Градовете по Дунав под тревога, в Лом правят дига

Нивото на река Дунав се покачва застрашително и само за една нощ е скочило с 10 см в района на Видин и Лом.

Обратно в новината

Коментари - Градовете по Дунав под тревога, в Лом правят дига | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди 20 и повече години това, което другарите градиха и поддържаха, вие все още не можете да окрадете и все има. За ново строителство и проектиране няма кой, щото кат ви чукнат по главите, дрънчите на кухо вследствие на липсана на учители.

20 години политически и управлески далавери и безхаберие по течението на дунав,цената сега пак плаща народа.

Хаха мангалите от Лом народ ли са? Ами Русенци дето името на града не могат да си кажат?

Защо Темза, Сена и Рейн не застрашават така градовете? Май имат истински, а не измислени инженери по водни съоръжения. Десетки години ще носим последствията от това, че комунистите назначаваха професори по партийна линия, а не по научна стойност. Гледайте колко години нямаме инженери, архиекти и доктори като хората - срамно ниско ниво на приложната наука. Цяла генерация е сбъркана от уродливия строй.

И в Ново село се започна дига по времето на Масларова! Познайте до къде е направена... Има-няма 5 метра дължина и толкова. А сега като залее пресно асфалтирания път през Арчар ще се свлече пак и язък за парите.... Догодина пак ще го правим!!! Само така!

ТОВА СИ Е ПРОБЛЕМ НА ЛОМ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ

Всяка година се отделят огромни суми за направата на диги и всяка година реката ни застрашава. Всяка година правим и молебени. Къде са парите бе, другари? Къде са миналогодишните диги?