Нинова: Имаше див пазарлък за промените в Изборния кодекс

Диагнозата на ДПС е вярна, но лечението, което колегите предлагат, за нас е грешно, заяви лидерът на БСП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не! не мога да отрека че е сладурана!! като се вгледаш прилича на малиби!

Сравнете двете изказвания и сами можете да решите кой е мъжът и не е, кой е български политик и кой не: "Корнелия Нинова коментира и дали има конфликт с председателя на ПЕС Сергей Станишев."Да, ние сме против Истанбулската конвенция и няма да отстъпим от това, каквото и решение да вземе ПЕС и г-н Станишев". "Спомням, си че шефът на Европол ме заведе в Берлин и за първи път срещнах Ангела Меркел. Тя ме гледа и казва: "Учудвам се. На себе си се учудвам, защото ти си един кмет на един град в Европа, а аз съм канцлер на най-голямата държава в Европа. Ти дори не си шеф на партията си, но за България трябва полицай и затова ще те подкрепям". Но аз казах, че "Конрад Аденауер" не искат да ме срещнат и тя вика, че сега ще ме приемат. И се срещнах с Герхард д-р Герхард Валерс, заместник главен секретар и ръководител на Отдела за европейско и международно сътрудничество на Фондация "Конрад Аденауер"- дал съм му отчет по всяка една тема. И стана така, че днес най-тъмносините в Европа да дойдат и да благодарят на България за това, което е направила", каза Борисов, цитиран от "Фокус". И добави, че в лицето на ГЕРБ фондацията ИМА партия, която спазва всички ценности, под които се подписала."

Гледай си приватизацията. Като те гледам все се сещам за вечния паралел между политиците и детските пелени, които се сменят по вднаква причина.

С тази дама винаги ше има драма. Бесепари, избавете се от дамата, ще живнете!

Както и да плюете много по достойно и актуално се държа Нинова в сравнение с цвъки.. Имам чувството че на този само разговор пред огледалото ще да го задоволи защото няма да смее та казва ''момент, момент'' ако рече сам да си прекъсне брътвежите... Нагъл и безцеремомен в лъжите си индивид, който даже и не проумя иронията като го попитаза за ''молитвените му закуски''...

Достойно за пред рашетника. За пред хората в България си беше поредната малумно скроена треторазрядна пиеса... Пелтека кога отново ще го показват пиян по панорама, че в сравнение с него курни беше прекалено скучна със заучените си пропагандни реплики?

Сопата трябва да заиграе по гърбините на всички тези мушмороци, дето се правят на много хитри и затриха България. По специфичната глава, по дебелата импексова гърбина, по кратуните на хидроинженера и на черния от Драгалевци. По завеяната физиономия на царя, по нахиления съсел и по оня със седянките. И по всичките им съветници и "експерти". Ама няма вече кой да я размаха тази сопа, така и ще си отиде държавицата ни.

Защо ти е сопа?! Бухалкаджията се справя прекрасно 10 години. Все пак има стаж Човекът...

НА ПМ

Първо ти трябва да излезеш оттам, та да освободиш място за други.

Това да напускаш Парламент заради приети закони от законно избрано мнозинство е много опасна игра. Всеки упралвяваш си носи отговорността от приетите закони и си носи последствията през избирателя. Спечели доверието на хората, спечели избори и промени законите както смяташ, че трябва. Сега си опозиция и мястото ти е НС да упражняваш контрол и да алармираш обществото за нередности. Дано тези идеи не идват някой център в Кремъл!

Рзасмяхте ме с това ''законно избрано'' мнозинство....

На 100% е сигурно, че това се диктува от русийската крепост строена от италианци.

А какъв беше пазарлъка , когато БСП назначи Пеевски за шеф на ДАНС? Още по-див , и то за много по-важно нещо. До уши в го.на , но търсят махна на другите.

Дираджиите бая са орязали Корнелия :) Корнелия Нинова: " В онази нощ, когато се гласува Кодексът, управляващото мнозинство грубо наруши законите на България. Наруши действащия закон да има машинно гласуване във всички секции или наруши закона, който изисква да бъде сменена ЦИК. На второ място - грубо посегна на граждански права, например правото с преференция да разместваш листите, които партиите са подредили. Или правото по съдебен ред да искаш да обжалваш решения на някоя от избирателните комисии, да ти отнемят правото на съдебен контрол. И третото, заради което сме напуснали, е, че това стана не в диалог с партиите, както каза г-н Цветанов. Диалог, ако има, той се води в комисиите, той се води пред вас - пред медиите. Това стана в див пазарлък в 12 часа през нощта по стаите на парламентарните групи." Няма какво да се добави към причините за напускането на БСП-арите...

И двамата говориха глупости,които не ни касаят.Думучка не обелиха какво ще направят за да ни е топло,светло и ранъта прави борбъта. Чисто партиини пропаганди!

Неотнемайте първенството на цвъки по глостиговорене и лъжеговорене че ще насочи пръстите на ръцете си към вас да ви поучава за това неглижиране на единственото което може..

Разкарайте я тази откачалка бе. Който и да сложат все тая. Цялата партия са пълни идиоти. То някак си генетично им е вродено. Пълни некадърници. Единственото което могат е да дрънкат и да пречат нормалите да се развиват. Защо ли, защото само бедни, зависими и малоумния могат да и м се връзват и разбира се синове и внуци на бившата номенклатура.

Нали за гробарите говориш, щото друга партия не отговаря на това описание.

Европа ще дава пари, но ние ще подкрепяме ООН за Венецуела.

009

Европа да си завре парите в третия пол. Я виж Сърбия, не получава пари от Европа, преживя война и бомбардировки, загуби територия, и в момента е по-напред икономически от нас.

Какви пари ти дава Европа или на вас не ви пука по мколко внасяме ние в Европа????

свинята,която ви води...

Нинова, със сигурност ако дойде на власт спират еврофондовете. Цветанов е прав, че те имат подкрепа и могат да прокарват разни решения.

само пазарлъци са и в главата!

Безпомощен Цветанов!

начука на свинята!

"Според Нинова има противоречие в изявленията на г-н Цветанов и на представителите на ДПС. Тя посочи, че, по думите на Валери Симеонов, той е бил свидетел на сделки. "Каракачанов казва: Борисов научи от медиите. Цветанов казва: Не, аз съм казал на Борисов". Нинова беше категорична, че това е брилянтен образец на модела на прехода и задкулисието. Това е причината БСП да напусне. Тя дори заяви, че левицата е получила оферти "да участва в това", и допълни, че е отказала тези оферти." ЕВАЛА НА НИНОВА. НИНОВА ПРЕМИЕР СБОГОМ, ТЪПУНГЕРИ ОТ ОПГ ГРОБ!

ДИР, и да ме триете, и да не ме триете Нинова беше убедителна.

EMEC

ЕМЕС Ако Корнела страната ще управлява, населението ни, съвсем ще намалява.

Тази биволица се е нахилила,като че ли някой и го подал заднешки.

дали ядат свинско?!

закона е локум, който Нинова може да разтяга колкото си иска.

закона е врата у поле.

каза, че всеки е невинен ди диказване на противното. Ами, вие какво правите с Ленчето? Точно обратното. Боил Банов го изкарахте престъпник и нещо изведнъж млъкнахте.

Аз ще гласувам за БСП този път ! Нинова е единствения Политик в България ,който реално помага на Българите ! Оставка на ГЕРБ и нови избори !

ти ли си,бе?!

става дума,дето го слушат цели 8 човека!цели 8 ...

от посолството...

Нинова беше безпощадна, Цветанов си изпусна нервите от безсилие

Ма,другари-сами се лъжете и сами си вярвате,бе!

не е от туршия...

виждам една дива свиня!

Сергей Станишев, да оди направо у Герб

...а.ма таз ми се вижда дебелшка.

Нинова печели по точки срещу безумния Цецо. Борисов се крие, но ако трябва, ще махне и Цецо. Важно е да не падне от власт

Нинова печели по точки срещу безумния Цецо. Борисов се крие, но ако трябва, ще махне и Цецо. Важно е да не падне от власт

Нинова тръгна да води правилна политика. Остава да изгони хора като Гергов от БСП и хората още повече ще и повярват.

Кой да изгони?Та тя беше на ясла при Гергов.

Божеее от снимката вождам, че от ден на ден дебелеее...ккви бузи, какво чудо....Чакам я в кабинета още в понеделник за неотложни корекции

Как така ще разваляш хубавата жена?

Другарите драпат да се кордисат на софрата ама не ги допускат.

Два -Три Трола не могат да променят мнението на хората ! ГЕРБ са Аферисти , Съд и СЦЗ !

Аууууу, ебахти и пометищетоооооо...

Тази секс бомба ако ми падне, бих скъсал от секс.. Защо е против Станишко, той си е гей и си харесва конвенцията, която признава гейовете.

се беше вчервила Нинова. Човек се изчервява като лъже.

Лечението е да те разкарваме завинаги

Крушевската биволица е решила да си подобри живота ? Тежко и горко на клакьорите и !

Тая пък партийна секретарка ще ми казва как да живея. Аман от откачалки и истеричка и фуражи който сънуват, че са Бог. Аман от болни хора който някой лъже, че народа е прост и може да го будалкат до безкрайност.

Твърдите членове на ПОФБ Партия обединени Фатмаци за България категорично заставаме зад другарката Курнелия. Зад другарката Слончева не сме толкова твърди.

Стига сте ни занимавали с тая Нинова бе с това БСП. Тия са умрели отдавна и е време българина да ги закопае завинаги. Прекалено дълго паразитират, не знам защо след толкова национални предателство и провали все още някакви мазохист в тази държава ги набутва в парламента и зорлем им намират работа на тези доказали се некадърници от миналото.

С такъв пазарлък Луканов стана министър-председател, а Жельо президент, въпреки по-добрата кандидатура на Дертлиев, от БСП бяха омерзени, но спазиха партийната дисциплина и изпълниха волята на Луканов, който беше убит после като куче на улицата. С такъв пазарлък Първанов предаде мандата на БСП, за да стане президент. Така че и БСП е по пазарлъците, просто сега не ви устройват.

металокерамика

че никой няма след нея. Народът си пие ракията и си ходи на ски по магистралите на Борисов.

Курито още става за о нождане от закъсали !

требе да си закъсал , яз не мога толкоз да закъсам

Вие тигър целували ли сте в устата?

Сега,като дойде Путин за националния празник ще им се схванат ченетата, а цвъки ще носи куфарите / ако го пуснат след претърсване/. Гледах предаването.Корни си траеше, цвъки си изкълчи ръцете да лъже, а Мустафата им дръпна едно конско!

Корнелия трябваше по-сериозно да размаже тъпата фидиономия на ПИНОКИО-лъжеца-ГЕРБ-аджийският разпространител на фалшиви новини- въобще това предаване става пълен бълвоч, особено като канят физкултурника с 6-те апартаменти ,подарък от тъщата-пенсионер.

Тази и Костов са си чисти цигани...

На снимките като гледам други са мургавите, по-тъмни са и от арабите, с които се снимат.

общи приказки от Нинова!