Бареков скъса вестник в ефир

Водещият Николай Бареков разкъса тази сутрин в ефира на ТV7 новия брой на вестник "Труд" и заяви, че това ще е съдбата на "парцала "Труд". Случката предизвика реакции в парламента.

Обратно в новината

Коментари - Бареков скъса вестник в ефир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нито Бареков, нито в. Труд! Бойкотирам знамената на войнстващата простащина - едното не го купувам, другото - не го гледам! П.П.И не са само тези двете, ама за тях иде реч в момента.

културата и морала в тази държава продължават да са дефицит. този ,,журнлисти'' се опитва чрез азистки методи да привлече внимание. понеже с интелект не може. а и интелекта още не продава..

designer

Кога Бареков ще скъса в.Уикенд.Когато софарма открие лекарство срещу бацилус барекус

Цпоред мен,щом Бареков не го го е използвал по предназначение като за тоалетна,няма проблем.

Вестник Труд ли ще коментираме или Бареков? Не знам какво са писали в Труд, но Бареков минава всякакви граници. Не знам от къде идва това високо самочувствие на този посредствен иначе "журналист". Не знам вече за кой път си позволява, да дава оценки и присъди, воден единствено от собствения си интерес. Ежедневно се опитва да внушава на зрителите кое е правилно и кое не. И с това негово-"...единствено ТВ7" .."..за първи път ТВ7","...ТВ7 първа отрази...." и т.н. е направо смешен. С две думи: поръчков журналист!!!

miavita

Браво, Бареков! Това е най-смелия и най-кадърния журналист в България в момента! Направи от едно нищо- ТЕЛЕВИЗИЯ!

ИМАМ ВЪПРОС КЪМ БАРЕКОВ - ЗАЩО НЕПРЕКЪСНАТО СЕ КЛАТИШ В СТОЛА?????АКО ГЕРБ ЗАГУБИ ПАРЛАМ.ИЗБОРИ КАКВО ЩЕ ПРАВИШ ????? БАРЕКОВ НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ БЪЛГАРИНА МОЖЕ ДА Е БЕДЕН НО...НЕ Е ГЛУПАВ ПРОСТО Е МАЛКО ПО ВЪЗПИТА Е НЕ ВСИЧКИ РАЗБИРА СЕ....

И за какво го плюете Бареков???? Че се осмелил да скъса жълтия парцал публично ли?! Иначе, че "Труд"не е истински парцал, никой не е написал!!!

А бе имали още балъци, които дават пари за вчерашни новини - тоест вестници?! Живееме в ерата на интернет бе хора!

Не коментирам Бареков като журналист,защото не ми допада.Но пък това,което е направил в ефир трябва да го направи всеки от нас-да спрем да им купуваме глупавите вестници и да попитаме депутатите,управниците,мастите комунистически лидери,които ни владеят и до днес,дали някога въобще са отваряли и чели Етичния кодекс????

Бареков е най-добрия TV журналист който коментира политическите събития в татковината ни.Хубав-лош...няма друг равностоен.Всичко друго е пълнеж...еля тоя Николаевввчо...шляпа си босо по асвалта и не му дреме на шмайзера-на него и на управлението но битивито...а за нова телевизия па не ми се и говори...боза и паток се лее от екрана сутрин

Извинявам се...и Диана Найденова е от класа на Барека...но тя не така смела като него...тя само веднъж попрекали кът и беше гост Хайл Сидеров

miavita

Ама вие вима още финансирате Огнян Донев и Любо Пъпката като купувате вестниците им?!

Чудесно беше, Бареков. Малко позъкасня, тъй като аз с тоз буклучарски пасквил много отдавна си паля само камината. Апропо, вестикът не става за тоалетна хартия !

бареков е жалка мутра с огромно самочуствие без покритие разбира се - аман от тъпанари скрии се бе тикво за нищо не ставаш

Че "Труд" е парцал - парцал е! И то мръсен!

Браво на Бареков - Това е свобода на словото. Труд е пълен "Жълтък ".

Демокрация е и да имаш право да изгориш дори държавното си знаме...другото е комунизъм/тоталитаризъм

miavita

Браво! Най-пасле някой да даде точна дефиниция!

Този плебей се взе много насериозно и започна да дава акъл на патрициите. Всички знаем каква ще е съдбата му - като на всяка лизаческа мижитурка! Ave Caesare, moraturi te salutant!

Подобни непрофесионални прояви,потъпкващи демократичните норми са недопустими!Надявам се,че все още има независими журналисти,какъвто Бареков не е! А мисля,че посредственоста не заслужава чак такова внимание.

Бареков е просто жалка марионетка в ръцете на Кръстева и Пеевски ... утре Донев ще отвърне на удара, чудя се вече коя ли марионетка си е избрал?

може да е всякакъв. Но че Труд е парцал е вън от всяко съмнение. Долу тоя жълтък.

Свободно действие в свободна държава!! БРАВО!!!

Тази постъпка говори повече за Бареков , отколкото за в. Труд. И през 30-те години на миналия век едни подлизурковци са са горили книги, .... и какво от това.....? Всеки има право на мнение. Моето е , че Бареков е вреден за журналистиката.

Барека може да е всякакаъв,но евала за това което направи днес!! За какво намаление на лекарствата ми пишат тези - та аз последния месец купих 3-4 вида лекарства ,които купувам редовно и всичките бяха вдигнати с по 1 лев ,че и нагоре даже. И то лекарства с цена от 6-7 лева, а не някои по-скъпи..

Силата на журналистиката, колега Бареков, са думите. Фактите и аргументите. Един добър журналист би сразил опонента си с думи, а не с късане на вестник. Тогава защо не се съблечете и гол, за да покажете голата истина на народа? Наистина колегиално ви съветвам - журналистиката е факти и коментари. И когато кажете, че една медия слугува на някого, то можете да го кажете само от позицията на силен човек, който не слугува на никого. А точно това няма как да направите, защото ...нали се сещате защо?

Напълно подкрепям мнението на "журналист". Истинският професионалист се държи достойно... Бареков постъпи грозно и непрофесионално.

Много я разбирате тая журналистика...за това вестниците ви освен за забърсване на задни части за друго не стават! До един жълти парцали за запълване на времето на работните дупетати!

Коментарът ми, че поне не си е избърсал с него в ефир, изчезна веднага!

Отдавна не чета вестници, но всеки знае, че дудука бареков е половин л-на, даже не става и за цяло! По-скоро постъпката му ще ме накара да прочета нещо от вестника, щом един помияр е срещу него!

комундетата да му свирьт на дудука на бареков

Бареков = журналистическа близалка на Борисов и Цветанов

Точно така е!

Глупости !

Част от демокрацията е ...и да можеш да скъсаш един вестник в ефир

"заяви, че това ще е съдбата на "парцала "Труд" - това май вече мирише на заплаха, а не на демокрация, а?

Част от демокрацията е даже да можеш да се изсереш на масата отгоре ама на повечето хора доброто възпитание няма да им позволи!

демокрация и добро възпитание не е едно и също нещо.

Де да имаше поне още 5-6 Барековци в България -ще настъпи яснота. Няма по-способен интервю- иращ журналист. Пич и 1/2. Браво.

и ти май си от замъглените или (платените)

а ти си от отдавна избягалите от здравия разум.

Бареков внася яснота само където му наредят ... мръсни точки, където никога няма да припари, за да оцапа господарите си ...

не може да има 5-6 барековци, защото има само ЕДИН ББ и той е само с един шут-бареков!(ако са повече ще се счупи клона)

На кого е ТВ7?

Sacho

На дебелия и майка му

браво не купувайте вестници всичко го има в интернет преди тези вестнизци да излазят а тези от парламента трябва затвор за тях и за всички партии които вземат субсииди от нас суки

Този кисел провинциалист се чуди с какво да си вдигне рейтинга - тъжно е да гледаш посредствен журналист отчаяно да брани своят идол борисов и управляващите ,благодарение на които е в телевизията. Некадърни и самовлюбени клоуни като него замърсяват ефира - нищо смислено и качествено не може да излезне от устата на един глупак като бареков !

Дудука е един корумпиран и крадлив индивид! Този гъзолизец и поръчков водещ трябва незабавно да бъде отстранен от екрана!!!!!! Абсолютно е вреден за българското общество!

Здравей истински мъж. Предполагам с много, ама много меки китки.

Неговото не е мъжко/не обиждай мъжете/ а просташко.На Барековото му липсват първите 7.

затова е в ТВ "7", за да му ги компенсират :)

Едно време всички медии коментираха интервюта на Коритаров. Сега всички коментират Бареков, но разликата е, че последния прави само циркови постановки. Първия поне имаше интелект...

онзи дето бе от дс ли .........? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

дудука много почна да си изпуска нервите в ефир.

Ало Дуди , скоро и на теб нещо ще откъснат !!

"Труд" си е един боклук за прокарване на корпоративни интереси и поръчкови статии. Трябва да се скъса. Тази битка между групировката на Пеевски и другата на Дончев не се знае до къде може да стигне. Но когато две бясни кучета се бият което и да умре е все едно. Както се казва двама се бият накрая Тошо Тошев печели!

Значи ако "парацала Уикенд" (собственост на шефа му, бивша маша на Доган, а сега пръв фен на Борисов) пише простотия след простотия за всички, неудобни на ГЕРБ тогава Бареков си трае, а сега е седнал да защитава свободата на словото, късайки вестник Труд, щото пишел неверни неща? Егати извратената логика за справедливост имат част от хората по тая родна земя...

Откога социалистите и Курумбашев се загрижиха за свободата на словото, която почти 55 години беше потъпквана и все още на някои места е, от техните бащи и деди- комунистите? Това му викат гьонсуратлък!

Курумбашев, марш на "Теч"-а да си вземеш автомата и да се научиш как се забравя бобме нещастно..

Може и ние да спечелим нещо от войната между Корпоративна банка и Криб-Огнян Донев. НО.......... Проблем са и всички останали монополи, и конрабандата, и .. какво ли още не. Но зад тази ОСНОВАТЕЛНА ШУМОТЕВИЦА се крие по-голяма опасност. Ще похарчат Фискалния резерв - спаднал е на 3 млд.лв само. Колкото през 2000 год. Държавния резерв/за бедствини ситуации/ сигурно отдавна го няма. Грози ни по-голяма опасност. Бъдете нащрек!!! МИСЛЕТЕ!!! Спрете да плащате на монополите. Минимизирайте храната и лекарствата! Нетеглете кредити и не харчете спестяванията си. Изтеглете парите си от Банките.Да им покажем,че ТЕ ЗАВИСЯТ ОТ НАС, Не НИЕ ОТ ТЯХ!!! . И бъдете бдителни!!! Ще се случи по-голяма беда от кризата, ще окрадат отново бъдещето и на пра внуците ни. Мерят се в Сребърния фонд-колкото и жалък да е! Това означава, че опапаха всичко. с нашето бездействие

Не съм фен на Бареков, но заслужава похвала за това, че повдигна въпроса за високите цени на лекарствата в България. Това дали има и други мотиви за нас обикновените граждане не е толкова важно. Жалко, че като чета коментарите голяма част са срещу Бареков и не оценяват ползата, която може да имаме всички ние потребители на лекарства след един такъв скандал. А изказването на министъра, че можем да останем без лекарства, ака свалим цените са направо смешни.

За нас обикновените граждани трябава да е по-важно има ли и какви са другите мотиви. Важна е и темата за лекарствата, но дългите ми години живот тук ми показват, че обикновено шумотевицата е параван осигуряващ спокойствие за нещо още по-гадно. Напр.Фискалният резерв. Дано не са въвлекли Бареков в мръсна игра.

Барека каже защо го изгониха от БТВ - ще му повярвам:))) Говореше се за едни рекети от негова страна и корупция! Ненапразно сега е в отбора на ГЕРБ:))

Но трябваше да дойде един пловдивчанин да им го тресне в очите насред София. Не е малко.Естествено, че няма да го харесват, и това е най-добрата положителна оценка. Трябва да се замисли за творческия си път, ако го славословят.

Бареков е уволнен от bTV за взимане на подкупи и далавери с фирми, близки до Ирена Кръстева. "Творческият" му път винаги е бил предначертан от интересите на тия, които му плащат.

Браво, Бареков само така - ще те изберем за НАРОДЕН ДЕПУТАТ!!! Имаш пълната народна подкрепа да размажеш крадливата комунистическата сган! На малоумниците тук не им обръщай внимание: те са нахрантутени червени науйници, които ще се пръснат от собствената злобата!

Имаш егати чувството за хумор.

олеле, кажи честно сега на всички колко ти платиха, или си пулно ку-ку? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами да.Като го гледам какъв послушен гъзоблизец е станал -той вече си е готов за депутат.Ще се впише чудесно там.Те господарите му скоро ще забележат и ако решат и това ще стане.