Несебър се извини на нападнатите незрящи туристи

Несебър поднесе извиненията си на незрящите туристи за неприятния инцидент, който претърпяха на територията на полуострова преди дни.

Обратно в новината

Коментари - Несебър се извини на нападнатите незрящи туристи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много коректно от страна на администрацията. Явно там тя работи. А на този циганин с колата, искам някой ден това да му се върне, не повече, не по малко, но да му се върне точно толкова

Алооооуууу, министърката с розовото шалче, да кажеш нещо за културния туризъм по несебърски? Как ще отразите новата екстра "бой на туристи" и/или на персонал ? В ЛОГото на България добавете и една бухалка.

Дрън дрън та пляс! Колко културни, вярващи и добри хора са несебърци показват снимката към статията, както и фактът че населението му искаше да не са в списъка на ЮНЕСКО. А и защото са вярващи затова ограбват хората с цена от 3 лв на малката кола и мин вода!

Късмет, че тези слепи хората имат душа и не са обидчиви и алчни, като наритана от швед мадама, която поиска обесщетение. Мъчно е за тях...дано да забравят бързо случилоте се. На олигофренчето трябва да вземат книжката. Добре, че колата, била е спирана от дърво, а не от витрината или ... Пази Боже!

Браво. Това е бърза и адекватна реакция. Така трябва да се прави за да разберат чужденците че не всички сме дебили в тази държава. А виновника поне 2 седмици в дранголника за да си преосмисли живота и солидна глоба за да покрие почивката на пострадали заради причинения стрес. Млад е още може и д а извлече поука за остатък от живота си.

Да ви плюя на селяндурския, мутренски, кичозен "курорт". Дано се разчуе и по чужбина и да нямате никакви туристи. Повече няма да стъпя в несебър.

Добре щом сте се извинили нека хотелиерите им дадат една безплатна почивка да речем от 20 дни тогава ще видим че наистина сте се извинили.

От кумова срама е, за да не петнят името на Несебър и за туристите.

И аз се извинявам. Срам ми е...

БСПто стои ли още зад "независимия" кмет Николай Димитров?

Разбира се че стоим, сега само се чудим как да отървем нашето момче! Като за начало ще разследваме престъпната група незрящи посетила Несебър!

за мене цялата работа е съмнителна. Били от Словакия или Словения... Навежда на мисли за Иран и Ирак... Хора с бастуни пречат на трафика... Къде гледа Интерпол и ЦРУ, по дяволите!!!

Грешно ли съм разбрал или татенцето е общински съветник в Несебър, ако е така докога ще е там?

Дали е или не, няма значение. Въпросът е, че имал "огромен бизнес в общината и допринасял за нейното благоденствие". Това беше обявено по едно ТВ, докато пострадалите над 8 часа са се извинявали в МВР-дранголника на Несебър, че са се осмелили да посетят града.

време е местният прокурор да разследва кой е финансирал посещението на тази група... Цацаров как не се е самосезирал досега, при неговия виртуозен нюх, направо е чудно това забавяне на разследването.

Стига сте критикували де! Една адекватна реакция в БГ, а вие пак плюете.

Несебър поднесе извиненията си... А КОЙ ЩЕ СЕ ИЗВИНИ ЗА НАПАДНАТИТЕ ОТ ЦИГАНИ ДЕЦА В АСЕНОВГРАД?

Нинова, била пратила ордите по грешка.

Какви добри хора! С какви големи и добри сърца! Като чуя за добър човек с голямо сърце от Несебър се сещам за Митьо Очите... какви кротки и набожни хорица щъкат там и наоколо...

град на светци... Карат и слепите да видят какво е България.

Някъде в навалицата остана една информация в новините, която ми прозвуча още по-грозно - пострадалите са били 8 часа в полицията да дават показания за случилото се! Ако е така, за какво се извиняват гражданите, като държавата репресира пострадалите и се стреми да защитава мутрите!

loyola

Значи олигархчето се е изпуснало малко и васалите се извиняват от негово име?! От толкова престъпления, извършени у нас това май е прецедент. Остава и Президента, Мин Председателя и народното събрание да се извинят също и да си разменят подаръци

престъпникът е с обвинение ,а ние се надяваме на съдебното ЧУДО . Извиненията просто са задължителни в подобни ситуации !

Не съвсем. Главният васал (кмета) го няма никакъв и праща слугите си да се извиняват от негово име. Още нещо - дори смелите и свободни души (рокерите) са се снишили пред пръд.льото, който дори не може да управлява баракудата си и неговата тъпа мама-куха лейка-бизнес дама, която напсува репортерите в ефир! Те, семейството имали огромен бизнес в Несебър. Да им плюя на бизнеса. Няма да стъпя там!

само един път ходих там,но ми беше достатъчно, мутри навсякъде, някаква друга губерния.....не е България ....а такситата взимат по 20лв минимум, само да минат моста от едната до другата страна.....и те се държат нагло и просташки.....слава Богу че това не е в цялата ни държава..

да, но като пребият някого се извиняват от името на цялото стадо. Не е като да са невъзпитани хората.

Трябваше кмета да поднесе извинението.

В момента се съветва с Нинова какво точно да прави!

Несебър е българският град на църквите, с изключителна история и култура. Хората му са с добри сърца, вярват в Бог и са великодушни, но, както навсякъде по света, и тук има плевели. Но те са изключение в градината с красивите цветя НЯМА ПО-НЕВЯРНО ТВЪРДЕНИЕ. БЪЛГАРСКИЯТ ЮГОИЗТОК, КАКТО И СЕВЕРОЗАПАД, E ПЪЛЕН С ИЗРОДИ.

Може, ама регионалните батки нарко-пласьори са всеизвестни.

Несебър е като всеки нормален град: слепите да видят духовната му възвишеност, биват наказани от момченца с бухалки. Да си купят очила бе, как ще му пречат на мерцедеса...

На Лайното с мерцедеса му измислете някакво бачкане. Сутрин да носи камъни от Несебър до Елените, вечер да ги връща обратно. Това най-малкото!!!

Тоя мутрафон с червения потник ли се е извинил?! Сигурно зад него има бухалка.

Гледай клипа бе, този мутрофон е с белия бастун втория сляп на клипа.

Сега видях снимките и попа е по-голяма мутра. Така че грешката е вярна.

Правилно е това извинение. Да се види че и нормални има в града.Така де лудите ги видяхме ;)

Не лош жест, за съжаление, Несебър отдавна не го свързвам с вековно културно наследство, а с мутри, мафия обвързана с местната власт, корумпирани управници и алчни местни селяци. Иначе...облечено в думите от статията, звучи добре.

Не очаквайте да ви кажат колко лева ще струва свободата на хулигата. Това е професионална строго секретна тайна.

Tova balgarsko,nafukano, SAMOZABRAVILO se govedo trabva da bade osadeno nai-strogo za nazidanie i na drugite goveda PO nashte shirini,bez proshka!

Все някой трябва да се извини на хората. Очевидно няма да е кретена....

Що не пишете, че изметта с таралясника е синковец на бившия несебърски кмет бре?

ДЕЦАТА НА БОГАТИТЕ , КАРАТ КОЛИ , ЗАКУПЕНИ ОТ СПЕСТЯВАНИЯТА ЗА ЗАКУСКИТЕ СИ ...

Циркове! Направо цирци! Да му беха подарили боксови ръкавици или боздуган - зер тези неща да по-полезни из Несебърските сукаци...от време оно!

На Келеша баща му държи цялата улица с магазини ..., затова се ежи . Парата оправя всичко , особено към Бг-МАГИСТРАТИТЕ .

Тогава защо аз да плащам за лого и реклама на България като туристическа дестинация?

Защо тези хора се извиняват...онзи олигофрен къде е ??? да не се пече на плажа??? Нищо чудно като му изтече мярката от 72 ч да го пуснат.

,..ще си развалим успехите , в Несебър и Слънчака .

А причината - липсата на анализ на негативните тенденции, които вредят на имиджа на България като туристическа дестинация. По темата говори и PR експертът Максим Бехар, който бе категоричен у нас липсва национален брандинг и това неминуемо се отразява на качеството на предлагания продукт

Колкото и да плаща държавата за лого и реклама на туризма е като да сипваш в каца без дъно ,докато щади такива като им повдига обвинения само за хулиганство. Щетите ,които е причинил на страната са много по-големи.

Община Несебър трябваше да плати почивката на тези хора, а онова л*о да заминава за бургаския затвор.

А,копеленцето мръсно,да ли се извини а?или и той като Шведа не помнел нищо а?такива са за бесилото,защо само бедни и добра хорица си слагат край на живота,а такива дебили си живуркат богатиат си живот,и се чувстват безнаказани от законите.Смърт точка.

Несебър?!? Келеша лично да иде да се извини ! И от там по живо по здраво на първата си брачна нощ при бай Ставри!

Келеша едва ли искат да го виждат. За него затвор и глоба.

Сигурно искат да го виждат, но не могат :)

Всъщност келеша може и да не е за затвора. Норамлен човек, колкото и прост да е, едва ли би направил такова нещо. Може да е за психиатрия.

Абе иска ти се да вярваш, че нормален човек не би сторил подобно нещо, но те наглите и безочливи батки на последък скачат на куцо, кьораво и сакато да се правят на мъже, а после изведнъж всичките се поболяват в ареста. Не му подхвърляй идеи как да се спасява сега, има си кой да ги определи тези неща.