Лиляна Павлова: Темата за НДК за мен е затворена

Днес на МС беше взето решението, с което принципал на НДК вече е Министерството на културата, оттук нататък тази тема за мен е затворена.

Обратно в новината

Коментари - Лиляна Павлова: Темата за НДК за мен е затворена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Китай, такива като тоя индивид, Боко, Цвъко и т.н (няма нужда да ги изброявам), ги изправят пред стената и ги разстрелват. Китай е в подем. Подобна ситуация е била в Чили при Пиночет. Тук за предателство си вземаш и комисионни.

Ох, ама ти каква сииииииии........

много активно се измества проблема от шефа на ндк в посока Лилето . къде са магистралите къде е ндк

Ти си гьонсурат, как ще се чувстваш наказана или виновна!!! Нагла герберска пасмина!!!!!

оставка,разследване,съд,затвор.

Оставка!

Ей това комунистите са като генетичните заболявания - предават се от поколение на поколение. Тая и до стената да я изправиш, един наказателен взвод пред нея да сложиш пак ще продължи да отрича. В нормални държави такива като Лилето на секундата си подават оставката, а тая вече затваря темата и продължава напред. Е няма толкова нагло същество като тая.

само дето Лилето е в трето Герберско правителство. Но общо взето си прав.

Дебелото прасе влезе в обяснителен режим

"Боршош уреждал срещи с кмета Бойко Борисов срещу комисионни между 5000 и 10 000 лева" Прочетете повечe в novini bg.

Всеки свинчо да си знае кочинката - взеха й купата с помията. Така се прави, да си знае мястото. Всеки е нагоден по някакъв пивод някъде - марича се йерархия. На Свинчо му лазаха да не се бърка там където не му е работа, да не стане разплитане на свинските чревца.

Свински черва.. Няма червени, няма сини, няма зелени, оранжеви и т.н. България е затънала в тежка корупция. И няма изход! Гадно, но истина!

Свински черва.. Няма червени, няма сини, няма зелени, оранжеви и т.н. България е затънала в тежка корупция. И няма изход!

Шут по сладкото дупенце на любимката и сигур щото където е тя се краде като за председателство. Все възникват разни укрепвания и допълнителни работи ивън проекта. Пък сега по-силни искат да гепят едни други паричкии..

Теб и другаде ще те затворим. Свиквай с мисълта.

свинетка чантата потвърди че ако трябва ще лапа, гълта и облизва

.... и ще благодари. :))

Много добре лъсна корупционната практика на ГЕРБ с НДК....там се завихрят едни пари за усвояване и скандала е кой да води четата...куче влачи рейс!

Българи малоумни ли сте. Кой краде борш ли.Баце го върне Лиляна го гони. Данс го разследва. Абе кво стана с кражбата от магистралата 5 млн.Струма. Лазаров къде е?. Лила бе министър

Случаят НДК, Боршош, Лиляна Павлова, ББ показа много ясно, че съществуват силни зависимости във върховете на държавната власт. Не може ББ хептем да не е знаел, че много от назначените от него хора НЕ СТАВАТ, но въпреки това ги назначава - т.е. други сили и интереси му ги налагат. Ще изброя имена, които ми идват на прима виста, но това едва ли е пълният списък на калинки и бездарници: Калинка Илиева, Румяна Желева, Искра Фидосова, Румяна Бъчварова, Лиляна Павлова, Даниел Митов, Цецка Цачева, Росен Плевнелиев, Николай Ненчев, Десислава Атанасова, Екатерина Захариева и др. В конкретния случай отстранената от апетитното МРРБ Л. Павлова реши да елиминира Боршош от хубавите сделки в НДК (общо за 60 млн. лева!) и с това да провери дали още е фаворитка на ББ. Тя много добре е знаела кой стои зад Боршош. Реакцията на ББ бе мълниеносна (в друг случай едва ли премиерът би се занимавал с директора на НДК) и пока на Л. Павлова, че лелята е по-силна от нея. Лиляна вместо да подаде оставка, набързо подви опашка и дори "благодари" на Премиера - какво унижение!!

КРАДЕТЕ И ГРАБИТЕ ПО НАЙ-ДОЛНОПРОБНИЯ И КАЛТАШКИ НАЧИН! И ЗА ТАЯ РАБОТА СИ ТРЯБВА МОЗЪК, АМА ВИЕ ГО КАРАТЕ ПО КАСКЕТСКИ- ПРЕЗ ПРОСОТО, НЕГРАМОТНИ СТЕ , ТА ДРЪНКАТЕ! ОСРАЛ.ИСТЕ СЕ ДО УШИТЕ ЯЖ СИ ПАЧАТА, И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ , ЧЕ СТАНАХТЕ ЗА СМЕХ И В СЕВЕРНА КОРЕЯ!

Нов сериал .

Беше публично унижена и до дни ще бъде уволнена.

Унижението не е ли по-срамно , от наказанието ? Лилето и Цвъки , надминаха себе си , толкова излагация не е имало .

ТРИ СА НАИ-ОДВРАТИТЕЛНИТЕ ЖЕНИ В БЪЛГАРИЯ ПО ВИЗИЯ,НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ ТОВА СА СВИНЕТКА,ШАШАВА И ФИДОСКА.

1."Днес на МС беше взето решението" 2 "Право на премиера е да променя решението" Нямаме нужда от министри и министерски съвет, тя си го каза без заобиколки, министрите са лапачка и параван на прищявките на ББ.

Винетке трябва на Борисов да му го целуваш ,че те вади от калта за втори път.19 километра канавки 50 милиона при 150 милиона за 50 км.магистрала.Ех Винетке сега искахте да гушнете чрез поставени фирми милиони от НДК за едно 6 месечно напудряне на двореца за председателството на ЕП.Не се награбихте и не се наядохте.

Пре 2006--боко пача ли яде----или борш? :))))))

яде,а тя си мисли,че я обича :)

У тресавище се тъне българино , няма защо де се чудиш защо тънем в блатото ГЕРБ.

Стига си ни занимавала със собствената ти особа, нима смяташ някой, че се интересува от теб! Хората помнят цената на винетката, която имено вие вдигнахте и ги излъгахте, че ще имат по добри пътища. Всеки ден се радваме на "хубавите" ви пътища, дори риба може да се лови в дупките по тях. Доверието безвъзвратно си го изгубила и хората няма как да ВИ ПОВЯРВАТ!!!

Не искам да си наказана,Лилке,не искам,душичко! Такава си вакла,убава,кръшна...мома за чудо и приказ!Не точно ти! Но...настъпи еврейчето по опашката май.А като става дума за пари-знайш,душата-нищо лично,но пък точно те,не прощават.

Тази трябва да влезе в учебниците, като най-ярък пример за гьонсурат. Гледах една Панорама с нея, Жената знае 4-5 изречения но дори и не се притесняваше от това. Чустваше се готова да поеме организацията на членството ни. Бритална невежест и невиждана наглост.

защото е дебелокожа ком. пача!Очите и на г.ъза.

Както казва винкела от Меден рудник, подавай оставка и си бегай, иначе ставаш за смех !

Аз съм съгласен с този който каза, че в дадената ситуация госпожа Павлова беше поставена в неудоно положение, не получи "кредит на доверие" от нейният ръководител и най-важното, би следвало да подаде оставка.

Наближава 9 септември а тая е партизанска унука може да фани Балкана

Всичко за НДК остава затворено, а дупето отворено....

След като Борисов ѝ отнема отговорността за НДК и я прехвърля на Министерството на културата, тогава министър на какво остава Лиляна Павлова? Още при съставянето на кабинета премиерът обяви, че вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева ще отговаря за политическата и международната дейност, свързана с европредседателството, а на Лиляна Павлова се дават строителните и ремонтни дейности, свързани с логистика по важното за държавата събитие. Сега строителните ангажименти на Павлова, за които бе създадено цялото ѝ министерство, се прехвърлят на министъра на културата Боил Банов. Какво ще прави Павлова оттук нататък? А тя има и двама зам.-министри и 70 души щат! И те какво ще правят? Къде ще бъде офисът на Павлова, който се изграждаше специално за нея в НДК?

Споко баце , че и намери място на някоя нова магистрала на видно място

като се осерем с евробюрократите!

А как бързаше да я отвориш !!!

Сега номерът е да се замълчи . Мълчанието е важно ! Стига толкова сеир за народа.

Мис Пиги: "Темата за Коледа----за мен е затворена!" :))))

Един от двамата е за затвор.А Ние сме за тор щом им вярваме.

Дали не са и двамата

И тримата, дядо попе, и тримата...

ГРУХЧО ИЗРИТА ГРУХИТА ЗАРАД ДРУГО ГРУХИ.

Пълно е с прасета и доста свини

по мазната зурла. Може и да я катурнат от европейското местенце.

И ти, млада Фидосиева, и ти трябва да бъдеш затворена!

Лиленцеее, това втори жълт картон ли ти е от Бокоту?

Драги, не е ли вече изтъркана смешна и ненужна тази новина да се вълнуваме от едно порнографско сътворение на кака Люси учила БУДИЗЪМ и предала това име на нейния велик последовател агент Буда, проучвала погребението на богиня Бастет или жената котка, и дала това свято име на нейните измекяри. А и паметника 1300 години може да се разруши. То и така и така тази държава няма да я има вече така че 1300 години и стигат. Пък и слънцето на сградата е също будистки символ пренесла го от Индия. Това е то демокрацията и либералната пазарна икономика, НАЧАЛОТО НА КРАЯ.

Не се получи - опитай пак да се изкажеш.

Сиреч утре ще го отнесе министъра на култура, щото явно далавери е имало и има, а Лилето ще саи я запазим за селските пътища, че и там много лапане ни чака - хахахахах

Дядо и на тая, партизанина и член на ЦК на БКП Георги Павлов бил Народен представител от II-ро до IX-то народно събрание (1953 1990)!!!!!! Цели 37 години!!!! Значи скоро няма да се отървем от госпожата. Има, няма още 30 години. То дотогава държава няма да остане

Вярно ли е това за дядото?

Така поне пише в уикипедия.

Баща ѝ беше министър на химията и металургията през 70-те години на миналия век.

Не темата за НДК за тебе е затворена, а лапачката ти затвориха, разгонена кучко!

Приказките на тая наглата ги разбирам така - ндк си иска работа а на мен ми идва в повече защото съм свикнала на обиколки и за това вдигнах тупурдия за да натоварят друг да мога аз да си продължа с разходките...Нагли и безочливи са всички в тази власт и се чудя Банов защо приема батака на лилето само и само да се води министър ...