Младенов: Да решим защо живеем заедно в България

Хората, които сме тук, трябва да решим защо живеем заедно, какви са нашите цели за България. Това е заявил министърът на външните работи Николай Младенов.

Обратно в новината

Коментари - Младенов: Да решим защо живеем заедно в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и безсмилици ръси тоя. Ако тоя не знае защо живее тук и трябва тепърва да решава - няма място в МВнР. Баси, я нека каже какво добро е направил за България - щото срещу България е направил много. И докога външно ще се оглавява непрекъснато от евреи, работещи срещу интересите на страната ни!

николаи младенов е наи-достоиния да буде президент на булгария. руководството на герб трябва да си отвори ушите и очите и да престанат да спрягат имената на цветанов, фандукова и други неподходящи партиици. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

щото си глупав.

това се казва да си карък-бог един път да ти даде живот и то да го живееш в българия .мразя тази държава защото нищо добро не съм видял от нея въпреки моята лоялност и се срамувам че,съм българин до това ни докараха предишноте и още повече сегашните упрвляващи от герб.

Защо тези, които много обичат България докато са на власт, след това живеят в Женева?Справка-бившия ни президент Петър Стоянов и Антоанина.А къде ли си е избрал Младенов след мандата да се приюти?Едва ли е в БГ!

Позитивният имидж на една държава зависи от наличието на средства за производство и от консуматорския потенциал на населението. У нас се спъва развитието на производствена база, а доходите на хората са под всякакъв минимум. Следователно, министърът има предвид имиджа на отделни персони от правителството пред определени външни фактори. А това, едва ли ще е от полза за българския народ.

това, че се канят подобни експерти е много добре, Саймън Анхолт е много прав и е истина ,че не може да разчитаме на един рекламен клип . г-н БОРИСОВ може да oбедини така БЪЛГАРИЯ, че да ни забележат в цял свят и всичко това да донесе приходи както за България така и на народа.защото На БЪЛГАРИЯ днес и липсва само едно нещо, ПАРИ.

искам да живея в българия, но без гъзолизци и специалисти по всичко като Младенов.

Искаш да кажеш гьонзурли, като теб!! "Според министър Младенов, външната политика трябва да бъде полезна и на българските граждани - както като консулски услуги, така и като представителство на българския бизнес зад граница."

Да ти кажа младенов, никак не ми се живее заедно с вас бг. политици и октоподите им! Ама не искате да се измитате, няма къде и нищо не можете освен да ни крадете и да унищожавате България!

И аз се чудя защо хората живеят все още с ГЕРБ заедно в България и какви общи цели могат да, имат с вас. Има много лесен изход за хората да ви изметат от България и тогава да решат какви са им целите.

Другарю Младенов, защо решихте да живеем заедно в България, а не си останахте за винаги в "обетованата земя" - Еарец Израел?! Решихте самонадеяно, че "българската национална сигурност" минава през Афганистан?! Вие господин министър, българин ли сте или сте българин колкото Андрей Карлович Луканов. За мене сте един индивид подобен на "пробен камък". Когато "мършата" Ви изрита от МнВР, ще се убедя че УРАГАНЪТ НА ПРОМЯНАТА, КВАНТОВИЯТ СКОК, КРАЯТ НА ВРЕМЕНАТА са вече необратим фактор и всичко вече се е било случило по Божията Воля, в съответствие с Божествените Закони...в рамките на "една нощ".

Не е ли очевидно! Стакива като теб - по неволя, драги.

тоя е луд за вразване с тези тапи изказваня. гордея се че не живея в бг.

Другарю Младенов,не можете да убедите хората да се върнат и да работят за вас,дс-връзкарчетата,защото системата,която татковците ви изградиха преди 20г,а именно мизерия и геноцид не отърва никому.Не обвинявайте българите в чужбина,просто създайте условия за нормален живот!Капитализма,който ни тъпосахте след 1989 не е този,който виждаме в другите страни.Лъжете ни!Всичко има тук,но в много допустими границиАнархията ви е изгодна.

Че кой ви обвинява вас, българите в чужбина, бе Веселино. Май си забравила българския език, като гледам. Живейте си в чужбина, печелете си пари, ако можете, ако не можете - мийте чинии. Кой говори за вас. Момчето иска да промотира България по някакъв начин - какво лошо има в това. Ще дойдат туристи, ще дойдат инвеститори. Айде стига сте плюли за щяло и нещяло.

"Мистър Х", да дойдат инвеститори като Гад-а Зееви ли?! Мерси, калко пари съдра от нас този Гад, чрез разпродаване активите на БГА "Балкан"? "Човекът Младенов" е от същата кохорта, от същото крадливо племе. Аман, юре аман от "блюдолизци" като Вас " Мистър Х".

Е, Мелиха, може и да искаме някой от турски произход, като Доган, да реши наши проблеми, но това не си ти! Та ти дори не можеш обувките си да завържеш сама! Кротни малко!

Аз не искам да уреждам проблемите на Близкия изток. Искам да уредя собствените си проблеми на собствената си територия.

Проблема не се решава с мислене! Правилното действие е българите да се хващат да работят, а не да чакат на готово турците да им вършат цялата работа. Виждаме до къде сме я докарали с това тоталитарно-дмократично възпитание. Нужна е промяна!

Аз отдавна не живея с "вас" И не искам даже и да ви чуя, гербарски кухи ченгета...

Които останахме , съжаляваме , че го направихме това е истината. Обградени сме от корупция , било за работа , било за услуга, било в съда. Пълна клоака ни е държавата и то не от сега а през последните 20 години. Следващото преброяване ще има още 500 000 минус и тогава пак ми говорете за любов към родината - да , но към държвата отвращение! Рестартирайте системата във всяко отношение във всяка сфера с конкурси да успяват кадърните а не защото е човек, роднина или съсед на някой!

Да обичам България но ме управляват и грабят обичащите само себе си!

Живеем в България, Господин Министър, защото ни е майка и я обичаме повече от всичко! За Родината ние имаме главна цел да пребъде през вековете и Светът да я познва като честна държава с честни и добри хора! Ще решаваме и конкретни проблеми за нашата България, но не в интерес на отделна Партия, Правителство, или Министър! Само в интерес на Родината ни и народа ни да бъдат тези решения! със здраве, Господин Николай Младенов!

Решили сте как да живеете в България. От заглавията в пресата: ЦВ.Бориславова печели без конкурс,поръчки на Столична община. Вие тези неща Ги умеете,другите да го ду...хат.Забравихте се.

Такива смешници като този министър докараха страната до този хал в който сме сега .Той не знае къде се намира и какво работи . винаги говори някакви неприемливи неща за народа дава мнния за вън

Всички тези ,които са напуснали България са прави!Животът е един и трябва да се изживее човешки и достойно ,а не да водиш мизерно съществуване!

Младенов,Вие добре си живеете и сега и преди 10. ноември.Баща ти десар,ти седесар,а сега гербер,важното е да сте във властта.Добре си живеете,то и Кадафи добре си живееше,така ще е докато ,хората ви позволяват.

защо живеем заедно ли?ами аз не живеем в българия от повече от 20 години заради такива като тебе младенов ,дето управляват и грабят българия а служат в други армии!може да се каже,че някои живеете а други просто си слагат краи на живота щото това им е единствения останал избор!аман от боклуци небългари в тази българия!

Въпроса беше към тези дето живеем тук, а такива като тебе да си мълчат, не стига чеси драснъл още по татово време, ами обвиняваш сегашните политици! Те че не са стока, не са, но точно такива като теб нямат право да критикуват от далече, след като работят за себе си!

където и да живея аз съм българин,а ти иди му удари една шпакла на младенов!критикувал съм и тато ти,критикувам и тия дето съм им в страната, критикувам всичко,с което не съм съгласен,ясно ли ти е?а такъв като тебе наи-малко ще ми каже какво требва да права и къде и как да си давам мнението,шмоко такъв!

човека за да пише тук във форума значи го боли за България. Толкова ли неможеш да разсъдиш. Той ако бе някой потурнак нямаше да пише тук. Те хората които са на вън много по вероятно да ударят едно рамо когато ни награбят съседите ни да ни делят.

защото няма кой да ни вземе някъде другаде

Как не се роди политик способен да нахрани шепата народ с пет хляба и няколко риби?! Как не успя малката ни страна досега да цъфне и да върже ?!

това, че се канят подобни експерти е много добре, Саймън Анхолт е много прав и е истина ,че не може да разчитаме на един рекламен клип . г-н БОРИСОВ може да убедени така БЪЛГАРИЯ, че да ни чуе още веднъж в цял свят и всичко това да донесе приходи както за България та и за народа. На БЪЛГАРИЯ днес и липсва само едно нещо ПАРИ.

Първо, правописът е "Обедини". Аз лично не виждам политиката на сегашното правителство като обединителна. А, за съжаление, много повече неща от едните пари ни липсват. Като начало нямаме управленски капацитет, нямаме национално съгласие за дългосрочните национални приоритети. Имено по такива причини намираме пари за подслушване на кой откъдето падне, а не намираме пари за достойни старини на родителите си, например.

абе ти "аз" ад не си славчо трифоноф се за някви правописни грешку говорите , всичко си имаме пари. пари немаме, акитата ги въртят опозицията и ГЕРБ требва да се обесняват и не оставя време за работа, което е целта на всики интриги, но ти добре знаеш това

Саймън Анхолт е прав като свински ху.! Ако е прав, както бяха прави знаменитите "съветници" на Луканов Ран и Ът, чийто "план" съсипа България и продължава да я съсипва, много благодаря! Но вие, малоумниците, просто или не знаете или сте се напикавали под масата по това време и сега не знаете от къде да започнете! Аман от чуждестранни съветници - не можеш да "оправиш" нещо, без някой да ти даде "полезен" съвет!

мрън-мрън-мрън-мрън-мрън-мрън-мрън-мрън-мрън-мрън-мрън-мрън-мрън-мрън-мрън-мрън-мрън-мрън...

все едно е че ниищо не си казал.според мен няма нищо сходно между заглавието и статията.

Вегетиращ, нямаш представа колко си прав. Ако имах избор не бих живял заедно /на една земя/ с такива. Не бих вдишал глътка въздух с тях!

Въпросът "защо живеем заедно и какви са нашите цели за България?" е абсолютно правилно поставен. В последните години става все по-актуален. Четейки коментарите по-долу и виждайки това, което става в страната и начина по който живеем, все по-трудно мога да отговоря.

Поредното безсмислено мероприятие. Организирано под мъдрите напътствия и с участието на човек, чиито задължения са в друга област. Дали си е взел отпуск за да участва??? Ако е така защо му е разрешен??? Струва ми се, че в момента има важни задачи на основното си работно място. Много разсъждавам, задавам неуместни въпроси... Вместо да напиша нещо хвалебствено... Въпрос на избор. Затова попадам в групата, с която господин Младенов е решил да живее "заедно в България". Защото му е необходим електорат. Който и да заработва заплатата на самообявилите се за ЕЛИТ.

Държавата е на автопилот. Екипажа който сме избрали не знае какви са приоритетите на държавата и прави конференции за да се пита риторично защо се е събрало народо населението на територията България и какво иска . Възможно ли е това да е тема в една държава с 1300 годишна история и въобще нали гербавите имаха идей за светлото бъдеще и така излъгаха народа да гласува за тях.Явно за водачи сме избрали слепци и марионетки .

Пропуснали сте момента, че в автопилота има повреда!

защото сме малоумни

мазохисти

Тоя е едни безгръбначен тип, който преди ходеше, като опашка на Надка Михайлова, сега пък се залепи за задника на ББ, вярно пълен плужек, никакво присъствие

мислех си, че става въпрос за бг външен министър , но като прочетох че Ще се бори са всичко друго освен за ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА НИ,ми стана ясно, че наближават избори и ЧУЖДИТЕ ПРОТЕЖЕТА СЕ БОРЯТ ЗА КОКАЛА....ДОРИ ФОРУМА Е НА АНГЛИЙСКИ, ЗА ДА Е ПО-МАЛКО БЪЛГАРСИ И ПО-НЕРАЗБИРАЕМ , НО ПО -РОДЕН НА АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК...СРАМОТА!!НЯМА ЛИ КРАЙ ТОЗИ БЕЗКРАЕН БЪЛГАРСКИ ПРЕХОД, НЯМА ЛИ ДОСТОЙНИ ХОРА...

А аз, се чудя какво правя още в тази територия наречена България!

Положението на хората в страната е отчайващо тежко и безнадежно. Ако скоро не се промени нещо ще има бунтове. Всеки народ има право на бунт. Но тогава освен справедливост ще се търси и възмездие. Господа, правете нещо, защото е 12 без пет вече.Идва момент,когато върховете не могат да управляват , а низините не искат да живеят по старому. Тогава ще започнете да раздавате пари като Кадафи и Мубарак,но ще е късно.Бой се от търпеливия се казва в Библията. Вие изнасилихте народа до крайна степен вече. Система,която не дава шанс и надежда на губещите е ОБРЕЧЕНА.Това го казва един американски президент. Времето ще ви го докаже. Вие живеете в друг свят, а ние в друг. Но единият е излишен.

Стани, стани юнак балкански!

Някои живеят, а други умираме.

Аз живея тук, защото съм се родил. Ако имам избор, ама реален, а не гастарбайтерски, дали да съм в България, смятам, че бих избрал друга държава.

Нещо си е объркал приоритетите Младетон - все си мислех, че външно трябва да се грижи първо за българските интереси, а той говори точно обратното! Боже , опази!

Ако бащата на Николай Младенов не беше служител на ДС, Николчо никога нямаше да стане министър на външните работи! Само деца на служители на ДС и на ЦК на БКП притежаваха правото да учат в английската гимназия в София и да следват в Чужбина. Николчо беше привилегировано протеже на ДС! И ако ДС не се беше разпаднала, сега той щеше да работи там!

Не само децата на ЦК можеха да учат в английска гимназия. Можеше да учи всеки който иска. Сега не могат да учат някой деца, защото рано трябва да започнат работа. Защото по-евтино излиза да слушаш чалга в кварталната кръчма и да нямаш интереси

Поне не български да бяхте кръстили дискусията.Много слаб министър.

Взе да се набива на очи, очаквайте скоро сериозен компромат срещу него.

Той си е достатъчно компрометиран с факта, че е племенник на Петър Младенов. БКП ни управлява и днес при това не само на държавно ниво. Техните наследници и протежета са и в европейските структури, и в ООН и навсякъде, където има лесен живот и много пари. Ако си припомните политическата биография на този младеж много лесно ще можете да предвидите каква ще бъде кариерата му след изтичане на министерския му мандат.

Кой казва, че живеем? Ние сме тук, за да гледаме как живеят шепа хора и тези хора едва не се задавят от лакомията си, от жаждата за власт, от ненавистта си към обикновените хора, които за тях са само електорат, който им е нужен само, когато има избори, а след това кучета го яли.А г-н Младенов и сие наистина живеят и то много добре. Да не се кахърят за нас. ТЪЖНО Е.

Наистина.... защо? Аз като се замисля, май нямам точен отговор. Май е време за преселението на българите. Да оставим тук само "братята роми", СерГея и Боко.

И аз започнах плашещо често да си задавам този въпрос. Ако не ми плащаха заплатата от чужбина, досега да се бях изнесъл от тази държава.

Да решим защо да живеем извън България?

Правилният въпрос/според мен/ е : Защо ПЪК да не живеем извън България? :-(