Коментари - Български учен разгадал тайната на НЛО | Днес.dir.bg

Български учен разгадал тайната на НЛО

Български учен разгада тайната на придвижване на НЛО в пространството. Физикът от университета Йорк в канадския град Торонто Стоян Саргойчев изпробва в лабораторни условия напълно нов метод за придвижване, пише "Новинар".

Обратно в новината

Коментари - Български учен разгадал тайната на НЛО | Днес.dir.bg

Коментари

аззз

тоя е прекалил с медицинската марихуана...

ми то това е принципа - създаване на изкуствено гравитационно поле, което се използва за манимулиране на посоката и скоростта. кво толкоз сложно.

скоро сте си купим балгарска гравитационна кола, произведена в цанада *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

rado_7_6@

Добра Ви стига друаре едренье физице и осталние широкопрофилни ученье на нашио международски космишки фором. Язе съм Евламко. Евламко од Чепръчене - формен селски идеот със залупена накриво мелюцинерска форашка, али врло либузнателен. Примерно гравитацята ми е напълно ясна - изчел съм сичко на Шилю и Гьоту по темята. Даже си имам модерна експериментална плазмена установка на Сону у колибата до кошарята с диагонал на инча отговоро на Фселенята. Имам си и чинийче - едно такова манечко хиперболично с кубичен радьос и манечък корвентор. Прицепно основно следим мелицинските експериментье по спайсо, но в кратките почивки си комукирям с инзвъмзени и НЕЛЕОта. Емперички съм забелезал, че най-добро комукирям га дръпнем малце повекя от скоросмъртницата на калеко Мицо (он е инжилер-химик по призвание). Искам да докладям за НЕЛЕО инцидент, който преживях наскоро - беше зарана и традицьоно фатях да дръпнем от калековата за одскок, али съм повекя сдръпял и им видех усред бел ден чинийчето на макя им и НЕЛЕОта изпод накриво залупената форашкя. И като ме сдръпяха тея ми ти НЕЛЕОта нихната верица - чук-почук со манечки чукчета по кривата махмурлива кратуня - кривя ме кривън изпонакривяха. Даже не съм разбрал га са ме опущиле и се събудих отъркалян у гьоло под чинаро усреди мегданя. Ма се поотупах и изпънах куртката да се поосеферим, после накривях форашката и ей ма на - докладям на престижен международски космишки фором. Ай сполай Ви за атенденциата на докладя и нека си дожелаем нови космишки Еверестье!

Радичков или Хайтов ? Или и двамата ? :-) /Ни съм ядрен, ни физик, ..ни марсианец, ни литературо-тороид ... Просто -- в написаното има яко лют кромид ./

Това е същия онзи иранец Кеше, който бил открил безплатен източник на безкрайна и безопасна енергия и го предлага свободно на целия свят, докато в същото време родният му Иран се дърля със същия тоз свят за правото си да прави ядрени електроцентрали и да обогатява уран - една тоооолкова скъпа и опасна технология, при положение, че аятолахът и Ахманинеджад могат просто да си построят въпросните генератори и енергийно да поставят всички на колене?

Разгадал я,но от НЛО не са разбрали....

Университетът в Торонто, казват -- голяма работа бил. ( Макар и далеч от МакГил.) Пак там било и ядрото по Проекта `Марс` (който вчера показа реални снимки на необясними структури от сфери по повърхноста) ...Колкото до употребата на `течен въздух` в конструкции тип летяща-чиния -- НАСА била на прага на започване на Принципно-Ново Начало.

Преди 20 години... бахмааму... га станаа толкоз... домъкнаха некъф у факултето, дет бил завършил Токайския университет, който не е в Унгария, ам в Токио. Голям физик, голем звер... Та ни разправя за антигравитацията, торсионните полета и как студената война била ташшак, а СССР и САЩ през 70те дружно кацнали на Марс и открили марсианци. Имаше си и клипчета, и музичка, и сичко... както си му е редът... по правилата на PRa, дето едно време му викаха агитация. Обаче... голем фал... не беше уцелил у кой баш факултет да мъдрее. Бъзик, братче... за един час на къси пасове го разревахме и повече не се чу за него. После един гореше водата от чешмата... после шапкарите си изровиха полеви кенеф у Царичина... после един Кире-фотографино реализира близки срещи... после Тренчев подкара парното на торсионни полета... преди това пък едно 12-годишно девойче го почукваха полтъргайсти-педофили... още през 80те един нашенец по съветите на Тесла вадеше безкрайна енергия от нищото... а в СССР крушките си светеха без ток... Преди около година и тук писаха, че в ЦЕРН открили неутрино, по-бързо от светлината. Щото Айнщайн бил сгрешил и това било сензация. Тогава питах дали като си намерят грешката и се окаже, че няма сензация, ще пишат, че няма сензация. Що да пишат, като няма?! Е... Преди 2-3 месеца пак в ЦЕРН направиха ново откритие - НЕЗАКРЕПЕН ОПТИЧЕН КАБЕЛ! И като го закрепиха... познайте кво... изведнъж скоростта на неутриното падна под светлинната. Ама сензация нямаше. Само дето уволниха жабарина-гьотферен, дето искаше да развенчава Айнщайн. И те така... Кой разбрал, разбрал.

тези тварденя предизвикват единствено смях и умиление кам дарбите на "ученят" :) само помислете - ако беше истина досега щеше да работи я за наса я за военните! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абсолютна шарлатанщина. Всеки среден физик ще се изсмее на твърдението, че плазмата можела да променя гравитацията. Плазмата е просто четвърто агрегатно състояние на материята, нищо повече. Този е поредният мошеник (в случай е и българин).

Новината изглежда извънредно интересна и ако е вярно би трябвало да даде много широк отзвук по света. Статийката обаче казва почти нищо. Дайте линк поне.

Като си се интересувал толкова много от НЛО, къде си тръгнал при в америка и канада ? В България също има НЛО - да беше станал един овчар из Родопите като нищо да си имал близки срещи ...

Гого, Трябва да те поправя: Не се казва "да скова кочина". Казва се "да реализирам кочина".

Много си прав. Първо това бях написал, но да реализираш кочина, е по-различно. Трябва план да си направиш, чертеж и след това да бухаш с чука. За това го върнах на ''сковеш". Иначе този филм кърти миФФки!

КАКТО ВИНАГИ , ЗАВИСТТА И ЗЛОБАТА ЗАЛИВАТ ФОРУМА. ВСИЧКО МОЖЕ ДА НЕ СМЕ, НО ПО ЗЛОБА СМЕ ПЪРВИ В СВЕТА. ОСОБЕНО ОСТАНАЛАТА ПАСИВНА, ПОЛУГРАМОТНА И НЕИНТЕЛИГЕНТНА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ. ТО ЗАТОВА И СЛЕД СТОТИНА ГОДИНИ ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЕ НАРИЧА ЦИНГАРИЯ.

На тъпото няма как да кажеш умно.

james

Плазмено поля в природата няма. Има магнитно поле. Нито плазмата, нито магнитното поле могат по какъвто и да е начин да въздействат върху гравитацията, респективно да изкривяват пространство-времето. С две думи - цялото това нещо е пълна лъжа.

Jonata, баце ти тъп ли си ? Гравитацията, какво е бе? Да не би да е брашно? Магнитно поле може би? Ходи учи физика в 4-ти клас, там обясняват за тея неща, ама ти и тогава си бил зает да плюцаш, срещу всичко, което малкото ти мозъче не разбра!

Електромагнитно поле да уточним.

А бе хора, вие и хабер си нямате как се прави наука! С нищо не сте по-различни от Дянков. Било имало преди това разработки, бил гледал клипчета и др простотии. Наука не се прави самостоятелно. Това не е, както си мислите, като да сковеш кочина! Хващаш чука и бухаш! Разбира се, че има и други разработки, публикации, форуми, конференции и др. Там се обменя опит и знание с цел развитие на науката, а не тупане в гърдите колко си велик. Тоя с клипчетата, като ги е гледал, колко антигравитационни апарата може да направи? Науката не е баница - ядеш и пълнееш!

язък бе сиргоико, за какво ги строи теия магистрали бат боико *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ся ше слезна долу до стоянката пред блока да намеря някой таксиметров шофьор да ми ги обясни тия работи с плазмата.....че много сложно ми се вижда

Българите са най-умни и в чужбина им се дава възможност да си развият потенциала, а в Бг се циганизират и подтискат хората.

Айде нащи за производството на нови оръжия. Тея дето имат пари първо това им раждат главите.

Браво на господин Съргойчев. Една голяма победа за човечеството и една още по-голяма загуба за България.

е открил топлата вода. За плазмоидите отдавна са публикувани научни материали от изследвания в чужбина.

Др. Съргойчев е издал книга за гравитационните полета още през 2009 тъйче новината не е от най-новите.

написното на 'dаа" маи наи ми харесва

Да Съргойчев е Българин родом от Стара Загора Физик беше на работа в ЗЗУ Стара загора , замина отдавна за Америка с зелена карта , беше на работа няколко години в известния РАДИОТЕЛЕСКОП АЕРОСИБО от там изпратиха посланието към извънземните . Така че не се чудете чи има и талантливи БЪЛГАРИ. УСПЕХ СЪРГОЙЧЕВ .

КОСМИ4ЕСКА ДЪРЖАВА,ГОРИВО ОТ ВОДА,ГАЗ ОТ ОТПАДЪЦИ,НОЕВ КОВ4ЕГ,МОШТИ НА СВЕТЦИ,КОСМИ4ЕСКИ ЦЕНТЪР НА НЛО,РАЖДАШТИ ЖЕНИ НА 65г,ОДРЯЗАНИ КРАКА НА КУ4ЕТА,КОРАБИ С НАРКОТИЦИ И МНОГО МНОГО ДРУГИ

"...И МНОГО МНОГО ДРУГИ" , като например неграмотни (но с претенции) коментиращи. Няма точка и затова завърших изречението. И запомни: моЩи, а не мошти; оТрязани, а не одрязани. Пропускаш запетаи. А за "4" вместо "ч" коментарът е излишен.

Ниграмотен, ма право хортува. У наштъ зимя многу талнтлив народ вирее.

То България се напълни с такива неграмотници. Няма точки, няма запетайки, няма елементарен правопис, но имат огромно самочувствие. Пишат на чатерица и се кефят, защото за тях българската азбука е нещо, от което се срамуват. И, разбира се, коментират по всички форуми, претендирайки за компетентност ...

... са открили нов физичен принцип

Другите физици като открият нещо го докладват я в Принстън, я в Бъркли, я в МТИ, нашите - на Конференцията "40 год. България - космическа държава". Другите публикуват статия я в Нейчър, я във Физикъл Ревю, нашите - във вестник Новинар!

Питахте ли го дали е българин? Щото в Канада има българска емиграция, която не говори български дори в дома си, с децата си а така също и с другите си сънародници.

И добре правят.

Сигурно е прочел една две книги на иранеца Мехран Кеше или е погледал 3-4 клипчета в you tube където обяснява основните принципи и как гравитацията и магнитните полета са свързани и как те вече имат тестови модели на антигравитационни апарати, почти неизчерпаеми генератори на ток както и да много други "извънземни" за хората технологии. Те са патентовани и уж ще бъдат предоставени за ползване на човечеството ама чакам да видя този светъл ден, когато всичко ще струва стотинки. На 21 септември ще се проведе втората презентация в Нинове, Белгия. Първата беше на 6-ти и беше уж за да се договорят с всяко правителство което пожелае да съдейства. Само незнам на тези които продават скъпо и прескъпо горивата как ще им отърва цялата работа ;)

Браво добре казано т.е.написано

Досега не бях чувал за ирански фантасти. Явно колегата е напреднал много в занаята.

На крачка сме от телепортацията и придвижването в четвъртото измерение...

Аха .. Българин ама от Торонто... Сигурно поне 30 години е там..

От 1991 е в Канада.

...добре, ама достатъчно ли е за преодоляване на огромните разстояния в космоса. Щото дори и скорости, превишаващи ск. на светлината не стигат. Ставаше дума за сгъване на пространството, за да пътуваш не повече от месец до маглявината Андромеда, примерно. После, тия круизи, дори и да се домогнем до заветното превозно средство, как ще се понасят от екипажа-бит, екипировка, навигация и пр., да не говорим за натоварване , радиация и убийствен студ. Да осигуриш средноевропейски климат в междупланетна капсула си е същата фантастика, както и да я накараш да лети.

Е ти влезнА у филма

Как мислиш, дали е излизал от от него ? :)

Мъглявината Андромеда,всъщност е галактика!

Иранците НЕ са араби бе простак!

Абсолютно, да твърдиш, че персийците са араби, е обида за всички араби. :-P

е нали фондация Кеше има вече и летящи чинии и ще ходят от Техеран до Ню Йорк за 10 минути а и в космоса чрез плазмен реактор и не знам какви си полета ,пак сме изостанали

всеки може да каже каква ли не теория и ето ти сензация дейтвия доказвания не приказки !!!

Ползата от увеличенито на минималната работна заплата е за държавата от по-високите данъци и осигуровки и на практика няма увеличение!

И ти ли летя с чинията?

Добре, че човекът се е сетил навреме да емигрира, та все още се занимава с наука и може да твори! В България, щяха да го пишат за "склерозирало старче" и да му дадат да лъска пожарникарски ботуши и да маже филии с мас!

Ако беше и попрочел малко вместо да се занимава с наука щеше да разбере, че това е открито преди 8 години и щеше да си намаже една филия с мас.

Не го знам дали е стар, ама определено е склерозирал човечецът. :-P Може да е от филиите с мас.

Пич, тоя в БАН си говореше с извънземните доколкото си спомням. А пук този пък се занимава с изследвания в областта на "плазменото поле." Това с извънземните е просто пример. Въпросният учен нито твърди че извъземни съществуват нито твърди че си е говорил с тях. Мисли малко, тая глава не ти е дадена да плямпаш само глупости като папагал.

Ех тези БГ учени бре.

Тук наистина е пълно с неграмотни, безхаберни полу- и формени идиоти, които изказват мнение без да са завършили трето отделение, ако се съди по коментарите!? Вземете кирки и лопати и си намерете достойното място сред нормалните хора, моля!

Ти от майтап не разбираш ли бе, човек? :-)

Пази ни място!

То има и други български откриватели ,един който палеше водата,друг караше колите с вода и други подобни учени да са ни живи и здрави!

този нашенец, дето караше колата на вода, взеха че го самоубиха малко в Австралия....

Корпорациите бяха нали! Тяхната леля, как му развалиха рахата и му покриха откритието. Обаче има една такава тенденция душевно болните типове да са леко суисидни. На никой няма да казваш.

Не става дума за "НЛО" , а за "летящи" чинии. Транспортно средство не отговарящо по характеристиките си на никое от използваните от нас в момента - не използващо съпротивлението на въздуха, не вдигащо пушилка 30 млн пъти по-голяма от него самото, с много по-големи възможности за ускорение, маневриране и и т.н. Такова транспортно средство може да бъде направено но не искам да си помисля в какъв свят ще живеем ако 5 млд души си го купят! Света отесня...

Е, не забравяй, че за разлика от автомобилите, които се движат в една плоскост, тези ще летят в различни!

А, бе, то да е истина, нямаш грижа. Ще се актуализира Закона за движение по пътищата, ще се вкара понятието въздушен път и ще измислят правила и за това. Сега самолетите как хвъркат?

е сега батман от пожярната загази няма да има асвалтови магистрали а ваздушни какво ще открива .

Ето това е вип новина и този физик може да бъде наречен вип персона,а не ку...те в къщата .Този българин заслужава извесност и да бъде на първа страница ,а не отребките в къщата.

Има по- стойностни неща за гледане от кака ти Пам... и да слушаш има...Например UFO-класика!

как ще обясниш нещо, което не съществува бе?

Да не е бил на срещата с Мехран Кеше?

Хубаво, само че Кеше вече е патентовал същото това откритие

Ааа, не, не! А, арабите от какво ще живеят!?!

Ха , а сега да видим Дянков какво ще облага с данъци ?

Ти очакваш новите земни и извънземни технологии някой да ти ги даде без пари ли? Дали ще е ток, бензин, газ или плазма нали все трябва някой да я произвежда и/или обработва, транспортира... Всичко е с пари и съответно всичко се облага с данъци.

Това го открил преди да влезе в диспансера или след това?

йее, най-накрая ги ударихме в земята тия извънземни, а да ни доидат ся да видите кво ще ги правим с тоя нов принцип на летене !! само и за тракторчето ако може малко плазмичка , стига да не е 3 лв литъра де...

Коментари - Български учен разгадал тайната на НЛО | Днес.dir.bg

Български учен разгадал тайната на НЛО

Български учен разгада тайната на придвижване на НЛО в пространството. Физикът от университета Йорк в канадския град Торонто Стоян Саргойчев изпробва в лабораторни условия напълно нов метод за придвижване, пише "Новинар".

Обратно в новината

Коментари - Български учен разгадал тайната на НЛО | Днес.dir.bg

Коментари

аззз

тоя е прекалил с медицинската марихуана...

ми то това е принципа - създаване на изкуствено гравитационно поле, което се използва за манимулиране на посоката и скоростта. кво толкоз сложно.

скоро сте си купим балгарска гравитационна кола, произведена в цанада *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

rado_7_6@

Добра Ви стига друаре едренье физице и осталние широкопрофилни ученье на нашио международски космишки фором. Язе съм Евламко. Евламко од Чепръчене - формен селски идеот със залупена накриво мелюцинерска форашка, али врло либузнателен. Примерно гравитацята ми е напълно ясна - изчел съм сичко на Шилю и Гьоту по темята. Даже си имам модерна експериментална плазмена установка на Сону у колибата до кошарята с диагонал на инча отговоро на Фселенята. Имам си и чинийче - едно такова манечко хиперболично с кубичен радьос и манечък корвентор. Прицепно основно следим мелицинските експериментье по спайсо, но в кратките почивки си комукирям с инзвъмзени и НЕЛЕОта. Емперички съм забелезал, че най-добро комукирям га дръпнем малце повекя от скоросмъртницата на калеко Мицо (он е инжилер-химик по призвание). Искам да докладям за НЕЛЕО инцидент, който преживях наскоро - беше зарана и традицьоно фатях да дръпнем от калековата за одскок, али съм повекя сдръпял и им видех усред бел ден чинийчето на макя им и НЕЛЕОта изпод накриво залупената форашкя. И като ме сдръпяха тея ми ти НЕЛЕОта нихната верица - чук-почук со манечки чукчета по кривата махмурлива кратуня - кривя ме кривън изпонакривяха. Даже не съм разбрал га са ме опущиле и се събудих отъркалян у гьоло под чинаро усреди мегданя. Ма се поотупах и изпънах куртката да се поосеферим, после накривях форашката и ей ма на - докладям на престижен международски космишки фором. Ай сполай Ви за атенденциата на докладя и нека си дожелаем нови космишки Еверестье!

Радичков или Хайтов ? Или и двамата ? :-) /Ни съм ядрен, ни физик, ..ни марсианец, ни литературо-тороид ... Просто -- в написаното има яко лют кромид ./

Това е същия онзи иранец Кеше, който бил открил безплатен източник на безкрайна и безопасна енергия и го предлага свободно на целия свят, докато в същото време родният му Иран се дърля със същия тоз свят за правото си да прави ядрени електроцентрали и да обогатява уран - една тоооолкова скъпа и опасна технология, при положение, че аятолахът и Ахманинеджад могат просто да си построят въпросните генератори и енергийно да поставят всички на колене?

Разгадал я,но от НЛО не са разбрали....

Университетът в Торонто, казват -- голяма работа бил. ( Макар и далеч от МакГил.) Пак там било и ядрото по Проекта `Марс` (който вчера показа реални снимки на необясними структури от сфери по повърхноста) ...Колкото до употребата на `течен въздух` в конструкции тип летяща-чиния -- НАСА била на прага на започване на Принципно-Ново Начало.

Преди 20 години... бахмааму... га станаа толкоз... домъкнаха некъф у факултето, дет бил завършил Токайския университет, който не е в Унгария, ам в Токио. Голям физик, голем звер... Та ни разправя за антигравитацията, торсионните полета и как студената война била ташшак, а СССР и САЩ през 70те дружно кацнали на Марс и открили марсианци. Имаше си и клипчета, и музичка, и сичко... както си му е редът... по правилата на PRa, дето едно време му викаха агитация. Обаче... голем фал... не беше уцелил у кой баш факултет да мъдрее. Бъзик, братче... за един час на къси пасове го разревахме и повече не се чу за него. После един гореше водата от чешмата... после шапкарите си изровиха полеви кенеф у Царичина... после един Кире-фотографино реализира близки срещи... после Тренчев подкара парното на торсионни полета... преди това пък едно 12-годишно девойче го почукваха полтъргайсти-педофили... още през 80те един нашенец по съветите на Тесла вадеше безкрайна енергия от нищото... а в СССР крушките си светеха без ток... Преди около година и тук писаха, че в ЦЕРН открили неутрино, по-бързо от светлината. Щото Айнщайн бил сгрешил и това било сензация. Тогава питах дали като си намерят грешката и се окаже, че няма сензация, ще пишат, че няма сензация. Що да пишат, като няма?! Е... Преди 2-3 месеца пак в ЦЕРН направиха ново откритие - НЕЗАКРЕПЕН ОПТИЧЕН КАБЕЛ! И като го закрепиха... познайте кво... изведнъж скоростта на неутриното падна под светлинната. Ама сензация нямаше. Само дето уволниха жабарина-гьотферен, дето искаше да развенчава Айнщайн. И те така... Кой разбрал, разбрал.

тези тварденя предизвикват единствено смях и умиление кам дарбите на "ученят" :) само помислете - ако беше истина досега щеше да работи я за наса я за военните! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абсолютна шарлатанщина. Всеки среден физик ще се изсмее на твърдението, че плазмата можела да променя гравитацията. Плазмата е просто четвърто агрегатно състояние на материята, нищо повече. Този е поредният мошеник (в случай е и българин).

Новината изглежда извънредно интересна и ако е вярно би трябвало да даде много широк отзвук по света. Статийката обаче казва почти нищо. Дайте линк поне.

Като си се интересувал толкова много от НЛО, къде си тръгнал при в америка и канада ? В България също има НЛО - да беше станал един овчар из Родопите като нищо да си имал близки срещи ...

Гого, Трябва да те поправя: Не се казва "да скова кочина". Казва се "да реализирам кочина".

Много си прав. Първо това бях написал, но да реализираш кочина, е по-различно. Трябва план да си направиш, чертеж и след това да бухаш с чука. За това го върнах на ''сковеш". Иначе този филм кърти миФФки!

КАКТО ВИНАГИ , ЗАВИСТТА И ЗЛОБАТА ЗАЛИВАТ ФОРУМА. ВСИЧКО МОЖЕ ДА НЕ СМЕ, НО ПО ЗЛОБА СМЕ ПЪРВИ В СВЕТА. ОСОБЕНО ОСТАНАЛАТА ПАСИВНА, ПОЛУГРАМОТНА И НЕИНТЕЛИГЕНТНА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ. ТО ЗАТОВА И СЛЕД СТОТИНА ГОДИНИ ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЕ НАРИЧА ЦИНГАРИЯ.

На тъпото няма как да кажеш умно.

james

Плазмено поля в природата няма. Има магнитно поле. Нито плазмата, нито магнитното поле могат по какъвто и да е начин да въздействат върху гравитацията, респективно да изкривяват пространство-времето. С две думи - цялото това нещо е пълна лъжа.

Jonata, баце ти тъп ли си ? Гравитацията, какво е бе? Да не би да е брашно? Магнитно поле може би? Ходи учи физика в 4-ти клас, там обясняват за тея неща, ама ти и тогава си бил зает да плюцаш, срещу всичко, което малкото ти мозъче не разбра!

Електромагнитно поле да уточним.

А бе хора, вие и хабер си нямате как се прави наука! С нищо не сте по-различни от Дянков. Било имало преди това разработки, бил гледал клипчета и др простотии. Наука не се прави самостоятелно. Това не е, както си мислите, като да сковеш кочина! Хващаш чука и бухаш! Разбира се, че има и други разработки, публикации, форуми, конференции и др. Там се обменя опит и знание с цел развитие на науката, а не тупане в гърдите колко си велик. Тоя с клипчетата, като ги е гледал, колко антигравитационни апарата може да направи? Науката не е баница - ядеш и пълнееш!

язък бе сиргоико, за какво ги строи теия магистрали бат боико *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ся ше слезна долу до стоянката пред блока да намеря някой таксиметров шофьор да ми ги обясни тия работи с плазмата.....че много сложно ми се вижда

Българите са най-умни и в чужбина им се дава възможност да си развият потенциала, а в Бг се циганизират и подтискат хората.

Айде нащи за производството на нови оръжия. Тея дето имат пари първо това им раждат главите.

Браво на господин Съргойчев. Една голяма победа за човечеството и една още по-голяма загуба за България.

е открил топлата вода. За плазмоидите отдавна са публикувани научни материали от изследвания в чужбина.

Др. Съргойчев е издал книга за гравитационните полета още през 2009 тъйче новината не е от най-новите.

написното на 'dаа" маи наи ми харесва

Да Съргойчев е Българин родом от Стара Загора Физик беше на работа в ЗЗУ Стара загора , замина отдавна за Америка с зелена карта , беше на работа няколко години в известния РАДИОТЕЛЕСКОП АЕРОСИБО от там изпратиха посланието към извънземните . Така че не се чудете чи има и талантливи БЪЛГАРИ. УСПЕХ СЪРГОЙЧЕВ .

КОСМИ4ЕСКА ДЪРЖАВА,ГОРИВО ОТ ВОДА,ГАЗ ОТ ОТПАДЪЦИ,НОЕВ КОВ4ЕГ,МОШТИ НА СВЕТЦИ,КОСМИ4ЕСКИ ЦЕНТЪР НА НЛО,РАЖДАШТИ ЖЕНИ НА 65г,ОДРЯЗАНИ КРАКА НА КУ4ЕТА,КОРАБИ С НАРКОТИЦИ И МНОГО МНОГО ДРУГИ

"...И МНОГО МНОГО ДРУГИ" , като например неграмотни (но с претенции) коментиращи. Няма точка и затова завърших изречението. И запомни: моЩи, а не мошти; оТрязани, а не одрязани. Пропускаш запетаи. А за "4" вместо "ч" коментарът е излишен.

Ниграмотен, ма право хортува. У наштъ зимя многу талнтлив народ вирее.

То България се напълни с такива неграмотници. Няма точки, няма запетайки, няма елементарен правопис, но имат огромно самочувствие. Пишат на чатерица и се кефят, защото за тях българската азбука е нещо, от което се срамуват. И, разбира се, коментират по всички форуми, претендирайки за компетентност ...

... са открили нов физичен принцип

Другите физици като открият нещо го докладват я в Принстън, я в Бъркли, я в МТИ, нашите - на Конференцията "40 год. България - космическа държава". Другите публикуват статия я в Нейчър, я във Физикъл Ревю, нашите - във вестник Новинар!

Питахте ли го дали е българин? Щото в Канада има българска емиграция, която не говори български дори в дома си, с децата си а така също и с другите си сънародници.

И добре правят.

Сигурно е прочел една две книги на иранеца Мехран Кеше или е погледал 3-4 клипчета в you tube където обяснява основните принципи и как гравитацията и магнитните полета са свързани и как те вече имат тестови модели на антигравитационни апарати, почти неизчерпаеми генератори на ток както и да много други "извънземни" за хората технологии. Те са патентовани и уж ще бъдат предоставени за ползване на човечеството ама чакам да видя този светъл ден, когато всичко ще струва стотинки. На 21 септември ще се проведе втората презентация в Нинове, Белгия. Първата беше на 6-ти и беше уж за да се договорят с всяко правителство което пожелае да съдейства. Само незнам на тези които продават скъпо и прескъпо горивата как ще им отърва цялата работа ;)

Браво добре казано т.е.написано

Досега не бях чувал за ирански фантасти. Явно колегата е напреднал много в занаята.

На крачка сме от телепортацията и придвижването в четвъртото измерение...

Аха .. Българин ама от Торонто... Сигурно поне 30 години е там..

От 1991 е в Канада.

...добре, ама достатъчно ли е за преодоляване на огромните разстояния в космоса. Щото дори и скорости, превишаващи ск. на светлината не стигат. Ставаше дума за сгъване на пространството, за да пътуваш не повече от месец до маглявината Андромеда, примерно. После, тия круизи, дори и да се домогнем до заветното превозно средство, как ще се понасят от екипажа-бит, екипировка, навигация и пр., да не говорим за натоварване , радиация и убийствен студ. Да осигуриш средноевропейски климат в междупланетна капсула си е същата фантастика, както и да я накараш да лети.

Е ти влезнА у филма

Как мислиш, дали е излизал от от него ? :)

Мъглявината Андромеда,всъщност е галактика!

Иранците НЕ са араби бе простак!

Абсолютно, да твърдиш, че персийците са араби, е обида за всички араби. :-P

е нали фондация Кеше има вече и летящи чинии и ще ходят от Техеран до Ню Йорк за 10 минути а и в космоса чрез плазмен реактор и не знам какви си полета ,пак сме изостанали

всеки може да каже каква ли не теория и ето ти сензация дейтвия доказвания не приказки !!!

Ползата от увеличенито на минималната работна заплата е за държавата от по-високите данъци и осигуровки и на практика няма увеличение!

И ти ли летя с чинията?

Добре, че човекът се е сетил навреме да емигрира, та все още се занимава с наука и може да твори! В България, щяха да го пишат за "склерозирало старче" и да му дадат да лъска пожарникарски ботуши и да маже филии с мас!

Ако беше и попрочел малко вместо да се занимава с наука щеше да разбере, че това е открито преди 8 години и щеше да си намаже една филия с мас.

Не го знам дали е стар, ама определено е склерозирал човечецът. :-P Може да е от филиите с мас.

Пич, тоя в БАН си говореше с извънземните доколкото си спомням. А пук този пък се занимава с изследвания в областта на "плазменото поле." Това с извънземните е просто пример. Въпросният учен нито твърди че извъземни съществуват нито твърди че си е говорил с тях. Мисли малко, тая глава не ти е дадена да плямпаш само глупости като папагал.

Ех тези БГ учени бре.

Тук наистина е пълно с неграмотни, безхаберни полу- и формени идиоти, които изказват мнение без да са завършили трето отделение, ако се съди по коментарите!? Вземете кирки и лопати и си намерете достойното място сред нормалните хора, моля!

Ти от майтап не разбираш ли бе, човек? :-)

Пази ни място!

То има и други български откриватели ,един който палеше водата,друг караше колите с вода и други подобни учени да са ни живи и здрави!

този нашенец, дето караше колата на вода, взеха че го самоубиха малко в Австралия....

Корпорациите бяха нали! Тяхната леля, как му развалиха рахата и му покриха откритието. Обаче има една такава тенденция душевно болните типове да са леко суисидни. На никой няма да казваш.

Не става дума за "НЛО" , а за "летящи" чинии. Транспортно средство не отговарящо по характеристиките си на никое от използваните от нас в момента - не използващо съпротивлението на въздуха, не вдигащо пушилка 30 млн пъти по-голяма от него самото, с много по-големи възможности за ускорение, маневриране и и т.н. Такова транспортно средство може да бъде направено но не искам да си помисля в какъв свят ще живеем ако 5 млд души си го купят! Света отесня...

Е, не забравяй, че за разлика от автомобилите, които се движат в една плоскост, тези ще летят в различни!

А, бе, то да е истина, нямаш грижа. Ще се актуализира Закона за движение по пътищата, ще се вкара понятието въздушен път и ще измислят правила и за това. Сега самолетите как хвъркат?

е сега батман от пожярната загази няма да има асвалтови магистрали а ваздушни какво ще открива .

Ето това е вип новина и този физик може да бъде наречен вип персона,а не ку...те в къщата .Този българин заслужава извесност и да бъде на първа страница ,а не отребките в къщата.

Има по- стойностни неща за гледане от кака ти Пам... и да слушаш има...Например UFO-класика!

как ще обясниш нещо, което не съществува бе?

Да не е бил на срещата с Мехран Кеше?

Хубаво, само че Кеше вече е патентовал същото това откритие

Ааа, не, не! А, арабите от какво ще живеят!?!

Ха , а сега да видим Дянков какво ще облага с данъци ?

Ти очакваш новите земни и извънземни технологии някой да ти ги даде без пари ли? Дали ще е ток, бензин, газ или плазма нали все трябва някой да я произвежда и/или обработва, транспортира... Всичко е с пари и съответно всичко се облага с данъци.

Това го открил преди да влезе в диспансера или след това?

йее, най-накрая ги ударихме в земята тия извънземни, а да ни доидат ся да видите кво ще ги правим с тоя нов принцип на летене !! само и за тракторчето ако може малко плазмичка , стига да не е 3 лв литъра де...