - натъпкал си е копелето джобовете с пари и сега ни гледа сеира

До кога с нашите пари, ще плащаме вересиите на крадците? Депозити до 100 000EUR да се изплащат веднага нали са гарантирани. Другите да си ги търсят по съдебен ред. А държавна фирма нарушила условията за депозит - ръководството в затвора. Да са гледали!

Гарантирани са но пари няма. След изборите ще бръкнат дълбоко в джоба на данъкоплатеца и ще ги изплатят. Ти рахат бъди.

pmotikov@abv.bg

Нищо няма да получат нещастните вложители, очаквам след Нова година големи сътресения.

Пари няма, защото банките са лобирали с подкупи законите в тяхна полза и вноските са били адски недостатъчни. Законите винаги са в ущърб на населението и в полза на банките и управляващите. Почти всяка банка държи повече пари от бюджета на БГ - следователно е по-силна от държавата...

На този мутрагент, мога ли да му поздравя майката?!? Подавай оставка, бе смешник. Закони няма ли в тази мизерна България?!? Или си спинкаш спокойно с дадените рушвети, натъпкани под възглавницата? Хората ще те изметат - сам си го пожела.

Може и баба му да поздравиш ако ти харесва.

Pesh0

може ... тои за това е поставен . Като орешарски . След време ще потъне , никой няма да го говори и готово .

А искров е най-нещастният човек в Бг.или вложителите с милионите или по скоро поръчителите му ще му поискат/видчят/ сметката.Времето му изтича

НЯМАШЕ ЛИ ДА Е ПО-КОРЕКТНО КАЗУСЪТ С КТБ ДА ПРИКЛЮЧИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ??????????????????????????????????????????????? И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА Е ВКЛЮЧЕН КАТО ВЪПРОС В ПРЕДИЗБОРНИТЕ ДЕБАТИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пари няма. Иначе дебати ще получите в изобилие.

Въпросът с КТБ е РЕШЕН! След изборите ще се разбере, че СТАТУКВОТО отново е победило. Което означава, че парламент и правителство ще спасяват КТБ, с НАШИТЕ ДАНЪЦИ. И понеже наводненията-ПОТОПИТЕ не ни вразумяват, ще се повиши поне с 20% цената на тока - ПЛАВНО. На това отгоре и ЗИМАТА СЕ ОЧАКВА ДА Е ЛЮТА. Пита се, зимъска какво ще чиним, защото проблемите вече идват едновременно по няколко на веднъж.

"Надай се к..ре на пияну жену" е Трънска приказка. Но има и още една велика трънска " Е .б.... и сироту и гледай у Господа" .

Върви по дяволите, Искров! Вече никой не ти вярва! Не сме любопитни за твойте безкрайни и непрекъснато удължаващи се срокове. Просто върви по дяволите, и банката ше бъде отворена и ще заработи. Иначе и охраната няма да може да те спаси! И върни обратно установените от УС на КТБ лихви. Ти нямаш право да ги променяш, и едновременно да препятстваш хората да управляват спестяванията си.

Този пък и лихви сънува...:):):) Боже, колко мъка има на този свят, Боже...:):):)

Всички вложители да гласуват за БСП. Само комунистите ще им върнат парите и ще им дадат още толкова. Пфу. Проста булгаристанска измет.

Цяла година ,красиви млади хора,възпитани ,умни ,майки с дечица и кучета, биха тупаните,свириха със зурли,крещяха и искаха да свялят правителството. Голям зор беше. Е добре, правителството се самосвали, но и красавците получиха това което искат. Сл.премиер бивш комунистически водач / секретар на ком.партия във софия,преди Р.Овч/ и номера с КТБ. Велик номер, не го очакваха кукловодите на красивите и умните. И ето ,о чудо, самия Буда нещо хич не му се управлява. Но няма друг ход, той ще да е , за да може да се изпълни казаното,"Крушата не пада по далеч от дървото" Той ще е помазаника, само той , за да измие греха на любимата му БКП и да започне едно ново начало държавичката. Амин.Горкия Буда , все пак не заслужава такава съдба но ,няма как стъпил е на зеления път. А подсъдимия Цеко, той горкия не разбира какво става. За това е казано, българския народ е малък народ, велик народ, но за смета на това изключително прост. И вярно, и чесъна внася от чужбина, и все търси чуждестранен инвеститор,когото да излъже и да гепи ако може ?! Ужас.

А пък съквартирантите в Биг Брадър са се изпокарали.

Сега пък се опитват да баламосат нискограмотните с цифрата на задълженията на КТБ-т.с. тя да изглежда не като 6 МИЛИАРДА, а като 6 милиона.Жалки мошенници

виж че пише хиляди накрая ...

Всъщност, ама много ми е гот за макроикономиста И.Костов, който ни прецака със СДС, данъците и осигуровките навремето. КТБ е възмездие за безпринципността на алчните хора, които натрупаха богатства на гърба на целия народ. Тези хора една стотинка не заслужават назад.

Великият политикономист и "държавник" с двата крака. То да си управляваш парите не е като да "продаваш" държавни предприятия по 1лв. Защо не си продаде къщата в Драгалевци за 1лв.?

Няма как да продаде къщата в Драгалеци, тя е на партийната секретарка ,наследство от родителите и.Ако се опита , тая ще го изгони .Оградил се е с дебел дувар и от вътре прави анализи,чуди се какво още може да се шитне за кинта и квичи за паричките в КТБ. Абе циганска работа,ама влашкия циганин го надхитри,гепи му паричките и връщане няма.

Ама как пищите, къде е държавата, държавата не спазва законите, държавата това ,државата онова, като циганите , да ни даде държавата работа, да ни даде апартаменти, държавата , държавата. Е няма такъв филм, каквото беше ,беше, сега всеки има глава на раменете, уши, очи , ръце и сам ще трябва да носи отговорност за себе си.Това е положението , няма кой да се грижи за вашите си работи. За робите ,се грижат господарите, за парите им също, роба не носи отговорност , за него отговаря господаря му. Е сега нали искате свобода, айде тогава носете си отговорността, грижете се за себе си, за парите си , за жените си , за имота си .Това е положението.Демокрацията е друг вид обществен договор за който 5 те милона туземци останали тук не схващат за какво става дума. не разбират какво означава правова държава. Големия гювеч свърши, от сега нататък ще има само стрижба, и никакъв гювеч.Все по малко остава за крадене. Трябвада се бачка. Искаш да учиш,плащаш, искаш сигурност, плащаш, искаш болница, плащаш, искаш детска градина ,плащаш, искаш да те управлява Мунчо, пак плащаш, това е положението.Като нямаш парички се бесиш и приключва мъката. Нали това искахте, ето ,демокрация в действие. Парички над законно предвидените 196000лв. по курса на деня на фалита нямааааааа. И надежда тука всяка оставете за левчета на д тази сумичка, която при фиксинг 40 лв. за евро все пак ще е нещо. Големия гювеч свърши. Държавата , това е закона ,който сами си поискахте. И така, идат хубави дни за българската демокрация,както квичеше едно прасе едно време. Да така е ,демокрация в действие във фермата на животните. Силният слабият души,престъпникът ,прав е,правото на книга, силата престол издига. Айде сега гласувайте за който си искате, наш Буда ще ви управлява.

Ще го удължи ами...И така до след изборите.Една от версиите е ,че проекта "Бареков" е излязал от контрол и ДПС силно се притесняват от втора партия тип "балансьор",която ще им изяде хляба -затова и со спретнаха този цирк....Нищо чудно след изборите да се разбере,че положението не е толкова зле...Затова и БНБ не работи по въпроса,бави топката,не обявява фалит и осъдени от ръководството и няма да има...Ама след изборите ще стане ясно...

С фалита на КТБ почна да се говори за заплаха от Русия? Нали гъза и крана е същия от години? Дайте сега да платим дан на руснаците пак! Ами да го еба туй НАТО тук! и ЕС продажно. Дай за Белене, дай за Южен паток, сега и КТБ. Като сме в Русия, живеем като руснаци, какво да се лъжем? Бах ги педалите ЗАПАДнали.

По закон и на Веждито. Вие знаете ли кой му е купувал картинката?

Сам си ги купува с подставени лица!Затова и всички са по 20 000лв.На парче!Да узаконява едни кинти!Ти ако ще даваш 20 000лв за картина точно на Веждито ли ще купиш?Ами то на Владимир Димитров-Майстора и Златьо Бояджиев са по-евтини бе!

Банката фалит няма да обяви никога, също така и няма да отвори врати за работа с хора отново...Аз Искров обявявам вечен надзор и патова ситуация...

Каква държава сме ,щом все още управляващите оставят един идиот, Искров,да се гаври с целия народ!А прокурора е една свинкя,която се интересува само от копанята си!

Искров наистина е мазохист. Вместо да си хвърли оставката и да остави простите скотове да се удавят в собствените си лайна е седнал да оправя бакии.

Егаси цирка 3 големи одиторски къщи,така да се каже световно известни и трябва да се удължава срока. Като знам горе долу какви са им хонорарите на час то те ще фалират КТБ ако до сега не е фалирала.БНБ са явни некадърници и умеят да изъртат мило сладко.

За това са големи, защото не си вършат работата през пръсти. За разлика от вложителите, които когато са си дали парите са мислили с дирниците си.

Pesh0

Държавата официално , отказва да спазва собствените си закони и ходи по перваза . Остава и народа да се освободи от задължението да спазва тези закони , след като държавата не успява . Пък може да видим демокрация .... ако спрем да спазваме тъпите закони.

Закони има, пари няма. Ще чакате. Иначе ще получите среден пръст...по закон.

Pesh0

А защо няма пари ? Нали всички банки заделяха част от капитала си , за такива случаи ?

народа е казал - с неговите яйца по неговата проста глава. дявол се бори всеки ден и час, със смирение, с вина, с изплащане, с обич, с труд, със знания, със...живот, щом си го пуснал дори веднъж да убие нещо човешко в теб. затова не така, като дявола. а просто по човешки.

Pesh0

Орешарски нищо не казва , Пеевски също. Дали в тях е останало нещо човешко ? Дали се борят с дявола ? Съсела ни лук ял ни мирисал . Мая , се покри . и те ли са хора ?

1 Кога ще го приберат Цветанов службите? 2. Кога ще изплатят дължимо по закон? Какво казва закона за време за изплащане на депозите? ...това не е въпрос към служебни лица, не го броя. Ще изберете ли пак тройката крадци?

1. Цветанов вече го "прибраха". 2. Когато намерят от някъде пари. 3. Скотовете със сигурност ще гласуват за скотове.

че никой няма в дир?

Мач.

сори, аз съм в А група. е,ако искаш ще се обиждаме. тия зелени и расате си ги пусни в твоя кочина.

Казват,че вложителите били към 800 000. Ама в навалицата по протестите ,едва се четат десетина души на брой от всеки град в страната! Това са явно хората с малки суми! Голяма част от тези с големите суми мълчат! Какво може да означава това?

Човекът взе парите, усмихна се, и каза - "Ще видим". Трай коньо за трева зелена. Аз и преди казах - преди януари месец пари никой няма да види.

Що бе, през януари да не би да валят пари от небето?

В ПЪЛНИЯТ БЛЯСЪК!ВСЪЩНОСТ ТОЙ НИКОГА НЕ СИ Е ЗАМИНАВАЛ!ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ УНИЩОЖАВАТ КОПЕЛЕТАТА НА ОНЕЗИ УБИЙЦИ ИЗБИВАЛИ ЦВЕТА НА НАЦИЯТА НИ В ПОЛЗА НА РУСКИТЕ ОРКИ!ХА СЕГА ОБЯСНЕТЕ КОИ И ЗАЩО ПОГАЗВАТ ЗАКОНА!?ВИЖТЕ КОИ СА ПРЕДЦИТЕ НА ТЕЗИ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ!ЗАТОВА ЛУСТРАЦИЯ ДО ТРЕТО РУСОФИЛИСТИЧНО КОЛЯНО!БЕЗ ЛУСТРАЦИЯ Е НЕВЪЗМОЖНА ДЕМОКРАЦИЯ!!!

При социализма фалирали банки нямаше. То в същност тогава имаше само една банка. А сега на празноглавите скотове Путин им виновен. Ще се пръсна от смях.

КАТО ИСКАШЕ ДА ИЗТЕГЛИШ СУМА НАД 1000 ЛЕВА БЕ НУЖНО ДА ОБЯСНИШ ЗА КАКВО ТИ Е!ТОВА В НАЧАЛОТО НА 80 ГОДИНИ!

ДВЕ БЯХА - ДСК ЗА РАЯТА И БНБ ЗА ЗАВОДИТЕ И ТКЗС И ДЗС!

http://dnes.dir.bg/news/ukrina-17403946?nt=10

Какъв надзор, тази банка очевидно е фалирала.

Все още не е. Но може и да фалира.

Големите неизвестни за КТБ остават. Единственото ясно нещо е, че ще има удължаване на срока за надзора с още два месеца, а оттам нататък нищо не е ясно.

Възможно ли е едно "нещо" да произвежда толкова помия за единица време? "Ото Скорцени" имам предвид!

както виздаш вазмозно е... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Истината боли, а?

поврежда храната. да я дава на друг. така не е полезно.

ще знаем петима най петимни депозитари и петима най блажни кредитари? чак след избори ли пак няма да се знае КОЙ? вече не знам дали мафията е нагла или е нагло да живеем в мафия. хич не му завиждам на цензора. то па на кой му пука. некъв враг стаен в дирник нечий. чий- не се хвалят. джетламени значи.

подмазах дирникааа...