Сестрата на Ковачки води една от листите на Бареков

Коалицията "България без цензура" обяви изборните си листи. Николай Бареков заяви, че ако не получи мандат за съставяне на кабинет, няма да участва във властта.

Обратно в новината

Коментари - Сестрата на Ковачки води една от листите на Бареков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие сте голяма работа разбирачи и жители на Путерландия обречени сте!

това няма никакво значение, защото закона не позволява да се държи сметка за това, какво обещава и какво изпълнява едно правителство. Освен това моралните задължения на депутатите са размити до неознаваемост и никой не може да ги накаже. На всичкото отгоре народът е доста неосъзнат и вярва на това, което му кажат днес - никаква памет.

ненужни и изключително скъпоструващи избори. Българските избиратели изявиха вота си и хората, които се бяха кандидатирали имаха отговорността да съставят работещо правителство. 2 години те просто бездействат, закона го позволява естествено щото те са си го писали и на всичкото отгоре го наричат демократично, когато то всъщност е бюрократично.

Барека е в акция Пеевски 2 Хронология: Барека няма нито образование, нито трудов стаж, а само слугинаж - безработен учит- тел по литература, оволняван от ТВ европа и БТВ с протекции идва вТВ7 и с завземането иот Пеевски изпълнява Провокаци с обръчи.дс А-я1Атака с/уГЕРБ и Б.Б. опасен за обръчи, мафиии олигарси.дс А-я2 Атака бесна с/у Президента А-я3 Атака с/у собственици на основни вестници /лекарства/ и Пеевски ги купува и е монополист А-я4 Бюлетини Костинброд с Мая.лайномела и слух за държавен преврат, като награда Мая става Зам. П-л на НС, А-я5 Барека милионер политик.маняк с Партия за цензура с пари от олигарси.дс без да има цензура а напротив помия от безнаказани лъжи и мания за Министър Пред-л на България за два мандата с 1милн работни места по 250х. мес.

Едно към едно са като от английският сериал "Новият политик".

То дудука е правил и други услуги без ръце на Ковачки както и на Пеевски и Цветанов преди това ама за тях не пишете статии ....

ББЦ са такава отврат тук са попаднали...изпаднали комунисти, малко депесари, малко Мишо Шамаровци, малко СерГеевци малко Дилян Пеевци и всякаи дриш...овци

Леле малееееееееееееее, колко много капути на едно място !?

Аз на тебе - ти на мене. . . .давай ! Погледнете ги тези двама (х) убавци на снимката и после гласувайте за тях

след БСП=ДПС партията на Бареков=мръсните пари ми е най оттвратителна

Частни партии за лична употреба. Глупав прост народ, който за 20 лева продава гласа си , прокуратура която проспива по традиция всички "избори" - ТРИ В ЕДНО КАКВА ПЕРФЕКТНА КОМБИНАЦИЯ!!

Сестрата на Ковачки не се казва Красимира. Проверявайте си инфото. Статиите са ви от типа - една жена на пазара каза... Явно това не пречи на повече от 260 човека да си изливат емоциите. Само повод им дайте.

delly

Заповядайте http://www.mbal-samokov.com/to-us/leadership.html

И това какво показва?

Вторият в листата на ББЦ за Плевен е от партията на Ковачки "Лидер". За морала му да не говорим. Човек без нито един ден трудов стаж. Беше в партия "Солидарност" на криминално проявения, така наречен Мето циганина един от основните играчи в купуването на гласове за изборите в Плевенско, източване на ДДС и какво ли още не. Общински съветник втори мандат, след това стана координатор на РЗС за Плевен, а в момента е от партия "Лидер" на Ковачки и е втори в листата на Бареков. А да ни е честито. Жалко, жалко за България!

Кои са тези екземпляри на снимката?Грозни,нагли,безочливи.На Бареков му затвориха едното кранче и му отвориха друго.Много бяха,пионките,като него,които не можаха дълго да се радват на благините,които мафията,временно,им беше предоставила.Видима е промяната погрознява и полудява.Той сам се закле-себе си и цялата си рода,ако предаде хората ГОСПОД ЩЕ ГО НАКАЖЕ.Сам се закле,но ако не играе по свирката на работодателите,наказанието ще бъде многостранно. Хора,мислете когато гласувате.Да въдворим лудите!

Всички вложители на КТБ щели да гласуват за Бюрекоф... щял да им върне парите след изборите... ако спечели :)

Според мен в слуховете че с потъването на КТБ финасите на г-н Бареков са видимо намалели има нещо вярно, иначе немога да си обясня такъв губещ политчески ход като саюз с Христо Ковачки. За мен лично е видимо че олигархията се пребори г-н Бареков, а не обратното.

Браво Ковачки , спонсорирай Барека и ББЦ и обричай на глад и мизерия тези които работят за теб и ти осигуряват охолен живот, А ЗАПЛАТИ??????

"Таковал" съм ви във хайваните!Като сте прости и глупави.

Що пишете тука глупости! Тези избори нямат никакво значение иначе щяха да ги забранят! Каквато и колониална администрация да изберем, все ще ни управляват сенаторите и от ам. посолство!

Всички бълхи ще му излезнат на яве, на това бившо журналисче и настоящ помияр. Всичките олигарси и бандити, които го създадоха и спонсорираха, ще излязат на яве. Още от сега се започва с услугите, още преди изборите. А представяте ли си ако влезне в парламента и има някакво влияние там!??? Не мога да повярвам още, че има толкова прости хора в тази държава, за да гласуват за това човекоподобно, мазно и нагло същество. Трябва да си много, мноооого тъп.

ББЦ може и да влезат в парламента понеже ще купуват гласове с паричките които ще им дадеме взети от нас а и олигархчето ще ги финансира! Боклуци!

Не знам какъв човек трябва да си ,за да гласуваш за партията на олигарси и мутри каквато е ББ. Кънчо Филипов е дясната ръка на Ковачки в неговия Брикел в Гълъбово.Крие данъци и осигуровки,видяхме какво става с неговата верига магазини и как мачка работниците си и държавата я няма и никой не може да му направи нищо .Всички в парламента са крадци и мошеници и докато народа не скочи и ги измете няма се оправим.

ЯД МЕ Е САМО ЗА ДИЛОВ-СИН УМЕН И ЕРОДИРАН ЧОВЕК КАКВО ПРАВИ ПРИ ТЕЗИ МЕРКАНТИЛНИ САМОЗВАНЦИ!

Парички!

МИСТЪР БИЙН СЕ Е ПОБЪРКАЛ -ТОЙ В ПАРЛАМЕНТА НЯМА ДА ВЛЕЗЕ, А СЕ НАПЪВА ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ!!!

много харесвам дудука, просто като го виждам и получавам диария

Не че е важно, но все пак е добре да не пишете глупости-сестра братовчедка ...

тия,много са грозни!Лакомията и наглостта ли ги направи такива!!?

На такива избиратели-такива управници.Продължавайте да им сърбате супата!

Не е сестра,а братовчедка - шефката на болницата!

Русе - Георги Недев шеф на Топлофикация Русе, която е собственост на Ковачки=Лидер

Трябват му спонсори и кинти на Дудука. Сега като храни още две гърла. След малкото Дудуче от съпругата, сега е издялкал едно и с бившата си секретарка. Да му е живо и здраво, де. Пък и те бившите секретарки не се задоволяват с малко. Ще трябва и на нея да й се намери отговорен държавен пост, само да се научи да си пише името. Абе, общо взето, всяка новина за Бюрека, е лоша новина за България.

...Отур с....ме- но този Бареков не ме изненадва- този е по-самоуверен и от мене! Как да не му се гъргуткаш- това е феноменален квази еничер --- люто "скромен" --- резили бъдещия ни Булгаристан! Чок ташакюр ! Вай вай !

Между другото, да попитам управляващите ни кретени и петролните мошеници: -А бе няма ли да понамалите цените на бензина, петрола беше 103 долара за барел, сега стана 93 долара....а? Или овцете си мълчим и вие си печатате пачките!

Дупница си е за мене. И Бобовдолските роби са за мене..

Абе дудук, нали беше против статуквото? Що ще тогава сестрата на олигарха Ковачки в листите ти?!

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БАРЕКА И КОВАЧКИ ПОСЛЕ ЩЕ ХОДИТЕ НА ОПАШКА ДА СЕ БИЕТЕ ЗА КРЕНВИШИ

8901

Айде сега Ел кондом да ни разкаже, че Ковачки няма сестра.

Заглавието е тотално обълкано. Би трябвало да бъде. "Бареков води две от листите на Красимира Ковачка".

Ще се изкефя ако партията на тоя ИДИОТ въобще не влезе в парламента. Всеки ден се моля Господ да налее акъл в главите на хората, които мислят да гласуват за ББЦ.Прогледнете хора, замислете се заслужаваме ли тая утрепка да ръси простотии от народното събрание. По делата им ще ги познаете - помислете добре преди да гласувате!!!

Отрепките ръсят глупости вече 25 г. Този поне е нов, другите си ги знаем и Боко и цара, и Станишев, и ДОган и Места. Поне е нещо ново.

Взех да се притеснявам за това момче, в Европейския парламент, в Българиския парламент, че и министър председател .... много ще се умори. Пък и дира хич не му оставя личен живот ...

Тоя не беше ли избран за евродупе. Какви листи води тука?

Капут Бюреков как ще откаже на бившия си работодател да сложи сестра му в листите, нали бял хляб е ял от Ковачки.

Каква листа бе господин Бареков какво сестра нали щяхте да се гърмните какво листа редите...Не вярвам,че този човек е избран за депутат в ЕС. Колко още такива като него ще трябва да изхранваме. Моля, всички хора които искат да живеем в България нормално да кажат не на този резил за нас. Моля, имам възможност да го прегледам и консултирам на 4-ти км.

Няма нито едно купено защото всички са продадени.

Тез двамцата убавци от фотографията женяни ли са ,разведяни ли... аз само тъй си питам. много са карсиви ша ми бъдат лика прелика ако са зема пуне с единиа от тях, а може и двамката иднувремянну

Ей, фашистки боклук, откога лявата ръка на застреляния бос на СИК Косьои Самоковеца стана комунист, бе?! Вие нормални ли сте!? Подивели сте от уплаха и злоба, че си останахте мизерници, недоучени и агресивни простаци, и като невменяеми повтаряте едно и също. Абе научете се как се прави пропаганда, вашият Гъобелс на нищо ли не ви научи, малоумници.

Ей, това българската лакомия няма предел! Не се накраде криминалния Ковачки, та сега пробутва и сестра си да става милиардерка. А вие плащайте тока с още 15 процента отгоре, да ви дойде акъла кога сте гласували уж по съвест....

Ибрикчийското гюбре събра цялата бездарна и неосъществена алчна червена измет, за да гради "нов Булгаристан"!